- 6 Mayıs 2016
- 9.198
- 9.095
- 198
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #14.661
Ben artık yemeyeceğim yaaa. İki gün yedim beni çok rahatsız etti. Geçen ay yediğim de böyle olmamıştı ama midem aşırı bulanıyor bu kez nedense
Ne yoksaaa kızYoksaaBen bu kürün her ay yapılmaması gerektiğini duymuştum yoksa ters etki yapıyor kist yapma ihtimali de var rahatsız olduysan bırak canım herşeyin fazlası zarar
Ben bi kere yapmıştım 12 gün boyunca sonra adetim 20 gün gecikti ama hamile kalmadım bana yaramadı yani
Yo aslında bi sıkıntı yok grip falanda değilim ama acayıp yakıyor ve acı tadı var tarçın dan mı acabaTesekkur ederim canimyok aksine ben tadini begenerek yemistim. Yara felan mi bogazin ondan mi yakiyo
Sadece balla karıştırılıyor işte 10 çay kaşığı tarçın da var ya tadı ondan bi değişik olmuşKızlar çörekotu acımsı bir baharattır
ezilip yenince boğazı biraz yakar ama şifası ondadır balla karıştırınca sıkıntı olmaz aslında ama
Acaba tarcini cok mu kattiniz nasil yaptiniz kürüYo aslında bi sıkıntı yok grip falanda değilim ama acayıp yakıyor ve acı tadı var tarçın dan mı acaba
Yo aynı burdaki arkadaşın verdiği tarife göre yaptım canım 12 tatlı kaşığı çörek otu 10 yemek kaşığı bal bide 10 çay kaşığı tarçın attımAcaba tarcini cok mu kattiniz nasil yaptiniz kürü
Tarif doğru ama birde tahta kaşıkla tüketin tahta kaşık en doğrusuYo aynı burdaki arkadaşın verdiği tarife göre yaptım canım 12 tatlı kaşığı çörek otu 10 yemek kaşığı bal bide 10 çay kaşığı tarçın attım
AminRabbim tez zamanda yüzünü güldürsün
Hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin
Allah sabredenlerle beraberdir♥
Tahta kaşıklada tüketiyorum ama boğazımda neden uzun süre bi ağrı oluşturuyor anlamadım yaTarif doğru ama birde tahta kaşıkla tüketin tahta kaşık en doğrusu
Ben yasamadim onu canim bilemiyorum ama ben corekotunu cektirmeden yedim. Belki fark ederTahta kaşıklada tüketiyorum ama boğazımda neden uzun süre bi ağrı oluşturuyor anlamadım ya
Cnm bi donem adet gecikmesi icin sabah aksam tarcin yiyordum tarcin bogazi rahatlatiyor bence . Ama corek otu aci bi tadi var o yakiyor.Bence arkadaşın boğazını yakan tarçın ya bilemedimbenim üstüste geldi hasta oluyorum ondan yanıyor diye düşünüyorum.
Ayyyy inşallah canım benim sen gibi ben gibi bekleyen herkese nasip olsun inşallah1 gun bende bu sitelere hamile iken hissettiklerimi yazmayı o kadar cok istiyorum ki ☹
Bal tarçın çörek otu kürünü ilk kullanmada mı hamile kalbin canım hayırlı olsun insallah sağlıkla kucağına almak nasip olsunBen yasamadim onu canim bilemiyorum ama ben corekotunu cektirmeden yedim. Belki fark eder
Sadece balla karıştırılıyor işte 10 çay kaşığı tarçın da var ya tadı ondan bi değişik olmuş
Kuzum ben geçen ay 5.gunu başladım 7 gün yedim ve ayni etkiyi yaptı bu ay 2.gunu başladım ve çok çok erken yumurtlama oldu geçen ay 1 gun oncesınde yumurtlamıştım bogazım yanmadı severek yedim hep ben farklı olarak kestane balı kullandım ondandır belkide internette okumuştum kestane balı olmalı diyeKızlar ya bende bugün bal tarçın çörek otuna başladım ama çok acı boğazım hala yanıyor böyle bi durumu yaşayan var mı ya bide adetin üçüncü günü anca başladım
Ben de çok beğenerek yiyordum iki aydır kullandım çok da hoşuma gidiyor yemek yanı ben kestane balı kullandım yalnızYo aslında bi sıkıntı yok grip falanda değilim ama acayıp yakıyor ve acı tadı var tarçın dan mı acaba
Ne yoksaaa kızregl nin ikinci günü başlanıyor bu küre unuttun mu
Yo aynı burdaki arkadaşın verdiği tarife göre yaptım canım 12 tatlı kaşığı çörek otu 10 yemek kaşığı bal bide 10 çay kaşığı tarçın attım
Kestane balı deneyin ben kestane balıyla yaptım yedimBen artık yemeyeceğim yaaa. İki gün yedim beni çok rahatsız etti. Geçen ay yediğim de böyle olmamıştı ama midem aşırı bulanıyor bu kez nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?