Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben artık yemeyeceğim yaaa. İki gün yedim beni çok rahatsız etti. Geçen ay yediğim de böyle olmamıştı ama midem aşırı bulanıyor bu kez nedense

Yoksaa Ben bu kürün her ay yapılmaması gerektiğini duymuştum yoksa ters etki yapıyor kist yapma ihtimali de var rahatsız olduysan bırak canım herşeyin fazlası zarar
Ben bi kere yapmıştım 12 gün boyunca sonra adetim 20 gün gecikti ama hamile kalmadım bana yaramadı yani

Kızlar günaydın iki üç gündür sağ kulağımda acayip bi uğultu var biraz araştırdım çok ciddi gibi durmuyor ama yatınca rahatsız ediyor beni bu durumu yaşayan yada bilgisi olan var mı

Ne yoksaaa kız regl nin ikinci günü başlanıyor bu küre unuttun mu

Sadece balla karıştırılıyor işte 10 çay kaşığı tarçın da var ya tadı ondan bi değişik olmuş

Tarçın mı 10 çay kaşığı? Fazla değilmi ama
Ben günlük yapıp yerdim 1 çay kaşığı çörekotu, yarım çay kaşığı tarçın, 1 tatlı kaşığı bal bu şekilde yapardım ben

Kızlar ya bende bugün bal tarçın çörek otuna başladım ama çok acı boğazım hala yanıyor böyle bi durumu yaşayan var mı ya bide adetin üçüncü günü anca başladım
Kuzum ben geçen ay 5.gunu başladım 7 gün yedim ve ayni etkiyi yaptı bu ay 2.gunu başladım ve çok çok erken yumurtlama oldu geçen ay 1 gun oncesınde yumurtlamıştım bogazım yanmadı severek yedim hep ben farklı olarak kestane balı kullandım ondandır belkide internette okumuştum kestane balı olmalı diye

Yo aynı burdaki arkadaşın verdiği tarife göre yaptım canım 12 tatlı kaşığı çörek otu 10 yemek kaşığı bal bide 10 çay kaşığı tarçın attım

Bence benim gibi tek yemelik yapsan belki bu kadar etkilenmezsin tarçın zaten ağır bir baharattır az koyunca bile kokusu baskın oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…