- 30 Mayıs 2016
- 2.075
- 4.423
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #14.301
Günaydın çiçeğimmmmGünaydin.kızçeler
Birinci resmi az önce çektim kızlar ikinci resimde testi yaptıktan 2 3 dk sonra çekmiştim zaten c çizgisinin renginden belli oluyo ikiside aynı test durdukça daha da belirginleşti önümüzdeki bi iki gun hatalı olma payı nedir onu düşünücem sanırım
Kızlar geçen ay bu günlerde hamiş olabilir miyim çok ağrım var akıntım var diyodum meğer ben geç yumurtluyormuşum dün yumurtladım ve bat 22 haziran. Şimdi eğer gebelik olursa 10 günde belli mi olcak çok garip geldi vallahiaklımda deli sorular
Amin cümlemizin inşAllahDöllenme olursa kana geçmesi 11-12 gün
İdrar için de 14 gün beklemek lazım
Rabbim gönlüne göre hayırla versin
İş yok güç yok neden erken kalktınGünaydin bebik
En net 14.gün diye biliyorumKızlar geçen ay bu günlerde hamiş olabilir miyim çok ağrım var akıntım var diyodum meğer ben geç yumurtluyormuşum dün yumurtladım ve bat 22 haziran. Şimdi eğer gebelik olursa 10 günde belli mi olcak çok garip geldi vallahiaklımda deli sorular
İş yok güç yok neden erken kalktın
Ayyyy Allah ım inşallah bi evlat nasip ederse benimki uykucu olsunkız saat 6 da kalktik oğlumla masallah benim.oğlum 1 dakika gecirmez ister erken yatsin ister gec saat 6 da kalkılacak
kız saat 6 da kalktik oğlumla masallah benim.oğlum 1 dakika gecirmez ister erken yatsin ister gec saat 6 da kalkılacak
Kaç gün sonra belli olcek bebiş olup olmadığını. Bide bu çatlatma iğnelerinin oranı %kaçgünaydın kızlaaaar, dün ne konuşmuşsunuz öyle. üşenmedim okudum hepsini
benim 8. gün her gün test yapıyorum biliyorsunuz bugün iğnenin etkisi geçti çok çok minik silik çizgi çıktı
İnş.nasip ederAyyyy Allah ım inşallah bi evlat nasip ederse benimki uykucu olsun
Ayyyy Allah ım inşallah bi evlat nasip ederse benimki uykucu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?