Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende asiri kasik agrisi yapti sadece canim arada adet olacak gibi agrimda olmustu bide yum gunuydu sanirim lekelenme yasadim

Benim kürtajım doğum gibi falan oldu cnm büyümüştü o yüzden pıhtı düşer dedi yumurtlama günümü artık doktor söylüyor gidiyorum saat verecek bana bu 3 gün annem vardı cok Bi ilişki olamadı ama doktora gittim yumurtlama günümün yaklaştığını söyledi demekki daha yumurtlamamşım annemde bu ay deneme Bi kanaman olsun Bi vucudun temizlensin sonra kal dedi doktor ağrını yoksa ilişkiye devam etmelisin dedi doktorum benim durumumdan çok etkilendi seni ben doğurtufam insallah dedi çok ilgilendi Allah ragzı olsun her durumda beraber olacagız dedi o yüzden ben onun dediklerini uygulucam ekstra bide testere dişli aslan perçemi içiyorum folik asite başladım bide bol bol çiğ. Kabakekirdeği ye dedi cnm doktorun peşinde ben koşardım saolsun öyle iyi Bi doktor muş ki artık arayıp soruyor durumumu birde yiğeni benim öğrencim Bi nevi velimde sayılır öyle bekliyoruz tevekkül ediyoruz hayatımızdan parazitlerri çıkarak devam ediyoruz bakalım Rabbim isteyen hakeden herkese nasip etsin nasip ettiklerini de kötü niyetlilerden korusun

Valla içim kıpır kıpır , bende yumurta keyfince büyüyor ya o zamanı bilmediğimden streslenip ilişkiye giremediğimden hiç gebe kalamıyorum. Bu kür bence 20. Gün gelmeden yumurtayı çatlatacak. Yani büyğtecek, bende yumurtalar büyümeye başlayınca çatlama oluyor ve adet geliyor orda sıkıntı yok da işte yumurtalar bi süre es veriyor büyümüyor bazen ay inşallah bu ay yüzüm güler güler, senin de güler güler

Bende asiri kasik agrisi yapti sadece canim arada adet olacak gibi agrimda olmustu bide yum gunuydu sanirim lekelenme yasadim
Ben de aynen o yolda ilerliyorum canım, kasık ağrısı adetolacakmış gibi ağrı bel ağrısı. Senama ovu testiyle fln takip yapmamıştın di mi?

Amin amin .. ne iyi doktormuş öyle maşallah
Annen iyi diyor bence 1 adet beklemen senin için daha iyi olur rahmin toparlanmış olur hem düşük yaptın kolay değil yoruldu rahmin
Biliyorum bir an önce olsun istiyorsun ama sağlığın herşeyden önemli sağlık olmadan bebekde olmuyor.... Yinede sen bilirsinde tabi 1 adet beklemek iyidir zaten şunun şurasında adetine ne kaldı bende arada bir kabak çekirdeği yiyorum markettekiler tuzlu kavrulmuş mecbur ondan alıyorum

Ya ben de son 2-3 haftadır hergün bi avuç yiyorum kadın hormonları için yararlıymış, 2 kuru kayısı bi avuç kabak çekirdeği. Bolca sivilce yaptı o ayrı en azından adet oldum 40 da çok da fena deil amayumurtlama olmadı işte, belki yeseydim adetin başında olurduyararı çok kabak çekirdeğinin çitleyelim arkidişlar

Canım nasıl kanaman bu kadar hızlı bitti baya büyüktü bebiş? 6 ay olayı yalan mı kğrtaj sonrası 6 aybekleyin diyodu doktorlar eskiden? Sen nasılsın ? Pisikolojın nasıl?

Canım nasıl kanaman bu kadar hızlı bitti baya büyüktü bebiş? 6 ay olayı yalan mı kğrtaj sonrası 6 aybekleyin diyodu doktorlar eskiden? Sen nasılsın ? Pisikolojın nasıl?
Kanamam hemen bitmedi ki baya oldu ama bende kan kaybı çok oldugu için Bi laç verdiler kanama kesici ben baygın yattım 1 GÜN BOYUNCA kilo kaybı su kaybı oldu bende o yüzden rahim toparlayıxı gibi bişey yapmıs lar söylemişlerdi suan kagıtts yazıyor ama seminere geldim ne oldugu bilmiyorum adını psikolojim daha iyi annem memlekete döndü bende seminere başladım okula döndüm görüşmüyorum o taraftan kimseyle kabak çekirdeği testere dişli aslan perçemiyle geziyorum ortalıkta

Bende bu ay ilişki Olmaz zaten galiba o yüzden bu aydan umudun yok hastalığım geçince Biraz bulunduğum yerde uzaklaşmak istiyorum o zaman belki düzelir herşey sen adet oldun mu cnm

Canım marketlerde birde Bi markanın marka söylemek doğrumu bilmem çiğ kabak çekirdeği var ben ondan alıyorum çiğ Baska bulamadım işlem görmemiş yazıyor ne kadar dogru bilemem ama

ya su testere disini merak ettim ben de, artik bi ay hicbisi yapmicam ama ben adet sonrasi bi nefes alayim :) hayit otu hapi bitsin , 3 ay kullanicam daha bi ayi bitti, sonra bi ay ara vercem herseye, sonra testere disini denerim, turkiyeye gelince alayim bakalim, aslan pencesiyle farki ne peki?

Canım ben daha önce bitkisel bişey kullanmadım bunada yeni başladım aslan bunu çay gibi içiyorum ben abartmamak kaydıyla ama yumurtaşıkalrımı hissetmeye başladım sanki

hanımlar iyi günler bende yeni kayıt oldum ve tecrübelerinize ihtiyacım var 10 aylık evliyim ve bebek sahibi olmak istiyoruz 4 haziran adet günümdü ve normal bir şeklde günümü tamamladım ancak 13 gün sonra kahverengi leke ile başlayıp yoğun olmayan kırmızı şeklinde kanamam devam ediyor 2. günü böyle bir durumla karşılan var mı aranızda

Canım ben daha önce bitkisel bişey kullanmadım bunada yeni başladım aslan bunu çay gibi içiyorum ben abartmamak kaydıyla ama yumurtaşıkalrımı hissetmeye başladım sanki
ya ben iste bi tur daha ilk denyecegimiz ay sogan kürü yaptim ya o yetti dagildim :) cörekotunu da Eneaciz ve S SiriusBlackK sayesinde deniyorum. totem oldu gibi ya. bi de son aylar yumurtlama resmen kafayi yedi bende sogan kürü ictim iceli, bakalim . herseyin hayirlisi canim sikma tatli canini. Ömrü olsa nefesi olsa yasardi yavrun kaderi bu kadarmis. Ama KV nin yaptigi affedilir sey degil, terbiyesizlik. neyse konuyu acmiyorum kendine cok iyi bak

Amaaan bıraktım artık kuzum herşeyi aynı anda uygulama cnm doktora falan gittin mi Bi sorun mu var cnm sende ya da eşinde

Amaaan bıraktım artık kuzum herşeyi aynı anda uygulama cnm doktora falan gittin mi Bi sorun mu var cnm sende ya da eşinde
ya ilk cocugumuzu istedigimiz dönem de bozuldu duzenim benim , bende 28 gunluk degil duzenim genelde 32-40 arasi oluyor ama gebe kalmak isteyinc esacmaliyor, 4 sene once d ebakildi bi hormon sorunu cikmadi, 6 adet döbgusu sonunda bi ay ara verdigimde geldi oglum. Simdi de ikinci sip diye oluyo dediydi herkes , ben de korktum tam evet hazirim diyene kadar hep korunduk, sonra da 3 ay folik asit kullandim falan hep adtim duzenliydi 32 gunde bir. herkese de yaydim ne gerek vardiysa, aralikta niyetliyiz denmeye baslicaz diye, sonra herkes basladi iste GEBEYIM BE AA GEBEYM BEN DIYE; bu olaylar da beni gerdi iste sogan kürü bu gerginlikler tum adetlerim sasti. 53-38-63-40 son adet döngülerim felaket, doktora kontrole gittim rahim temiz , yumurtaliklar da cok bi yumurtalanma yok kist falan yok yani. adetin 3. gunu kan verdim iste sonucunu bekliyorum hormon icin ama bisi cikmicak büyük ihtimal. cok ust uiste geldiginden sters yaptim yine oglumdaki gibi aylarca sürecek diye strese girdim daha bi kere denk getiremedik, herkes gebe, hatta dogurdu simdi, eylülden millete söylersen aralikta denemeye baslicaz diye ne bekliyosam baya baya salagim kendime kizginim zaten. Yoksa ne önemi var yok hicbiseyin önemi en önemlisi saglik yani. kacan göcn de yok. Sen de kolay gebe kalmamistim yazmistin , siz ne kadar denemistiniz? ikiz gebelik öncesi bir kür yapmis miydin ya da ekstra bisi?

Bende bu ay ilişki Olmaz zaten galiba o yüzden bu aydan umudun yok hastalığım geçince Biraz bulunduğum yerde uzaklaşmak istiyorum o zaman belki düzelir herşey sen adet oldun mu cnm

Çok şükür oldum canım yeni bitti daha
İnşallah sende olacaksın en kısa zamanda ve o zaman daha iyi hissedeceksin emin ol
Bencede uzaklaş kafanı dağıt biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…