Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mutlu son ile biten hikayeniz hayırlısı ile tüm kardeşlerime anne olmak isteyenlere nasip etsin Rabbim dikkatimi ayaklar havaya evet onu hep yapıyorum ama yumurtalıklara masaj yazmışsınız nasıl bir masaj onu bilemedim canım ayaklar yukardayken mi yapılacak beb ayaklarım yukarıda yarım veya 1 saat beklıyorum Bakalım bekleyişteyim hayırlısı insallah sabahları ve akşamları hafif kasık sancısı var ama adet olacakmışım gibi her an öyle hissediyorum soran arkadaslarıma hep yok yok diyorum hatta dün akşam marketten ped bile aldım yanı olcak diye öyle kuzum senin adın ama çok sevindim tam umudunu artık kaybetmeye başlamışken Rabbim göndermiş dilerim bizlere sen nasip olur sana da artık sağlıklı güzel bir evlat diliyorum güzel bir hamileligın olur insallah Cevapladığı için ayrıca çok teşekkür ederim

Hayırlı olsun bacım hamilelikte olur o tür ağrılar önemli olan şiddetli olması uzun sürmesi ve kanama olması bunlar olursa sıkıntı. Sen dinlen ayaklarını uzat iş falan yapma yorulma
Sağol canım , ara ara gelip giden kramplar var. Çok şükür kan gelmedi daha. Regl dönemim yaklaştı vucudum rehl olacağını sanıyo her halde :))) valla sürekli dinlenmeye çalışıyorum. En zor kısmı buymuş sanırım

Normal canım onlar ama en zor kısmı son aylarda oluyor:) hamileliğin en rahat geçen dönemi 4-5 ve 6.ay onun öncesinde ve sonrasında sıkıntılar oluyor ilk 3 ay bulantılardan, son aylardada karın iyice gerildiği için vücutta çeşitli ağrılar , geceleri uyuyamama ,sağa sola dönememe vs gibi sıkıntılar oluyor ama hepsi tatlı sıkıntılar sonucunu düşününce herşeye değer:)

Evet canım hep öyle diyorlar. Ben bi keseyi görsem rahatlıycam inşallahDoktor değerin güzel artıyor haftaya görürüz dedi ama bakalım. İlk öğrendiğimde beta 56 ydı. 2 gün sonra 172 oldu. Sen ne zaman öğrenmiştin ? Kız mı erkek mi evladın? Bi de ilk dönem neler yaşamıştın?

Kız 8 yaşına az kaldı 3cü sınıfa geçti oğlan 4.5 yaş olmaya az kaldı rabbim acılarını göstermesin inşallah aralarında 3 yas 4 ay var çok şükür 3 cü cocugu cocuklar daha cok ıstiyolar biri diyor bezi ben getiririm biri diyo emziği düserse ben vercem sanslımıyım anlamadım

Hemde nasıl şanslısın mâşâllah ne güzel büyümüşler yardımcıların bakar zaten daha ne olsun keşke benimde 2 tane olaydı şuan belki 3.yü düşünürdüm ama yaştan pek fırsat olmayacak sanırım Allah sağlıkla 2.yi nasip etsinde bana yeterler

Canım ben ilk oğluma çok şükür sıkıntısız kavuştum hamdolsun şuan 21 aylık
bu 2.hamileliğimdi ama malesef bebeğimin gelişimi durduğu için 10+3 haftalıkken kürtaj oldum 42 gün önce bi tane daha olmasını çok istiyorum yaşım 32 çünkü zaten 30'umda anne oldum bunda fazla beklemek istemiyorum nasip olmadı Allah'ın takdiri çok şükür yinede daha kötüsünü yaşamadım ama üzüldüm tabi yarım kalınca inşaallah sağlıkla nasip olur tekrar. Bu 2.hamileliğimi tam adet olacağım günde öğrenmiştim değerim 170 çıkmıştı benimde. İlk hamileliğimde çok belirtilerim olmuştu en başta yerleşme kanaması yaşamıştım , aşırı gaz olurdu , göğüs ağrısı daha önce hiç yaşamamıştım göğsüm çok ağrırdı, halsizlik, yorgunluk.... Daha sonralar bulantılar öğürmelerim çok oldu.
Ama 2.sinde nerdeyse hiç belirti yaşamadım sadece gaz vardı ara ara.. her hamilelik bir olmayabiliyor. Sen ne hissediyorsun şimdi?

İnşâllah adet olmazsında hamiş olursun
Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin
olacak inşâllah burdaki herkes hamile kalacak Allah'ın izniyle ben buna inanıyorum

Maşallh canm allah bağışlasın. İkincisi için ise üzülsen de sağlıksız bir gebelik olunca malesef en hayırlısı bu oluyor rabbim sağlıklı bir gebelik nasip etsin en kısa zaman da inşallah. Yaşında genç daha kısa zaman da alırız şnşallh hayırlı haberini. Benim adetime 1. Hafta kala burnuma koyun kokusu geliyodu şehirde koyun ne gezsinyemekte bile öyle. Bi de ben çikolata hastasıyım çok severim ama yiyemiyorum. Sürekli ekşili salatalar yemekler filan. Salı günü gece rüyamda hamile olduğumu gördüm. Elimi karnıma koyuyorum rüyamda bişey hissediyorum. Ben hamileyim galiba diyorum yattığım yerde uyandım işe giderken eşime söylemeden girdim acile kan tahlili verdim. Bi baktım ki hamileyim. Hayatımın şokuydu resmen. Diğer aylar denedik ama bu ay bırakmıştım ben. 9 ay oldu evleneli. Bi de 29 uma giriyorum 1 ay sonra Dünden beri ara ara kasık ağrısı bi de mide bulantısı var bende. Göğüs uçlarım ciddi anlamda sızlıyo. Başka da hiçbir şey yok şimdilik

Yazmayı unutmuşum. Benim aşırı derece de koku hassasiyetim var. Parfüme bile dayanamıyorum. Boğuluyorum resmen midem bulanıyo.

Tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. 5 yılın ardından en son ne yapmıştın da vesile oldu hamile kalmana? Yoksa o ay hiç birşey yapmadın da o şekilde mi hamile kaldın?

Amin canım Allah razı olsun. Ne güzel rüyanda malum olmuş bende çok görürdüm o tarz rüyaları o tarz rüyalar genelde sahih oluyor. Haberci rüyalar...
Senin bulantın epey erken başlamış ama bunlar iyiye işaret korkma göğüslerim benimde çok acımıştı kasık ağrısını yazmayı unutmuşum ilk dönemde bendede olurdu ara ara. Koyun kokusu he hamileyken böyle enteresan şeyler olabiliyor mesela ben benzine aşereni duymuştum ben hiç aşermemiştim ama böyle bi aşermeyi de hiç istemezdim zaten bende çikolataya bayılırım ama hamileliğimin ilk aylarında tatlıdan tiksinmiştim mesela süt içmedim hiç hamileliğim boyunca. Genelde erkek bebeğe hamile kalanlar tatlıya aşermiyor belki seninkide oğlandır hayırlı sağlıklı olsunda inşâllah önemli olan o tabi

Canım benim hayırlı olsun. Bende 1 hafta önce havuç kavuruyorduk öyle kötü koktu ki burnuna midem bulandı. Göğüslerim acımaya başladı göğüs uçlarım . Çok uyku hali vardı kalkamıyorum yataktan. Kasıklarıma iğneler batıyor. Dün bat günüm dü test yaptım pozitif. pazartesi randevu aldım doktora gidicem. Testim bu

Bu arada keseyi görsen bile bu seferde kalp atışını duyma endişesi başlayacak
yani rahatlama tam anlamıyla olmuyor malesef ama dua edicez Rabbim koruyor onları nasipleri varsa dünyaya geliyorlar. Allah sanada sağlıkla kucağına almanı nasip etsin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…