- 25 Aralık 2015
- 3.023
- 6.935
- 158
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #14.241
Bilmiyorum öyle doğdu içimeNiye kız
Hayırlısı olsun tabiki çiçeğimmmm ama eyle diyesim geldi nedenseeeGönlümde kız yatıyor
İlk hamileliğimle hiç benzemiyor bende erkek çıkarsa şaşırıcamBilmiyorum öyle doğdu içime
Sağlıklı olsun da canımHayırlısı olsun tabiki çiçeğimmmm ama eyle diyesim geldi nedenseee
İlk hamileliğimle hiç benzemiyor bende erkek çıkarsa şaşırıcamoğlumda hiç bulantım olmamıştı
Ayyy tişkür ederim bende seniii yerimmmmSağlıklı olsun da canımiçini yerim senin
Ayyy tişkür ederim bende seniii yerimmmmo zaman erkek olursa adını ben koyarım
hayırlısı ile kız olsun kızkız olsun ya
KusAy midem bulandı
Bence kız cünkü mide bulantisi sende fazlasiyla vardi demikız olsun ya
Bemce yüzde 95 kız, kalıbımı basarım kızBencem seninki erkek yavruuu
2 3 ay önce gittim bu gecikme meselesi yüzünden herseyüm normal çıktı butun hormonlarım falan doktorda anlam veremedi stres yapıyosan ondan olur o cok etkiliyo dediEn son ne zaman doktora genel kontrole gittincanım? Çift çizgi çıkmasa da bi gitsen mi acaba? Yani 80 gün adet olmadın falan
%100 desek.olmaz mi kiBemce yüzde 95 kız, kalıbımı basarım kızkız bebeği marsta görsem tanırım
Eyle diyisiiiiiin. Hamile kalınca önce sana foto atacam kız.Bemce yüzde 95 kız, kalıbımı basarım kızkız bebeği marsta görsem tanırım
Ya doğru anlatmıştın klemen mi ne verdi demiştin o beni mahfetti demiştin, kaç kere üst üste kanaman olmuştu sonra bu adet gelmemişti doğruya. Amaaan çift çizgi çıkmazsa gitme doktora moktora sen de haklısın canım yaa! Bak ben verdim bugün kanı bakalım iki hafta içinde arayacak doktorum göreceğiz. Umarım senin için de gönlündeki neyse o olsun! Bi önceki gebeliğinde de böyle ilginç bi olay yaşamışsın bunda da niye olmasın ki? Benim annem bana anlatmıştı işte , bana gebeyken kan testinde çıkmamışım diye . Aha benim oğlan da çıkmadı mesela. Bu da uçnoltada bişi ama imkansız değil. Senin durum da öyle. Hakkımızda hayırlısı ya. Ben daha ikinciye gebe kalamamışken 4 çocuğu bu ömrümün neresine sığdırıcam diye düşünmelere başladım kara kara2 3 ay önce gittim bu gecikme meselesi yüzünden herseyüm normal çıktı butun hormonlarım falan doktorda anlam veremedi stres yapıyosan ondan olur o cok etkiliyo dedi
Yok demem, doktorun bile yanılma payı var benim de olabilir%100 desek.olmaz mi kihayirlisi olsunda şaka bi tarafa
O neydi laYok demem, doktorun bile yanılma payı var benim de olabilirben daha 4 haftalık gebe görsem cinsiyet tahmin edebiliyorum çoğunluk doğru çıkıyor. Gecen bi komşumu gördüm, 39. Haftadaymış. Aha dedim demek oğlan geliyo bu sefer, ilki kızdı da , kadın da incecik, ufacık da bi göbek. Burda kimse cinsiyet öğrenmiyo doğuma kadar mesela. Neyse dedi ki kızıma gebeyken de karnım aynen böyleydi diye. Dedim yok bu erkek. Bi hafta sora kaynanası elinde telefon foto gösteriyo, doğru bildin sen erkek geldi adı yakub diye bu arada bunlar yüzde yüz alman haa, oğlanın adını yakıp koymuşlar beynim yandı
Ya erkekseEyle diyisiiiiiin. Hamile kalınca önce sana foto atacam kız.eğer doğru bilirsen göbek adını senin adın koycam. Gerçi adını bilmiyorum ama
Ben de anlam veremedim, halada veremiyorum. Hans a neolduO neydi laAlamanya da Yakup nedir arkadaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?