Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Insallah cnm insallah. Esler bu konuda hanimlarina neden bu kadar baski yapmaya calisiyor anlamiyorum. 40 onceki yili yasamiyoruz. Artik hersey cok degisti. Bebde 2 yilim gitmeyecem simdide esine asilamaya calisiyorum bebekken hele hic gidilmez . Cocluk cocuk rezil oluruz diye. Hayirlisi artik.

Kızlar ya bende bugün bal tarçın çörek otuna başladım ama çok acı boğazım hala yanıyor böyle bi durumu yaşayan var mı ya bide adetin üçüncü günü anca başladım

Kızlar ya bende bugün bal tarçın çörek otuna başladım ama çok acı boğazım hala yanıyor böyle bi durumu yaşayan var mı ya bide adetin üçüncü günü anca başladım
Ya benim bugün 5. Günüm , bende de o yanma 2 gün önce başladı şuan faranjit halindeyim çok fena şişti boğazım. Ben arabanın klimasından olduğunu düşünmüştüm. Hasta oluyorum heralde demiştim. 10 güne tamamlamak için yemeye devam edicem ama bende de var galiba. Tarçın yapıyo bence

Ayy çok kötü yapıyor boğazı ya nasıl 10 gün devam edecez

Ayy çok kötü yapıyor boğazı ya nasıl 10 gün devam edecez
Ya ben araba sürüş dersi alıyorum son 4 gündür hergün 1.5 saat araba kullandım, klimasını da 18 dereceye ayarladım buzgibi onu soludum, tam adet üstü. Bi de migrenim tuttu . Hepsi üst üste gelince hiç bu küre bağlamamıştım . Bol bol su iç üzerine ya başlamışken yarım bırakmamak en iyisi . En azından aklımızda kalmaz, ben çocuk pastili buldum evde onu emip uyumaya çalışacağım. Şuan migren gecti boğaz faranjiti kaldı

Suda yanmayı geçirmiyor ya bi kaç gün daha denicem kötü olursa bırakcam ya

Kızlar çörekotu acımsı bir baharattır
ezilip yenince boğazı biraz yakar ama şifası ondadır balla karıştırınca sıkıntı olmaz aslında ama

ezilip yenince boğazı biraz yakar ama şifası ondadır balla karıştırınca sıkıntı olmaz aslında ama
Bence arkadaşın boğazını yakan tarçın ya bilemedim benim üstüste geldi hasta oluyorum ondan yanıyor diye düşünüyorum.

Bence arkadaşın boğazını yakan tarçın ya bilemedim benim üstüste geldi hasta oluyorum ondan yanıyor diye düşünüyorum.

Ama sen klimayı açmışsın o çarptı bence seni. Tarçınlı süt içtiğimizde boğazımız yanmaz o yakan çörekotu eminim
Ben çörekotu yağı da içtim boğazımı yakardı öksürük için içmiştim onada etkisi var

Ben artık yemeyeceğim yaaa. İki gün yedim beni çok rahatsız etti. Geçen ay yediğim de böyle olmamıştı ama midem aşırı bulanıyor bu kez nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…