- 25 Mart 2018
- 1.433
- 2.324
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #15.061
Ama akşam yapmışsın ya canım, neden sabah yapmadın?artık regl tarihini bekle o zaman.en azından yok diye düşünürsün lafan rahatlar, adet olmazsan da sürpriz olurKızlar dayanamadım test yaptım az önce ama
Sıvı almamıştım ve erken gebelik testi vardı yapayım dedim ve kocaman bir tek çizgiAma akşam yapmışsın ya canım, neden sabah yapmadın?artık regl tarihini bekle o zaman.en azından yok diye düşünürsün lafan rahatlar, adet olmazsan da sürpriz olur
4 gün var canımAdete kac gun vardi acaba
Daha çok erken canım4 gün var canım
Kız sen onun tadını nerden biliyon kiAhaha kız ben sudan bile lezzet alamıyorum afedersin sidik gibi
Sabah 6:30 da kalktığı için gece 23 e kadar uyumama gibi bi lüksü yok ölür çocuk ölürof evet tam zamanlı çalışıyorum bi de, normalde dikiş mikiş yapıyodum boş anlarımda ama bu ara boşladım burda millete laf yetiştiriyorum burda baya tatiller oldu o sayede yazabiliyorum, iş ortamında da sıkıldım galiba açıp açıp buraya şaf yetiştiriyorum laf gelir yakında. Burda çoğunluk evler aynen filmlerdeki gibi evet. Ama büyük şehirler de hafif istanbul gibi ama heryerde çocuk parkı ve ormanlık alan mecbur. Eşim yine yok işte, bugün havuzda canım çıktı , arkadasın da iki oğlu var biri daha 10 aylık diğeri benim oğlanla, onun eşi de yurt dışında şuan onla buluştuk. 3 çocuk iş çıkışı bitirdi beni. Bi de bisikletime bikinim takıldı, bisikletin kenarına asmıştım yolda kurusun diye , sen takıl sıkış. Hem bikini gitti hem 6 km yolu bisikleti sırtımda oğlanla taşıyıp dönecektim o stres yaptı. Ay bi de eşim yazdı tam hasta olmuş, ben iyileştim bigünde o 3 hafta yatar artık, benim ovulasyon bu ay da yalan yani, eşim hastayken hayatta ilişki olmaz biz bu gidişle tek çocuk
Kızlar dayanamadım test yaptım az önce ama
Çok bereketli de düzenleseler bi sürü gizli hamile var oralarda
Aynen öyle yap canım en azından güncel devam edenler kalsın, hamile bir iki kişi de bildirmemiş sana da ondan dedim söylemeyen çıksın bencedeNereyi düzenleyeyim anlamadım bacım?
Aslında bat yazdırıp kaybolanları silsem iyi olacak nisan ayları hala duruyor
Bundan sonra daha kimseye sormadan direkt silicem
Öyle tabi nasipten öteye yol yokÜzülme lütfen ☹ zor biliyorum ama
nasip vakti gelmeden olmuyor
Erken gebelikti yaptığım canım olsa çıkardıDaha çok erken canım
Eşim son 2 senedir sürekli hasta ya , aslen yazmıştım burda, doktora gitti 2 ay kortizonlu burun spreyi kullandı yine gecmedi. Tomografı fln çekildi. Bronşlarında burun çevresinde bi bakteri mi üremiş bi hastalıkmıymış neymiş hiç anlamadım. 4 hafta yoğun kortızon aldı, doktor yine iyileşmezsem amelyat dedi. Ama o iyi geldi. Ama tabii kortizon alınca hem kilo aldı hem tembelleşti cinsel hayat iyice sekte oldu, hepsi işte aralık nisan arasında oldu , kortızon sperm kalitesini etkiliyo mu araştırdım bişi bulamadım ama. Ya aslında benim oğlan 19:30 da yatar sabah 5;30 da kalkardı, yaz geldi ya bi bozuldu ben de anlamadım, çoğunluk 7 ye kadar uyumak istiyor akşam çok geç yatıyor çünkü. Ne yaparsak yapalım 20:30 dan önce yatağa gitmiyor zaten.Ay öyle deme ya ne zaman ne olacağı hiç belli olmaz eşin tez zamanda iyileşir inşallah
Neden 3 hafta sürüyor bağışıklığı çok mu düşüksenin oğlun 06:30'da kalkıyorsa akşam 9'da yatması geç bile o saate kadar iyi dayanıyor maşallah. Giden bikini olsun size bişey olmasında....
Napıyonuz kızçelerrrr. Ben bebek yapamıyorum diye beni soran yok hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?