Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hep

Hepsini aktardan aldım canım organik olsun diye balı bile organik aldım ama neden öyle oluyor anlamıyorum üstüne bi çok şey yiyiyorum yanması geçmiyor uzun süre
İnsan alışıyor ama biliyor Musun bu duruma başta bana hayıt suyu da aslanpencesi de o kadar itici geliyordu ki ama onların bile tadına alıştım ayrıca bal tarçın kürü dolanan bırak yedikten sonra yemesi daha zevkli oluyor o kadar kötü tat vermiyor bilmiyorum beni öyle yaptım sahan sevimli geldi tadı şifa olduğunu düşünerek hep yiyorum ya san içiyorum hayırlısı bakalım kuzum insallah bütün çabalarına değer ve güzel haberlerini alırız

Dostlar sag olsun kuzum yengemiz oluyordu . Ayyy olur mu ben de araya bakıyorum buraya yazmasam bile kuzum ❤ Değerlendirdik ya bakalım , inşallah inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırız .

Amin gülüm amin inşaallah sonu da mutlu biten sevinçler yaşarız hep birlikte Rabbim rahmet etsin sabır versin ailesine...
Burayada yaz arada gözüm üstünde haaaa

Ha bir de kızlar ben bu ay crinone jel diye bir şey kullanacağım ya, bu jel progesteron hormonu içeriyormuş, ama benim progesteron değerim 14tü 5 ay önce, gerek var mı ki? Çünkü bu jel adet de geciktiriyormuş.kaygılandım.Tekrar mı baktırsam acaba bu ay progesteronuma

Kızlar. Bugün annem dedi ki ben biliyorum sen çocuk istiyorsun ama olmuyor dedi bende yoooo hiçte bile biz daha düşünmüyoruz dedim, ki her zaman bu cümleyi kurmuşumdur anneme asla demedim. Ama anne işte içine doğmuş demekki ısrarla inanmadı bana

Aminnn inşallah canım benim burda çabalayan herkesin çabasını ümidini Rabbim boşa çıkartmasın inşallah hayırlıysa burda hamiş olmayan kalmasın inşallah

Bende bi ay klomen+çatlama iğnesi kullandım alttan bakılmadı benim doktora bağlı sanırım üstten takip etti adetin ikinci yada üçüncü ginü gidiliyor klomen veriliyor ilk başta beş gün kullanıyon daha sonra doktor bakıyor yumurtan yeteri kadar büyümüşse iğneyi kendin eczaneden alıyorsun iğneni yapıyor ve 36 saat sonra ilişki diyo

İnsallah canım hayıt suyu iç aslan pençesi çayı iç baya işe yarıyor bu bitkiler Rabbim gönlüne göre versin
Ya elin almanyasında nerde bulcam ki onları türkiyeye geldiğimde aktardan alırım artık , herkes aslan pençesini çok övüyor. Hayıtı direk hap olarak alıyorum bakalım bu ay ilk kez doğurgan dönemde hayıt kullanıyo olacağım. Umarım ben de artık yazarım buralara. Ama hasta oldum şimdi de eşim benden on metre ötede yaşıyor bulaşmasın diye, ben hiç hasta olmam cünkü, ben hastayım diyosam eşim kesin hastanelik olacak demektir bakalım şimdi iş seyahatine gitsin gelsin kısmetse o döneme denk gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…