- 10 Ocak 2009
- 4.210
- 7.585
- 358
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #15.081
Eşim son 2 senedir sürekli hasta ya , aslen yazmıştım burda, doktora gitti 2 ay kortizonlu burun spreyi kullandı yine gecmedi. Tomografı fln çekildi. Bronşlarında burun çevresinde bi bakteri mi üremiş bi hastalıkmıymış neymiş hiç anlamadım. 4 hafta yoğun kortızon aldı, doktor yine iyileşmezsem amelyat dedi. Ama o iyi geldi. Ama tabii kortizon alınca hem kilo aldı hem tembelleşti cinsel hayat iyice sekte oldu, hepsi işte aralık nisan arasında oldu , kortızon sperm kalitesini etkiliyo mu araştırdım bişi bulamadım ama. Ya aslında benim oğlan 19:30 da yatar sabah 5;30 da kalkardı, yaz geldi ya bi bozuldu ben de anlamadım, çoğunluk 7 ye kadar uyumak istiyor akşam çok geç yatıyor çünkü. Ne yaparsak yapalım 20:30 dan önce yatağa gitmiyor zaten.
Bikini dert değil de, oğlanım römorkunun tekerine sıkıştı rolandı, bisiklet kullanırken de hızla ısınıp yapıştı yanıp, iyi ki havuza yakındım valla, geri dönüp kasadan makas istedim ellerimi yaka yaka bikini çekiştirip kestim .ay ne komık atraksiyonlarım var benim hayatımda yaa
günaydın herkese musmutlu bir gün olsun.
İnşallah canımın içiiiiBiz isteriz Allah inşâ eder kuzum
Nasip olur inşaallah sanada genceciksin ne güzel
Aynen öyle yap canım en azından güncel devam edenler kalsın, hamile bir iki kişi de bildirmemiş sana da ondan dedim söylemeyen çıksın bencede
Evet yazmistim ama guncellede benim ilk defa bu ay 28 gunden 35 gune cikti her sene mutlaka 1 hafta gecikme oluyor normale dönerse tarih veriyim 27 haziranfer_nur canım senin bat 23 nisan'da kalmış güncelleyelimmi?
Bebekim nasilsin kac gundur takip edemedim hemen sitemli davranişlar sergilemissinNapıyonuz kızçelerrrr. Ben bebek yapamıyorum diye beni soran yok hiç
Tabi kızım önceden kürklü kürklü derdin şimdi hiç sormuyonnBebekim nasilsin kac gundur takip edemedim hemen sitemli davranişlar sergilemissin
Evet yazmistim ama guncellede benim ilk defa bu ay 28 gunden 35 gune cikti her sene mutlaka 1 hafta gecikme oluyor normale dönerse tarih veriyim 27 haziran
Napıyonuz kızçelerrrr. Ben bebek yapamıyorum diye beni soran yok hiç
Umutumut82 canın sana ne zamandır yazmak istiyorum hep araya bir şeyler girdi yazamadım.çok geçmiş olsun.inşallah tez zamanda geçip gider tüm problemler ve tekrar bir bebiş denemesine başlarsın.hem zaten senin evladın da vardı.çok şükür.tez zamanda güzel haberlerini bekliyoruz.
Sagolasin canimmm benim. Yasim 35oldu artik olurmu bilmiyorum ama oğlum cok kardes istiyor. Artik rabbim bilir. Güzel Allah im herkese annelik duygusunu tattirsin insallah.
Kürklü kürklüTabi kızım önceden kürklü kürklü derdin şimdi hiç sormuyonn
Pazartesi günüydü kuzum ama olmadım . Hapşırma, öksürme Var iki gündür.Umutlu Anne Bekleyiste senin bat ne zaman kuzu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?