- 12 Mayıs 2008
- 3.782
- 3.575
- 658
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #15.001
Kız sayfada bi sürü hamile var ama listede yanlış yerdeler düzenleyin de başarı oranlarımızı net görelim
Çok bereketli de düzenleseler bi sürü gizli hamile var oralardaSayfa bereketli cikti :)
Çok bereketli de düzenleseler bi sürü gizli hamile var oralarda
o ne demek kiz:) turuncu ne hahhahahBenim sıfır da sen turuncusun bacım
pik koyulasinca 24 saat icinde yumurta catliyormus, yumurta catlayinca da icerde 24 saat yasiyor. Bugun catlayacak yumurtan demek tahminen ya da catladi suan demek, yani bu aksam da olsa ihtimal var. ama galiba tam pik oldugu gun iliski daha iyi, ben biyerde okumustum aslen catlamadan onceki gun gebe kalma ihtimali daha yuksekmis, heralde yeni sperm gidip yumurtayi bulana kadar ölüyor mudur yumurta nedir ayni catladigi gun yapinca bilmiyorum ki:) minnacik seyler, koca rahim yolunu rahmi gecip dogru yumurtaliga girip yumurtayi bulup icine girecekler ya yorgun dusuyolar galiba hahahah:) bigun önceden olunca spermler dinlenip pusu mu kuruyo icerde nedir:) ayhhh tez yadim suraya üc dakkada hahhahaOvulasyon testi kullanan arkdslar pik oncesi mi sonrasi mi daha onemlidun koyuydu bgn cok silik cikti dun gece iliski olmadi ama bu sabah oldu Kafam cok karisik
pik koyulasinca 24 saat icinde yumurta catliyormus, yumurta catlayinca da icerde 24 saat yasiyor. Bugun catlayacak yumurtan demek tahminen ya da catladi suan demek, yani bu aksam da olsa ihtimal var. ama galiba tam pik oldugu gun iliski daha iyi, ben biyerde okumustum aslen catlamadan onceki gun gebe kalma ihtimali daha yuksekmis, heralde yeni sperm gidip yumurtayi bulana kadar ölüyor mudur yumurta nedir ayni catladigi gun yapinca bilmiyorum ki:) minnacik seyler, koca rahim yolunu rahmi gecip dogru yumurtaliga girip yumurtayi bulup icine girecekler ya yorgun dusuyolar galiba hahahah:) bigun önceden olunca spermler dinlenip pusu mu kuruyo icerde nedir:) ayhhh tez yadim suraya üc dakkada hahhaha
aminnnAhahha darisi basimiza insallah
kiz niye bu kadar stres yaptin ki, pik olunca bak dun olmus, bugun catlayacak demek bbuyuk ihtimal. catlayinca da 24 saat yasiyor. sabahki iliski gayet cuk oturmus cocugum. en yuksek ihtimaldesin. bi dee sabah spermi cok daha iyi diyolar. biz hic yapamioruz sabah imkansiz, oglan 6 da kalkiyor en gec, esim de 8 den önce totsunu kaldirmaz hayatta uykusunda kandiramam . Bence bu ay tutcak senin , ana karsisina gec hergun olumlama yao datlum.Ya suan cok mutsuzumm
Daha koyulasicak diye dun gece iliski yasamadik ama bu sabah yasadik. Demin test yaptim catlamis
Daha onceki iliskide 2 gun onceydi.
Eki Görüntüle 2279889
Sanirim bu ay yalan oldukismet artik.umarim yumurta canli canli duruyodur
Anneler klübü yazıyo yanında, nick rengi de değişiyoya anne olunca bebaaamo ne demek kiz:) turuncu ne hahhahah
aminnn
kiz niye bu kadar stres yaptin ki, pik olunca bak dun olmus, bugun catlayacak demek bbuyuk ihtimal. catlayinca da 24 saat yasiyor. sabahki iliski gayet cuk oturmus cocugum. en yuksek ihtimaldesin. bi dee sabah spermi cok daha iyi diyolar. biz hic yapamioruz sabah imkansiz, oglan 6 da kalkiyor en gec, esim de 8 den önce totsunu kaldirmaz hayatta uykusunda kandiramam . Bence bu ay tutcak senin , ana karsisina gec hergun olumlama yao datlum.
Hepsinin tadı tuzu yokGebeliği nasıl kusmadan 7 kilo alarak tamamladım topiği açsam, ilk sırada bu gelir heraldeağızdaki berbat tat. Her yediğin aynı
Bende de eskisi gibi olmasa hala var iştah yok sadece benimkisi kıza benziyor dedi bidahakine temmuzda randevum canımbiraz daha geçsin geçer canım İnşallah
Turunculuk ne oluyorBenim sıfır da sen turuncusun bacım
Kız anne olunca nickin turuncu oluyo işte renk körümüyüm benTurunculuk ne oluyor
saman yesek de olur :) ay ben hep otlamistim bi de baklagil yemistim. tek tadi olan sey limon erik falandi. eksi eksi kilo kilo yediydim yaaa! yine gebe olsam da yine otlasam da bu tada sövsem valla:))Hepsinin tadı tuzu yok
aha ben hic bilmemekteyim bu konuyu bak, biyere mi yazmisim ilk üye olurken . 2 cocugun varsa ne renk? gebeysen de farkli mi? teyteyyy olaya gel kucak gibi. 5 cocugun varsa siyah kusaksin heralde hahah:))Kız anne olunca nickin turuncu oluyo işte renk körümüyüm ben
Kız anne olunca nickin turuncu oluyo işte renk körümüyüm ben
Ahahaha ben bilmıordum onu ondan sordum yoksa turuncuKız anne olunca nickin turuncu oluyo işte renk körümüyüm ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?