Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar sizin kocalarınız yumurtlama haftasında " canım yumurtlama haftası bitti mi ? Yapmamız gerekiyor mu ?" diye soruyor mu sizlere?

Benimki yumurtlama haftamı pek önemsemez esasen çocuk konusunda benim kadar isteği de yok. Bu kaybettiğim bebeğimi de en başından istemiyordu ben kardeşi olsun yaşım daha fazla geçmesin diye çırpınıyorum o yarım kalan duygunun ne demek olduğunu o bilemez tabi ben yaşıyorum

Ya sözde istiyor ama hiç oralı değil haftamiz olduğunu biliyor ben yanaşmasam hiç sormuyor. Sanki tek ben istiyormuşum gibi üzülüyorum. Seni çok iyi anlıyorum. Bende yaştan dolayı çırpınıyorum 38 de hamile kalayım doğurayım 39 yaş.

Anne adayları anne olmak isteyenler canlar nasılsınız nisandan beri giremedim buraya.sunnet telasimiz var ama bu arada hamile olduğumu öğrendim henüz kimseye soylemedim.cuma günü kalp atışını duyduk şuan 7+5 olduk Rabbim gönlümdekini nasip etsin hayırlı ise.Rabbim bekleyen annelerimizin kucağını doldursun inşallah.ben adete iki gün kala ovulasyon testiyle öğrendim hemen kan verdim 690 çıktı .Rabbim bu duamı kabul etti birde hayirlisi ise kız evlat nasip etse dünyalar benim olur.zor bir gebelik geçiriyorum bulantı var sürekli ağzımda naneli şeker kraker.oguruyorum sabah akşam.bu sefer soldan yumurtladim inşallah gönlümdekini nasip eder hepimizin duaları kabul olması dileğiyle

Canım benim sen bendende büyükmüşsün hiç çocuğun yok değilmi? Rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün yürekten diliyorum oruçlu ağızla Rabbim kabul etsin amin eşin istemesede sen ısrarcı ol anne olmak senin hakkın kuzum

Kuzum benim iki kizim var ama 17 ve 19 yaşında anne oldum hiç bir şey anlamadim kiii 18 yil geçti bu zamana esimi ikna edebildim. Ilk çocuğum gibi istiyorum hevesliyim.

Kuzum benim iki kizim var ama 17 ve 19 yaşında anne oldum hiç bir şey anlamadim kiii 18 yil geçti bu zamana esimi ikna edebildim. Ilk çocuğum gibi istiyorum hevesliyim.
Allahım insallah sanada nasip eder kuzum benim kuzenim 42 de oglunu kucagına aldı Bi görsen ilk bebek gibi neler neler yaptılar ilk defa doğum yapanlar kıskandı 2 kzı vardı oglan istedi eşi denedikleri ayın 3. Ayın hamile kaldı hattacinsiyetine önce kız dediler kuzenim ısrarla dedi ki eminim oglum olacak sonradan 25. Haftada oğlan döndü şimdi görsen oglu 3 yaşında ellerinden gelse tahta gezdierecekler kızları cok üzülüyor aman kuzum sen öyle olma

Canım senin ilk bebiş mi olacak? Bir de belki seni baskı altında hissettirmemek için konuyu açmıyor olabilir mi?

Özellikle erkek isteğimiz yok ama gönlümüzün bir yanı tabiki istiyor. Benim de bu 3. Ayim olacak denemeye başlayalı...
Şöyle istiyorum Rabbimden hayırlısı ile eli ayağı düzgün sağlıklı bir erkek evlat istiyorum diyorum.
Kızlarla erkek arasında kaç yıl oldu??? Kaç yıl sonra 3.bebek oldu biliyor musun?

Bende varım kızlar ama ben yeni olduğum için bu konuyu nasıl takip edicem bilmiyorum banada bilgi verinde, sevinçlerinizle bende sevineyim Bu arada 10 aylık evliyim, ilk defa bu ay ovilasyon testi kullandım ama maalesef bugün regli oldum Çok istiyoruz bebeğimiz olmasını inşallah çalışmalara devam sizlerde durum ne Allahım hepimizi sevindirsin inşallah

Sık sık iki günde bir ilişki deneyin bence testler cok stresli hormonları mahvedııor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…