- 20 Kasım 2017
- 2.931
- 2.567
- 133
- 30
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #14.141
Ah kuzum be benim gıcık adama söyledim 10 gun sonra diğer testi de yap kesin belli olur o zaman dedi şaka gibi gerçekten 10 gun dedi ya o derece kaygısız yani hayatta götürmez beni kan vermeye ben 2 gun sonra bi daha test yapcam o zaman belli olur zaten önümüzdeki salı yada çarşambada doktora giderim allah izin verirse
Valla bana sorarsan kesin hamileyim çünkü çok fazla değişik şeyler oluyo beklediğim bişey olmasaydı şaşırırdım kendime de noluyo bana diye zaten daha önce yaşadığım psikolojik belirtilere benzemiyo gerçekten aşırı bi kasık ve bel ağrım var o şizofrenimsi tatlı minnak ağrılar gibi değil hele bi kaç gün once içerden iğne batırıyolardı sanki kasığıma deliniyo gibi bi ağrıydı şuan adet sancısı gibi bi ağrı sadece göğüslerimde şiş karnımda şiş gaz sancısı var sanki hiç adet olmamışım gibi halbuki oldum ve 7 gun sürdü normal adetim gibi sadece başlangıcı biraz değişik oldu o kadar%kaç hamilesindir sence
O zaman bekleyelim hastaneye gitmeniValla bana sorarsan kesin hamileyim çünkü çok fazla değişik şeyler oluyo beklediğim bişey olmasaydı şaşırırdım kendime de noluyo bana diye zaten daha önce yaşadığım psikolojik belirtilere benzemiyo gerçekten aşırı bi kasık ve bel ağrım var o şizofrenimsi tatlı minnak ağrılar gibi değil hele bi kaç gün once içerden iğne batırıyolardı sanki kasığıma deliniyo gibi bi ağrıydı şuan adet sancısı gibi bi ağrı sadece göğüslerimde şiş karnımda şiş gaz sancısı var sanki hiç adet olmamışım gibi halbuki oldum ve 7 gun sürdü normal adetim gibi sadece başlangıcı biraz değişik oldu o kadar
Ya öyle hüzünle belli mi olur o işler, de ki hamileyim, bebeğim olacak, güzel enerji yolla ya canımgünaydın kızlar
benim yine olmayacak gibi içimi bir hüzün kapladı eğer olmazsa doğum kontrol hapına geri dönücem...
umutsuzluğa kapıldım ama kendimi rahatlatmaya başladımYa öyle hüzünle belli mi olur o işler, de ki hamileyim, bebeğim olacak, güzel enerji yolla ya canım
İnşallah canım benim akıntımın olduğu gun tek bi ilişki oldu ondan sonra bi daha olmadı hiç inşallah seninde tekrardan koyulaşır benim akıntı ve ilişkiden 13 gun sonra belirtilerin dozu yükseldi şuan inanılmaz bi kasık bel ağrım var sanki adetim sökülcekmiş gibi bi ağrı bi belime vuruyo bi kasıklarıma bundan bi kaç gun önce hep içerden batma gibi çimdikleme gibi batmalar oluyodukendime konu açtım yineGebeliğe Hazırlık - Ovitrelle Çatlatma İğnesinin İlk 7 Günü (Test Fotoğraflarıyla)
Merhaba arkadaşlar, Birçoğumuz artık bu iğneyle hamile kalmaya çalışıyoruz. Ben bu kez her adımı yazmaya karar verdim. Her gün idrar testi yapıp iğnenin etkisi ne zamana kadar sürüyor diye de baktım. Vücudumda olanları, iğne etkilerini... Bu arada benim sol tarafımda 18mm olan tek bir yumurtam...www.kadinlarkulubu.com
tüm detaylarımı verdim
bu ay umutluyum bayaYildiz__Tozu le birlikte şansım dönecek gibi
Hiçbi zaman umutsuzluğa kapılma kuzum benim kapılmam gerekirdi inan 7 gun sürdü kanamam kokusu rengi yoğunluğu aynı adet gibiydi aniden boşalıveriyodu aşırı pıhtılıydı bide bi dur bakalım belli olmaz dedim kendime hep bence asla umutsuzluğa kapılma rabbim çok büyük çatladığı gun benim akıntım ve ağrım olmuştu seninde oldu muumutsuzluğa kapıldım ama kendimi rahatlatmaya başladım
Doğru diyorsun canım hepimiz hakkında hayırlısı olsun. İnşallah mutlu, huzurlu sağlıklı yuvalarımız olur.Cnm benim uzme kendini emin ol donem donem herkes benzer seyleri yasiyor. Bende yasiyorum. En sonunda ailesi yuzunden bende kocayi bosayacagim. Zaten bu aile tartismalari yuzunden hep yuvalar yikiliyor. Kendisinede soyledim. Hakkimizda hayirlisi onemli olan sensin ve benim. Evet evlenmek yuva kurmak cok guzel ama bittimi haketmeyenin yaninda da kalmak sadece bizi yipratir. Herseyi zaman gosterir. Uzme kendini. Onune bak.
Canım hafif bir gölge var sanırım çok çok yeni daha 2 güne netleşir kan varırsin darısı bizlere olsun insallahElimde bi test daha var iki gun sonra onu da yapıp oyle kan vermeye giderim büyük ihtimal canım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bigun bunları buraya yazacağım fikride duygusu da o kadar cok uzaktı ki bana hala içimden testin yanlış olma ihtimali vardır ya diyorum gerçekten inanamadım
Amin insallah cnm .Doğru diyorsun canım hepimiz hakkında hayırlısı olsun. İnşallah mutlu, huzurlu sağlıklı yuvalarımız olur.
İnşallah canım sürekli dualarımdasınız zaten daha 14 15 gun geçti üzerinden canım bide benim iki hamileliğimdede hep silik çıkmıştı ilkinde 4 5 haftalıkken bile silikti benim biraz idrara geç geçiyo o yuzden hemen koyulaşmıyo rabbim isteyen herkese hayırlısıyla tez zamanda nasip etsin inşallahCanım hafif bir gölge var sanırım çok çok yeni daha 2 güne netleşir kan varırsin darısı bizlere olsun insallah
Merhabalar. Bayadır girmiyordum forumaMavi Boncugumm listede gebeliğin sonlandığını gördüm, geç de olsa geçmiş olsun Rabbim hayırlısını versin inşallah. Nasılsın iyi misin?
Elimde bi test daha var iki gun sonra onu da yapıp oyle kan vermeye giderim büyük ihtimal canım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bigun bunları buraya yazacağım fikride duygusu da o kadar cok uzaktı ki bana hala içimden testin yanlış olma ihtimali vardır ya diyorum gerçekten inanamadım
Teşekkür ederimmm sorduğun için kuzum. Geçti şükür ama ara ara bi kafam bozuluyorK KurkmantoluS nasılsın canım içindeki sıkıntı geçmiştir inşaallah?
Amin kuzum güzel duaların için inşallah heyecanın mutluluğun daim olsun hayırlısı ile meleğine. Kavuşursunİnşallah canım sürekli dualarımdasınız zaten daha 14 15 gun geçti üzerinden canım bide benim iki hamileliğimdede hep silik çıkmıştı ilkinde 4 5 haftalıkken bile silikti benim biraz idrara geç geçiyo o yuzden hemen koyulaşmıyo rabbim isteyen herkese hayırlısıyla tez zamanda nasip etsin inşallah
Ya canım bu öyle birşeyki neye dikkat edersen neyle ilgilenirsen hep o karşına çıkıyor. Küçükkende mesela ali diye sevgilim olsa bakardım dizilerde aliler çoğalmış kafamı kaldırmışım ali market çok saçma bir plakaya bakmışım ali yazıyor. Bu tamamen o anda algın sadece ali'ye açık çünkü hep aklında o var nereye baksan hemen aaaa ali yapıyorsun. Aslında senin hayatına girmeden 10 sene öncede vardır o ali marketama hayatında ali yoktu ilgini çekmiyordu o yüzden bizler habire hamile kalalım dedikçe sürekli yolda karşımıza hamileler çıkacak dizelerde bakmışsın habire hamileler türüyor vs vs. o yüzden aslında herşeyi akışına bırakmak gerekli. Bu arada canım benim gittiğim 2 doktor vardı Biri standart 6 ay bekleyin modundaydı diğeri ise 20 haftalık doğum yaptım hemen hamile kal bende demesi son yıllarda yapılan araştırmalara göre hemen hamile kalanların gebelikleri daha sorunsuz ilerliyor. Hatta vücut zaten hamileliğe alışmış olduğu için saçma sapan belirtiler kusmalar falan olmuyor demişti ama ben psikolojik olarak beklemek istedim. Şimdi deniyoruz bakalım kısmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?