- 25 Aralık 2015
- 3.023
- 6.935
- 158
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #15.041
alayimizin ! sora halay cekeriz alayimiza:) olacak inşallah alayınızın kızlar
Çok zor çokta alıyorum vallah çok yaramaz yeni mi farkına vardım bilmiyorum hep karnima basıyor ayağı yerinde durmaz o derece inşallah en kısa zaman sende ve diğer arkadaşlarımızda hamiş olursunuz rabbim hep yanınızda olsun her zaman dualarimdasiniz
Rabbim tez zamanda şifanı versin kuzumSagol canim. Beyin basinc artisim var operasyon gecirdim şimdi cok sükür daha iyiyim.
Ya bizimki de yaz geldi yuva çıkışı istemiyor eve gidelim, ki evde koca bahçe var. İlla parkta olalım istiyor ama şehirdeki parkta. Baba şehir dışındayken daha kolay ama 19 gibi eve sürüklüyorum, bahçe suluyoruz ben biyandan koştur koştur çamaşır bulaşık ev topla takılıyorum çünkü 21 den önce uyumuyor. 3 gündür duş alıcam hal yokAllah razı olsun ♥ sanada kolaylık versin çocuğun küçük hamile halinle uğraşman daha zor ..aynı şekilde bende öyle ama bu isteğime mani değil tabi Allah onunda kolaylığını verir diyorum benim oğlanda hiç durmuyor hergün dışarı çıkmak istiyor parçalıyor kendini
Az önce kapının önüne çıkardım yine ama evde işlerim var devamlı çıkaramamki
Park var ilerde ama gözüm kesmiyor parka gidersek bütün işlerim kalır oraya anca arabayla gidebilirim. İlk hamilelikler daha kolay en azından istediğin zaman istediğin kadar yatabiliyorsun ama çocukla ona bile fırsat yok. Rabbim bulantısız sağlıklı rahat geçen hamilelikler nasip etsin cümlemize
Boşver canım daha hızlı geciyomuş sonraki gebelikler de, insan hiç yatmayıncaAllah razı olsun ♥ sanada kolaylık versin çocuğun küçük hamile halinle uğraşman daha zor ..aynı şekilde bende öyle ama bu isteğime mani değil tabi Allah onunda kolaylığını verir diyorum benim oğlanda hiç durmuyor hergün dışarı çıkmak istiyor parçalıyor kendini
Park var ilerde ama gözüm kesmiyor parka gidersek bütün işlerim kalır oraya anca arabayla gidebilirim. İlk hamilelikler daha kolay en azından istediğin zaman istediğin kadar yatabiliyorsun ama çocukla ona bile fırsat yok. Rabbim bulantısız sağlıklı rahat geçen hamilelikler nasip etsin cümlemize
Tabi canım benim :)alayimizin ! sora halay cekeriz alayimiza:)
Ya bizimki de yaz geldi yuva çıkışı istemiyor eve gidelim, ki evde koca bahçe var. İlla parkta olalım istiyor ama şehirdeki parkta. Baba şehir dışındayken daha kolay ama 19 gibi eve sürüklüyorum, bahçe suluyoruz ben biyandan koştur koştur çamaşır bulaşık ev topla takılıyorum çünkü 21 den önce uyumuyor. 3 gündür duş alıcam hal yoko yüzden bugün havuza gidicez iş çıkışı şimdi, az bi klorlu da olsa su göreyim dedim ilk gebelik prenseslik hali valla. Burda bi arkım var kadın var ya resmen kocaya iteledi oğlanı, kocası öğretmen, zaten tüm gün yuvada çocuk, sora hep babası alıyo bakıyo aylardır kadını görmedik. Gebe doğurmuş olmalı artık, bi o ikinci gebeliğini de prenses gibi geçirdi. Baba oğluyla uyuyomuş kadın kralice hayatı sürüyor evde yan gelip yatıp
Haber verirsin canım ,,,
Sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah canım. Benim midem cok bulanıyor bu ara tekrar Basladı cinsiyet için henüz hiçbirşey söylenmedi benim merakla beklıyoruz
Amin inşallah canım benim evet engel değil canım rabbim kolaylığını veriyor aynı benim oğlan bizim buraya yakın bir tane bile park yok bu ay dusunucen mi yane korunacak misin yoksaAllah razı olsun ♥ sanada kolaylık versin çocuğun küçük hamile halinle uğraşman daha zor ..aynı şekilde bende öyle ama bu isteğime mani değil tabi Allah onunda kolaylığını verir diyorum benim oğlanda hiç durmuyor hergün dışarı çıkmak istiyor parçalıyor kendini
Amin inşallah canım benim evet engel değil canım rabbim kolaylığını veriyor aynı benim oğlan bizim buraya yakın bir tane bile park yok bu ay dusunucen mi yane korunacak misin yoksa
Veririm tabiHaber verirsin canım ,,
Sabah 6:30 da kalktığı için gece 23 e kadar uyumama gibi bi lüksü yok ölür çocuk ölürYa öyle sen Almanya'daydın değilmi ordaki evler hep müstakil mi bol yeşillik aklıma hep öyle yer etmiş ama doğru mu bilmiyorum
Türkiyeye geliyormusun peki gurbet hayatı da zordur benim oğlan akşam 10-10 buçukta yatıyoreğer dışardaysak eve gelip yatırana kadar 11 bazen... Ya bide sen çalışıyorsun ama buraya sık sık girdiğine göre iyi fırsat buluyorsun maşallah hem ev hem iş hem çocuk....ben o yorucu tempoya ayak uyduramazdım sanırım senin maşallahın var
Adete kac gun vardi acabaKızlar dayanamadım test yaptım az önce ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?