- 19 Mayıs 2018
- 3.745
- 6.377
- 158
- 32
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #14.201
Özel sağlık sigortası karşılıyor mu? Benimde tamamlayıcı sağlık sigortam var ama karşılamıyor olabilir falan dediler emin olamadım o yüzden.Ben de yaptırmıştım ama sigortam vardı bi katılım bedeli ödemiştim, başka bir şey ödemedim.arayıp sorsan ona göre bi gitsen?
Ayy Allah seni ne yapmasınBen pek mübarek bir arkadaş olmayabilirim ama yine de okuyayım
Bakalım canım o çok uğraştırıyor gibi zahmetli bir iş geliyor çalışıyorum nasıl yaparım bilmiyorum. Üşengeç bir insanımDenemelisin kesinlikle gerçekten. Bende pco yoktu ama düzensiz adet oluyordum. Başladığım ay düzene girdi. Biraz uğraştırıyor ama değiyor gerçekten. Yapıp aynı sonucı gören o kadar çok arkadaşım var ki. Kasık ağrısını bilemedim
Canımmmmm. Soğanın kabuğunu soydun mu soymadın mı.Denemelisin kesinlikle gerçekten. Bende pco yoktu ama düzensiz adet oluyordum. Başladığım ay düzene girdi. Biraz uğraştırıyor ama değiyor gerçekten. Yapıp aynı sonucı gören o kadar çok arkadaşım var ki. Kasık ağrısını bilemedim
Valla öyle canım ya hiç şöyle koyu koyu bi test görmek nasip olmadıValla iyiymiş sizin orası burası İstanbul olunca malum 16 milyon insan
Doğru diyorsun gülüm nasipleri yokmuş
İnşaallah gelenler sağlıklı olsun
Seninkide amma nazlıymış yani
Bunu aynen uyguladım ben. İnce kabuklarını soyup 4dk kaynattım.Canımmmmm. Soğanın kabuğunu soydun mu soymadın mı.
10 gün yapıyorsun ama değiyor gerçekten. Üşenme üşenmeBakalım canım o çok uğraştırıyor gibi zahmetli bir iş geliyor çalışıyorum nasıl yaparım bilmiyorum. Üşengeç bir insanım
Cnm ben hormon testi icin randevu almamistim . Bildigim kadarila alinmiyor zaten gunu kesin olmadigi icin. Bence bu kagitla gidince sana kan vermen icin giris yaparlar.Huuuhuuuuuu komşular ben adet olmuşum yaRabbime şükürler olsun nasıl iyi geldi anlatamam hamdolsun ya
Bugün kürtajın 32.günü ya benden tam 14 gün önce şeffaf akıntı gelmişti yumurtlamadan şüphelenmiştim doğruymuş meğerse
Şimdi size bişey sormak istiyorum ben kürtajın 20.günü doktora gitmiştimya adet olunca hormon tahlili yaptırmak istediğimi söyledim bana şu kağıdı yazıp verdi dediki adetinin 2-3.gününde sabah 9'da gel
Eee ben şimdi randevu alamıyorum yarın için randevular dolu ama bu verdiği kağıtla gitsem kan almazlar mı sizce? Yarın veya öbür gün mutlaka gitmeliyim sonuçta sadece o günlerde yapılıyor tüh düşünemedim keşke 14 gün önceden randevu alsaydım yumurtlama akıntı gelmişti zaten bugün adet olmasam bile randevuyu iptal ettirebilirdim
Eki Görüntüle 2277564
Benimki acıbadem sigorta canım, ödemedim ekstra bir şeyÖzel sağlık sigortası karşılıyor mu? Benimde tamamlayıcı sağlık sigortam var ama karşılamıyor olabilir falan dediler emin olamadım o yüzden.
Cnm ben hormon testi icin randevu almamistim . Bildigim kadarila alinmiyor zaten gunu kesin olmadigi icin. Bence bu kagitla gidince sana kan vermen icin giris yaparlar.
Merhaba cnm infertilite bolumu bebegi olmayanlara bakiyor. Benide doktorum yonlendirmisti. Fsh hormonum yuksekti ayni zamanda rahim filmi icin. Bildigim kadariyla rahim filmi 15 dk filan suruyor kendini cok kasarsan yada tuplerde tikalilik varsa adet sancisi gibi sanci oluyormus. Ozelde ortalama 500 tl ile 1000 tl arasi cekiliyordu. Rahim filmi cekildikten sonra genelde 3 ay icinde gebelik oluyormus.Kızlar smear vermek için zeynep kamilden randevu almıştım. Kadın infertelite diye bir bölüm vardı ona almıştım. Sadece jinekolojide alınıyormuş smear. Boşu boşuna buraya kadar gelmiş oldum. Birde yumurtalarıma baktı doktor pcosun folikül oluşmamış dedi. Ama kasıklarım ağrıyor dünden beri bugün de ovülasyon günüm dedim çatlamış olabilir belki ama folikül gözükmüyor dedi. Çörekotu yemiştim bu ay birde. Zaten bir kere ilişki oldu çocuk olmasını beklemiyordum ama insanın keyfi kaçıyor. Bu bölümde takip yapılıyormuş rahim filmi çektir önce eşinde sperm testi versin sonra kan değerlerine bakalım falan dedi. Bakalım rahim filmi çektirirmiyim bilmiyorum acı verici birşey olduğunu okumuştum. Zaten eşimle sıkıntımız var birde onun filmin acısını boşuna çekmiyim :) smear özelde ne kadara yapıyorlar acaba devlette uğraşmasam keşke.
Bana doktor kan kirmizi olunca ikinci 24 saatin icinde gel demisti.Ay sağolasın canım öyle zaten adet gününü insan nasıl ayarlayıpda randevu alabilirki
Yarın mı gitsem öbür gün mü karar veremedim
2 mi daha iyi 3 mü
Kuzum bu kagıdı al ve git çok şükürHuuuhuuuuuu komşular ben adet olmuşum yaRabbime şükürler olsun nasıl iyi geldi anlatamam hamdolsun ya
Bugün kürtajın 32.günü ya benden tam 14 gün önce şeffaf akıntı gelmişti yumurtlamadan şüphelenmiştim doğruymuş meğerse
Şimdi size bişey sormak istiyorum ben kürtajın 20.günü doktora gitmiştimya adet olunca hormon tahlili yaptırmak istediğimi söyledim bana şu kağıdı yazıp verdi dediki adetinin 2-3.gününde sabah 9'da gel
Eee ben şimdi randevu alamıyorum yarın için randevular dolu ama bu verdiği kağıtla gitsem kan almazlar mı sizce? Yarın veya öbür gün mutlaka gitmeliyim sonuçta sadece o günlerde yapılıyor tüh düşünemedim keşke 14 gün önceden randevu alsaydım yumurtlama akıntı gelmişti zaten bugün adet olmasam bile randevuyu iptal ettirebilirdim
Eki Görüntüle 2277564
3.günü daha uygun diye biliyorum ben 3 gittim hepAy sağolasın canım öyle zaten adet gününü insan nasıl ayarlayıpda randevu alabilirki
Yarın mı gitsem öbür gün mü karar veremedim
2 mi daha iyi 3 mü
Başkent uygulama hastanesinden. 40 tl yaptırmıştım Ekim Kasım gibiydi rahim filmini de. Aralık Ocak gibi yaptırdım 400 vermiştim ona da anestezisiz ondan 5 dk bir acı duydum takılan seyden onun dışında 1 2 saat sonra Kasım’larda inanılmaz bir sancı saplanıyor sonra hafoflıyor 3 4 gün hafif rahatsız. Etmeyen bir Kasık agrısı oluyor geçiyor ve rahatlıyorsun sonrasındaMerhaba cnm infertilite bolumu bebegi olmayanlara bakiyor. Benide doktorum yonlendirmisti. Fsh hormonum yuksekti ayni zamanda rahim filmi icin. Bildigim kadariyla rahim filmi 15 dk filan suruyor kendini cok kasarsan yada tuplerde tikalilik varsa adet sancisi gibi sanci oluyormus. Ozelde ortalama 500 tl ile 1000 tl arasi cekiliyordu. Rahim filmi cekildikten sonra genelde 3 ay icinde gebelik oluyormus.
İnce kabuk dediği sarı kabuk değil mi. Bende yaptım ama ben kabuğunu soydum direk. Burda bazıları sadece ele gelen kendini bırakan kabuk varya o soyulacak dedi. Acaba yanlış mı yaptım o yüzden mi regl gecikti diye kzuumBunu aynen uyguladım ben. İnce kabuklarını soyup 4dk kaynattım.
Cnm benim ben soyleyenlerin yalancisiyim . Cektirmedim. Cektirmeye de gerek kalmadan rabbim gebe kalmayi nasip etti.Başkent uygulama hastanesinden. 40 tl yaptırmıştım Ekim Kasım gibiydi rahim filmini de. Aralık Ocak gibi yaptırdım 400 vermiştim ona da anestezisiz ondan 5 dk bir acı duydum takılan seyden onun dışında 1 2 saat sonra Kasım’larda inanılmaz bir sancı saplanıyor sonra hafoflıyor 3 4 gün hafif rahatsız. Etmeyen bir Kasık agrısı oluyor geçiyor ve rahatlıyorsun sonrasında
Çok şükür kuzum Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ve isteyen herkese versin insallahCnm benim ben soyleyenlerin yalancisiyim . Cektirmedim. Cektirmeye de gerek kalmadan rabbim gebe kalmayi nasip etti.
Amin cnm benim insallah herhese gonlune gore verir allahim.Çok şükür kuzum Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ve isteyen herkese versin insallah
EVet kuzum aynen yazıdıgın gibi fsh sen de kaçtı ve nasıl düşürdün benim 10.85 ondan önceki ayda aynı hemen hemen ama sahan önceki ay 8 di yabi sürekli degsıyor bu hormon sanırımMerhaba cnm infertilite bolumu bebegi olmayanlara bakiyor. Benide doktorum yonlendirmisti. Fsh hormonum yuksekti ayni zamanda rahim filmi icin. Bildigim kadariyla rahim filmi 15 dk filan suruyor kendini cok kasarsan yada tuplerde tikalilik varsa adet sancisi gibi sanci oluyormus. Ozelde ortalama 500 tl ile 1000 tl arasi cekiliyordu. Rahim filmi cekildikten sonra genelde 3 ay icinde gebelik oluyormus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?