- 2 Nisan 2019
- 563
- 388
- 33
- 43
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #14.221
Canim benim fsh 15 kusurdu. Doktor onu gorunce zaten direk beni inferlite bolumune gitmemi soyledi. Yaza zaten tup dusundugumuz icin yaza kadar bekleyecektimEVet kuzum aynen yazıdıgın gibi fsh sen de kaçtı ve nasıl düşürdün benim 10.85 ondan önceki ayda aynı hemen hemen ama sahan önceki ay 8 di yabi sürekli degsıyor bu hormon sanırım
Cnm bu hormon beyinden salgilandigi icin pskolojik olarak da yukselebiliyor. Zaten 2 nedenden yukselebiliyor. Biri yumurta katile dusuklugi sanirim digeri psikolojik. Asiri stres ve uzuntu yukseltiyor.EVet kuzum aynen yazıdıgın gibi fsh sen de kaçtı ve nasıl düşürdün benim 10.85 ondan önceki ayda aynı hemen hemen ama sahan önceki ay 8 di yabi sürekli degsıyor bu hormon sanırım
Yok sarı kabuğu tamamen soydum ama içindeki kalın beyaz kabuk gibi kısmı soymadım. İlk başladığımda 15 gün yaptım sonraki aylarda 10 gün yaptım. 3 ay boyunca. 4.ay da hamile kaldımİnce kabuk dediği sarı kabuk değil mi. Bende yaptım ama ben kabuğunu soydum direk. Burda bazıları sadece ele gelen kendini bırakan kabuk varya o soyulacak dedi. Acaba yanlış mı yaptım o yüzden mi regl gecikti diye kzuum
Kuzum muhtemelen düşürmüştür o kürler ben de aslan pençesi kürü içiyorum 15 gün oldu bügun devam edeceğim 15 gün sonra ara verip civan perçemi içeceğim 7 gün sonra yeniden 30. Gün aslan pençesi devam bir yandan da hayıt suyu içiyorum bu sayede progeeteronum yukseldi bakalım FSH veLH düşecek mi merakla bekliyorumCanim benim fsh 15 kusurdu. Doktor onu gorunce zaten direk beni inferlite bolumune gitmemi soyledi. Yaza zaten tup dusundugumuz icin yaza kadar bekleyecektim
. Bu sirada testere disli aslanpencesinin hormonlari duzelttigini okudum. Once sogan kuru sonra testere disli aslanpencesi ve incir kuru yaptim. Kur bitimindeki ay icerisinde gebe kaldim. Yaptigim kurlerin etkisi oldu muhtemelen .sonrasinda hormonlarima hic baktirmadim. Cunku doktor yardim almadan gebe kalamayabilecegimi soylemisti.
Senin cinsiyet belli oldu mu?Canim benim fsh 15 kusurdu. Doktor onu gorunce zaten direk beni inferlite bolumune gitmemi soyledi. Yaza zaten tup dusundugumuz icin yaza kadar bekleyecektim
. Bu sirada testere disli aslanpencesinin hormonlari duzelttigini okudum. Once sogan kuru sonra testere disli aslanpencesi ve incir kuru yaptim. Kur bitimindeki ay icerisinde gebe kaldim. Yaptigim kurlerin etkisi oldu muhtemelen .sonrasinda hormonlarima hic baktirmadim. Cunku doktor yardim almadan gebe kalamayabilecegimi soylemisti.
Kesinlikle çok çok doğru canım stres zaten en çok etkileyen hayırlısı bakalım kuzumCnm bu hormon beyinden salgilandigi icin pskolojik olarak da yukselebiliyor. Zaten 2 nedenden yukselebiliyor. Biri yumurta katile dusuklugi sanirim digeri psikolojik. Asiri stres ve uzuntu yukseltiyor.
Cnm insalllah dusmustur.Kuzum muhtemelen düşürmüştür o kürler ben de aslan pençesi kürü içiyorum 15 gün oldu bügun devam edeceğim 15 gün sonra ara verip civan perçemi içeceğim 7 gün sonra yeniden 30. Gün aslan pençesi devam bir yandan da hayıt suyu içiyorum bu sayede progeeteronum yukseldi bakalım FSH veLH düşecek mi merakla bekliyorum
Xnm bugun doktora gittik kutu gibi yatiyordu. Gostermedi
Burda 160-170 le gidiyolar kızGünaydın fıstıklarım hayırlı sabahlar...
Bugün 5'e kadar uyuyamadım
Gece f..b..k'a bir kaza videosu koymuşlar kazayı o an gören kişi çekmiş
range rover zırhlı aracın önü paramparça olmuş nasıl bir hızla çarptıysa artık o araç bile hurda olmuş
İçinde 2 kişi vardı o anki hallerini söylemek istemiyorum çok etkilendim uyuyamadım ağladım hiç tanımadığım insanlara yüreğim dayanmadıAllah rahmet eylesin...kazalardan belalardan hepimizi muhafaza eylesin en korktuğum şeylerden biridir Rabbim korusun çok kazalar oluyor
Bende hız korkusu var küçükken bana araba çarpmıştı ondanmıdır bilmiyorum uzun yolda 90, şehir içinde 50'den fazla gidemem ödüm kopar
Eşimde kullanırken mesela 100'ü geçse kalbim atmaya başlar yoksa panik atak mıyım benkeşke hiç kimse hız yapmasa
Rabbim esirgesin sizleri de sabah sabah üzdüm paylaşmak istedim ama kusura bakmayın nolur kimse hız yapmasın çevremizdeki herkesi uyaralım
Hadi bakalım şimdi 3 gün falan bekleyip tekrar mı test yapacaksın ne düşünüyosun?Yıllar sobra ilk kez bi iki dk içinde çizgi çıktı canım ya hala inanamıyorum elim zor gitmişti teste çıkmaz dite umuyodum çünkü bildiğin içim söküldü yani rabbimin işine akıl sır ermez o kadar cok pıhtı attım ki tutuncak duvar kalmadı diyodum baya baya dolu dolu adet olmuştum ama sanırım yerini temizlemiş büyüklerimiz öyle derdi ya
Bende aynı bu şekilde yapmışım o zaman. Ama ben 8 gün geç regl oldum. O yüzden daha da yapmamYok sarı kabuğu tamamen soydum ama içindeki kalın beyaz kabuk gibi kısmı soymadım. İlk başladığımda 15 gün yaptım sonraki aylarda 10 gün yaptım. 3 ay boyunca. 4.ay da hamile kaldım4 dk kaynatmak, aç karna sabah akşam içmek önemli.
2 gun sonra yapıcam ayın 13ünde yani canım koyulaşma olmuşsa fazla beklemeden doktora giderim kandada görmek içinHadi bakalım şimdi 3 gün falan bekleyip tekrar mı test yapacaksın ne düşünüyosun?
En son ne zaman doktora genel kontrole gittincanım? Çift çizgi çıkmasa da bi gitsen mi acaba? Yani 80 gün adet olmadın falan2 gun sonra yapıcam ayın 13ünde yani canım koyulaşma olmuşsa fazla beklemeden doktora giderim kandada görmek için
Ayyyy inşallah canım benim sana yazarım burdan etiketleyip insallah düşmüştürCnm insalllah dusmustur.
Xnm bugun doktora gittik kutu gibi yatiyordu. Gostermedi
Bencem seninki erkek yavruuu bizde daha cinsiyet öğrenemedik
Niye kızBencem seninki erkek yavruuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?