- 3 Ekim 2018
- 3.733
- 4.217
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #14.261
Doguma kadar cinsiyet ögrenmemek miYok demem, doktorun bile yanılma payı var benim de olabilirben daha 4 haftalık gebe görsem cinsiyet tahmin edebiliyorum çoğunluk doğru çıkıyor. Gecen bi komşumu gördüm, 39. Haftadaymış. Aha dedim demek oğlan geliyo bu sefer, ilki kızdı da , kadın da incecik, ufacık da bi göbek. Burda kimse cinsiyet öğrenmiyo doğuma kadar mesela. Neyse dedi ki kızıma gebeyken de karnım aynen böyleydi diye. Dedim yok bu erkek. Bi hafta sora kaynanası elinde telefon foto gösteriyo, doğru bildin sen erkek geldi adı yakub diye bu arada bunlar yüzde yüz alman haa, oğlanın adını yakıp koymuşlar beynim yandı
Kız 3-4 ay güzel olduğunu bilseydin ne yapacaktın çok merak ettimmm açıkcasıYa erkeksebenim adımı az bi kıvırınca erkek adı da oluyo. Valla biliyorum ama bilme şeklim çok çirkin küfür gibi onu diyim anneye böyle bi güzellik gelmişse erkek, sivilcelenmiş çirkinleşmiş şişmişse kız. Ay bi de bişi daha dicem kızlaaar . Gebeleeer özellikle doğum sonrası lohusa depresyonunda bu dediğimi anımsayın. Kadına doğum sonrası ilk 3-4 ay çok değişik bir güzellik geliyor yav! Ben buna dikkat ettim, bir kadın hiç olmadığı kadar güzel oluyor! Bidaha kısmet olursa bunu unutmayacağım ben bunu son 1 yılda farkettim çevremdeki kadınlardan gözlerimi alamadım. Oysa ki ben ilk 4 ay kendimi dünyanın en çirkin kadını gibi hissetmiştim ne aptalmışım
Mülleri de ilk defa duydum mürsel gibiBen de anlam veremedim, halada veremiyorum. Hans a neolduhans koy, müller koy di mi
İlahiMülleri de ilk defa duydum mürsel gibi
Tabi kızımmmİlahiuydurcan hemen de
Evet canım burda kimse öğrenmiyor. Aslen biz de türkiyede öğrenmek istememiştik, en baştan doktoruma söylemiştim daha ilk kontrolde. Sonra benim oğlan teşhirci çıktı yaaa, 12. Haftada ultrasonda bizzat ben gördüm, doktora dedim ohaa erkek bu, ben demedim sen dedin dedi banaDoguma kadar cinsiyet ögrenmemek mi
Hans müller acaip çok var yaa! Telefon rehberinde 1000 kişinin falan adı hans müllerdir yani o dereceİlahiuydurcan hemen de
Öğrenmememn bi sebebi var mı pekiiEvet canım burda kimse öğrenmiyor. Aslen biz de türkiyede öğrenmek istememiştik, en baştan doktoruma söylemiştim daha ilk kontrolde. Sonra benim oğlan teşhirci çıktı yaaa, 12. Haftada ultrasonda bizzat ben gördüm, doktora dedim ohaa erkek bu, ben demedim sen dedin dedi banakadın bacağından boy ölçmeye çalışırdı ultrasonda, bu pipi açıp göstermekten bacağını seçemezdi doktor 9 ay ultrasonda bize hep bacakaçtı töbeallaaam anladık tamam demiştik artık
Sevmedim o ismiHans müller acaip çok var yaa! Telefon rehberinde 1000 kişinin falan adı hans müllerdir yani o derece
Ya öyle deme baya depresyon yapmıştım ben, millet süslenir püslenir, ben pasaklı çirkin . İnsan kendini güzel hissetse bebeğine de pozitif enerji olmaz mı olur tabii kiKız 3-4 ay güzel olduğunu bilseydin ne yapacaktın çok merak ettimmm açıkcasıneki ismin demez misinnn
İzindeyim 24 haziranda da başliycam Allah nasip ederse özledim iş yerimiTabi kızımmmsenin tatilin bitmedi mi daha
tamam kız hadi bakalım.Ya öyle deme baya depresyon yapmıştım ben, millet süslenir püslenir, ben pasaklı çirkin . İnsan kendini güzel hissetse bebeğine de pozitif enerji olmaz mı olur tabii kiSen bi gebe kal ben cinsiyet tahmini yapayım, sonra tutsun o zaman derim sana ismimi totem yapalım kız
Aaa evlilik yıl dönümümİzindeyim 24 haziranda da başliycam Allah nasip ederse özledim iş yerimi
Ya ben biryığın oğlum olacak, kısmetse sonunda bi kızım olacak diye hissettim hep , kendimi bildim bileli yani. İlk iki çocugumun erkek olacağını hissediyorum hep. Eger kız çıkarsa bu çocuga bişi olacak diye stres yapıp evladımı düşürmekten korktugumdan öğrenmek istememiştim. O sebeple diyorlar ya erkek çocuk için kız çocuk için taktikler falan, ben hiçbirini okumuyorum etkilenmiyim diye. Yani kız çocugun gebeliği zor ilerisi daha kolay, erkek çocugun da gebeliği kolay sonrası hep testesteron hep dert. Böyle bi mağaraadamı çıkıveriyor günde4/5 kere içinden, tüm koltukları boyamalar, duvar kağıtlarını yırtmalar falanÖğrenmememn bi sebebi var mı pekiikeyfi mi
Valla sen alemsin ya güldürüyorsun beni seviyorum seni kürklü kıztamam kız hadi bakalım.yok bende güzel olduğun bildiğin zaman hain plamlar mı yapacaksın diye
Aaa evlilik yıl dönümüm
Cnm senin cinsiyet ne durumda .Minnoş minnoş
Yok be ne planı, zaten ilk 4 ay doğru düzgün ilişki olmuyor eşle cinsel anlamda. Orama dokunma burama dokunma, çocugu iki saatte bi emzir falantamam kız hadi bakalım.yok bende güzel olduğun bildiğin zaman hain plamlar mı yapacaksın diye
Aaa evlilik yıl dönümüm
heee tercih meselesi yani. Bende kanun falan sandım kızYa ben biryığın oğlum olacak, kısmetse sonunda bi kızım olacak diye hissettim hep , kendimi bildim bileli yani. İlk iki çocugumun erkek olacağını hissediyorum hep. Eger kız çıkarsa bu çocuga bişi olacak diye stres yapıp evladımı düşürmekten korktugumdan öğrenmek istememiştim. O sebeple diyorlar ya erkek çocuk için kız çocuk için taktikler falan, ben hiçbirini okumuyorum etkilenmiyim diye. Yani kız çocugun gebeliği zor ilerisi daha kolay, erkek çocugun da gebeliği kolay sonrası hep testesteron hep dert. Böyle bi mağaraadamı çıkıveriyor günde4/5 kere içinden, tüm koltukları boyamalar, duvar kağıtlarını yırtmalar falanyani bu sebeple en azından 2. Çocugu da doğuranakadar cinsiyet öğrenmek istemiyorum.
Bende seni seviyorum çiçeğimmmmValla sen alemsin ya güldürüyorsun beni seviyorum seni kürklü kız
Heee ya sorma cnm keyfine duskun olacakhadi yaaa keyfi yerinde demek ki
Bekleyecegim guzel haberleri cnmAyyyy inşallah canım benim sana yazarım burdan etiketleyip insallah düşmüştür
Kanun değil de burda bir gebelikte devlet 3 ultrasonu ödüyor, sonrası hep 100 euro ekstra . Burda kimse ikili üçlü test fln da yaptırmıyor. Down sendromu var mı diye de baktırmıyor. Öyle ya da böyle bizim evladımız deyip doğuruyorlar bakıyorlar. Kimse de cinsiyet sormuyor birbirine.heee tercih meselesi yani. Bende kanun falan sandım kız
Bende seni seviyorum çiçeğimmmm ❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?