- 25 Aralık 2015
- 3.023
- 6.935
- 158
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #15.221
Evet ya uykusuz kalıyoruzMillet uyuyor biz hala uyuycaz
Ben kullandım 3 4 kutu zararsız bir şey hamşke kalmayı kolaylaştırdığını söylüyorlar ama ben bıraktım içmiyorum şuanBen bu ovu testini bidahaki ay yapmicam cok kafami karistiriyo. Evelsi gun koyuydu dun silindi bugun yine koyulasti. Yok kacirdim yok olmadi yok daha yumurtlamadim derken :/ bu ay hamile kalamazsam ari sutu alicam bi arkadasim onunla ilk denemelerde 3 kere hamile
Kalmis baska nedenlerden dolayi yasatsmamis dusmus ama hamile kalabilmesinde cok etkili olmus. 2. Ayimda arayislara bakin yalniz :/ birde bu sitede okudum inofolic nedir kizlar zararsiz biseyse onuda icsem mi
Günaydınn kızlaar hamileler hamile olmakj isteyenler hamile kalpte bebişlerini rabbine gönderenler nasılsınız ben şükür her gün daha iyi oluyorum her gün kuran okumaya gayret ediyorum hatta kuranı Arapça ve mealini okuyorum ne çok sabırla ilgili ayet varmıs bizim derdimiz neymiş ki Allahın bizim için yazıdığı kader de dilerim bebişlerle dolu Bi hayatımız vardır dualarımdasın zzz güzeller
Merhabalarrrr adete 1 gün kaldı ve benim âdet ağrılarım kesildi hiç bir ağrı yok buda beni az da olsa umutlandırıyor
Amin canım inşallah.İnşallah hayırlısıyla müjdeni alırız canım
Canım istersen benide güncelle bu adetten Sonra ki yeni adet dönemini yazarım istersen gebeliği kaldır gördük e üzülüyorumCanım benim Allah kabul etsinen güzelini yapıyorsun Rabbim okuduğun ayetler hürmetine tez zamanda sağlıkla meleğini nasip etsin bak oruçlu ağızla dua ediyorum kürtajda 1 hafta ramazanda tutamadım onları tutayım dedim hepinizi muradınıza kavuştursun ( beni de ) amin
@maviboncugu
Canım istersen benide güncelle bu adetten Sonra ki yeni adet dönemini yazarım istersen gebeliği kaldır gördük e üzülüyorum
Düşün canım hiç bir sıkıntı olmaz herşey rabbimin taktiri o dilerse hiç birşey sebep olmaz en kısa zamanda haberini bekliyorum ben tatile gidecem bir kaç gün sonra internetim olmayabilir arada kardeslerimden bağlanır sayfaya bakarımBen istiyorum tabiki aslında düşüncem temmuzdu ama bir grup var ssvd diye ordaki bayanlara sordum 4-5 kişi yazmış kürtajdan sonraki 2.ayda hamile kaldıklarınıbekledikçe zaman kaybı oluyor benim için ama Allah benim için ne zaman hayırlıysa o zaman nasip etsin sağlıklısını
Düşün canım hiç bir sıkıntı olmaz herşey rabbimin taktiri o dilerse hiç birşey sebep olmaz en kısa zamanda haberini bekliyorum ben tatile gidecem bir kaç gün sonra internetim olmayabilir arada kardeslerimden bağlanır sayfaya bakarım
Merhaba youtube da bi kadına denk gelmiştim demet ışıl yılmaz diye. Onun bu konuda ki videosunu mutlaka izleyin bende pcos olmamasına rağmen ilgimi çekmişti umut verici idiaynı yaştayız sanırım 30 :)
evet artık sürprizi beklemem gerek çünkü olmadığına inanarak radikal kararlar aldımbirkaç ay hamile olmamam gerek
Kısmet canım hiç belli olmaz, iyi ol da gerisi çok da önemli değil bence.tekrar çok geçmiş olsunSagolasin canimmm benim. Yasim 35oldu artik olurmu bilmiyorum ama oğlum cok kardes istiyor. Artik rabbim bilir. Güzel Allah im herkese annelik duygusunu tattirsin insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?