- 27 Şubat 2019
- 2.670
- 2.142
- 63
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #15.161
Kiz uyku sevilmezmiseninki anasina cekerse mi? cok musaviyorsun sen uyumayi kiz?
Aynen kuzu 10 temmuzdan sonra ilk hafta sonu artıkınnnSenin doktor zamaninada bisey kalmadi
Calismalara başla artikda belirti arayalimAynen kuzu 10 temmuzdan sonra ilk hafta sonu artıkınnn
Bende o günü bekliyorummmCalismalara başla artikda belirti arayalim
Insallah hemen olur canim benimBende o günü bekliyorummm
Merhaba canım. Maalesef bu ay da yok haftaya bir daha ki yumurtlama dönemim. İnşallah bu sefer tutar. Sen nasılsın nasıl oldun ?
İnşallah bebeğimm yaaInsallah hemen olur canim benimbekletmez seni
Aminnn Allah razı olsun kuzum. Doğru diyorsunRabbim şifa versin dikkat et kendine
Yaz bile olsa çıplak ayakla taşlara basma
Cnm bende cok halsizlikle beraber bas donmesi oluyordu. Folic asit herhangi bir yan etki yapmamisti.Kizlar burayada yaziyom basim cok donuyor 2 haftadir bu asit folikden olabilirmi ? Acaba hamile olup bas donemeleri yasiyan varmi
Teşekkürler amin çok amin hamişlerin duası kabul olurmuş inşallah canımInsallah canim guzel haberlerini bekliyoruz
Amin canim benimTeşekkürler amin çok amin hamişlerin duası kabul olurmuş inşallah canımRabbim hepimize nasip etsin o güzel haberi vermeyi duymayı sana da hayırlısı işe kucağınıza almanı nasip etsin
ya bizimki daha karnimdayken manyakti ya. esim konussa hep cevap verirdi tekmeyle, esimin ve patronumun sesini taniyordu cok acaip. gece esim bi laf dese sabah oldu sanir uyanirdi, sakin ses etme diye uyarmistim artik, sabah 5 karinda uyana cocuk hic hos deil yani. bir de cok hareketliydi iste, kaburgalarimi kiracak sanrim, kac kez. 40. haftadan sonra hele icerde hareket ederken iki kemigin birbirine vurma seslerini hissediyordum artik, cok acaip biseydi, ayak mayak gorunuyordu ya da eklem.. Ay tekrarrr olsaa daaaa tekrar karnimdakini sevsemmm:))
BEnde hiç öyle olmadı ben çok sevmem, 22.30-05:00 arası uyurum. Gebeyken de 21:30-5:30 arası uyumuştum. Bi kere gündüz uzandığımı bilmem hayat boyuKiz uyku sevilmezmianca goz actim baslarda her saat uyuyabildim valla
Sabah erken kalkarim ama erkenden de yatarimBEnde hiç öyle olmadı ben çok sevmem, 22.30-05:00 arası uyurum. Gebeyken de 21:30-5:30 arası uyumuştum. Bi kere gündüz uzandığımı bilmem hayat boyu
Bende o güçten o kuvvetten isterimBEnde hiç öyle olmadı ben çok sevmem, 22.30-05:00 arası uyurum. Gebeyken de 21:30-5:30 arası uyumuştum. Bi kere gündüz uzandığımı bilmem hayat boyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?