- 25 Aralık 2015
- 3.023
- 6.935
- 158
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #15.121
O kadar iğrenç yani o anlamdaNe biliyim kızım öyle bi demişin ki
İnşallah kuzum benim inşallah. Pko olduğu icin ben de bi ovulasyon yaptım . Evet üşütmüşüm ya
Benim ilk defa adetim gecikti dün karbonat ile test yapmıştım pozitifti daha öncede karbonatı denedim köpürmemişti bu yüzden farkını biliyorum ama az önce test yaptım yine negatif bir testim daha var onu da yarın sabah yaparım artık hayırlısı olsun inşallah
Merhaba canım. Maalesef bu ay da yok haftaya bir daha ki yumurtlama dönemim. İnşallah bu sefer tutar. Sen nasılsın nasıl oldun ?Kahvevekaktus nasılsın canım var mı bir gelişme?
Ay ben hic anlamam bitkilerden canim ya. Senin enfeksiyonlar bitmedimi dahaKızlarr yaaa. Çay ağacı yağını bileniniz duyanınız var mı,??? İdrar yolları enfeksiyon içinnn
Herkeste farkli sanirim belirtiler bende hala bas donmesi yok canim. Bazi folik asitler agir oluyor belki ondandir ne kullaniyosunKizlar burayada yaziyom basim cok donuyor 2 haftadir bu asit folikden olabilirmi ? Acaba hamile olup bas donemeleri yasiyan varmi
folik asidin vucuda hicbi etkisi yok bacim yuzyillardir kendisini kullaniyorum gebe kalcam diye, mide koruyucu icip döküntü döken biriyim salatalik gibi bisi folik asit sifir etki. :)Kizlar burayada yaziyom basim cok donuyor 2 haftadir bu asit folikden olabilirmi ? Acaba hamile olup bas donemeleri yasiyan varmi
Yaaa biilmiyorum ki bitip bitmediğini Temmuz da gideceğim smear için. Çay ağacı yağını çook önceden duymuştum ben aldım. Pamuğa döküp iç çamaşırınıza koyun falan diyordu. Yaptım ama güzel şeyler olmadıAy ben hic anlamam bitkilerden canim ya. Senin enfeksiyonlar bitmedimi daha
He evet burda birinde okumustum ama bana antibiyotik bile mantar yaptigindan korkuyorum vajinaya bisey kullanmaktan. Sana naptiYaaa biilmiyorum ki bitip bitmediğini Temmuz da gideceğim smear için. Çay ağacı yağını çook önceden duymuştum ben aldım. Pamuğa döküp iç çamaşırınıza koyun falan diyordu. Yaptım ama güzel şeyler olmadı
canim antibiyotik cogu kiside mantar yapiyormus yalniz degilsin ynaiHe evet burda birinde okumustum ama bana antibiyotik bile mantar yaptigindan korkuyorum vajinaya bisey kullanmaktan. Sana napti
ay aldigin folik asit markasini bilmiyorum , kapsulu veya icindeki baska bi bilesen dokunuyosa bilemedim ki yaaa.guzelgunler2019 adet y’a bugun y’a yarin gelmeli. Inshalalh belirtidir. Ama sanki bana folik asit yapiyor gibi geldi. Iki gun almadim biraz azaldi gibi bugun geri aldim biraz fazla gibi of of beklemekten catladimili haftadir
Benim mantar tetikte bekliyorcanim antibiyotik cogu kiside mantar yapiyormus yalniz degilsin ynai
Arkadasim inofolic kullaniyor o da cok rahatsiz ettigini soylemistiguzelgunler2019 adet y’a bugun y’a yarin gelmeli. Inshalalh belirtidir. Ama sanki bana folik asit yapiyor gibi geldi. Iki gun almadim biraz azaldi gibi bugun geri aldim biraz fazla gibi of of beklemekten catladimili haftadir
benim vitaminim bitane ya:) pahali ama degiyor, ne kilo aldiriyor ne mide yakiyor, multivitamin de, ayni anda, 2 gun yine cörekotu yaparken icmeyi unutmusum iste bogazimdan hasta oldum ya. daha once de yazmistim benim vitamin süper diye ama turkiyede satilmiyor maalesef. Bu arada canim cörekotunda 9. günüm. ama son günler acaba yaptigim karisim mi bozulmaya basliyo ki, benim de son 2 turdur bogazimda yanma acitma yapiyor. neyse geldim sonuna bakalim pik i ne zaman görcem bi etkisi olacak mi.Arkadasim inofolic kullaniyor o da cok rahatsiz ettigini soylemisti
Havalarda isindi bilmiyorum bozulur mu canim. Bendegaliba 10a tamamlayamamistim tam hatirlamiyorum ama .benim vitaminim bitane ya:) pahali ama degiyor, ne kilo aldiriyor ne mide yakiyor, multivitamin de, ayni anda, 2 gun yine cörekotu yaparken icmeyi unutmusum iste bogazimdan hasta oldum ya. daha once de yazmistim benim vitamin süper diye ama turkiyede satilmiyor maalesef. Bu arada canim cörekotunda 9. günüm. ama son günler acaba yaptigim karisim mi bozulmaya basliyo ki, benim de son 2 turdur bogazimda yanma acitma yapiyor. neyse geldim sonuna bakalim pik i ne zaman görcem bi etkisi olacak mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?