Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de yaptırmıştım ama sigortam vardı bi katılım bedeli ödemiştim, başka bir şey ödemedim.arayıp sorsan ona göre bi gitsen?
Özel sağlık sigortası karşılıyor mu? Benimde tamamlayıcı sağlık sigortam var ama karşılamıyor olabilir falan dediler emin olamadım o yüzden.

Bakalım canım o çok uğraştırıyor gibi zahmetli bir iş geliyor çalışıyorum nasıl yaparım bilmiyorum. Üşengeç bir insanım

Canımmmmm. Soğanın kabuğunu soydun mu soymadın mı.

Valla iyiymiş sizin orası burası İstanbul olunca malum 16 milyon insan
Doğru diyorsun gülüm nasipleri yokmuş
İnşaallah gelenler sağlıklı olsun
Seninkide amma nazlıymış yani
Valla öyle canım ya hiç şöyle koyu koyu bi test görmek nasip olmadı

Cnm ben hormon testi icin randevu almamistim . Bildigim kadarila alinmiyor zaten gunu kesin olmadigi icin. Bence bu kagitla gidince sana kan vermen icin giris yaparlar.

Cnm ben hormon testi icin randevu almamistim . Bildigim kadarila alinmiyor zaten gunu kesin olmadigi icin. Bence bu kagitla gidince sana kan vermen icin giris yaparlar.

Ay sağolasın canım öyle zaten adet gününü insan nasıl ayarlayıpda randevu alabilirki
Yarın mı gitsem öbür gün mü karar veremedim
2 mi daha iyi 3 mü

Merhaba cnm infertilite bolumu bebegi olmayanlara bakiyor. Benide doktorum yonlendirmisti. Fsh hormonum yuksekti ayni zamanda rahim filmi icin. Bildigim kadariyla rahim filmi 15 dk filan suruyor kendini cok kasarsan yada tuplerde tikalilik varsa adet sancisi gibi sanci oluyormus. Ozelde ortalama 500 tl ile 1000 tl arasi cekiliyordu. Rahim filmi cekildikten sonra genelde 3 ay icinde gebelik oluyormus.

Kuzum bu kagıdı al ve git çok şükür Yeni bir yol haritası çizeceksin artık

Başkent uygulama hastanesinden. 40 tl yaptırmıştım Ekim Kasım gibiydi rahim filmini de. Aralık Ocak gibi yaptırdım 400 vermiştim ona da anestezisiz ondan 5 dk bir acı duydum takılan seyden onun dışında 1 2 saat sonra Kasım’larda inanılmaz bir sancı saplanıyor sonra hafoflıyor 3 4 gün hafif rahatsız. Etmeyen bir Kasık agrısı oluyor geçiyor ve rahatlıyorsun sonrasında

Bunu aynen uyguladım ben. İnce kabuklarını soyup 4dk kaynattım.
İnce kabuk dediği sarı kabuk değil mi. Bende yaptım ama ben kabuğunu soydum direk. Burda bazıları sadece ele gelen kendini bırakan kabuk varya o soyulacak dedi. Acaba yanlış mı yaptım o yüzden mi regl gecikti diye kzuum

Cnm benim ben soyleyenlerin yalancisiyim . Cektirmedim. Cektirmeye de gerek kalmadan rabbim gebe kalmayi nasip etti.

EVet kuzum aynen yazıdıgın gibi fsh sen de kaçtı ve nasıl düşürdün benim 10.85 ondan önceki ayda aynı hemen hemen ama sahan önceki ay 8 di yabi sürekli degsıyor bu hormon sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…