Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlaarrrr merhabalarrrr Eskisi kadar girip yazamıyorum minik bir bebeğim var onunla ilgileniyorum Adete 3 gün kaldı ama benim arada şiddetlenen arada hafifleten adet ağrılarım oluyor. En azından ben âdet ağrısına benzetiyorum.(inşallah değildir) Son bir haftadır böyle âdet olacaksamda bir an önce olayım da önüme bakayım Allah tan ümit kesilmez hayırlısıyla kucaklarımız bebişle dolsun inşallah

Umutumut82 canın sana ne zamandır yazmak istiyorum hep araya bir şeyler girdi yazamadım.çok geçmiş olsun.inşallah tez zamanda geçip gider tüm problemler ve tekrar bir bebiş denemesine başlarsın.hem zaten senin evladın da vardı.çok şükür.tez zamanda güzel haberlerini bekliyoruz.

Ama akşam yapmışsın ya canım, neden sabah yapmadın?artık regl tarihini bekle o zaman.en azından yok diye düşünürsün lafan rahatlar, adet olmazsan da sürpriz olur
Sıvı almamıştım ve erken gebelik testi vardı yapayım dedim ve kocaman bir tek çizgi

Ay öyle deme ya ne zaman ne olacağı hiç belli olmaz eşin tez zamanda iyileşir inşallah
Neden 3 hafta sürüyor bağışıklığı çok mu düşük senin oğlun 06:30'da kalkıyorsa akşam 9'da yatması geç bile o saate kadar iyi dayanıyor maşallah. Giden bikini olsun size bişey olmasında....

Çok bereketli de düzenleseler bi sürü gizli hamile var oralarda

Nereyi düzenleyeyim anlamadım bacım?
Aslında bat yazdırıp kaybolanları silsem iyi olacak nisan ayları hala duruyor
Bundan sonra daha kimseye sormadan direkt silicem

Nisan'da ne çok kalan varmış hepsini kaldırdım listeden lütfen ilgilenmeyenler yazdırmasın boşuna
Bende burda vaktimi harcıyorum nihayetinde
İlk sayfadada belirtmişim bunu ne gerek var yani

Nereyi düzenleyeyim anlamadım bacım?
Aslında bat yazdırıp kaybolanları silsem iyi olacak nisan ayları hala duruyor
Bundan sonra daha kimseye sormadan direkt silicem
Aynen öyle yap canım en azından güncel devam edenler kalsın, hamile bir iki kişi de bildirmemiş sana da ondan dedim söylemeyen çıksın bencede

Eşim son 2 senedir sürekli hasta ya , aslen yazmıştım burda, doktora gitti 2 ay kortizonlu burun spreyi kullandı yine gecmedi. Tomografı fln çekildi. Bronşlarında burun çevresinde bi bakteri mi üremiş bi hastalıkmıymış neymiş hiç anlamadım. 4 hafta yoğun kortızon aldı, doktor yine iyileşmezsem amelyat dedi. Ama o iyi geldi. Ama tabii kortizon alınca hem kilo aldı hem tembelleşti cinsel hayat iyice sekte oldu, hepsi işte aralık nisan arasında oldu , kortızon sperm kalitesini etkiliyo mu araştırdım bişi bulamadım ama. Ya aslında benim oğlan 19:30 da yatar sabah 5;30 da kalkardı, yaz geldi ya bi bozuldu ben de anlamadım, çoğunluk 7 ye kadar uyumak istiyor akşam çok geç yatıyor çünkü. Ne yaparsak yapalım 20:30 dan önce yatağa gitmiyor zaten.
Bikini dert değil de, oğlanım römorkunun tekerine sıkıştı rolandı, bisiklet kullanırken de hızla ısınıp yapıştı yanıp, iyi ki havuza yakındım valla, geri dönüp kasadan makas istedim ellerimi yaka yaka bikini çekiştirip kestim . ay ne komık atraksiyonlarım var benim hayatımda yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…