Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aha ben hic bilmemekteyim bu konuyu bak, biyere mi yazmisim ilk üye olurken . 2 cocugun varsa ne renk? gebeysen de farkli mi? teyteyyy olaya gel kucak gibi. 5 cocugun varsa siyah kusaksin heralde hahah:))
Tabisi gülüm site güncellendiğinde yapıldı, anneler turuncu, gebeler normal siyah, prolar kırmızı, banıklar gri falan

su teste bakip cift cizgi görüp mutlu oluyorum yeminle:) kucaginda cocuk görsem bu kadar sevinmem:=) sanirim deliriyorum ben laa

saman yesek de olur :) ay ben hep otlamistim bi de baklagil yemistim. tek tadi olan sey limon erik falandi. eksi eksi kilo kilo yediydim yaaa! yine gebe olsam da yine otlasam da bu tada sövsem valla:))
Ahaha kız ben sudan bile lezzet alamıyorum afedersin sidik gibi

Tabisi gülüm site güncellendiğinde yapıldı, anneler turuncu, gebeler normal siyah, prolar kırmızı, banıklar gri falan
ben yeniyim bu sitede abla. 1 nisan 2019 bakiniz kayit tarihim. ben bilmem, ilk gebelik sendromlarimi arkadaslarimin beynine beynine yapmistim, simdi burda tüm halki delirtiyorum hahaha

Ahaha kız ben sudan bile lezzet alamıyorum afedersin sidik gibi
ay ne hatirladim , gebeyken almanyaya tatile gelmistik, burda herkes cesmeden icer suyu. para verip almaz alinan sularin tadi berbattir. ben cesme suyundan tiksinmistim gebeyken 2 kasa su aldirdiydim. O kadar berbatlardi ki icemedim. Sonra o sulari aldigimiz eve tasindik dogumdan sonra. ancak dogumdan sonra ictik de yeni bitti yani 3 senelik su olmus. en berbati su zaten bence, soda ic soda hem bebege yararli

Eşimde soda iç dıor bende gastrit var birde ne yesem mıdem yanıyor simdi daha cok yanıyor. Bugün de midem ağzımda resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…