Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar bişey soracağım mesela ben 25 mayısda adet oldum 34 günde bir oldugum için 28 haziran gibi olurum şimdi ben bu hesabı 25 hazira göremi yoksa 28 hazirana göremi adete şu kadar kaldı dicem ?

Belirtilerimi yazim canlar uyku fena derece de sıcaktan mı bilmiyorum el ayak yanması var bacaklarım çok kaşınıyor acı yiyorum sürekli normalde bu zamana kadar agzıma sürmedim göguslerim de acıma basladı birde nefes alırken zorlanıyorum ayaga birden kalkınca gözlerim kararıyor kalbim çarpıyor bide tansiyonum düşüyor bacaklarım kesiliyor hiç halim yok hamilelik belirtisimi yoksa hastalık belirtisi mi

aslında dün olmam gerekiyordu iğne olduğum için gecikemez. gerçi ben kan testinde negatifi görünce o sinirle tüm ilaçları bıraktım ve sigara içmeye başladım yine deli gibi

Ay ay inşaallah hepimize gelir sağlıkla
ah oooo nazlı uşaklar gelsinler artık
heyecan dorukta desene

Ben bu ovu testini bidahaki ay yapmicam cok kafami karistiriyo. Evelsi gun koyuydu dun silindi bugun yine koyulasti. Yok kacirdim yok olmadi yok daha yumurtlamadim derken :/ bu ay hamile kalamazsam ari sutu alicam bi arkadasim onunla ilk denemelerde 3 kere hamile
Kalmis baska nedenlerden dolayi yasatsmamis dusmus ama hamile kalabilmesinde cok etkili olmus. 2. Ayimda arayislara bakin yalniz :/ birde bu sitede okudum inofolic nedir kizlar zararsiz biseyse onuda icsem mi

aslında dün olmam gerekiyordu iğne olduğum için gecikemez. gerçi ben kan testinde negatifi görünce o sinirle tüm ilaçları bıraktım ve sigara içmeye başladım yine deli gibi

Bende gunde 3-4 tane bazen 1-2 iciyorum cift cizgi gormeden kesemicem sanirim. Kahveyi azaltmaya calisiyorum bir yandanda

Arkadaşlar bişey soracağım mesela ben 25 mayısda adet oldum 34 günde bir oldugum için 28 haziran gibi olurum şimdi ben bu hesabı 25 hazira göremi yoksa 28 hazirana göremi adete şu kadar kaldı dicem ?

Bence 28 hazirana göre canım çünkü döngün o şekilde olduğu için yumurtlamanda ona göre oluyor bu hesaba göre adetin geliyor
Hamilelikde varsa yumurtlama tarihine göre döllenme oluyor sonuçta

Bende gunde 3-4 tane bazen 1-2 iciyorum cift cizgi gormeden kesemicem sanirim. Kahveyi azaltmaya calisiyorum bir yandanda
hepsini yaptım kuzum ama olmadı yine artık boşverdim annemin yedi yıl çocuğu olmamış hamile kalmış fabrikada koli taşıyorlarmış bütün gün ayaktaymış yine düşmemiş rabbim sağlıklı olacaksa tutunduruyor zaten dedi. ben kolumu havaya bile kaldrmıyordum şekeri kestim bir bardak sade filtre kahve içiyordum günde sigarayı da bıraktım gibiydi badem ceviz yiyordum peynir süt sebze meyve... fastfoodu kesmiştim ay ama yine yok. o kdr özlemişim ki şimdi yine sağlıksız besleniyorum birkaç gündür deli gibi kahve sigara yapıyorum.

Kac aydir deniyorsun? Kurleri denedin mi? Ben bu ay olmazsa saf ari sutu denicem cok cok kat fazla ihtimali arttiriyormus:) hemen oyle koy verme. Ben ilk aydan panikledim niye olmadi diye doktora gittim dusun ve tip bir suru yontem olanak sunuyo.

Hah ozur dilerim catlatma ignesi olmussun. Dur bi bakalim oyle hemen karamsarliga kapilma.

Kac aydir deniyorsun? Kurleri denedin mi? Ben bu ay olmazsa saf ari sutu denicem cok cok kat fazla ihtimali arttiriyormus:) hemen oyle koy verme. Ben ilk aydan panikledim niye olmadi diye doktora gittim dusun ve tip bir suru yontem olanak sunuyo.
bizde genetik galiba polikistik over. dediğim gibi annemde de varmış. ben ergenlikten beri pcosla boğuşuyorum. bir ay ilaç kullanmazsam regl olmuyorum o yüzden ömrüm doktorlarda geçti 9 aydır da çocuk için uğraşıyoruz ne gonalfler ne ovitrelleler ne klomenler geçti bana mısın demiyor aşılama dahil. eşimde inanılmaz sağlıklı ileri hareketliliği sayısı falan mükemmel.
arı sütü de denedim hayıt otu çayı da. ikisi de ters etki yaptı

Pconun ne oldugunu bilmiyordum bu siteden ogrendim ama pcosu olup hamile kalabilen cok insan var kac yasindasin? Belki cok ustune dustugun icin olmuyordur zamana biraktiginda supriz olur belki

Pconun ne oldugunu bilmiyordum bu siteden ogrendim ama pcosu olup hamile kalabilen cok insan var kac yasindasin? Belki cok ustune dustugun icin olmuyordur zamana biraktiginda supriz olur belki
aynı yaştayız sanırım 30 :)
evet artık sürprizi beklemem gerek çünkü olmadığına inanarak radikal kararlar aldım birkaç ay hamile olmamam gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…