Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen içine doğmuştur annenden saklama cnm Benim de ailem bilmiyor sadece annem biliyor ilk cocugum 19 ay sonra oldu hic bir sıkıntı yokdu ne kadar düşünmüyoruz cocuk desemde allahın gücüne gidiyor sanki ıstiyorum dedigim ay tevbe istifar ettigim ay hamile kaldım.

Yaa kafasına takıyordur bir de, sen sonuna kadar inkar etseydin

Ya canım benim ben söylemek istemiyorum çünkü o zaman ben daha çok stres yaparım biliyorum kendimi. ben istiyorum Allah biliyor ama insanlara öyle diyoruzz

Kızlar bu sorumun cevabını bilen var mı?

Ya canım benim ben söylemek istemiyorum çünkü o zaman ben daha çok stres yaparım biliyorum kendimi. ben istiyorum Allah biliyor ama insanlara öyle diyoruzz
Öyle tabi de anne duası cok farklı ben hemen anneme söyledim duasını almak için akraba evliligi yaptım şükür 2 cocugumda sağlıklı bunu düşünerek anneme söyledim oda rüya görmüş ikizlerin vardı dedi tırstım beklenmeyen adet 25 mayıs 10 gun var hayırlısı inşallah

Hayhatun canım nasıl gidiyor mide bulantısı varmı sende cinsiyet belli olmadimi
Ben düzelmiştim iki haftadır üç gündür yine kusuyorum cok kötüyüm ağzımın tadı zehir gibi önümüzdeki hafta randevu daha öğrenemedik canım sen nasılsın sen öğrendin mi

Ya anne işte, kimse hissetmez onun hissettiklerini kimse dw anlayamaz anladıklarını
aynen öyle yaa canlarım benimmm. Bizde tadarız inşallah o duyguyuu
Evet bende sadece duasını almak için söylemek isterim ama ne onun üzülmesini istiyorum nede hastane işi ne oldu bi gelişme varmı vs diye sorularla bunalmak istiyorum. Ohh valla 2 çocuğun üzerine bide ikiz mi geliyor acepp

Eskisi gibi değilim az bir bulantı kaldı gerisi güzel canım benim sen ne yapiyon nasılsın adet olmuşsun okudum canım darısı hamilelige inşallah güzelim benim

İnşallah datlum çok şükür oldum ya
Bulantılar 3 ayın sonuna kadar sürüyor genelde zaten nasıl peki oğlun seni zorluyormu kucağına alıyor musun insan bazen mecbur kalıyor tabi illaki alıyorsundur
Şimdi neysede son aylar karnın burnundayken zorlanırsın illaki ama Allah onunda kolaylığını verir. Aman sağlıkla doğsunda öyle böyle dayanıyoruz

Neden kullanacaksın onu canım? Kayganlaştırsın diye mi
Hiç öyle bir ihtiyacımız olmadı çok şükür ya bu güne kadar, ondan değil yani, doktorla böyle bir konuşmamız bile olmadı zaten.tutunamadıkları için kimyasal yaşadığımı düşündğ ama benim 5 ay önce progesteron seviyem 14 tü 21.günde.düşük değilmiş aslında ama bilemedim.neyse ya kullanayım ven yine de.vardır doktorun bir bildiği.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…