Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ay noluuuur git hemen kan veeeer Yildiz__Tozu
hadi umut ol bize deee ❤❤❤❤
Ah kuzum be benim gıcık adama söyledim 10 gun sonra diğer testi de yap kesin belli olur o zaman dedi şaka gibi gerçekten 10 gun dedi ya o derece kaygısız yani hayatta götürmez beni kan vermeye ben 2 gun sonra bi daha test yapcam o zaman belli olur zaten önümüzdeki salı yada çarşambada doktora giderim allah izin verirse

%kaç hamilesindir sence
Valla bana sorarsan kesin hamileyim çünkü çok fazla değişik şeyler oluyo beklediğim bişey olmasaydı şaşırırdım kendime de noluyo bana diye zaten daha önce yaşadığım psikolojik belirtilere benzemiyo gerçekten aşırı bi kasık ve bel ağrım var o şizofrenimsi tatlı minnak ağrılar gibi değil hele bi kaç gün once içerden iğne batırıyolardı sanki kasığıma deliniyo gibi bi ağrıydı şuan adet sancısı gibi bi ağrı sadece göğüslerimde şiş karnımda şiş gaz sancısı var sanki hiç adet olmamışım gibi halbuki oldum ve 7 gun sürdü normal adetim gibi sadece başlangıcı biraz değişik oldu o kadar

Ben en son 10 martta adet oldum kızlar bat 10 mart ama ben 27 mayısta hamile kaldım şimdi domtora gitsemde doktora bana ikinci hamileliğimdeki gibi düşer sağlıksız falan dicek biliyorum çünkü geç döllenmeyi bile geçtim artık arada nerdeyse 10 11 hafta var yani son adetimden 10 hafta sonra hamile kaldım

O zaman bekleyelim hastaneye gitmeni

kendime konu açtım yine
tüm detaylarımı verdim
bu ay umutluyum baya Yildiz__Tozu le birlikte şansım dönecek gibi

İnşallah canım benim akıntımın olduğu gun tek bi ilişki oldu ondan sonra bi daha olmadı hiç inşallah seninde tekrardan koyulaşır benim akıntı ve ilişkiden 13 gun sonra belirtilerin dozu yükseldi şuan inanılmaz bi kasık bel ağrım var sanki adetim sökülcekmiş gibi bi ağrı bi belime vuruyo bi kasıklarıma bundan bi kaç gun önce hep içerden batma gibi çimdikleme gibi batmalar oluyodu

umutsuzluğa kapıldım ama kendimi rahatlatmaya başladım
Hiçbi zaman umutsuzluğa kapılma kuzum benim kapılmam gerekirdi inan 7 gun sürdü kanamam kokusu rengi yoğunluğu aynı adet gibiydi aniden boşalıveriyodu aşırı pıhtılıydı bide bi dur bakalım belli olmaz dedim kendime hep bence asla umutsuzluğa kapılma rabbim çok büyük çatladığı gun benim akıntım ve ağrım olmuştu seninde oldu mu

Doğru diyorsun canım hepimiz hakkında hayırlısı olsun. İnşallah mutlu, huzurlu sağlıklı yuvalarımız olur.

Canım hafif bir gölge var sanırım çok çok yeni daha 2 güne netleşir kan varırsin darısı bizlere olsun insallah

Canım hafif bir gölge var sanırım çok çok yeni daha 2 güne netleşir kan varırsin darısı bizlere olsun insallah
İnşallah canım sürekli dualarımdasınız zaten daha 14 15 gun geçti üzerinden canım bide benim iki hamileliğimdede hep silik çıkmıştı ilkinde 4 5 haftalıkken bile silikti benim biraz idrara geç geçiyo o yuzden hemen koyulaşmıyo rabbim isteyen herkese hayırlısıyla tez zamanda nasip etsin inşallah

Merhabalar. Bayadır girmiyordum foruma Mavi Boncugumm listede gebeliğin sonlandığını gördüm, geç de olsa geçmiş olsun Rabbim hayırlısını versin inşallah. Nasılsın iyi misin?

Sağolasın kardeşim amin
İyiyim düzeliyorum çok şükür. Sen nasılsın? Listede adın yok yazdırmamışmıydın yoksa nick mi değiştin

Muhtemelen hamilesin canım hadi gözün aydın:) ama tabi kesin sonuç için beklemek en güzeli uzun zamandır bekledin sen
Senin normalde adetlerin düzensiz heralde ki çok geç yumurtlaman oldu yada daha sonraki yumurtlamanda olupda o tuttu ...belliki daha çok yeni mesela 6-7 haftalık olsaydı çok belirgin olurdu inşallah sağlıklıdır

K KurkmantoluS nasılsın canım içindeki sıkıntı geçmiştir inşaallah?
Teşekkür ederimmm sorduğun için kuzum. Geçti şükür ama ara ara bi kafam bozuluyor oda galiba bugün yarın regl olacağım onun şeysi diyorum yani anlayamadım. Biraz da kendi kendimi dolduruyorum ya boş beleş konularda. Nefret ediyorum bu huyumdan.

Amin kuzum güzel duaların için inşallah heyecanın mutluluğun daim olsun hayırlısı ile meleğine. Kavuşursun

Haklısın canım ya gönülde ne varsa göz onu görüyor... Rabbim tez vakitte sağlıklı evlat versin sanada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…