- 25 Aralık 2015
- 3.023
- 6.935
- 158
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #15.261
Bacaklarını kapatıyordu yaramazlık yapıyordu. Bi ara yakaladı dedi çıkıntı yok yüzde seksen kızcinsiyeeeeet ???
aman yarappiiiiBacaklarını kapatıyordu yaramazlık yapıyordu. Bi ara yakaladı dedi çıkıntı yok yüzde seksen kızprensesim geliyor sanırım ❣
anlayamadım tatlımKızlar sizin kocalarınız yumurtlama haftasında " canım yumurtlama haftası bitti mi ? Yapmamız gerekiyor mu ?" diye soruyor mu sizlere?
Kızlar sizin kocalarınız yumurtlama haftasında " canım yumurtlama haftası bitti mi ? Yapmamız gerekiyor mu ?" diye soruyor mu sizlere?
aman yarappiiii
maşallah bebişe pek de utangaç hanım kızımız
Ya sözde istiyor ama hiç oralı değil haftamiz olduğunu biliyor ben yanaşmasam hiç sormuyor. Sanki tek ben istiyormuşum gibi üzülüyorum. Seni çok iyi anlıyorum. Bende yaştan dolayı çırpınıyorum 38 de hamile kalayım doğurayım 39 yaş.Benimki yumurtlama haftamı pek önemsemez esasen çocuk konusunda benim kadar isteği de yok. Bu kaybettiğim bebeğimi de en başından istemiyordu ben kardeşi olsun yaşım daha fazla geçmesin diye çırpınıyorumo yarım kalan duygunun ne demek olduğunu o bilemez tabi ben yaşıyorum
Ya sözde istiyor ama hiç oralı değil haftamiz olduğunu biliyor ben yanaşmasam hiç sormuyor. Sanki tek ben istiyormuşum gibi üzülüyorum. Seni çok iyi anlıyorum. Bende yaştan dolayı çırpınıyorum 38 de hamile kalayım doğurayım 39 yaş.
Kuzum benim iki kizim var ama 17 ve 19 yaşında anne oldum hiç bir şey anlamadim kiiiCanım benim sen bendende büyükmüşsünhiç çocuğun yok değilmi? Rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün yürekten diliyorum oruçlu ağızla Rabbim kabul etsin amin eşin istemesede sen ısrarcı ol anne olmak senin hakkın kuzum
Allahım insallah sanada nasip eder kuzum benim kuzenim 42 de oglunu kucagına aldı Bi görsen ilk bebek gibi neler neler yaptılar ilk defa doğum yapanlar kıskandı 2 kzı vardı oglan istedi eşi denedikleri ayın 3. Ayın hamile kaldı hattacinsiyetine önce kız dediler kuzenim ısrarla dedi ki eminim oglum olacak sonradan 25. Haftada oğlan döndü şimdi görsen oglu 3 yaşında ellerinden gelse tahta gezdierecekler kızları cok üzülüyor aman kuzum sen öyle olmaKuzum benim iki kizim var ama 17 ve 19 yaşında anne oldum hiç bir şey anlamadim kiii18 yil geçti bu zamana esimi ikna edebildim. Ilk çocuğum gibi istiyorum hevesliyim.
Canım senin ilk bebiş mi olacak? Bir de belki seni baskı altında hissettirmemek için konuyu açmıyor olabilir mi?Ya sözde istiyor ama hiç oralı değil haftamiz olduğunu biliyor ben yanaşmasam hiç sormuyor. Sanki tek ben istiyormuşum gibi üzülüyorum. Seni çok iyi anlıyorum. Bende yaştan dolayı çırpınıyorum 38 de hamile kalayım doğurayım 39 yaş.
Ay pardon yazmışsın zaten, Allah bağışlasınCanım senin ilk bebiş mi olacak? Bir de belki seni baskı altında hissettirmemek için konuyu açmıyor olabilir mi?
Canın iğne olunca adet tam zamanında gelmeli diyr biliyorum, doğru mu? E eğer öyleyse olma ihtimali yüksek, sigara alkol alma bence, bi test yap sabah, aman dikkat et kendine .iğneden sonra 16. gün hala regl olmadım
inat ettim ya doktoru aramıyorum.
Özellikle erkek isteğimiz yok ama gönlümüzün bir yanı tabiki istiyor. Benim de bu 3. Ayim olacak denemeye başlayalı...Allahım insallah sanada nasip eder kuzum benim kuzenim 42 de oglunu kucagına aldı Bi görsen ilk bebek gibi neler neler yaptılar ilk defa doğum yapanlar kıskandı 2 kzı vardı oglan istedi eşi denedikleri ayın 3. Ayın hamile kaldı hattacinsiyetine önce kız dediler kuzenim ısrarla dedi ki eminim oglum olacak sonradan 25. Haftada oğlan döndü şimdi görsen oglu 3 yaşında ellerinden gelse tahta gezdierecekler kızları cok üzülüyor aman kuzum sen öyle olma
Ilk değil de diyo diyo ben genç degilim diyo.Canım senin ilk bebiş mi olacak? Bir de belki seni baskı altında hissettirmemek için konuyu açmıyor olabilir mi?
Sık sık iki günde bir ilişki deneyin bence testler cok stresli hormonları mahvedııorBende varım kızlarama ben yeni olduğum için bu konuyu nasıl takip edicem bilmiyorum banada bilgi verinde, sevinçlerinizle bende sevineyim Bu arada 10 aylık evliyim, ilk defa bu ay ovilasyon testi kullandım ama maalesef bugün regli oldum Çok istiyoruz bebeğimiz olmasını inşallah çalışmalara devam sizlerde durum ne Allahım hepimizi sevindirsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?