Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım burdaki bi tane bayan hikayesini yazmıştı ya o paylaşmıştı bende ordan aldım tarifi

Bi kullanmaya çalışcam çok kötü olursam bi dahaki ay adet olursam farklı bal alırım artık ya

Neredeyse her gun ruyamda bana bir bebek veriliyor tutmam ıcın kollarım onu tutamadan yere dusuyor kollarımın gucsuzlugunu uyanınca bile hissediyorum bu sekılde ruya yı yaklaşık 12 kere fln gordum belki de daha fazla

Neredeyse her gun ruyamda bana bir bebek veriliyor tutmam ıcın kollarım onu tutamadan yere dusuyor kollarımın gucsuzlugunu uyanınca bile hissediyorum bu sekılde ruya yı yaklaşık 12 kere fln gordum belki de daha fazla

Hayra yoralım iyi rüyalar Allah'tan, kötü rüyalar şeytandandır
Allah hayırlara çıkarsın diyelim yatmadan önce Âyete'l Kürsi okuyormusun?
Eğer okumuyorsan 3 defa okuyup bide Felak,Nas okuyup öyle yatmanı tavsiye ederim

Hep

Hepsini aktardan aldım canım organik olsun diye balı bile organik aldım ama neden öyle oluyor anlamıyorum üstüne bi çok şey yiyiyorum yanması geçmiyor uzun süre
Ama. Ortalama bir saat bir şey yemiyorum su bile içmiyorum etkisini göstersin diye kuzum ben geçen ay yaptım ama denemek için yaptım meraktan. Bu kürü
Eşim yoktu başka şehirde çalışıyor etkşsine bakmak icin yaptım 1 gün önce yumurtlamıştım üstelik 5.gunu adetin başlamıştım neyse bu ay tam zamanında yaptım 10 gün ve eşim buradaydı bakalım hayırlısı tuttu mu tutmadı mı bilmiyorum hiç bir şey hissetmiyorum daha adete 10 gün var

Sanırım üst üste kullanımda etkili değil kuzum sanki ara verip yapılmalı diye düşünüyorum öyle etkisi tam olur yumurtlamayı teme beleştirir miyiz insan ondan da korkuyo

Sanırım üst üste kullanımda etkili değil kuzum sanki ara verip yapılmalı diye düşünüyorum öyle etkisi tam olur yumurtlamayı teme beleştirir miyiz insan ondan da korkuyo
Yaa valla bilmiyorum kuzumm belki de kötü etki etcekti ondan beni çok rahatsız etti. O yüzden yapmamam daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…