- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #15.201
Maşallah canım çok sevindim. Allah sağlıkla tekrarlarını göstersin inşallahRabbim bu ay nasip eder inşallah hamdolsun ben iyiyim kuzum adet oldum bitti çok şükür bugünümüze
CanimEneaciz arkadasimizin ovulasyon silikti hcg de silikti lh betahcg ile birlikte artmisti. Yani olabilir kac gününvar bide gebelik yapsana
Buralardayım cnm arada yazıp takip ediyorum yine, adet olmuşsun sevindim senin adına inşallah çok bekletmeden gelir 2ci uşagınBenimde bugünü saymazsak 5 günüm kaldı bekliyorum hayırlısı allahdan insallah
aslında dün olmam gerekiyordu iğne olduğum için gecikemez. gerçi ben kan testinde negatifi görünce o sinirle tüm ilaçları bıraktım ve sigara içmeye başladım yine deli gibi
Kizlar y’a yardimci olurmusunuz. Ovulasyon testi silik cikarsa hamilelik sansim varmi
Valla anacım maşallahın var senin. Ben şimdi de günümün 10 saati uykuda 2 saati iş güç geriye kalan 12 saatte yatarak geçiriyorumbide çocuk istyom
Arkadaşlar bişey soracağım mesela ben 25 mayısda adet oldum 34 günde bir oldugum için 28 haziran gibi olurum şimdi ben bu hesabı 25 hazira göremi yoksa 28 hazirana göremi adete şu kadar kaldı dicem ?
hepsini yaptım kuzum ama olmadı yine artık boşverdim annemin yedi yıl çocuğu olmamış hamile kalmış fabrikada koli taşıyorlarmış bütün gün ayaktaymış yine düşmemiş rabbim sağlıklı olacaksa tutunduruyor zaten dedi. ben kolumu havaya bile kaldrmıyordum şekeri kestim bir bardak sade filtre kahve içiyordum günde sigarayı da bıraktım gibiydi badem ceviz yiyordum peynir süt sebze meyve... fastfoodu kesmiştim ay ama yine yok. o kdr özlemişim ki şimdi yine sağlıksız besleniyorum birkaç gündür deli gibi kahve sigara yapıyorum.Bende gunde 3-4 tane bazen 1-2 iciyorum cift cizgi gormeden kesemicem sanirim. Kahveyi azaltmaya calisiyorum bir yandanda
hepsini yaptım kuzum ama olmadı yine artık boşverdim annemin yedi yıl çocuğu olmamış hamile kalmış fabrikada koli taşıyorlarmış bütün gün ayaktaymış yine düşmemiş rabbim sağlıklı olacaksa tutunduruyor zaten dedi. ben kolumu havaya bile kaldrmıyordum şekeri kestim bir bardak sade filtre kahve içiyordum günde sigarayı da bıraktım gibiydi badem ceviz yiyordum peynir süt sebze meyve... fastfoodu kesmiştim ay ama yine yok. o kdr özlemişim ki şimdi yine sağlıksız besleniyorum birkaç gündür deli gibi kahve sigara yapıyorum.
hepsini yaptım kuzum ama olmadı yine artık boşverdim annemin yedi yıl çocuğu olmamış hamile kalmış fabrikada koli taşıyorlarmış bütün gün ayaktaymış yine düşmemiş rabbim sağlıklı olacaksa tutunduruyor zaten dedi. ben kolumu havaya bile kaldrmıyordum şekeri kestim bir bardak sade filtre kahve içiyordum günde sigarayı da bıraktım gibiydi badem ceviz yiyordum peynir süt sebze meyve... fastfoodu kesmiştim ay ama yine yok. o kdr özlemişim ki şimdi yine sağlıksız besleniyorum birkaç gündür deli gibi kahve sigara yapıyorum.
bizde genetik galiba polikistik over. dediğim gibi annemde de varmış. ben ergenlikten beri pcosla boğuşuyorum. bir ay ilaç kullanmazsam regl olmuyorum o yüzden ömrüm doktorlarda geçti 9 aydır da çocuk için uğraşıyoruz ne gonalfler ne ovitrelleler ne klomenler geçti bana mısın demiyor aşılama dahil. eşimde inanılmaz sağlıklı ileri hareketliliği sayısı falan mükemmel.Kac aydir deniyorsun? Kurleri denedin mi? Ben bu ay olmazsa saf ari sutu denicem cok cok kat fazla ihtimali arttiriyormus:) hemen oyle koy verme. Ben ilk aydan panikledim niye olmadi diye doktora gittim dusun ve tip bir suru yontem olanak sunuyo.
bizde genetik galiba polikistik over. dediğim gibi annemde de varmış. ben ergenlikten beri pcosla boğuşuyorum. bir ay ilaç kullanmazsam regl olmuyorum o yüzden ömrüm doktorlarda geçti 9 aydır da çocuk için uğraşıyoruz ne gonalfler ne ovitrelleler ne klomenler geçti bana mısın demiyor aşılama dahil. eşimde inanılmaz sağlıklı ileri hareketliliği sayısı falan mükemmel.
arı sütü de denedim hayıt otu çayı da. ikisi de ters etki yaptı
aynı yaştayız sanırım 30 :)Pconun ne oldugunu bilmiyordum bu siteden ogrendim ama pcosu olup hamile kalabilen cok insan var kac yasindasin? Belki cok ustune dustugun icin olmuyordur zamana biraktiginda supriz olur belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?