Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim mantar tetikte bekliyor bisey olsada hemen basgostersem diye . Uzun sure lavaboya gitmim dışarda olim hemen başlar
sen sanirsam cok uzun süre cisini tutabilenlerdensin, ben 1 saatten uzun wc ye gitmeden yapamam, öss sinavi 3 saat diye annem bana altina eriskin bezi takarim diye kiyafet dikmisti. ama ben bezle evde bile yapamadim, sonra sinavda wc ye gitmistim görevliyle benim durum o derece fena. iliski öncesi ve sonrasi aninda wc deyim , bazen iliski sirasinda bile wc ye gidebiliyorum , bu da sistiti mantari herseyi önlüyor sanirim. Doktora gittim kac kez testler yapildi,., gebelikte bol su önerirler aman unutma ic bak önemli su, bende tersini önerdiler , 4litre iciyordum delice:) 3 den fazlasini icme su zehirlenmesi gecireceksin demislerdi., Aman suyu unutma tatlim ic bu arada ilk aylarin bide rahat edersin

Suyu bende cok icerim canim simdi iyice iciyorum tuvaletten cikamiyorum ya gece en az 3 kere gidiyorum. Vallah yoruldum

Suyu bende cok icerim canim simdi iyice iciyorum tuvaletten cikamiyorum ya gece en az 3 kere gidiyorum. Vallah yoruldum
ay cok seviyorum bunlar daha iyi günlerriiiin yazmayi hahahah:) ilerleyen aylarda isigi acmdana gireceksin wc ye geceleri, hatta sifon cekmeyeceksin falan:) niye bil bakalim? karninda beyefendi uyanmasin diye :) ay beyefendi dedim icime dogdu bak:)) bu arada beniom bugun 10. gunummus kiz , aksam sonuncuyu yicem :) iyi ki saydim simdi, fazladan yapmaya da gerek yok.

Herkeste farkli sanirim belirtiler bende hala bas donmesi yok canim. Bazi folik asitler agir oluyor belki ondandir ne kullaniyosun
Canım bir şey sorabilir miyim sana herkeste olmuyormus ama sen de yerleşme kanaması olmuş muydu adetten önce bir de bir hamile arkadasım insan 3 4 gün önceden hissediyor dedi basım dönüyordu öyle anladım dedi

Goren gormeyen hic kimse kiz demedi zaten bende oglana odaklandim iyice sende eklendin simdi. Kiz oyle sesten uyaniyomu vidden bi yasima daha girdim

Canım bir şey sorabilir miyim sana herkeste olmuyormus ama sen de yerleşme kanaması olmuş muydu adetten önce bir de bir hamile arkadasım insan 3 4 gün önceden hissediyor dedi basım dönüyordu öyle anladım dedi
Benim pembe bi lekelenmem olmustu ama yerlesmemi bilmiyorum baya erkendi o mesela adete 5 kala felan oluyomus normalde. Hissetmek miydi bilmiyorum ama ben hic ishal olmam mesela 3gun kala olunca bu sefer oldu galiba demistim

guzelgunler2019 adet y’a bugun y’a yarin gelmeli. Inshalalh belirtidir. Ama sanki bana folik asit
Benim pembe bi lekelenmem olmustu ama yerlesmemi bilmiyorum baya erkendi o mesela adete 5 kala felan oluyomus normalde. Hissetmek miydi bilmiyorum ama ben hic ishal olmam mesela 3gun kala olunca bu sefer oldu galiba demistim
cevap verdiğin için teşekkür ederim canım benim erken döllenme olduysa belkide ondan olabilir

Goren gormeyen hic kimse kiz demedi zaten bende oglana odaklandim iyice sende eklendin simdi. Kiz oyle sesten uyaniyomu vidden bi yasima daha girdim
ya bizimki daha karnimdayken manyakti ya. esim konussa hep cevap verirdi tekmeyle, esimin ve patronumun sesini taniyordu cok acaip. gece esim bi laf dese sabah oldu sanir uyanirdi, sakin ses etme diye uyarmistim artik, sabah 5 karinda uyana cocuk hic hos deil yani. bir de cok hareketliydi iste, kaburgalarimi kiracak sanrim, kac kez. 40. haftadan sonra hele icerde hareket ederken iki kemigin birbirine vurma seslerini hissediyordum artik, cok acaip biseydi, ayak mayak gorunuyordu ya da eklem.. Ay tekrarrr olsaa daaaa tekrar karnimdakini sevsemmm:))

Seninkinin masallahi varmis anasina cekerse 7-24 uyur insallah

ay ben de gebeyken aynen ishal olmustum ben de hic olmam, ama kanda negatif cikmisti öncesinde ve ben adet söktürücü kullaniyodum ondan sanip önem vermermistim . sonradan gebe oldugumu ögrendim haaa ondan olmus ishal demek demistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…