- 1 Nisan 2019
- 3.313
- 5.265
- 73
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #14.281
valla çok şaşırdım şuan. Neler bilmiyormuşum. Burda ultrason da sınırlama yok demi kızKanun değil de burda bir gebelikte devlet 3 ultrasonu ödüyor, sonrası hep 100 euro ekstra . Burda kimse ikili üçlü test fln da yaptırmıyor. Down sendromu var mı diye de baktırmıyor. Öyle ya da böyle bizim evladımız deyip doğuruyorlar bakıyorlar. Kimse de cinsiyet sormuyor birbirine.
Ya bu arada kızlar @Merve diye başlayan bi arkadaşımız vardı, nikini unuttum. Hani öğretmendi, ikizdi gebeliği teki düşmüştü. Diğeri gayet iyi hersey yolundayken kaynanasının kendinibikmezliği yüzğnden kanaması vardıhastanedeydi? Haber alanınız var mı nasıl oldu? İyi mi ? Ben mi kaçırdım? @Mavi Boncugumm
Burda 160-170 le gidiyolar kızbende de var hız korkusu ne cesaret bi de motorumuz var bi de gençken ben bulaştırdım. Eşim hergün işe gitmek için 70 km yapıyor. Dönerken de 70.
Ya bu arada kızlar @Merve diye başlayan bi arkadaşımız vardı, nikini unuttum. Hani öğretmendi, ikizdi gebeliği teki düşmüştü. Diğeri gayet iyi hersey yolundayken kaynanasının kendinibikmezliği yüzğnden kanaması vardıhastanedeydi? Haber alanınız var mı nasıl oldu? İyi mi ? Ben mi kaçırdım? @Mavi Boncugumm
Bana doktor kan kirmizi olunca ikinci 24 saatin icinde gel demisti.
Kuzum bu kagıdı al ve git çok şükürYeni bir yol haritası çizeceksin artık
Adet ilk doneminde akinti kahveli geldiginde adet baslamis olarak kabul edilmiyormus. Kirmizi renk olustugunda ilk 24 saat 1. Gun mus. 2. 24 saat 2. Gun oluyormus. Doktor ole yonlendirmisti beni cnmO nasıl bir açıklama yapmış beynim yandı
Aynen öyleydi canım inşallah bakalım dediğin gibi cıkmazsa test hatalıysa gitmicem boşuna karalar bağlama bence sığdırırsın allah izin verirse anlımızda yazan neyse o i bakmışsın 2.yi ararken 3le 4 peşi sıra oluvermiş rabbim yazdıysa kesin olur onun olduramayacağı hiçbişey yokYa doğru anlatmıştın klemen mi ne verdi demiştin o beni mahfetti demiştin, kaç kere üst üste kanaman olmuştu sonra bu adet gelmemişti doğruya. Amaaan çift çizgi çıkmazsa gitme doktora moktora sen de haklısın canım yaa! Bak ben verdim bugün kanı bakalım iki hafta içinde arayacak doktorum göreceğiz. Umarım senin için de gönlündeki neyse o olsun! Bi önceki gebeliğinde de böyle ilginç bi olay yaşamışsın bunda da niye olmasın ki? Benim annem bana anlatmıştı işte , bana gebeyken kan testinde çıkmamışım diye . Aha benim oğlan da çıkmadı mesela. Bu da uçnoltada bişi ama imkansız değil. Senin durum da öyle. Hakkımızda hayırlısı ya. Ben daha ikinciye gebe kalamamışken 4 çocuğu bu ömrümün neresine sığdırıcam diye düşünmelere başladım kara kara
Adet ilk doneminde akinti kahveli geldiginde adet baslamis olarak kabul edilmiyormus. Kirmizi renk olustugunda ilk 24 saat 1. Gun mus. 2. 24 saat 2. Gun oluyormus. Doktor ole yonlendirmisti beni cnm
Aynen ole cnm hayirlisi insalllah guzel sonuclar alirsinHaaaa şimdi anladım canım benim şuan direkt kırmızı kan geldide kahve gelmedi ama 3.gün gitmeye karar verdim genelde o günü öneriyorlarsenin dediğine göre yarın sabah 1 gün öbür gideceğim gün de 2.gün oluyor o zaman
Ayyyy canim benim inşallah sağlıkla ağzından bal damlıoBemce yüzde 95 kız, kalıbımı basarım kızkız bebeği marsta görsem tanırım
Canım bence sen adet olduktan sonra başla. Verende alanda Rabbim. Netten araştırıyoruz ama bazen gelişen durumlara tıp bile fransız kalıyor. Hayırlısı ile sen adet ol Rabbim insAllah en kısa zamanda dileğini verirAllah keder vermesin kuzum. Daha başlamadım en az 1 adet geçmesi gerekiyormuş kürtajdan sonra 30-40 gün arasında adet olunuyormuş ben kürtajın 20.gününde kontrole gitmiştim doktor alelacele karnımdan baktı ve tamam dedi sadece. Ne kadar bekleyeyim demiştim
1 ay yeter dedi. Kimileri 3 ay diyor ama adet görünce zaten rahim toparlanmış demektir
Hayırlısıyla adet görsemde sonrasına bakıcam Allah sağlıklısını nasip etsin hepimizeen son 26 Şubat'ta olmuştum adet görmeyi özledim desem yeridir:) o da sağlıktır nihayetinde
Canım bence sen adet olduktan sonra başla. Verende alanda Rabbim. Netten araştırıyoruz ama bazen gelişen durumlara tıp bile fransız kalıyor. Hayırlısı ile sen adet ol Rabbim insAllah en kısa zamanda dileğini verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?