Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ovulasyon testi kullanan arkdslar pik oncesi mi sonrasi mi daha onemli dun koyuydu bgn cok silik cikti dun gece iliski olmadi ama bu sabah oldu Kafam cok karisik

Ovulasyon testi kullanan arkdslar pik oncesi mi sonrasi mi daha onemli dun koyuydu bgn cok silik cikti dun gece iliski olmadi ama bu sabah oldu Kafam cok karisik
pik koyulasinca 24 saat icinde yumurta catliyormus, yumurta catlayinca da icerde 24 saat yasiyor. Bugun catlayacak yumurtan demek tahminen ya da catladi suan demek, yani bu aksam da olsa ihtimal var. ama galiba tam pik oldugu gun iliski daha iyi, ben biyerde okumustum aslen catlamadan onceki gun gebe kalma ihtimali daha yuksekmis, heralde yeni sperm gidip yumurtayi bulana kadar ölüyor mudur yumurta nedir ayni catladigi gun yapinca bilmiyorum ki:) minnacik seyler, koca rahim yolunu rahmi gecip dogru yumurtaliga girip yumurtayi bulup icine girecekler ya yorgun dusuyolar galiba hahahah:) bigun önceden olunca spermler dinlenip pusu mu kuruyo icerde nedir:) ayhhh tez yadim suraya üc dakkada hahhaha

Ya suan cok mutsuzumm

Daha koyulasicak diye dun gece iliski yasamadik ama bu sabah yasadik. Demin test yaptim catlamis
Daha onceki iliskide 2 gun onceydi.

Sanirim bu ay yalan oldu kismet artik.umarim yumurta canli canli duruyodur

Ahahha darisi basimiza insallah
aminnn
kiz niye bu kadar stres yaptin ki, pik olunca bak dun olmus, bugun catlayacak demek bbuyuk ihtimal. catlayinca da 24 saat yasiyor. sabahki iliski gayet cuk oturmus cocugum. en yuksek ihtimaldesin. bi dee sabah spermi cok daha iyi diyolar. biz hic yapamioruz sabah imkansiz, oglan 6 da kalkiyor en gec, esim de 8 den önce totsunu kaldirmaz hayatta uykusunda kandiramam . Bence bu ay tutcak senin , ana karsisina gec hergun olumlama yao datlum.

Ya yerimmm ay hadi insallah bilmiyorum kacirdim diye paniklere burundum bizde sansima bugun esim evdeydi gece gecsin sabaha yapariz dedik hadi insallah guzel haberler alirsammm mis gibi keyifle yazarm burayada

,
Bende de eskisi gibi olmasa hala var iştah yok sadece benimkisi kıza benziyor dedi bidahakine temmuzda randevum canım biraz daha geçsin geçer canım İnşallah
Sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah canım. Benim midem cok bulanıyor bu ara tekrar Basladı cinsiyet için henüz hiçbirşey söylenmedi benim merakla beklıyoruz

Kız anne olunca nickin turuncu oluyo işte renk körümüyüm ben
aha ben hic bilmemekteyim bu konuyu bak, biyere mi yazmisim ilk üye olurken . 2 cocugun varsa ne renk? gebeysen de farkli mi? teyteyyy olaya gel kucak gibi. 5 cocugun varsa siyah kusaksin heralde hahah:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…