- 1 Nisan 2019
- 3.313
- 5.265
- 73
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #15.101
Gunaydin nasilsin bakalimgünaydinlar kizlagrrrr:)
yumurtlamaya calisiyorum iste kocam bu aksam gelecek bigunlugune bi ümit :) sen?Gunaydin nasilsin bakalim
Bende sukur iyiyim takipteyim sizleri inş en kisa zamanda güzel haberler vermek ümidiyle birbirlerimizeyumurtlamaya calisiyorum iste kocam bu aksam gelecek bigunlugune bi ümit :) sen?
Kuzummm nasılsın ? Nasıl oldun ? İnşallah daha iyisindir .Sagolasin canimmm benim. Yasim 35oldu artik olurmu bilmiyorum ama oğlum cok kardes istiyor. Artik rabbim bilir. Güzel Allah im herkese annelik duygusunu tattirsin insallah.
Olur niye olmasın Allah nasip ettikten sonra
İnşaallah oğluna kardeş nasip olur tez vakitte
Allah'ın sonsuz lütfundan umut kesemeyiz sen içini ferah tut canım
Kuzummm nasılsın ? Nasıl oldun ? İnşallah daha iyisindir .
Pazartesi günüydü kuzum ama olmadım . Hapşırma, öksürme Var iki gündür.
Tamam canım bulduğumu sana getircemEvet canım haklısın bundan sonra güncellemeyenleri silicem hamile olupda bana bildirmeyip bat listesinde kalanı da görürsen bana söyle emi☺ eğer burda adı yazılan hamileler arasında sürekli başka topiclerde olanlar olursa onları da silicem
mavi boncugum depot sisteme geciyor hahahha:) ayni anda bikac yerde yazmak yasaagggg :))) Ben gebe kalsam benden önce siz ögreneceksiniz valla hahhaha:)Tamam canım bulduğumu sana getircem
despot yacaktim depot olmusmavi boncugum depot sisteme geciyor hahahha:) ayni anda bikac yerde yazmak yasaagggg :))) Ben gebe kalsam benden önce siz ögreneceksiniz valla hahhaha:)
mavi boncugum depot sisteme geciyor hahahha:) ayni anda bikac yerde yazmak yasaagggg :))) Ben gebe kalsam benden önce siz ögreneceksiniz valla hahhaha:)
Cnm 40 yasinda a anne olan var yeterki rabbim nasip etsinSagolasin canimmm benim. Yasim 35oldu artik olurmu bilmiyorum ama oğlum cok kardes istiyor. Artik rabbim bilir. Güzel Allah im herkese annelik duygusunu tattirsin insallah.
Kız sen onun tadını nerden biliyon ki
Çok şükür kuzum sevindim daha da iyi ol inşallahCanim benim rabbime sükürler olsun daha iyiyim. 1 ay oğlumu hiç goremedim cok şükür kavustum. Allah im kimseye yaşatmasin. Hep güzel şeyler konusalim insallah.
İnşallah kuzum benim inşallah. Pko olduğu icin ben de bi ovulasyon yaptım . Evet üşütmüşüm yaİnşallah hamilesindir hapşırma öksürme üşütmüşsündür belki ondandır
Ne biliyim kızım öyle bi demişin kigörüntü acısından deli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?