- 25 Mart 2018
- 1.433
- 2.324
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #15.501
Canım iyiyim de adet ağrısına benzer ağrım oluyor ve kasık ağrım oluyor arada. Pazartesi doktora gidicem onun dışında iyiyim çok şükür
Test yaptınız mı inşallah bebişiniz sizinledir.Kızlar bugün bat günüm bakalım ne olcak
Canım en son salı erken gebelik yapmıştım ve negatif çıkmıştı umudum tükendiğinden yapmadım tekrar test. Olsa erken gebelik testinde çıkar diye düşündümTest yaptınız mı inşallah bebişiniz sizinledir.
Canım ben bu ay hiç test yapmamıştım dün adet günümdü yaptım hemen çıktı 2. Çizgi. İnşallah hamilesindir sendeCanım en son salı erken gebelik yapmıştım ve negatif çıkmıştı umudum tükendiğinden yapmadım tekrar test. Olsa erken gebelik testinde çıkar diye düşündüm
Amin teşekkür ederim âdet günüm dündü olmadım çok şükür
Çok umutsuzum bilmiyorum keşke bir mucize olsa keşke regl belirtilerim var amaCanım ben bu ay hiç test yapmamıştım dün adet günümdü yaptım hemen çıktı 2. Çizgi. İnşallah hamilesindir sende
CAnımcım ikinci hamilelikte yerleşme kanaması yaşamadın mı tatlımCanım ben ilk oğluma çok şükür sıkıntısız kavuştum hamdolsun şuan 21 aylık
bu 2.hamileliğimdi ama malesef bebeğimin gelişimi durduğu için 10+3 haftalıkken kürtaj oldum 42 gün öncebi tane daha olmasını çok istiyorum yaşım 32 çünkü zaten 30'umda anne oldum bunda fazla beklemek istemiyorum nasip olmadı Allah'ın takdiri çok şükür yinede daha kötüsünü yaşamadım ama üzüldüm tabi yarım kalınca inşaallah sağlıkla nasip olur tekrar. Bu 2.hamileliğimi tam adet olacağım günde öğrenmiştim değerim 170 çıkmıştı benimde. İlk hamileliğimde çok belirtilerim olmuştu en başta yerleşme kanaması yaşamıştım , aşırı gaz olurdu , göğüs ağrısı daha önce hiç yaşamamıştım göğsüm çok ağrırdı, halsizlik, yorgunluk.... Daha sonralar bulantılar öğürmelerim çok oldu.
Ama 2.sinde nerdeyse hiç belirti yaşamadım sadece gaz vardı ara ara.. her hamilelik bir olmayabiliyor. Sen ne hissediyorsun şimdi?
Kuzum insallah canımsın benim ben de inanıyorum ve bu ay daha çok hamiş haberi aldık çok şükürİnşâllah adet olmazsında hamiş olursun
Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin
olacak inşâllah burdaki herkes hamile kalacak Allah'ın izniyle ben buna inanıyorum
Canım Allah büyük Bende de regl belirtileri vardı ki hala var belli olmuyor. Hamilelik belirtisi ile adet belirtisi hemen hemen aynı.Çok umutsuzum bilmiyorum keşke bir mucize olsa keşke regl belirtilerim var amaRabbim bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Çok umutsuzum bilmiyorum keşke bir mucize olsa keşke regl belirtilerim var amaRabbim bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Tatlım benim de sen gibi adet belirtilerim var ama İnan bu umut bile mutlu ediyor beni şuan bakmıyorsam umudu kaybetmemek as daha da olsa bunu yasamak heyecanım var inanılmaz ama ben diyorum arkadaslarıma ben adet olcağım göreceksiniz diyorum heveslendirmeyin diyorum umut her zaman vardır buna yürekten inanıyorum şuan adet olcgım belirtisi var sadece her an olcak gibi aynı adet bekleyişlerim gibi sen de durumlar nasıl insallah yanılırsın ve yanılırızÇok umutsuzum bilmiyorum keşke bir mucize olsa keşke regl belirtilerim var amaRabbim bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
CAnımcım ikinci hamilelikte yerleşme kanaması yaşamadın mı tatlım
Evet rüyamda gördüm miniğimiAmin canım Allah razı olsun. Ne güzel rüyanda malum olmuşbende çok görürdüm o tarz rüyaları o tarz rüyalar genelde sahih oluyor. Haberci rüyalar...
Senin bulantın epey erken başlamışama bunlar iyiye işaret korkma göğüslerim benimde çok acımıştı kasık ağrısını yazmayı unutmuşum ilk dönemde bendede olurdu ara ara. Koyun kokusu he hamileyken böyle enteresan şeyler olabiliyor mesela ben benzine aşereni duymuştum ben hiç aşermemiştim ama böyle bi aşermeyi de hiç istemezdim zaten bende çikolataya bayılırım ama hamileliğimin ilk aylarında tatlıdan tiksinmiştim mesela süt içmedim hiç hamileliğim boyunca. Genelde erkek bebeğe hamile kalanlar tatlıya aşermiyor belki seninkide oğlandır hayırlı sağlıklı olsunda inşâllah önemli olan o tabi
Evet eşime bile parfüm sıktırmıyorumNormal normal o tür kokularda havasız kalıyomuş gibi hisseder insan. bol bol oksijen al
Maşallah canm sana da hayırlı olsun. Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin. Benim de testim aynı böyle oldu. Damlatır damlatmaz hemde. Hamilelik başlangıcında illa ki bişeyler kokuyo zaten ya. Seninki de havuç olmuş neyse kiCanım benim hayırlı olsun. Bende 1 hafta önce havuç kavuruyorduk öyle kötü koktu ki burnuna midem bulandı. Göğüslerim acımaya başladı göğüs uçlarım . Çok uyku hali vardı kalkamıyorum yataktan. Kasıklarıma iğneler batıyor. Dün bat günüm dü test yaptım pozitif. pazartesi randevu aldım doktora gidicem. Testim bu Eki Görüntüle 2281092
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?