Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
En son ne zaman doktora genel kontrole gittincanım? Çift çizgi çıkmasa da bi gitsen mi acaba? Yani 80 gün adet olmadın falan
2 3 ay önce gittim bu gecikme meselesi yüzünden herseyüm normal çıktı butun hormonlarım falan doktorda anlam veremedi stres yapıyosan ondan olur o cok etkiliyo dedi

2 3 ay önce gittim bu gecikme meselesi yüzünden herseyüm normal çıktı butun hormonlarım falan doktorda anlam veremedi stres yapıyosan ondan olur o cok etkiliyo dedi
Ya doğru anlatmıştın klemen mi ne verdi demiştin o beni mahfetti demiştin, kaç kere üst üste kanaman olmuştu sonra bu adet gelmemişti doğruya. Amaaan çift çizgi çıkmazsa gitme doktora moktora sen de haklısın canım yaa! Bak ben verdim bugün kanı bakalım iki hafta içinde arayacak doktorum göreceğiz. Umarım senin için de gönlündeki neyse o olsun! Bi önceki gebeliğinde de böyle ilginç bi olay yaşamışsın bunda da niye olmasın ki? Benim annem bana anlatmıştı işte , bana gebeyken kan testinde çıkmamışım diye . Aha benim oğlan da çıkmadı mesela. Bu da uçnoltada bişi ama imkansız değil. Senin durum da öyle. Hakkımızda hayırlısı ya. Ben daha ikinciye gebe kalamamışken 4 çocuğu bu ömrümün neresine sığdırıcam diye düşünmelere başladım kara kara

%100 desek.olmaz mi ki hayirlisi olsunda şaka bi tarafa
Yok demem, doktorun bile yanılma payı var benim de olabilir ben daha 4 haftalık gebe görsem cinsiyet tahmin edebiliyorum çoğunluk doğru çıkıyor. Gecen bi komşumu gördüm, 39. Haftadaymış. Aha dedim demek oğlan geliyo bu sefer, ilki kızdı da , kadın da incecik, ufacık da bi göbek. Burda kimse cinsiyet öğrenmiyo doğuma kadar mesela. Neyse dedi ki kızıma gebeyken de karnım aynen böyleydi diye. Dedim yok bu erkek. Bi hafta sora kaynanası elinde telefon foto gösteriyo, doğru bildin sen erkek geldi adı yakub diyebu arada bunlar yüzde yüz alman haa, oğlanın adını yakıp koymuşlar beynim yandı

O neydi la Alamanya da Yakup nedir arkadaş

Eyle diyisiiiiiin. Hamile kalınca önce sana foto atacam kız. eğer doğru bilirsen göbek adını senin adın koycam. Gerçi adını bilmiyorum ama
Ya erkekse benim adımı az bi kıvırınca erkek adı da oluyo. Valla biliyorum ama bilme şeklim çok çirkin küfür gibi onu diyim anneye böyle bi güzellik gelmişse erkek, sivilcelenmiş çirkinleşmiş şişmişse kız. Ay bi de bişi daha dicem kızlaaar . Gebeleeer özellikle doğum sonrası lohusa depresyonunda bu dediğimi anımsayın. Kadına doğum sonrası ilk 3-4 ay çok değişik bir güzellik geliyor yav! Ben buna dikkat ettim, bir kadın hiç olmadığı kadar güzel oluyor! Bidaha kısmet olursa bunu unutmayacağım ben bunu son 1 yılda farkettim çevremdeki kadınlardan gözlerimi alamadım. Oysa ki ben ilk 4 ay kendimi dünyanın en çirkin kadını gibi hissetmiştim ne aptalmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…