- 28 Eylül 2016
- 638
- 462
- 53
- 33
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #14.741
Aynen içine doğmuştur annenden saklama cnm Benim de ailem bilmiyor sadece annem biliyorKızlar. Bugün annem dedi ki ben biliyorum sen çocuk istiyorsun ama olmuyor dedibende yoooo hiçte bile biz daha düşünmüyoruz dedim, ki her zaman bu cümleyi kurmuşumdur anneme asla demedim. Ama anne işte içine doğmuş demekki ısrarla inanmadı bana
Yaa kafasına takıyordur bir de, sen sonuna kadar inkar etseydinKızlar. Bugün annem dedi ki ben biliyorum sen çocuk istiyorsun ama olmuyor dedibende yoooo hiçte bile biz daha düşünmüyoruz dedim, ki her zaman bu cümleyi kurmuşumdur anneme asla demedim. Ama anne işte içine doğmuş demekki ısrarla inanmadı bana
Ya canım benim ben söylemek istemiyorum çünkü o zaman ben daha çok stres yaparım biliyorum kendimi.Aynen içine doğmuştur annenden saklama cnm Benim de ailem bilmiyor sadece annem biliyorilk cocugum 19 ay sonra oldu hic bir sıkıntı yokdu ne kadar düşünmüyoruz cocuk desemde allahın gücüne gidiyor sanki ıstiyorum dedigim ay tevbe istifar ettigim ay hamile kaldım.
İnkar ettim ama yemediYaa kafasına takıyordur bir de, sen sonuna kadar inkar etseydin
Ya anne işte, kimse hissetmez onun hissettiklerini kimse dw anlayamaz anladıklarınıİnkar ettim ama yemediben biliyom biliyom diyip durdu deli kadın
Kızlar bu sorumun cevabını bilen var mı?Ha bir de kızlar ben bu ay crinone jel diye bir şey kullanacağım ya, bu jel progesteron hormonu içeriyormuş, ama benim progesteron değerim 14tü 5 ay önce, gerek var mı ki? Çünkü bu jel adet de geciktiriyormuş.kaygılandım.Tekrar mı baktırsam acaba bu ay progesteronuma
Öyle tabi de anne duası cok farklı ben hemen anneme söyledim duasını almak için akraba evliligi yaptım şükür 2 cocugumda sağlıklı bunu düşünerek anneme söyledim oda rüya görmüş ikizlerin vardı dedi tırstımYa canım benim ben söylemek istemiyorum çünkü o zaman ben daha çok stres yaparım biliyorum kendimi.ben istiyorum Allah biliyor ama insanlara öyle diyoruzz
Ben düzelmiştim iki haftadır üç gündür yine kusuyorum cok kötüyüm ağzımın tadı zehir gibiHayhatun canım nasıl gidiyor mide bulantısı varmı sende cinsiyet belli olmadimi
aynen öyle yaa canlarım benimmm. Bizde tadarız inşallah o duyguyuuYa anne işte, kimse hissetmez onun hissettiklerini kimse dw anlayamaz anladıklarını
Evet bende sadece duasını almak için söylemek isterim ama ne onun üzülmesini istiyorum nede hastane işi ne oldu bi gelişme varmı vs diye sorularla bunalmak istiyorum. Ohh valla 2 çocuğun üzerine bide ikiz mi geliyor aceppÖyle tabi de anne duası cok farklı ben hemen anneme söyledim duasını almak için akraba evliligi yaptım şükür 2 cocugumda sağlıklı bunu düşünerek anneme söyledim oda rüya görmüş ikizlerin vardı dedi tırstımbeklenmeyen adet 25 mayıs 10 gun var hayırlısı inşallah
Eskisi gibi değilim az bir bulantı kaldı gerisi güzel canım benim sen ne yapiyon nasılsın adet olmuşsun okudum canım darısı hamilelige inşallah güzelim benim
Kızlar bu sorumun cevabını bilen var mı?
Yoo doktor iki kimyasal yaşadım diye lüteal fazın sıkıntılı olduğunu, tutunmakta zorlandığını düşündüğünden vermiş canım, öyle dedi.Neden kullanacaksın onu canım? Kayganlaştırsın diye mi
Hiç öyle bir ihtiyacımız olmadı çok şükür ya bu güne kadar, ondan değil yani, doktorla böyle bir konuşmamız bile olmadı zaten.tutunamadıkları için kimyasal yaşadığımı düşündğ ama benim 5 ay önce progesteron seviyem 14 tü 21.günde.düşük değilmiş aslında ama bilemedim.neyse ya kullanayım ven yine de.vardır doktorun bir bildiği.Neden kullanacaksın onu canım? Kayganlaştırsın diye mi
Senin cinsiyet kız bencemidem yine cok kötüüüü
Cok kötüyüm tam gecti dıordum üç gündür sabahları kusuyorum bugün gün içi dahil oldu su an bile zor tutuyorum yedıkşeriö cıkma sın dıyeSenin cinsiyet kız bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?