- 1 Nisan 2019
- 3.313
- 5.265
- 73
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #15.181
Ben sabah 6:30 da havuza gittim ilk 7 ay, ordan işe yürüdüm 4 km manyaktım ya. Sonra havuz tadilata girmişti çok üzülmüştüm. Ama gündüz uyuyamadıgım için ilk 6-7 ay ölecektim uykusuzluktan çok feciydiBende o güçten o kuvvetten isterim
Valla anacım maşallahın var senin. Ben şimdi de günümün 10 saati uykuda 2 saati iş güç geriye kalan 12 saatte yatarak geçiriyorumBen sabah 6:30 da havuza gittim ilk 7 ay, ordan işe yürüdüm 4 km manyaktım ya. Sonra havuz tadilata girmişti çok üzülmüştüm. Ama gündüz uyuyamadıgım için ilk 6-7 ay ölecektim uykusuzluktan çok feciydi
Dağına göre kar gelir sana, bana benim gibisi geldi. Bahçede taş boyuyoruz şuan halaValla anacım maşallahın var senin. Ben şimdi de günümün 10 saati uykuda 2 saati iş güç geriye kalan 12 saatte yatarak geçiriyorumbide çocuk istyom
Ayy hadi kız inşallah da oğlan nirden çıktıDağına göre kar gelir sana, bana benim gibisi geldi. Bahçede taş boyuyoruz şuan halaben kurtluyum . Senin oğlan uyur günde 20 saat ilk 6 ay rahat ol
Canım valla kimisinde ovu silik çıkıyor hcg pozitif çıkıyor, kiminde hcg negatif ovu pozitif oluyor. O yüzden ovulasyon a çok bel bağlama derim gebelik içinKizlar y’a yardimci olurmusunuz. Ovulasyon testi silik cikarsa hamilelik sansim varmi
Hay mâsâllahValla anacım maşallahın var senin. Ben şimdi de günümün 10 saati uykuda 2 saati iş güç geriye kalan 12 saatte yatarak geçiriyorumbide çocuk istyom
Ay ben oğlanla oynarken sümmeyye sandım senşiAyy hadi kız inşallah da oğlan nirden çıktı
Valla istatistik konusunda bir numarasınAy ben oğlanla oynarken sümmeyye sandım senşisenin de oglun olabilir yüzde 50 ihtimal yani uzak deil
CanimKizlar yardimci olurmusunuz lutfen ovulasyon testi négatif cikarsa hamile olabilirmiyim acaba hic bu durumu yasiyan oldumu
Insallah canim ama stres yapma ya yapinca gecmiyo gunler klasik seyler ama stres cok etkiliyor.S SiriusBlackK cok Sagol canim cevabin icin iykk bu forum var yoksa zaman gecmez. Inshallah hamileyimdir y’a inshallah
Bende ovülasyon negatif olduğunda gebelikte nehatif çıkar hepKizlar yardimci olurmusunuz lutfen ovulasyon testi négatif cikarsa hamile olabilirmiyim acaba hic bu durumu yasiyan oldumu
Canım adet geçince eğer hamileysen ovü de pozitif çıkıyor diye biliuorum.ama eğer adet öncesiyse, aldığın sonuca göre karar verme, inşallah vardırS SiriusBlackK cok Sagol canim cevabin icin iykk bu forum var yoksa zaman gecmez. Inshallah hamileyimdir y’a inshallah
Kızlar ya her ay göğüslerim yumurtlama günlerinden hemen sonra hassaslaşır hatta gayet ağrılı olurdu, bu ay hiçbir şey yok.acaba yumurtlamam da kaliteli olmadı ya da yumurta çatlamadı mı?aslında piki de çok net gördüm ama, kısmet artık.önümüzdeki aylarahepinize iyi geceleeer
[/QUOTE
Canım sen son iki ay kimyasal gecirdin di mi? O zamanlar da oldu mu bu gögüs olayın? Bende gebeymişim hiççç olmadı gebeyken, baya 6. Haftadan sora başlamıştı gögüs şişmesi ağrısı. Ama sen zaten iki kimyasal yaşadıysan onlar da gebelikti ve onlarda da sızlaman olmadıysa bunda da olmaması gebelik işareti olabilir? Valla canım sanki gebe kalınmamışsa o meme ağrısı yumurtanın güzel oluştuğuna işaret dicem ama belki de alakası yoktur kız. Ben emzirme sonrası 6 ay düzenli adet gördüm hiç memem bişeyim ağrımadı. O dçnem çocuk istemiyorduk daha o sebeple hiç ovu kontrolü fln yapmadım ama bence çatır çatır yumurtladım. Belki sağlıklı beslenip bol su içip az tuz yediysen onlar bu tip ağrıları önlüyo. Bundan olabilir mi ki? Bak benim göğüs ağrım hafif hafif başlamıştı pik hiç olmadı adet oldum ama. Göğüs ağrısı doğru bi ölçüm merci değil yumurta için bence. Rahat ol canım
Buralardayım cnm arada yazıp takip ediyorum yine, adet olmuşsun sevindim senin adına inşallah çok bekletmeden gelir 2ci uşagın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?