- 23 Ağustos 2018
- 2.611
- 2.933
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #15.481
Mutlu son ile biten hikayeniz hayırlısı ile tüm kardeşlerime anne olmak isteyenlere nasip etsin Rabbim dikkatimi ayaklar havaya evet onu hep yapıyorum ama yumurtalıklara masaj yazmışsınız nasıl bir masaj onu bilemedim canım ayaklar yukardayken mi yapılacak beb ayaklarım yukarıda yarım veya 1 saat beklıyorum Bakalım bekleyişteyim hayırlısı insallah sabahları ve akşamları hafif kasık sancısı var ama adet olacakmışım gibi her an öyle hissediyorum soran arkadaslarıma hep yok yok diyorum hatta dün akşam marketten ped bile aldım yanı olcak diye öyle kuzum senin adın ama çok sevindim tam umudunu artık kaybetmeye başlamışken Rabbim göndermiş dilerim bizlere sen nasip olur sana da artık sağlıklı güzel bir evlat diliyorum güzel bir hamileligın olur insallahMerhaba hoşbuldum ☺ Amiinnn inşallah
Aslına bakarsanız ben hamile kaldığım ay hiçbirşey yapmadım. Şöyle ki Ocak ayında tekrar tedavi olmaya başlamak İçin devlet hastanesine başladığım ayın akabinde hamile kaldım . Tedaviye başlamadım sadece kan verdim
Yani beynimden normal yolla hamile kalamıyorum umudum tüp bebekmiş dediğim de rabbim nasip etti. Hiçbirşey yapmadım ..
3 ay önce soğan kürü yapmıştım
Tabi 3 yıl öncesi ilaç tedavisi
Rahim ameliyat ı ( rahimde perde vardı ) diğer adı histereskopi .
Ve gerçekten en zoru rahim filmiydi
Ve 2 aşılama
Evde incir kürü yapmıştım ama olmadı ne denediysem
Göbeğimi çektirdim
Ha bu arada doktor bana 2. Aşılamayı yaparken rahminde eğrilik var gibi demişti
Sonra bir tanıdığıma geçen yıl gidip göbeğimi bile çektirdim
Şunu diyebilirim ayaklar yukarı ve yumurtalıklara masaj duymuştum hamile kaldığım ay bunları yaptım
Ama bir kür uygulamadım
Hamilelik belirtisi o ay aşırı yorgunluk dışında hiçbirşey hissetmedim çalışıyorum eve gelip eşimle kavga etmişliğim çok oldu normalde hiç yapmazdım
Aşırı halsizlik ve saçlarım aşırı matlaştı yanık gibi oldu
Vallaha gülebilirsiniz ama benim öyle olduhalada öyle
Sağol canım , ara ara gelip giden kramplar var. Çok şükür kan gelmedi daha. Regl dönemim yaklaştı vucudum rehl olacağını sanıyo her halde :))) valla sürekli dinlenmeye çalışıyorum. En zor kısmı buymuş sanırımHayırlı olsun bacım hamilelikte olur o tür ağrılar önemli olan şiddetli olması uzun sürmesi ve kanama olması bunlar olursa sıkıntı. Sen dinlen ayaklarını uzat iş falan yapma yorulma
Sağol canım , ara ara gelip giden kramplar var. Çok şükür kan gelmedi daha. Regl dönemim yaklaştı vucudum rehl olacağını sanıyo her halde :))) valla sürekli dinlenmeye çalışıyorum. En zor kısmı buymuş sanırım
Evet canım hep öyle diyorlar. Ben bi keseyi görsem rahatlıycam inşallahNormal canım onlar ama en zor kısmı son aylarda oluyor:) hamileliğin en rahat geçen dönemi 4-5 ve 6.ay onun öncesinde ve sonrasında sıkıntılar oluyor ilk 3 ay bulantılardan, son aylardada karın iyice gerildiği için vücutta çeşitli ağrılar , geceleri uyuyamama ,sağa sola dönememe vs gibi sıkıntılar oluyor ama hepsi tatlı sıkıntılar sonucunu düşününce herşeye değer:)
Kız 8 yaşına az kaldı 3cü sınıfa geçti oğlan 4.5 yaş olmaya az kaldı rabbim acılarını göstermesin inşallah aralarında 3 yas 4 ay var çok şükür 3 cü cocugu cocuklar daha cok ıstiyolarAmin canım benim Rabbim aynı acıyı yaşatmasın sanada banadagörmek dahada kötü etkiler zor durum ya inşallah bidaha yaşamayız kürtajda içersini yıkadıklarını bilmiyordum enfeksiyondan korumak içinmi yapıyorlar acaba
Oo mâşâllah kürtajdan sonra hemen hamile kalmışsın doğurganlığın iyi belli
Senin yavruşların kaç yaşlarında?
Kız 8 yaşına az kaldı 3cü sınıfa geçti oğlan 4.5 yaş olmaya az kaldı rabbim acılarını göstermesin inşallah aralarında 3 yas 4 ay var çok şükür 3 cü cocugu cocuklar daha cok ıstiyolarbiri diyor bezi ben getiririm biri diyo emziği düserse ben vercem sanslımıyım anlamadım
Evet canım hep öyle diyorlar. Ben bi keseyi görsem rahatlıycam inşallahDoktor değerin güzel artıyor haftaya görürüz dedi ama bakalım. İlk öğrendiğimde beta 56 ydı. 2 gün sonra 172 oldu . Sen ne zaman öğrenmiştin ? Kız mı erkek mi evladın? Bi de ilk dönem neler yaşamıştın?
O zaman ona yanlıs bakmışım yanı her şey normal zaten fsh lh prolaktin cok çok çok iyi kuzum seni beklıyor maviişin öyle diyim Allah’ın izniyle benim değerler geçen ay fsh ve lh biraz yüksekti ama ben aslanpencesi ve vivam perçemi uyguluyorum civana daha başlamadım hafta içi baslaycagım eğer adet olursam ki insallah olmam fakat adetin 3.günü bütün hormonlara baktırcam ben özel bir doktora gitmedim ama bu ay adetten sonra gideceğim bakalım kuzum
Maşallh canm allah bağışlasın. İkincisi için ise üzülsen de sağlıksız bir gebelik olunca malesef en hayırlısı bu oluyorCanım ben ilk oğluma çok şükür sıkıntısız kavuştum hamdolsun şuan 21 aylık
bu 2.hamileliğimdi ama malesef bebeğimin gelişimi durduğu için 10+3 haftalıkken kürtaj oldum 42 gün öncebi tane daha olmasını çok istiyorum yaşım 32 çünkü zaten 30'umda anne oldum bunda fazla beklemek istemiyorum nasip olmadı Allah'ın takdiri çok şükür yinede daha kötüsünü yaşamadım ama üzüldüm tabi yarım kalınca inşaallah sağlıkla nasip olur tekrar. Bu 2.hamileliğimi tam adet olacağım günde öğrenmiştim değerim 170 çıkmıştı benimde. İlk hamileliğimde çok belirtilerim olmuştu en başta yerleşme kanaması yaşamıştım , aşırı gaz olurdu , göğüs ağrısı daha önce hiç yaşamamıştım göğsüm çok ağrırdı, halsizlik, yorgunluk.... Daha sonralar bulantılar öğürmelerim çok oldu.
Ama 2.sinde nerdeyse hiç belirti yaşamadım sadece gaz vardı ara ara.. her hamilelik bir olmayabiliyor. Sen ne hissediyorsun şimdi?
Amin canım sende sağlıkla kucağına alırsın inşaallah.Gözün aydın canım sağlıkla gelsin inşallahhhh
Amin canım Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsinOlsun canim zaten testen belli bebeğin seninle zaten varsa vardır merak etme hayırlı olsun tekrardan rabbim olmayanlarada nasip etsin inşallah
Yazmayı unutmuşum. Benim aşırı derece de koku hassasiyetim var. Parfüme bile dayanamıyorum. Boğuluyorum resmen midem bulanıyo.Canım ben ilk oğluma çok şükür sıkıntısız kavuştum hamdolsun şuan 21 aylık
bu 2.hamileliğimdi ama malesef bebeğimin gelişimi durduğu için 10+3 haftalıkken kürtaj oldum 42 gün öncebi tane daha olmasını çok istiyorum yaşım 32 çünkü zaten 30'umda anne oldum bunda fazla beklemek istemiyorum nasip olmadı Allah'ın takdiri çok şükür yinede daha kötüsünü yaşamadım ama üzüldüm tabi yarım kalınca inşaallah sağlıkla nasip olur tekrar. Bu 2.hamileliğimi tam adet olacağım günde öğrenmiştim değerim 170 çıkmıştı benimde. İlk hamileliğimde çok belirtilerim olmuştu en başta yerleşme kanaması yaşamıştım , aşırı gaz olurdu , göğüs ağrısı daha önce hiç yaşamamıştım göğsüm çok ağrırdı, halsizlik, yorgunluk.... Daha sonralar bulantılar öğürmelerim çok oldu.
Ama 2.sinde nerdeyse hiç belirti yaşamadım sadece gaz vardı ara ara.. her hamilelik bir olmayabiliyor. Sen ne hissediyorsun şimdi?
Tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. 5 yılın ardından en son ne yapmıştın da vesile oldu hamile kalmana? Yoksa o ay hiç birşey yapmadın da o şekilde mi hamile kaldın?Ben üstte yazmayı es geçmişim
[QUOTE="fer_nur, post: 60303199,
Ben yazmayı unutmuşum 11 haftalık hamileyim
Darısı sizlere olsun inşallah tez vakitte
Sanırım yeni haber alanlar var onlarada hayırlı olsun
Maşallh canm allah bağışlasın. İkincisi için ise üzülsen de sağlıksız bir gebelik olunca malesef en hayırlısı bu oluyorrabbim sağlıklı bir gebelik nasip etsin en kısa zaman da inşallah. Yaşında genç daha kısa zaman da alırız şnşallh hayırlı haberini. Benim adetime 1. Hafta kala burnuma koyun kokusu geliyodu şehirde koyun ne gezsin yemekte bile öyle. Bi de ben çikolata hastasıyım çok severim ama yiyemiyorum. Sürekli ekşili salatalar yemekler filan. Salı günü gece rüyamda hamile olduğumu gördüm. Elimi karnıma koyuyorum rüyamda bişey hissediyorum. Ben hamileyim galiba diyorum yattığım yerde uyandım işe giderken eşime söylemeden girdim acile kan tahlili verdim. Bi baktım ki hamileyim. Hayatımın şokuydu resmen. Diğer aylar denedik ama bu ay bırakmıştım ben. 9 ay oldu evleneli. Bi de 29 uma giriyorum 1 ay sonra ☺ Dünden beri ara ara kasık ağrısı bi de mide bulantısı var bende. Göğüs uçlarım ciddi anlamda sızlıyo. Başka da hiçbir şey yok şimdilik☺
Canım benim hayırlı olsun. Bende 1 hafta önce havuç kavuruyorduk öyle kötü koktu ki burnuna midem bulandı. Göğüslerim acımaya başladı göğüs uçlarım . Çok uyku hali vardı kalkamıyorum yataktan. Kasıklarıma iğneler batıyor. Dün bat günüm dü test yaptım pozitif. pazartesi randevu aldım doktora gidicem. Testim buMaşallh canm allah bağışlasın. İkincisi için ise üzülsen de sağlıksız bir gebelik olunca malesef en hayırlısı bu oluyorrabbim sağlıklı bir gebelik nasip etsin en kısa zaman da inşallah. Yaşında genç daha kısa zaman da alırız şnşallh hayırlı haberini. Benim adetime 1. Hafta kala burnuma koyun kokusu geliyodu şehirde koyun ne gezsin yemekte bile öyle. Bi de ben çikolata hastasıyım çok severim ama yiyemiyorum. Sürekli ekşili salatalar yemekler filan. Salı günü gece rüyamda hamile olduğumu gördüm. Elimi karnıma koyuyorum rüyamda bişey hissediyorum. Ben hamileyim galiba diyorum yattığım yerde uyandım işe giderken eşime söylemeden girdim acile kan tahlili verdim. Bi baktım ki hamileyim. Hayatımın şokuydu resmen. Diğer aylar denedik ama bu ay bırakmıştım ben. 9 ay oldu evleneli. Bi de 29 uma giriyorum 1 ay sonra ☺ Dünden beri ara ara kasık ağrısı bi de mide bulantısı var bende. Göğüs uçlarım ciddi anlamda sızlıyo. Başka da hiçbir şey yok şimdilik☺
Evet canım hep öyle diyorlar. Ben bi keseyi görsem rahatlıycam inşallahDoktor değerin güzel artıyor haftaya görürüz dedi ama bakalım. İlk öğrendiğimde beta 56 ydı. 2 gün sonra 172 oldu . Sen ne zaman öğrenmiştin ? Kız mı erkek mi evladın? Bi de ilk dönem neler yaşamıştın?
Yazmayı unutmuşum. Benim aşırı derece de koku hassasiyetim var. Parfüme bile dayanamıyorum. Boğuluyorum resmen midem bulanıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?