- 6 Mayıs 2016
- 9.198
- 9.095
- 198
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #14.981
hanımlar iyi günler bende yeni kayıt oldum ve tecrübelerinize ihtiyacım var 10 aylık evliyim ve bebek sahibi olmak istiyoruz 4 haziran adet günümdü ve normal bir şeklde günümü tamamladım ancak 13 gün sonra kahverengi leke ile başlayıp yoğun olmayan kırmızı şeklinde kanamam devam ediyor 2. günü böyle bir durumla karşılan var mı aranızda
Canım ben çok tahlil verdim eşimde bişey çıkmıyor su bende de yumurtalık sorunu vardı önceleride kist vardı şükür kist geçti adetleri mdüzenlidir ama rahmimde tersmiş benim kısaca sırayla şap şap hepsini söylediler velhasıl kelam son gittiğimde doktor senin normal şartlarda bebegin olmaz dedi ben o ay dinlenip bidahaki ay bişeyler başlıcaktım öncesinde çok kür söylediler bana incir kürü sogan kürü ama yapmadım korktum daha kötü olur diye o bana cocugun olmaz dedikleri ay gebe kaldım ikizlere doktor şaşırdı hatta ilki gelişmedi ikincisinde kalp atışı herşeyi normal gelişti hiç sorun yoktu tam bu olaylar oldu çok ağladım çok etkilendim biranda kanama arkası geldi zaten bebek içimdee öldü suan da da korku yorum kür yapmaya bne sana ondan hepsini aynı anda yapma dedim doktor bana folik asit kan ilacı ve bol bol yürüyüş dedi kimseye bitkisel önermrm ama testre dişliyi içebilrşsin dedi kabak çekirdeği ide annem söylüyor r bebeğin rahme tutulmasını kolaylaştırıyormuşya ilk cocugumuzu istedigimiz dönem de bozuldu duzenim benim , bende 28 gunluk degil duzenim genelde 32-40 arasi oluyor ama gebe kalmak isteyinc esacmaliyor, 4 sene once d ebakildi bi hormon sorunu cikmadi, 6 adet döbgusu sonunda bi ay ara verdigimde geldi oglum. Simdi de ikinci sip diye oluyo dediydi herkes , ben de korktum tam evet hazirim diyene kadar hep korunduk, sonra da 3 ay folik asit kullandim falan hep adtim duzenliydi 32 gunde bir. herkese de yaydim ne gerek vardiysa, aralikta niyetliyiz denmeye baslicaz diye, sonra herkes basladi iste GEBEYIM BE AA GEBEYM BEN DIYE; bu olaylar da beni gerdi iste sogan kürü bu gerginlikler tum adetlerim sasti. 53-38-63-40 son adet döngülerim felaket, doktora kontrole gittim rahim temiz , yumurtaliklar da cok bi yumurtalanma yok kist falan yok yani. adetin 3. gunu kan verdim iste sonucunu bekliyorum hormon icin ama bisi cikmicak büyük ihtimal. cok ust uiste geldiginden sters yaptim yine oglumdaki gibi aylarca sürecek diye strese girdim daha bi kere denk getiremedik, herkes gebe, hatta dogurdu simdi, eylülden millete söylersen aralikta denemeye baslicaz diye ne bekliyosam baya baya salagim kendime kizginim zaten. Yoksa ne önemi var yok hicbiseyin önemi en önemlisi saglik yani. kacan göcn de yok. Sen de kolay gebe kalmamistim yazmistin , siz ne kadar denemistiniz? ikiz gebelik öncesi bir kür yapmis miydin ya da ekstra bisi?
Canım marketlerde birde Bi markanın marka söylemek doğrumu bilmem çiğ kabak çekirdeği var ben ondan alıyorum çiğ Baska bulamadım işlem görmemiş yazıyor ne kadar dogru bilemem ama
Cnm cok gecmis olsun. Hersey yoluna girer unsallah allahin izniyle, bende kalp ameliyati oldum sonrasinda doktorlar gebe kalmama izin verdi. Gonlunu ferah tut. Kulaklarini tika ,herseyin guzel olacagina inan.Canim benim gözlerim cok agriyor bir tarafim düzelirken birtarafim bozuluyor.ama cok şükür yinede. Bu hafta beyin emarim cekilecek iyi cikarsa ilac tedavisi kötü cikarsa tekrar operasyon geciricem. Güzel Allah im düsmanima yaşatmasin. 2.çocuk hayal oldu gibi birsey. Birkac kisi artik cocugum olurmu diye sordu çok moralim bozuldu kırıldım dağıldım resmen.
canim hikayeni biliyorum yani ikiz gebeligini birinin düsmesini falan hep takip ettim hep yazistik zaten. ama öncesini bilmiyordum. rahmin ters olmasini da burda bikac kisiden daha duydum hala da anlamadim o nedemek? duzeltemiyorlar mi nasi biseymis ? yani rahmin ters oldugu icin dusuk olmus olabilir mi bilmiyorum pek bu konulari ama ya tekrarlarsa? Kabak cekirdegini menapozda falan da öneriyorlar canim kadinlik hormonlarini duzenliyomus. Bizde bi sperm bi rahmi bulsa bi kavussalar orda yumurta olsa bi umidim olacak da hic denk gelmedi yahu hic bu sefer. Bu arada ben de cok kizdim kendime duzenli adetim avrken herseyim yolundayken ne gerek vardi sogan kürüne diye, bi arkadasim o kadar reklamini yapti ki bu sogan kürünün onun gazina geliverdim cezami cekiyorum. ama cörekotu kürü daha dogal bisi, ben cörekotunu ve tarcini cok severim , zaten adet sonrasi bisi, ne zarari olabilir ki dedim. Soganküründe sogan kabugunun kaynamis suyunu iciyosun sonucta o hep yaptigimiz gunluk bisi degil. bilemedim aslen sogan kürü de cok yararli olmali vucudu temizlemeli falan . canim kimlere dediler olmaz cocugunuz diye de bak hepsi gebeCanım ben çok tahlil verdim eşimde bişey çıkmıyor su bende de yumurtalık sorunu vardı önceleride kist vardı şükür kist geçti adetleri mdüzenlidir ama rahmimde tersmiş benim kısaca sırayla şap şap hepsini söylediler velhasıl kelam son gittiğimde doktor senin normal şartlarda bebegin olmaz dedi ben o ay dinlenip bidahaki ay bişeyler başlıcaktım öncesinde çok kür söylediler bana incir kürü sogan kürü ama yapmadım korktum daha kötü olur diye o bana cocugun olmaz dedikleri ay gebe kaldım ikizlere doktor şaşırdı hatta ilki gelişmedi ikincisinde kalp atışı herşeyi normal gelişti hiç sorun yoktu tam bu olaylar oldu çok ağladım çok etkilendim biranda kanama arkası geldi zaten bebek içimdee öldü suan da da korku yorum kür yapmaya bne sana ondan hepsini aynı anda yapma dedim doktor bana folik asit kan ilacı ve bol bol yürüyüş dedi kimseye bitkisel önermrm ama testre dişliyi içebilrşsin dedi kabak çekirdeği ide annem söylüyor r bebeğin rahme tutulmasını kolaylaştırıyormuş
Cnm kadinlarin tamamiyle hormonlarini duzeltiyor.ya su testere disini merak ettim ben de, artik bi ay hicbisi yapmicam ama ben adet sonrasi bi nefes alayim :) hayit otu hapi bitsin , 3 ay kullanicam daha bi ayi bitti, sonra bi ay ara vercem herseye, sonra testere disini denerim, turkiyeye gelince alayim bakalim, aslan pencesiyle farki ne peki?
Rahim tersliği doğuştan diyer biliyorum tabii ki kimlere kimlere çocugn olmaz dediler ol desin rabbim olur herşey bende umut her zaman var Allaha şükür ki Allahım snads en güzel zamanda nasip etsincanim hikayeni biliyorum yani ikiz gebeligini birinin düsmesini falan hep takip ettim hep yazistik zaten. ama öncesini bilmiyordum. rahmin ters olmasini da burda bikac kisiden daha duydum hala da anlamadim o nedemek? duzeltemiyorlar mi nasi biseymis ? yani rahmin ters oldugu icin dusuk olmus olabilir mi bilmiyorum pek bu konulari ama ya tekrarlarsa? Kabak cekirdegini menapozda falan da öneriyorlar canim kadinlik hormonlarini duzenliyomus. Bizde bi sperm bi rahmi bulsa bi kavussalar orda yumurta olsa bi umidim olacak da hic denk gelmedi yahu hic bu sefer. Bu arada ben de cok kizdim kendime duzenli adetim avrken herseyim yolundayken ne gerek vardi sogan kürüne diye, bi arkadasim o kadar reklamini yapti ki bu sogan kürünün onun gazina geliverdim cezami cekiyorum. ama cörekotu kürü daha dogal bisi, ben cörekotunu ve tarcini cok severim , zaten adet sonrasi bisi, ne zarari olabilir ki dedim. Soganküründe sogan kabugunun kaynamis suyunu iciyosun sonucta o hep yaptigimiz gunluk bisi degil. bilemedim aslen sogan kürü de cok yararli olmali vucudu temizlemeli falan . canim kimlere dediler olmaz cocugunuz diye de bak hepsi gebeEneaciz en guzel örnek! bana temizlige gelen bi abla vardi gebeyken ben, kizi doktora gitmis ikinci olmuyo diy, doktor bakmis demis ki senin cocugun olmaz imkan yok. kiz demis bitane vaaaarr evde suan diye:))
anlamadigim bir doktor sana cocugun olmaz demis sen uzerine gebe kalmissin. suan baska bir doktor gittigin sanirim cok iyi dedigin, o denemeye baslayabilirsin cocuk icin beklemene gerek yok demis. Bu yeni doktorun bi fikri var mi bu konuda yorum yapti mi?Rahim tersliği doğuştan diyer biliyorum tabii ki kimlere kimlere çocugn olmaz dediler ol desin rabbim olur herşey bende umut her zaman var Allaha şükür ki Allahım snads en güzel zamanda nasip etsin
Bende de eskisi gibi olmasa hala var iştah yok sadece benimkisi kıza benziyor dedi bidahakine temmuzda randevum canımBen düzelmiştim iki haftadır üç gündür yine kusuyorum cok kötüyüm ağzımın tadı zehir gibiönümüzdeki hafta randevu daha öğrenemedik canım sen nasılsın sen öğrendin mi
Çok zor çokta alıyorum vallah çok yaramaz yeni mi farkına vardım bilmiyorum hep karnima basıyor ayağı yerinde durmaz o derece inşallah en kısa zaman sende ve diğer arkadaşlarımızda hamiş olursunuz rabbim hep yanınızda olsun her zaman dualarimdasinizİnşallah datlumçok şükür oldum ya
Bulantılar 3 ayın sonuna kadar sürüyor genelde zaten nasıl peki oğlun seni zorluyormu kucağına alıyor musun insan bazen mecbur kalıyor tabi illaki alıyorsundur
Şimdi neysede son aylar karnın burnundayken zorlanırsın illaki ama Allah onunda kolaylığını verir. Aman sağlıkla doğsunda öyle böyle dayanıyoruz
Cnm cok gecmis olsun. Hersey yoluna girer unsallah allahin izniyle, bende kalp ameliyati oldum sonrasinda doktorlar gebe kalmama izin verdi. Gonlunu ferah tut. Kulaklarini tika ,herseyin guzel olacagina inan.
Canım bacım Rabbim şifaa versin tez zamanda tedavin olumlu geçer inşaallah
O diyenlere aldırma nolur onların demesiyle değil Allah Ol deyince her türlü verir bak sana bir örnek vereyim bizim akrabanın eşi birgün anneme gitmiş bu kız verem hastasıydı tedavi görüyordu ağır ilaçlar kullanıyordu annem bakmış karnı var biraz ve sürekli midesi bulanıyor işte annem demişki sen hamilesin gidince test yaptır o da demişki hayır öyle bişey olamaz ilaç kullanıyorum falan sonra dönünce doktora gitmiş ve 5 aylık hamile olduğunu öğrenmişinanılmaz değilmi
Verem hastası insan tedavi görürken 5 aylık hamile olduğunu öğreniyor! Şuan oğlu yaklaşık 3 yaşında. Lütfen umutsuzluğa kapılma Allah istedikten ve nasip ettikten sonra hiçbir engel kalmaz
Amin cnm benim . Tekrardan cok gecmis olsunSagol canim Allah razi olsun. Rabbim bebegini saglikla sihatle kucagina almayi nasip etsin insallah
Canım başnıı kaçrdm hayırdır ne rahatsızlığın var ki Allah şifasını versin şimdiden
basari orani dedi ya:))) senin benim sifir basari oranimiz :)))Kız sayfada bi sürü hamile var ama listede yanlış yerdeler düzenleyin de başarı oranlarımızı net görelim
Benim sıfır da sen turuncusun bacımbasari orani dedi ya:))) senin benim sifir basari oranimiz :)))
Başarı oranı iyimişKız sayfada bi sürü hamile var ama listede yanlış yerdeler düzenleyin de başarı oranlarımızı net görelim
istatistik tutuyorsam demekBaşarı oranı iyimiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?