- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #14.181
Evet nasip değilmiş demek ki. Doğrudur zor ve yorucu geçmiştir eminim. Rabbim gücünü artırsın inşallah en yakın zamanda da hayırlısıyla nasip etsin güzel bir müjdeyle. Yok olmadı henüz bu perşembe gideceğim, görebilir mi bilmiyorum.Evet canım malesef gelişimi durdu nasip değilmişzor günler geçirdim o belirsizlik haftalarca beklemek zordu kürtajın sıkıntısı da ayrı zor...hamdolsun atlattım ama bundan sonrası için korku kaldı bende ☹
Sen nasılsın peki Allah sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin benimki dursaydı 14-15 haftalık olacaktı 3 aralık görünüyordu doğum tarihim.. Hayırlısı böyleymiş tek dileğim bundan sonra sağlıklıysa nasip etsin Rabbim
Değilse nasip etmesin. Senin cinsiyet belli oldu mu?
7 mayis canimSenin son adetin neydi canım hamilelerin listesine alayım
Bizim burda devlet hastaneleri öyledeğil ama sizin orda zormuş evet ya üzüldüm canım bizim burda öğleden sonra gitsen bile alıyolar kan ladın doğumcu doktor cok fazla var her zaman gittiğim doktora giderim hep daha hiç öyle bi sorun yaşamadım takmakta haklısın ben bile taktım senle bir şuan
Hiç öyle düşünme enerjini yükselt canım rabbim verdi rabbim aldı inşallah hayırlısıyla tekrar verir üzülme demek zor ama yicek ekmeği yokmuş demekki senin adına o kadar üzülüyorum ki gerçekten cok zor benimde bi düşüğüm var 6 haftalıktı şimdi yaşasaydı ilk okula başlayacaktı hala içim sızlar onun için rabbim inşallah en kısa zamanda nasip eder fotoğrafta pek gözükmüyo ama gözle daha rahat görünüyo bana kalırsada dediğin gibidir çünkü ikinci hamileliğimdede kan vermeden bi gun önce sabah ilk idrarla yaptığım test bundan daha silikti cok zor görünüyodu bi gun sonra kanda 34.5 çıkmıştı
Evet nasip değilmiş demek ki. Doğrudur zor ve yorucu geçmiştir eminim. Rabbim gücünü artırsın inşallah en yakın zamanda da hayırlısıyla nasip etsin güzel bir müjdeyle. Yok olmadı henüz bu perşembe gideceğim, görebilir mi bilmiyorum.
Kız benim de aklımdasın, valla bi bitiremedim hastaları, yazamadım.benim de psikolojim çok etkilenir regl dönemleri.iyi ol ya bebişimTeşekkür ederimmm sorduğun için kuzum. Geçti şükür ama ara ara bi kafam bozuluyoroda galiba bugün yarın regl olacağım onun şeysi diyorum yani anlayamadım. Biraz da kendi kendimi dolduruyorum ya boş beleş konularda. Nefret ediyorum bu huyumdan.
İlk bebeğim inşallahAmin Allah razı olsun kardeşim❤
Senin başka çocuğun varmıydı gönlünden geçen ne elbet sağlıklısı olsunda
Benimki ikili testte kesin belli olmuştu 12+5'te ama tabi her bebek kendini göstermez bilhassa kızlar daha geç belli oluyor
Devlet hastaneleri 18 hafta öncesi söylemiyor
Kafa yapısı büyükmü peki? Kafa büyükse erkek oluyor genelde:) hayırlısı olur inşaallah sağlıkla gelsinlerde
Soğan kürü denedin mi pco için?Kızlar smear vermek için zeynep kamilden randevu almıştım. Kadın infertelite diye bir bölüm vardı ona almıştım. Sadece jinekolojide alınıyormuş smear. Boşu boşuna buraya kadar gelmiş oldum. Birde yumurtalarıma baktı doktor pcosun folikül oluşmamış dedi. Ama kasıklarım ağrıyor dünden beri bugün de ovülasyon günüm dedim çatlamış olabilir belki ama folikül gözükmüyor dedi. Çörekotu yemiştim bu ay birde. Zaten bir kere ilişki oldu çocuk olmasını beklemiyordum ama insanın keyfi kaçıyor. Bu bölümde takip yapılıyormuş rahim filmi çektir önce eşinde sperm testi versin sonra kan değerlerine bakalım falan dedi. Bakalım rahim filmi çektirirmiyim bilmiyorum acı verici birşey olduğunu okumuştum. Zaten eşimle sıkıntımız var birde onun filmin acısını boşuna çekmiyim :) smear özelde ne kadara yapıyorlar acaba devlette uğraşmasam keşke.
kuzu ben 2 defa yaptırdım muayene ücreti dışında para vermedim benKızlar smear vermek için zeynep kamilden randevu almıştım. Kadın infertelite diye bir bölüm vardı ona almıştım. Sadece jinekolojide alınıyormuş smear. Boşu boşuna buraya kadar gelmiş oldum. Birde yumurtalarıma baktı doktor pcosun folikül oluşmamış dedi. Ama kasıklarım ağrıyor dünden beri bugün de ovülasyon günüm dedim çatlamış olabilir belki ama folikül gözükmüyor dedi. Çörekotu yemiştim bu ay birde. Zaten bir kere ilişki oldu çocuk olmasını beklemiyordum ama insanın keyfi kaçıyor. Bu bölümde takip yapılıyormuş rahim filmi çektir önce eşinde sperm testi versin sonra kan değerlerine bakalım falan dedi. Bakalım rahim filmi çektirirmiyim bilmiyorum acı verici birşey olduğunu okumuştum. Zaten eşimle sıkıntımız var birde onun filmin acısını boşuna çekmiyim :) smear özelde ne kadara yapıyorlar acaba devlette uğraşmasam keşke.
kızz ne hastası bitiremedin onu anlamadım. Benim normalde hiç etkilenmez yani bilmem bile ama ben bu huzursuzluğumu ona yordumKız benim de aklımdasın, valla bi bitiremedim hastaları, yazamadım.benim de psikolojim çok etkilenir regl dönemleri.iyi ol ya bebişim
Hadiii yaa özelde mi yaptırmıştın canım. Burada benim bildiğim kadarıyla ücretli ama ne kadar bilmiyorum.kuzu ben 2 defa yaptırdım muayene ücreti dışında para vermedim ben
kızz ne hastası bitiremedin onu anlamadım. Benim normalde hiç etkilenmez yani bilmem bile ama ben bu huzursuzluğumu ona yordumay herkes iyi olsun kuşummm
İlk bebeğim inşallahekstra heyecan o yüzden. Daha hiç görmedik bebeği, en son 9.haftada gitmiştim, çok minikti. Özele gidiyorum belki söyler o zaman, 14.hafta az değil . Herkes kız diyor, benim gönlümden de bi kız geçmiyor değil ama hiç önemli değil cinsiyeti, hangisini hayırla yetiştirebileceksem Rabbim onu nasip etsin. Hayırlı evlat eylesin Sen devam mı peki şimdi denemeye? Kürtaj sonrası ara verilmesi gerekiyor mu?
Yok canım denemedim. Sadece bu ay 5-6 gün çörek otu yedim. Kasığım çok ağrıyor ya folikül olmasa böyle ağrır mı ki ne alaka.Soğan kürü denedin mi pco için?
Ben de yaptırmıştım ama sigortam vardı bi katılım bedeli ödemiştim, başka bir şey ödemedim.arayıp sorsan ona göre bi gitsen?Kızlar smear vermek için zeynep kamilden randevu almıştım. Kadın infertelite diye bir bölüm vardı ona almıştım. Sadece jinekolojide alınıyormuş smear. Boşu boşuna buraya kadar gelmiş oldum. Birde yumurtalarıma baktı doktor pcosun folikül oluşmamış dedi. Ama kasıklarım ağrıyor dünden beri bugün de ovülasyon günüm dedim çatlamış olabilir belki ama folikül gözükmüyor dedi. Çörekotu yemiştim bu ay birde. Zaten bir kere ilişki oldu çocuk olmasını beklemiyordum ama insanın keyfi kaçıyor. Bu bölümde takip yapılıyormuş rahim filmi çektir önce eşinde sperm testi versin sonra kan değerlerine bakalım falan dedi. Bakalım rahim filmi çektirirmiyim bilmiyorum acı verici birşey olduğunu okumuştum. Zaten eşimle sıkıntımız var birde onun filmin acısını boşuna çekmiyim :) smear özelde ne kadara yapıyorlar acaba devlette uğraşmasam keşke.
Ben bu ay soğan kürü yapıyorum, bence sen de dene reglden sonraYok canım denemedim. Sadece bu ay 5-6 gün çörek otu yedim. Kasığım çok ağrıyor ya folikül olmasa böyle ağrır mı ki ne alaka.
Benim müşterilerim hastalarım, dişçiyim ya kız ben, bugün yoğundum, okudum ama bi yazamadım "ne oldu, neyin var" diyekuzu ben 2 defa yaptırdım muayene ücreti dışında para vermedim ben
kızz ne hastası bitiremedin onu anlamadım. Benim normalde hiç etkilenmez yani bilmem bile ama ben bu huzursuzluğumu ona yordumay herkes iyi olsun kuşummm
Evet kuzum özelde yaptırdım ama eşimin şu sandık olayları varya sigorta şeysi ondan dolayı muayene ücreti de çok çok az bizim ondan ötürü mü almıyorlar bilmiyorum amaHadiii yaa özelde mi yaptırmıştın canım. Burada benim bildiğim kadarıyla ücretli ama ne kadar bilmiyorum.
Hadi yaaaRabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı eyleyip nasip etsinözel söyler görürse söylüyorlar zaten erkekler erken belli olur tiplerinden bile bellidir büyüdükçe kafa yapısı daha büyük olur duruşundan falan genelde erkek dümdüz sırtüstü efe gibi yatar benim oğlumda öyleydi görsen erkeksi duruşu kral gibi yatıyordu ben bugün adet oldum ya çok şükür kürtaj sonrası ilk adetim öyle sevindimki ama tam 14 gün önce şeffaf akıntı gelmişti yumurtladığımı anlamıştım doğruymuş demekki. 32.günüm bugün doktor kontrolüne gittiğimde 1 ay yeter demişti ama yinede korkuyorum bilemiyorum Allah hakkımda ne zaman hayırlı olacaksa o zaman başlamamı nasip etsin bir yandanda fazla beklemek istemiyorum yaşım ilerliyor çünkü
oğlum tek zaten buralarda hiç arkadaşı yok bi kardeşi olsa ne iyi olur Rabbim sağlıklısını nasip etsin benim için en hayırlı zamanda
Aaa doğru yaaaBenim müşterilerim hastalarım, dişçiyim ya kız ben, bugün yoğundum, okudum ama bi yazamadım "ne oldu, neyin var" diye
Denemelisin kesinlikle gerçekten. Bende pco yoktu ama düzensiz adet oluyordum. Başladığım ay düzene girdi. Biraz uğraştırıyor ama değiyor gerçekten. Yapıp aynı sonucı gören o kadar çok arkadaşım var ki. Kasık ağrısını bilemedimYok canım denemedim. Sadece bu ay 5-6 gün çörek otu yedim. Kasığım çok ağrıyor ya folikül olmasa böyle ağrır mı ki ne alaka.
Ben pek mübarek bir arkadaş olmayabilirim ama yine de okuyayımAaa doğru yaaaay canım Allah razı olsun düşünmen yeterr oku üfle beni içimin sıkıntısı geçsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?