Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydınn kızlaar hamileler hamile olmakj isteyenler hamile kalpte bebişlerini rabbine gönderenler nasılsınız ben şükür her gün daha iyi oluyorum her gün kuran okumaya gayret ediyorum hatta kuranı Arapça ve mealini okuyorum ne çok sabırla ilgili ayet varmıs bizim derdimiz neymiş ki Allahın bizim için yazıdığı kader de dilerim bebişlerle dolu Bi hayatımız vardır dualarımdasın zzz güzeller

Ben kullandım 3 4 kutu zararsız bir şey hamşke kalmayı kolaylaştırdığını söylüyorlar ama ben bıraktım içmiyorum şuan

Canım benim Allah kabul etsin en güzelini yapıyorsun Rabbim okuduğun ayetler hürmetine tez zamanda sağlıkla meleğini nasip etsin bak oruçlu ağızla dua ediyorum kürtajda 1 hafta ramazanda tutamadım onları tutayım dedim hepinizi muradınıza kavuştursun ( beni de) amin

@maviboncugu Canım istersen benide güncelle bu adetten Sonra ki yeni adet dönemini yazarım istersen gebeliği kaldır gördük e üzülüyorum

Düşün canım hiç bir sıkıntı olmaz herşey rabbimin taktiri o dilerse hiç birşey sebep olmaz en kısa zamanda haberini bekliyorum ben tatile gidecem bir kaç gün sonra internetim olmayabilir arada kardeslerimden bağlanır sayfaya bakarım

Sağolasın canım inşaallah hayırlısı neyse o olur. Ne güzel gezersin sakin kafayla daha güzel oluyo yazarsın arada bir
hayırlı yolculuklar canım kendine dikkat et Allah'a emanetsin

aynı yaştayız sanırım 30 :)
evet artık sürprizi beklemem gerek çünkü olmadığına inanarak radikal kararlar aldım birkaç ay hamile olmamam gerek
Merhaba youtube da bi kadına denk gelmiştim demet ışıl yılmaz diye. Onun bu konuda ki videosunu mutlaka izleyin bende pcos olmamasına rağmen ilgimi çekmişti umut verici idi

Biri geçen ay biri bir yıl önce falandı canım. guzelgunler2019 o zaman çocuk düşünmüyorduk, nasıl oldu anlamadım, e öyle olunca belirtimi de bilmiyorum.ama geçen ay şiddetli olmasa da oldu sanki.ay bilemiyorum ki tüm belirtiler kişiden kişiye aydan aya değişiyor ya sanırsam.kısmet artık

Mavi Boncugumm benim bat a 7 temmuz yazar mısın? 3 gün içinde ovu olacak belli, ardından 14-15 güne adet geliyo bende o şaşmıyor. Sen 7 temmuz yaz da 4 temmuzda adet gelirse de kısmet artıkın. Bugün idrarda da bakmaya başlıcam, mikroskopta tam emin olamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…