Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Çok geçmiş olsun canım sanırım kortizonun yan etkileri çok
İyi macera yaşamışsın :)

Aynen öyle yap canım en azından güncel devam edenler kalsın, hamile bir iki kişi de bildirmemiş sana da ondan dedim söylemeyen çıksın bencede

Evet canım haklısın bundan sonra güncellemeyenleri silicem hamile olupda bana bildirmeyip bat listesinde kalanı da görürsen bana söyle emi☺ eğer burda adı yazılan hamileler arasında sürekli başka topiclerde olanlar olursa onları da silicem

Evet yazmistim ama guncellede benim ilk defa bu ay 28 gunden 35 gune cikti her sene mutlaka 1 hafta gecikme oluyor normale dönerse tarih veriyim 27 haziran

Bazı aylar olur öyle hele senede 1 kere olması çok normal bi sürü şey gecikmeyi etkiliyor biliyosun

Sagolasin canimmm benim. Yasim 35oldu artik olurmu bilmiyorum ama oğlum cok kardes istiyor. Artik rabbim bilir. Güzel Allah im herkese annelik duygusunu tattirsin insallah.

Sagolasin canimmm benim. Yasim 35oldu artik olurmu bilmiyorum ama oğlum cok kardes istiyor. Artik rabbim bilir. Güzel Allah im herkese annelik duygusunu tattirsin insallah.

Olur niye olmasın Allah nasip ettikten sonra
İnşaallah oğluna kardeş nasip olur tez vakitte
Allah'ın sonsuz lütfundan umut kesemeyiz sen içini ferah tut canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…