Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken yumurtladın desem yumurtlama zamanı hafif lekelenme oluyor bazılarında ama seninki öyle bişey değil
yerleşme kanaması desem ben yaşadım ama böyle bir zamanda değildi bence bir doktora git bi baksın ultrasonla neyin nesiymiş anlar doktor

Canım ben çok tahlil verdim eşimde bişey çıkmıyor su bende de yumurtalık sorunu vardı önceleride kist vardı şükür kist geçti adetleri mdüzenlidir ama rahmimde tersmiş benim kısaca sırayla şap şap hepsini söylediler velhasıl kelam son gittiğimde doktor senin normal şartlarda bebegin olmaz dedi ben o ay dinlenip bidahaki ay bişeyler başlıcaktım öncesinde çok kür söylediler bana incir kürü sogan kürü ama yapmadım korktum daha kötü olur diye o bana cocugun olmaz dedikleri ay gebe kaldım ikizlere doktor şaşırdı hatta ilki gelişmedi ikincisinde kalp atışı herşeyi normal gelişti hiç sorun yoktu tam bu olaylar oldu çok ağladım çok etkilendim biranda kanama arkası geldi zaten bebek içimdee öldü suan da da korku yorum kür yapmaya bne sana ondan hepsini aynı anda yapma dedim doktor bana folik asit kan ilacı ve bol bol yürüyüş dedi kimseye bitkisel önermrm ama testre dişliyi içebilrşsin dedi kabak çekirdeği ide annem söylüyor r bebeğin rahme tutulmasını kolaylaştırıyormuş

Cnm cok gecmis olsun. Hersey yoluna girer unsallah allahin izniyle, bende kalp ameliyati oldum sonrasinda doktorlar gebe kalmama izin verdi. Gonlunu ferah tut. Kulaklarini tika ,herseyin guzel olacagina inan.

canim hikayeni biliyorum yani ikiz gebeligini birinin düsmesini falan hep takip ettim hep yazistik zaten. ama öncesini bilmiyordum. rahmin ters olmasini da burda bikac kisiden daha duydum hala da anlamadim o nedemek? duzeltemiyorlar mi nasi biseymis ? yani rahmin ters oldugu icin dusuk olmus olabilir mi bilmiyorum pek bu konulari ama ya tekrarlarsa? Kabak cekirdegini menapozda falan da öneriyorlar canim kadinlik hormonlarini duzenliyomus. Bizde bi sperm bi rahmi bulsa bi kavussalar orda yumurta olsa bi umidim olacak da hic denk gelmedi yahu hic bu sefer. Bu arada ben de cok kizdim kendime duzenli adetim avrken herseyim yolundayken ne gerek vardi sogan kürüne diye, bi arkadasim o kadar reklamini yapti ki bu sogan kürünün onun gazina geliverdim cezami cekiyorum. ama cörekotu kürü daha dogal bisi, ben cörekotunu ve tarcini cok severim , zaten adet sonrasi bisi, ne zarari olabilir ki dedim. Soganküründe sogan kabugunun kaynamis suyunu iciyosun sonucta o hep yaptigimiz gunluk bisi degil. bilemedim aslen sogan kürü de cok yararli olmali vucudu temizlemeli falan . canim kimlere dediler olmaz cocugunuz diye de bak hepsi gebe Eneaciz en guzel örnek! bana temizlige gelen bi abla vardi gebeyken ben, kizi doktora gitmis ikinci olmuyo diy, doktor bakmis demis ki senin cocugun olmaz imkan yok. kiz demis bitane vaaaarr evde suan diye:))

Cnm kadinlarin tamamiyle hormonlarini duzeltiyor.

Rahim tersliği doğuştan diyer biliyorum tabii ki kimlere kimlere çocugn olmaz dediler ol desin rabbim olur herşey bende umut her zaman var Allaha şükür ki Allahım snads en güzel zamanda nasip etsin

Rahim tersliği doğuştan diyer biliyorum tabii ki kimlere kimlere çocugn olmaz dediler ol desin rabbim olur herşey bende umut her zaman var Allaha şükür ki Allahım snads en güzel zamanda nasip etsin
anlamadigim bir doktor sana cocugun olmaz demis sen uzerine gebe kalmissin. suan baska bir doktor gittigin sanirim cok iyi dedigin, o denemeye baslayabilirsin cocuk icin beklemene gerek yok demis. Bu yeni doktorun bi fikri var mi bu konuda yorum yapti mi?

Ben düzelmiştim iki haftadır üç gündür yine kusuyorum cok kötüyüm ağzımın tadı zehir gibi önümüzdeki hafta randevu daha öğrenemedik canım sen nasılsın sen öğrendin mi
Bende de eskisi gibi olmasa hala var iştah yok sadece benimkisi kıza benziyor dedi bidahakine temmuzda randevum canım biraz daha geçsin geçer canım İnşallah

Çok zor çokta alıyorum vallah çok yaramaz yeni mi farkına vardım bilmiyorum hep karnima basıyor ayağı yerinde durmaz o derece inşallah en kısa zaman sende ve diğer arkadaşlarımızda hamiş olursunuz rabbim hep yanınızda olsun her zaman dualarimdasiniz

Cnm cok gecmis olsun. Hersey yoluna girer unsallah allahin izniyle, bende kalp ameliyati oldum sonrasinda doktorlar gebe kalmama izin verdi. Gonlunu ferah tut. Kulaklarini tika ,herseyin guzel olacagina inan.

Sagol canim Allah razi olsun. Rabbim bebegini saglikla sihatle kucagina almayi nasip etsin insallah

Dediklerine yüzde 100 katiliyorum canim arkadaşim sadece bazen insanlarin niyetleri beni korkutuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…