Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım en son salı erken gebelik yapmıştım ve negatif çıkmıştı umudum tükendiğinden yapmadım tekrar test. Olsa erken gebelik testinde çıkar diye düşündüm
Canım ben bu ay hiç test yapmamıştım dün adet günümdü yaptım hemen çıktı 2. Çizgi. İnşallah hamilesindir sende

Mavi Boncugumm
Nasılsın
Biz iyiyiz şükür 17. Haftaya giriyoruz

İyiyim canım sağol her halimize şükür.
Bizde burda umudumuzu bekliyoruz işte
Sen nasılsın cinsiyet belli oldu mu? Olunca yazarsın
Yavaş yavaş tekmeleri hissetmeye başlarsın artık ilk etapta kalp atışı gibi pıt pıt olur

Canım ben bu ay hiç test yapmamıştım dün adet günümdü yaptım hemen çıktı 2. Çizgi. İnşallah hamilesindir sende
Çok umutsuzum bilmiyorum keşke bir mucize olsa keşke regl belirtilerim var ama Rabbim bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

CAnımcım ikinci hamilelikte yerleşme kanaması yaşamadın mı tatlım

İnşâllah adet olmazsında hamiş olursun
Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin
olacak inşâllah burdaki herkes hamile kalacak Allah'ın izniyle ben buna inanıyorum
Kuzum insallah canımsın benim ben de inanıyorum ve bu ay daha çok hamiş haberi aldık çok şükür inançlı kuzum ben hamiş haberlerine nasıl mutlu oluyorum içimi bir umut kaplıyor bu grup benim icin manevi olarak çok ayrı bir yeri var umudum tam Allah’ın izniyle herkes hamiş olacak oluyorda dualarımız yeter

Çok umutsuzum bilmiyorum keşke bir mucize olsa keşke regl belirtilerim var ama Rabbim bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Lütfen umutsuzluğa düşme kardeşim☹
Rabbimizin bizim için ne güzellikler ihsan edeceğini bilemeyiz. Ayetinde de öyle buyuruyorya; her hayırda bir şer, her şerde bir hayır olabileceğini...ancak sabredenler kazanacak. Bu dünyada yolcuyuz nasılsa...
Yaşadıklarımız birer imtihan. Allah bazı vakitlerde duaları geri çevirmez. Mesela seher vaktinde, herkesin uyuduğu gecenin geç saatlerinde, yağmur yağarken, secdede heleki ağlayarak yürekten yapılan dualar asla geri çevrilmez. Buna ben şahidim. Allah bir duayı 3 türlü kabul eder
1- Ya anında verir
2- Ya zamanı geldiğinde verecektir
3- Ya da ahirette karşılığını göreceğimiz üzere hanemize sevabı yazılır
Hiçbir dua boşa gitmiyor yani. Allah vermekten vazgeçmediğine göre o halde bizde istemekten vazgeçmeyeceğiz
"İsteyin vereyim" diye buyurmuş bundan güzeli var mı? 41 gün Meryem suresi oku ,sadaka ver bir mazlumu sevindir bunların hiçbiri karşılıksız kalmaz güzel bacım üzülme Allah bizimle

Tatlım benim de sen gibi adet belirtilerim var ama İnan bu umut bile mutlu ediyor beni şuan bakmıyorsam umudu kaybetmemek as daha da olsa bunu yasamak heyecanım var inanılmaz ama ben diyorum arkadaslarıma ben adet olcağım göreceksiniz diyorum heveslendirmeyin diyorum umut her zaman vardır buna yürekten inanıyorum şuan adet olcgım belirtisi var sadece her an olcak gibi aynı adet bekleyişlerim gibi sen de durumlar nasıl insallah yanılırsın ve yanılırız

CAnımcım ikinci hamilelikte yerleşme kanaması yaşamadın mı tatlım

Yaşamadım balım her hamilelikte olmuyormuş o bide genelde erkek bebeğe hamile kalanlarda olduğunu duydum ne kadar doğru bilmiyorum ama bence onunlada ilgisi yok. Bünyeyle alakalı bence. Bebek rahime yerleşirken kılcal damar patlarsa ondan oluyormuş o yerleşme kanaması öyle duymuştum herkes yaşamaz yani

Evet rüyamda gördüm miniğimi Rabbim işte bi şekilde gösteriyo. Erkek hızlı gösterir belirtileri derler ama bilmiyorum. Maşallah benim ki baya bi hızlı oldu herşey. Beklemediğim an da hemde.ben çok süt içmem ama iki gündür sürekli süt içiyorum. Sürekli ekşi şeyler bakalım hayırlısı olsun. Ben ilkim kız olsun isterdim hep tabi önce sağlık. Evet görünce de kalp atışını duymak için beklicem , uzun bir maraton buKasığım ağrıdıkca hasta mı olcam diye de tedirgin olmuyo değilim

Maşallah canm sana da hayırlı olsun. Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin. Benim de testim aynı böyle oldu. Damlatır damlatmaz hemde. Hamilelik başlangıcında illa ki bişeyler kokuyo zaten ya. Seninki de havuç olmuş neyse ki Benim ki koyunaşağıda ki de benim ilk testim

Eklentiler

• 40A8FA09-A2FC-43C8-9292-4ADDAB01513E.webp
    13 KB · Görüntüleme: 40
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…