Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Seninde takıntın mı var bazı konularda bende öyleyim fena takarım hemde bende sevmiyorum bu huyumu ama huy işte değiştiremiyoruz reglin gecikmedi dimi o da sinir stres yapar

Seninde takıntın mı var bazı konularda bende öyleyim fena takarım hemde bende sevmiyorum bu huyumu ama huy işte değiştiremiyoruz reglin gecikmedi dimi o da sinir stres yapar
Ya sorma saçma sapan şeyleri takarım kafama. Telkin veririm kendime kötü bişey olmayacak bunda bişry yok falan diye ama yok yani yine takarım mal gibi yok gecikmedi kuzum bugün olmam gerekiyor aslında ama geçen ay çok geç oldu Ya o yüzden belki sarkar diye düşünüyorum

Huuuhuuuuuu komşular ben adet olmuşum ya Rabbime şükürler olsun nasıl iyi geldi anlatamam hamdolsun ya
Bugün kürtajın 32.günü ya benden tam 14 gün önce şeffaf akıntı gelmişti yumurtlamadan şüphelenmiştim doğruymuş meğerse
Şimdi size bişey sormak istiyorum ben kürtajın 20.günü doktora gitmiştimya adet olunca hormon tahlili yaptırmak istediğimi söyledim bana şu kağıdı yazıp verdi dediki adetinin 2-3.gününde sabah 9'da gel
Eee ben şimdi randevu alamıyorum yarın için randevular dolu ama bu verdiği kağıtla gitsem kan almazlar mı sizce? Yarın veya öbür gün mutlaka gitmeliyim sonuçta sadece o günlerde yapılıyor tüh düşünemedim keşke 14 gün önceden randevu alsaydım yumurtlama akıntı gelmişti zaten bugün adet olmasam bile randevuyu iptal ettirebilirdim

Gözün aydın canım cok sevindim ya yarın sabah erkenden gitsen fiş bulamaz mısın acaba bulamasan bile yinede bi git doktora sor bence bende iki gun sonra bi test daha yapığ sonrasında randevu alcam doktora inşallah rabbimin izniyle

Canım hiç tarih vs yazmıyor ya. Belki yeni zannederler verirler sıra. Sen bi dene bence

Evet canım öyle yapayım öyle olmasa doktor ne diye bu kağıdı versinki dimi o zaman randevu alıp gelirsin derdi
Ne zaman adet olacağımı bilmiyorum sonuçta ama o doktor yarın orda yok herhangi bir doktora sorayım tabi yoğunluktan içeri girebilirsem danışmaya gideyimde önce bakalım ne diyecek

Canım hiç tarih vs yazmıyor ya. Belki yeni zannederler verirler sıra. Sen bi dene bence

Evet canım denemem lazım zaten tarih yazamazdıki adet olacağım günü bilemezdiki adetin 2-3.günü diye yazmış ben o kağıtla direkt danışmaya gideyim önce bi tek kan alacaklar zaten

Beni de çağırmıştı oyle bi kere doktor bana 5. Gune kadar gelebilirsin demişti ben 3. Gune randevu bulunca gitmiştim ama yinede sen bi git mutlaka bana 3. Gunu en ideali demişti doktor bulmuştum randevu gitmiştim

Beni de çağırmıştı oyle bi kere doktor bana 5. Gune kadar gelebilirsin demişti ben 3. Gune randevu bulunca gitmiştim ama yinede sen bi git mutlaka bana 3. Gunu en ideali demişti doktor bulmuştum randevu gitmiştim

Öyle mi 3.gün mü daha iyiymiş bende yıllar önce bi kere yaptırmıştım orası da devlet hastanesiydi bana 2.gün gel demişlerdi 3 daha iyiyse o güne bakayım o zaman

Öyle mi 3.gün mü daha iyiymiş bende yıllar önce bi kere yaptırmıştım orası da devlet hastanesiydi bana 2.gün gel demişlerdi 3 daha iyiyse o güne bakayım o zaman
Valla benim gittiğim doktor öyle demişti canım ilk defa yaptırmıştım bende

Kızlar cok heycanlıyım ya eşime foto atmıştım fotoda görememişti dayanamadı koştu eve geldi baya görünüyo ya fotoda belli olmuyodu dedi o kadar heycanlıyım ki bi yandan da acayip başım dönüyo bugun sabırsızlıkla bekliyorum korku heycan hepsi bi arada acaba çizgi koyulaşıcak mı değer yükselicek mi kese gelişcek mi kalbi atıcakmı bu duygular sardı içimi rabbim hayırlısını versin inşallah hakkımızda

Rabbim daha iyi etsin inşallah. Gelişmedi mi bebek? Nickimi de değiştirmiştim ama listeye de ismimi yazdırmamıştım, bayadır yoktum.

Evet canım malesef gelişimi durdu nasip değilmiş zor günler geçirdim o belirsizlik haftalarca beklemek zordu kürtajın sıkıntısı da ayrı zor...hamdolsun atlattım ama bundan sonrası için korku kaldı bende
Sen nasılsın peki Allah sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin benimki dursaydı 14-15 haftalık olacaktı 3 aralık görünüyordu doğum tarihim.. Hayırlısı böyleymiş tek dileğim bundan sonra sağlıklıysa nasip etsin Rabbim
Değilse nasip etmesin. Senin cinsiyet belli oldu mu?

Valla benim gittiğim doktor öyle demişti canım ilk defa yaptırmıştım bende

Kuzum şimdi tekrar randevulara baktımda adetimin 3.günü yani Perşembe gününe bir randevu buldum sabah 09:10'a ama jinekoloji bölümü hep dolu buna "infertilite(kadın kısırlığı)" diye yazıyor alsammı sence
Alt tarafı sisteme kan tahlili girecek bişey demez dimi kağıdımı da gösteririm

O bölümde bakıyosa al tabi söylersin anlatırsın kağıdı gösterirsin bakmazsada kendi doktoruna gidip sorarsın bi

Amin canım heyecanını anlıyorum her an'ı ayrı telaş şimdi bende başa sar zor geliyor gözüme çizgin resimde pek belli değil ama madem o kadar belliyse değerin 50-60 vardır bence. Hayırlısını dile hayırlısıysa olsun inşallah...olmazsada üzülme kaybettiğin bişey yok her yönden avantajın var zaten
İlerde daha çok üzüntü yaşamaktansa hayırlısını yaşatsın Rabbim...

O bölümde bakıyosa al tabi söylersin anlatırsın kağıdı gösterirsin bakmazsada kendi doktoruna gidip sorarsın bi

Kendi doktorum yok canım o gün rastgele almıştım randevuyu devlet hastanesi biliyorsun kim denk gelirse o bakıyor...aynı doktordan istediğin güne randevu almak zor oluyor o doktor o gün yok zaten jinekoloji bölümündeki diğer doktorlarda randevu var ama sabah saatleri dolu hep öğleden sonrası var ama kan tahlili için sabah gitmek gerekiyor öğlen kan almıyolar belli bi saati var of sıkıntılı işler bende takıyorum terazi işte

Bizim burda devlet hastaneleri öyledeğil ama sizin orda zormuş evet ya üzüldüm canım bizim burda öğleden sonra gitsen bile alıyolar kan ladın doğumcu doktor cok fazla var her zaman gittiğim doktora giderim hep daha hiç öyle bi sorun yaşamadım takmakta haklısın ben bile taktım senle bir şuan

Hiç öyle düşünme enerjini yükselt canım rabbim verdi rabbim aldı inşallah hayırlısıyla tekrar verir üzülme demek zor ama yicek ekmeği yokmuş demekki senin adına o kadar üzülüyorum ki gerçekten cok zor benimde bi düşüğüm var 6 haftalıktı şimdi yaşasaydı ilk okula başlayacaktı hala içim sızlar onun için rabbim inşallah en kısa zamanda nasip eder fotoğrafta pek gözükmüyo ama gözle daha rahat görünüyo bana kalırsada dediğin gibidir çünkü ikinci hamileliğimdede kan vermeden bi gun önce sabah ilk idrarla yaptığım test bundan daha silikti cok zor görünüyodu bi gun sonra kanda 34.5 çıkmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…