Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla anacım maşallahın var senin. Ben şimdi de günümün 10 saati uykuda 2 saati iş güç geriye kalan 12 saatte yatarak geçiriyorum bide çocuk istyom

Valla anacım maşallahın var senin. Ben şimdi de günümün 10 saati uykuda 2 saati iş güç geriye kalan 12 saatte yatarak geçiriyorum bide çocuk istyom
Dağına göre kar gelir sana, bana benim gibisi geldi. Bahçede taş boyuyoruz şuan hala ben kurtluyum . Senin oğlan uyur günde 20 saat ilk 6 ay rahat ol

Kizlar y’a yardimci olurmusunuz. Ovulasyon testi silik cikarsa hamilelik sansim varmi
Canım valla kimisinde ovu silik çıkıyor hcg pozitif çıkıyor, kiminde hcg negatif ovu pozitif oluyor. O yüzden ovulasyon a çok bel bağlama derim gebelik için

Kızlar ya her ay göğüslerim yumurtlama günlerinden hemen sonra hassaslaşır hatta gayet ağrılı olurdu, bu ay hiçbir şey yok.acaba yumurtlamam da kaliteli olmadı ya da yumurta çatlamadı mı?aslında piki de çok net gördüm ama, kısmet artık.önümüzdeki aylara hepinize iyi geceleeer

Y Yazgele bacikoooo nasılsın? Nerelerdesin epeydir yoksunp yoksa yazdında ben mi görmedim bütün mesajları okuyamıyorum bazen
Buralardayım cnm arada yazıp takip ediyorum yine, adet olmuşsun sevindim senin adına inşallah çok bekletmeden gelir 2ci uşagın Benimde bugünü saymazsak 5 günüm kaldı bekliyorum hayırlısı allahdan insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…