Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Allah razı olsun sanada kolaylık versin çocuğun küçük hamile halinle uğraşman daha zor ..aynı şekilde bende öyle ama bu isteğime mani değil tabi Allah onunda kolaylığını verir diyorum benim oğlanda hiç durmuyor hergün dışarı çıkmak istiyor parçalıyor kendini
Az önce kapının önüne çıkardım yine ama evde işlerim var devamlı çıkaramamki
Park var ilerde ama gözüm kesmiyor parka gidersek bütün işlerim kalır oraya anca arabayla gidebilirim. İlk hamilelikler daha kolay en azından istediğin zaman istediğin kadar yatabiliyorsun ama çocukla ona bile fırsat yok. Rabbim bulantısız sağlıklı rahat geçen hamilelikler nasip etsin cümlemize

Ya bizimki de yaz geldi yuva çıkışı istemiyor eve gidelim, ki evde koca bahçe var. İlla parkta olalım istiyor ama şehirdeki parkta. Baba şehir dışındayken daha kolay ama 19 gibi eve sürüklüyorum, bahçe suluyoruz ben biyandan koştur koştur çamaşır bulaşık ev topla takılıyorum çünkü 21 den önce uyumuyor. 3 gündür duş alıcam hal yok o yüzden bugün havuza gidicez iş çıkışı şimdi, az bi klorlu da olsa su göreyim dedim ilk gebelik prenseslik hali valla. Burda bi arkım var kadın var ya resmen kocaya iteledi oğlanı, kocası öğretmen, zaten tüm gün yuvada çocuk, sora hep babası alıyo bakıyo aylardır kadını görmedik. Gebe doğurmuş olmalı artık, bi o ikinci gebeliğini de prenses gibi geçirdi. Baba oğluyla uyuyomuş kadın kralice hayatı sürüyor evde yan gelip yatıp

Boşver canım daha hızlı geciyomuş sonraki gebelikler de, insan hiç yatmayınca sıkıntılarını unutuyorlarmış öyle anlatıyo yaşayanlar

Ya öyle sen Almanya'daydın değilmi ordaki evler hep müstakil mi bol yeşillik aklıma hep öyle yer etmiş ama doğru mu bilmiyorum
Türkiyeye geliyormusun peki gurbet hayatı da zordur benim oğlan akşam 10-10 buçukta yatıyor eğer dışardaysak eve gelip yatırana kadar 11 bazen... Ya bide sen çalışıyorsun ama buraya sık sık girdiğine göre iyi fırsat buluyorsun maşallah hem ev hem iş hem çocuk....ben o yorucu tempoya ayak uyduramazdım sanırım senin maşallahın var

27 günde bir adet oluyorum bat 17 hazirandı 16 Haziran'da test yaptım negatif ama hala adet olmadım acaba hamile olabilir miyim her ay adet öncesi 4-5 test alır 4 gün önceden başlardım test yapmaya bu ay almadım çok umudum yoktu artık sıkıldım test yapmaktan diye evede de sadece bir test vardı ve kullandım fırsat ta bulamadım almaya

Amin inşallah canım benim evet engel değil canım rabbim kolaylığını veriyor aynı benim oğlan bizim buraya yakın bir tane bile park yok bu ay dusunucen mi yane korunacak misin yoksa

Amin inşallah canım benim evet engel değil canım rabbim kolaylığını veriyor aynı benim oğlan bizim buraya yakın bir tane bile park yok bu ay dusunucen mi yane korunacak misin yoksa

Ben istiyorum tabiki aslında düşüncem temmuzdu ama bir grup var ssvd diye ordaki bayanlara sordum 4-5 kişi yazmış kürtajdan sonraki 2.ayda hamile kaldıklarını bekledikçe zaman kaybı oluyor benim için ama Allah benim için ne zaman hayırlıysa o zaman nasip etsin sağlıklısını

Sabah 6:30 da kalktığı için gece 23 e kadar uyumama gibi bi lüksü yok ölür çocuk ölür of evet tam zamanlı çalışıyorum bi de, normalde dikiş mikiş yapıyodum boş anlarımda ama bu ara boşladım burda millete laf yetiştiriyorum burda baya tatiller oldu o sayede yazabiliyorum, iş ortamında da sıkıldım galiba açıp açıp buraya şaf yetiştiriyorum laf gelir yakında. Burda çoğunluk evler aynen filmlerdeki gibi evet. Ama büyük şehirler de hafif istanbul gibi ama heryerde çocuk parkı ve ormanlık alan mecbur. Eşim yine yok işte, bugün havuzda canım çıktı , arkadasın da iki oğlu var biri daha 10 aylık diğeri benim oğlanla, onun eşi de yurt dışında şuan onla buluştuk. 3 çocuk iş çıkışı bitirdi beni. Bi de bisikletime bikinim takıldı, bisikletin kenarına asmıştım yolda kurusun diye , sen takıl sıkış. Hem bikini gitti hem 6 km yolu bisikleti sırtımda oğlanla taşıyıp dönecektim o stres yaptı. Ay bi de eşim yazdı tam hasta olmuş, ben iyileştim bigünde o 3 hafta yatar artık, benim ovulasyon bu ay da yalan yani, eşim hastayken hayatta ilişki olmaz biz bu gidişle tek çocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…