- 3 Ekim 2018
- 3.733
- 4.217
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #14.701
MrbKızlaaar nasılsınız, napıyosunuz bakalııımmm?
Yazmıyorum ama takipteyim, hiç merak etmeyin.öpüyorum hepinizi
Bu defa yumurta takibini doktorla yapmayı düşünüyorum ben de 3.cu defa kullanmayı düşünmüyorum bakalımYaa valla bilmiyorum kuzumm belki de kötü etki etcekti ondan beni çok rahatsız etti. O yüzden yapmamam daha iyi
Yaa valla bilmiyorum kuzumm belki de kötü etki etcekti ondan beni çok rahatsız etti. O yüzden yapmamam daha iyi
[/QUOTE
Aa kürklü kiz naber
Okurum hep cocuklugumdan beri alıskanlıkHayra yoralımiyi rüyalar Allah'tan, kötü rüyalar şeytandandır
Allah hayırlara çıkarsın diyelim yatmadan önce Âyete'l Kürsi okuyormusun?
Eğer okumuyorsan 3 defa okuyup bide Felak,Nas okuyup öyle yatmanı tavsiye ederim
Hayrolsun insallah Sagol canımOkurum hep cocuklugumdan beri alıskanlık
Sagol canım Hayrolsun insallahHayra yoralımiyi rüyalar Allah'tan, kötü rüyalar şeytandandır
Allah hayırlara çıkarsın diyelim yatmadan önce Âyete'l Kürsi okuyormusun?
Eğer okumuyorsan 3 defa okuyup bide Felak,Nas okuyup öyle yatmanı tavsiye ederim
Yumurta takibi nasıl yapılıyor canım. Zor muBu defa yumurta takibini doktorla yapmayı düşünüyorum ben de 3.cu defa kullanmayı düşünmüyorum bakalım
Ramazan , bayram , cenaze derken şimdi burdayım kuzum . Nasılsın görüşmeyeliÇok şükür canım ya sen nerelerdesin hiç uğramıyorsun buraya? Son durumun nasıl?
Ya bende tadını çok beğendim ve umarım ben de en azından 30 günde falan adet olurum yaBen de çok beğenerek yiyordum iki aydır kullandım çok da hoşuma gidiyor yemek yanı ben kestane balı kullandım yalnız
Ramazan , bayram , cenaze derken şimdi burdayım kuzum . Nasılsın görüşmeyeliAdetime iki kaldı ama yeni yumurtladım sanırım ovu testi aldım bayramdan sonra .
Dostlar sag olsun kuzum yengemiz oluyordu . Ayyy olur mu ben de araya bakıyorum buraya yazmasam bile kuzumBaşınız sağolsun canım ya aileden birimiydi ☹ hamdolsun iyiyim ben adet oldum çok şükür bugün 5.günüm yumurtlaman olduysa iyi değerlendirmerak ediyordum bende seni epeydir yazmadın diye diğer topiclerde görüyordum ama
İnsallah tutmuştur canım seninde mucizene vesile olur bu kür hepimize inşallahAma. Ortalama bir saat bir şey yemiyorum su bile içmiyorum etkisini göstersin diye kuzum ben geçen ay yaptım ama denemek için yaptım meraktan. Bu kürü
Eşim yoktu başka şehirde çalışıyor etkşsine bakmak icin yaptım 1 gün önce yumurtlamıştım üstelik 5.gunu adetin başlamıştım neyse bu ay tam zamanında yaptım 10 gün ve eşim buradaydı bakalım hayırlısı tuttu mu tutmadı mı bilmiyorum hiç bir şey hissetmiyorum daha adete 10 gün var
İnsallah canım Rabbim hepimize şifa etsin vesile kılsın da bebişler gelsinİnşallah olmazsın canım
İnşallah canım benim amin hepimize inşallahİnsallah tutmuştur canım seninde mucizene vesile olur bu kür hepimize inşallah ☺
İnsallah canım hayıt suyu iç aslan pençesi çayı iç baya işe yarıyor bu bitkiler Rabbim gönlüne göre versinYa bende tadını çok beğendim ve umarım ben de en azından 30 günde falan adet olurum yaİnşallah işe yarar bi düzene girer adetim
Ben sen ilk defa yaptıracam ama inşallah gerek kalmaz adetle birlikte gidicem ne kadar büyüyor kaç tane oluyor merak edıyorumYumurta takibi nasıl yapılıyor canım. Zor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?