Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya bu arada kızlar @Merve diye başlayan bi arkadaşımız vardı, nikini unuttum. Hani öğretmendi, ikizdi gebeliği teki düşmüştü. Diğeri gayet iyi hersey yolundayken kaynanasının kendinibikmezliği yüzğnden kanaması vardıhastanedeydi? Haber alanınız var mı nasıl oldu? İyi mi ? Ben mi kaçırdım? @Mavi Boncugumm

valla çok şaşırdım şuan. Neler bilmiyormuşum. Burda ultrason da sınırlama yok demi kız
Monaezop canım. Ben mesaj attım ama görmedi henüz. Bugün benimde aklıma geldi. Hayır olsun inşallah

Burda 160-170 le gidiyolar kız bende de var hız korkusu ne cesaret bi de motorumuz var bi de gençken ben bulaştırdım. Eşim hergün işe gitmek için 70 km yapıyor. Dönerken de 70.

Allah muhafaza etsin çok dua etmek sadaka vermek lazım ne zaman ne olacağı belli değil

Ben en son iyi diye biliyordum ama inşallah öyledir Monaezop

Aynen öyleydi canım inşallah bakalım dediğin gibi cıkmazsa test hatalıysa gitmicem boşuna karalar bağlama bence sığdırırsın allah izin verirse anlımızda yazan neyse o i bakmışsın 2.yi ararken 3le 4 peşi sıra oluvermiş rabbim yazdıysa kesin olur onun olduramayacağı hiçbişey yok

Adet ilk doneminde akinti kahveli geldiginde adet baslamis olarak kabul edilmiyormus. Kirmizi renk olustugunda ilk 24 saat 1. Gun mus. 2. 24 saat 2. Gun oluyormus. Doktor ole yonlendirmisti beni cnm

Haaaa şimdi anladım canım benim şuan direkt kırmızı kan geldide kahve gelmedi ama 3.gün gitmeye karar verdim genelde o günü öneriyorlar senin dediğine göre yarın sabah 1 gün öbür gideceğim gün de 2.gün oluyor o zaman

Aynen ole cnm hayirlisi insalllah guzel sonuclar alirsin

Birinci resmi az önce çektim kızlar ikinci resimde testi yaptıktan 2 3 dk sonra çekmiştim zaten c çizgisinin renginden belli oluyo ikiside aynı test durdukça daha da belirginleşti önümüzdeki bi iki gun hatalı olma payı nedir onu düşünücem sanırım

Eklentiler

• PicsArt_06-11-11.34.15.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 45
  • 20190611_101416.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 47
Canım bence sen adet olduktan sonra başla. Verende alanda Rabbim. Netten araştırıyoruz ama bazen gelişen durumlara tıp bile fransız kalıyor. Hayırlısı ile sen adet ol Rabbim insAllah en kısa zamanda dileğini verir

İnşaAllah kardeşim Allah razı olsun cümlemize sağlıkla versin
Dün adet oldum çok şükür bin şükür
Yarın hormon tahlili yaptırayım diyorum yıllardır yaptırmamıştım tedbir bizden takdir Allah'tan... Dediğin gibi erkenden hamile kalanlarda çok oluyor nasiptir elbet
Sende durumlar nasıl şimdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…