- 23 Ağustos 2018
- 2.611
- 2.933
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #14.721
İnsan alışıyor ama biliyor Musun bu duruma başta bana hayıt suyu da aslanpencesi de o kadar itici geliyordu ki ama onların bile tadına alıştım ayrıca bal tarçın kürü dolanan bırak yedikten sonra yemesi daha zevkli oluyor o kadar kötü tat vermiyor bilmiyorum beni öyle yaptım sahan sevimli geldi tadı şifa olduğunu düşünerek hep yiyorum ya san içiyorum hayırlısı bakalım kuzum insallah bütün çabalarına değer ve güzel haberlerini alırızHep
Hepsini aktardan aldım canım organik olsun diye balı bile organik aldım ama neden öyle oluyor anlamıyorum üstüne bi çok şey yiyiyorum yanması geçmiyor uzun süre
Dostlar sag olsun kuzum yengemiz oluyordu . Ayyy olur mu ben de araya bakıyorum buraya yazmasam bile kuzum❤ Değerlendirdik ya bakalım , inşallah inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırız .
Ultrasonla mı bakılıyorrrBen sen ilk defa yaptıracam ama inşallah gerek kalmaz adetle birlikte gidicem ne kadar büyüyor kaç tane oluyor merak edıyorum
Eskisi gibi değilim az bir bulantı kaldı gerisi güzel canım benim sen ne yapiyon nasılsın adet olmuşsun okudum canım darısı hamilelige inşallah güzelim benimHayal Kocak nasılsın bacım hamilelik nasıl gidiyor?
Aminnnn. Yazarım tabi kuzum yazmaz mıyım hiçAmin gülüm amin inşaallah sonu da mutlu biten sevinçler yaşarız hep birlikteRabbim rahmet etsin sabır versin ailesine...
Burayada yaz arada gözüm üstünde haaaa
Nabalım, haftasonu qeyfinabıonuz kızlarrrr
Sen napan?Nabalım, haftasonu qeyfiöyle diyorlar ya, ....qeyfi, .... qeyfi,yanında da fotoğraf oluyor ama
Bende keyif gibi keyiflenme cabasıSen napan?
Evet canım ama alttan bakılıyorUltrasonla mı bakılıyorrr
Yaaaa o kötüymüşşşşEvet canım ama alttan bakılıyor
Aminnn inşallah canım benim burda çabalayan herkesin çabasını ümidini Rabbim boşa çıkartmasın inşallah hayırlıysa burda hamiş olmayan kalmasın inşallahİnsan alışıyor ama biliyor Musun bu duruma başta bana hayıt suyu da aslanpencesi de o kadar itici geliyordu ki ama onların bile tadına alıştım ayrıca bal tarçın kürü dolanan bırak yedikten sonra yemesi daha zevkli oluyor o kadar kötü tat vermiyor bilmiyorum beni öyle yaptım sahan sevimli geldi tadı şifa olduğunu düşünerek hep yiyorum ya san içiyorum hayırlısı bakalım kuzum insallah bütün çabalarına değer ve güzel haberlerini alırız
Ya elin almanyasında nerde bulcam ki onlarıİnsallah canım hayıt suyu iç aslan pençesi çayı iç baya işe yarıyor bu bitkiler Rabbim gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?