- 27 Şubat 2019
- 2.670
- 2.142
- 63
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #14.681
Amin canim insallahBal tarçın çörek otu kürünü ilk kullanmada mı hamile kalbin canım hayırlı olsun insallah sağlıkla kucağına almak nasip olsun
Canım aktardan alsaydın acaba tarçından mı kaynaklıYo aynı burdaki arkadaşın verdiği tarife göre yaptım canım 12 tatlı kaşığı çörek otu 10 yemek kaşığı bal bide 10 çay kaşığı tarçın attım
Allah’ın izniyle yoktur kuzum inşallah meleğini Rabbim sana bağışlasın hep annesiyle olsun insallahAmin canim insallahevet ilk kullanimda nasip oldu. Henuz usg ile baktirmadim ama bi sıkıntı yoktur insallah.
Amiiin canim insallah Rabbim tez vakitte sanads sizlerede nasip etsinAllah’ın izniyle yoktur kuzum inşallah meleğini Rabbim sana bağışlasın hep annesiyle olsun insallah
canımı yerimmm yok daha 3 gün olduAdet zamanın geçmiştir belki diye düşündüm
yok kuzu ya yapmayacağım. Bi öncekinde yaptığım balla yaptım yine ama zaten pek yapasımda yoktu hiç çiğnemeden direk yutasım geliyor. O yüzden denemeyeceğim bi dahaKestane balı deneyin ben kestane balıyla yaptım yedim
Hepsini aktardan aldım canım organik olsun diye balı bile organik aldım ama neden öyle oluyor anlamıyorum üstüne bi çok şey yiyiyorum yanması geçmiyor uzun süreCanım aktardan alsaydın acaba tarçından mı kaynaklı
Evet canım burdaki bi tane bayan hikayesini yazmıştı ya o paylaşmıştı bende ordan aldım tarifiTarçın mı 10 çay kaşığı? Fazla değilmi ama
Ben günlük yapıp yerdim 1 çay kaşığı çörekotu, yarım çay kaşığı tarçın, 1 tatlı kaşığı bal bu şekilde yapardım ben
Bi kullanmaya çalışcam çok kötü olursam bi dahaki ay adet olursam farklı bal alırım artık yaKuzum ben geçen ay 5.gunu başladım 7 gün yedim ve ayni etkiyi yaptı bu ay 2.gunu başladım ve çok çok erken yumurtlama oldu geçen ay 1 gun oncesınde yumurtlamıştım bogazım yanmadı severek yedim hep ben farklı olarak kestane balı kullandım ondandır belkide internette okumuştum kestane balı olmalı diye
Demekki baldan kaynaklı o zaman bende regl olursam ikincisinde alırım artık inşallah olmam daBen de çok beğenerek yiyordum iki aydır kullandım çok da hoşuma gidiyor yemek yanı ben kestane balı kullandım yalnız
Mavi boncugum benimTabi canım ekleyeyim söylenmeyince var sanıyorum
Mavi boncugum benim
Beklenen adet tarihim 4 temmuz :) suan ovu bekliyorum hep bir beklemece
İnşaallah hepimiz için hayırlısı olur canım♥
Neredeyse her gun ruyamda bana bir bebek veriliyor tutmam ıcın kollarım onu tutamadan yere dusuyor kollarımın gucsuzlugunu uyanınca bile hissediyorum bu sekılde ruya yı yaklaşık 12 kere fln gordum belki de daha fazla
İnşallah olmazsın canımDemekki baldan kaynaklı o zaman bende regl olursam ikincisinde alırım artık inşallah olmam da
Ama. Ortalama bir saat bir şey yemiyorum su bile içmiyorum etkisini göstersin diye kuzum ben geçen ay yaptım ama denemek için yaptım meraktan. Bu kürüHep
Hepsini aktardan aldım canım organik olsun diye balı bile organik aldım ama neden öyle oluyor anlamıyorum üstüne bi çok şey yiyiyorum yanması geçmiyor uzun süre
Sanırım üst üste kullanımda etkili değil kuzum sanki ara verip yapılmalı diye düşünüyorum öyle etkisi tam olur yumurtlamayı teme beleştirir miyiz insan ondan da korkuyocanımı yerimmm yok daha 3 gün oldu
yok kuzu ya yapmayacağım. Bi öncekinde yaptığım balla yaptım yine ama zaten pek yapasımda yoktu hiç çiğnemeden direk yutasım geliyor. O yüzden denemeyeceğim bi daha
Amin kardeşim Allah razı olsunAmiiin canim insallah Rabbim tez vakitte sanads sizlerede nasip etsin
Yaa valla bilmiyorum kuzumm belki de kötü etki etcekti ondan beni çok rahatsız etti. O yüzden yapmamam daha iyiSanırım üst üste kullanımda etkili değil kuzum sanki ara verip yapılmalı diye düşünüyorum öyle etkisi tam olur yumurtlamayı teme beleştirir miyiz insan ondan da korkuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?