Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
EVet kuzum aynen yazıdıgın gibi fsh sen de kaçtı ve nasıl düşürdün benim 10.85 ondan önceki ayda aynı hemen hemen ama sahan önceki ay 8 di yabi sürekli degsıyor bu hormon sanırım
Canim benim fsh 15 kusurdu. Doktor onu gorunce zaten direk beni inferlite bolumune gitmemi soyledi. Yaza zaten tup dusundugumuz icin yaza kadar bekleyecektim
. Bu sirada testere disli aslanpencesinin hormonlari duzelttigini okudum. Once sogan kuru sonra testere disli aslanpencesi ve incir kuru yaptim. Kur bitimindeki ay icerisinde gebe kaldim. Yaptigim kurlerin etkisi oldu muhtemelen .sonrasinda hormonlarima hic baktirmadim. Cunku doktor yardim almadan gebe kalamayabilecegimi soylemisti.

EVet kuzum aynen yazıdıgın gibi fsh sen de kaçtı ve nasıl düşürdün benim 10.85 ondan önceki ayda aynı hemen hemen ama sahan önceki ay 8 di yabi sürekli degsıyor bu hormon sanırım
Cnm bu hormon beyinden salgilandigi icin pskolojik olarak da yukselebiliyor. Zaten 2 nedenden yukselebiliyor. Biri yumurta katile dusuklugi sanirim digeri psikolojik. Asiri stres ve uzuntu yukseltiyor.

Yok sarı kabuğu tamamen soydum ama içindeki kalın beyaz kabuk gibi kısmı soymadım. İlk başladığımda 15 gün yaptım sonraki aylarda 10 gün yaptım. 3 ay boyunca. 4.ay da hamile kaldım 4 dk kaynatmak, aç karna sabah akşam içmek önemli.

Kuzum muhtemelen düşürmüştür o kürler ben de aslan pençesi kürü içiyorum 15 gün oldu bügun devam edeceğim 15 gün sonra ara verip civan perçemi içeceğim 7 gün sonra yeniden 30. Gün aslan pençesi devam bir yandan da hayıt suyu içiyorum bu sayede progeeteronum yukseldi bakalım FSH veLH düşecek mi merakla bekliyorum

Senin cinsiyet belli oldu mu? Tatlim12345

Cnm insalllah dusmustur.

Burda 160-170 le gidiyolar kız bende de var hız korkusu ne cesaret bi de motorumuz var bi de gençken ben bulaştırdım. Eşim hergün işe gitmek için 70 km yapıyor. Dönerken de 70.

Hadi bakalım şimdi 3 gün falan bekleyip tekrar mı test yapacaksın ne düşünüyosun?

Bende aynı bu şekilde yapmışım o zaman. Ama ben 8 gün geç regl oldum. O yüzden daha da yapmam

Östrojen hormonu yüksekse soğan kürü ters etki yapıor kızlar önce test yaptırın sonra kürü kullanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…