- 6 Mayıs 2016
- 9.198
- 9.095
- 198
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #15.521
Evet rüyamda gördüm miniğimi ☺ Rabbim işte bi şekilde gösteriyo. Erkek hızlı gösterir belirtileri derler ama bilmiyorum. Maşallah benim ki baya bi hızlı oldu herşey. Beklemediğim an da hemde.ben çok süt içmem ama iki gündür sürekli süt içiyorum. Sürekli ekşi şeylerbakalım hayırlısı olsun. Ben ilkim kız olsun isterdim hep tabi önce sağlık. Evet görünce de kalp atışını duymak için beklicem , uzun bir maraton bu☺ Kasığım ağrıdıkca hasta mı olcam diye de tedirgin olmuyo değilim
Maşallah canım. Valla pazartesiyi iple çekiyorum ama en çok ta test bozuktur diye korkuyorum. Keseyi bir görsem rahatlıcam.Maşallah canm sana da hayırlı olsun. Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin. Benim de testim aynı böyle oldu. Damlatır damlatmaz hemde. Hamilelik başlangıcında illa ki bişeyler kokuyo zaten ya. Seninki de havuç olmuş neyse ki ☺Benim ki koyunaşağıda ki de benim ilk testim☺
Maşallah canm , aynen öyle sağlıklı olsunda hiç önemli değilYok yok korkma öyle bişey olamaz
Bebek rahime yerleştiği için oluyor o ağrılar
Rahim bağları gerildikçede olacak
Benimde ilkinde gönlüm kızdan yanaydı ama çok şükür kız güzeli bir oğlum oldu mâşâllah
evlat tabi cinsiyeti önemli değil heleki ilklerde hiç önemi yok. Herzaman önceliğimiz sağlıklı olması tabiki. Allah hayırlı olan ne ise onu nasip etsin diyelim:) Evet erkeğin cinsiyeti de tez belli olur benimki 12+5'te kesin belliydi meselahayırlısı olsun inşâllah
Kanda baktırmadın mı canm ? Ben ilk kanda baktırdım sonra idrar testi yaptımMaşallah canım. Valla pazartesiyi iple çekiyorum ama en çok ta test bozuktur diye korkuyorum. Keseyi bir görsem rahatlıcam.
Günaydın kızlar ☀Yeni Hamişlere hayırlı olsun geride kalan bizlerin de darısı başına artık.☺Bir yılı geçkindir bebek çabasındayım okadar çok şey yaşadım ki bu süreçte biraz tükenmişlik bıkkınlık oluştu sanırım ben de. Arada okuyorum yazdıklarınızı ama sohbete katılacak halim hiç olmuyor. Geçen ay olduğum fıtık ameliyatı sonrası bu ay yeniden denemeye başladıkMavi Boncugumm yeni bat 7 Temmuz umarım son yazdırdığım bat olur sevgiyle kalın iyi haftasonu herkese
Yok canım önce idrar testi yaptım Pazartesi kanda baktırcam.Kanda baktırmadın mı canm ? Ben ilk kanda baktırdım sonra idrar testi yaptım
Ben yaşamadım şuana kadar böyle hiç kuruyum nerdeyse başlarda hiç takılmadım ama sona yaklaşınca heyecan çıktı karışık duygular içindeyim her seye kendimi hazırlamaya çalışıyorum bir yandan diyorum ki sen ne adet belirtileri yaşadın hatta 15 gün adetim gecikti hayatımda ilk defa ve 15 günde kaç defa kan testi yaptırdım negatif öyle işte kuzumYaşamadım balım her hamilelikte olmuyormuş o bide genelde erkek bebeğe hamile kalanlarda olduğunu duydum ne kadar doğru bilmiyorum ama bence onunlada ilgisi yok. Bünyeyle alakalı bence. Bebek rahime yerleşirken kılcal damar patlarsa ondan oluyormuş o yerleşme kanaması öyle duymuştum herkes yaşamaz yani
Kasık agrısı veya belirtiler devam ediyor mu canım insallah sonucun güzel olucakMaşallah canım. Valla pazartesiyi iple çekiyorum ama en çok ta test bozuktur diye korkuyorum. Keseyi bir görsem rahatlıcam.
Aynen canım arada adet ağrısı ve kasıklarda batma devam ediyor ve karnın gurul gurulKasık agrısı veya belirtiler devam ediyor mu canım insallah sonucun güzel olucak
Bol bol dinlen en azından ağır işler yapma ağır asla kaldırma çok ayakta durma özel bir hastaneye gitme şansın varsa bastırabilirsin eğer çok merak ediyorsan ama yaşadıkların normal ben çok okudum şimdiye kadar belirti ve normal yaşadıkların her şey yolunda gibi Allah’ın izniyle kuzum benimAynen canım arada adet ağrısı ve kasıklarda batma devam ediyor ve karnın gurul gurul
İçimi rahatlattın canım Allah razı olsun. Rabbim hayırlısıyls kucağımıza almayı nasip etsin. İsteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.Bol bol dinlen en azından ağır işler yapma ağır asla kaldırma çok ayakta durma özel bir hastaneye gitme şansın varsa bastırabilirsin eğer çok merak ediyorsan ama yaşadıkların normal ben çok okudum şimdiye kadar belirti ve normal yaşadıkların her şey yolunda gibi Allah’ın izniyle kuzum benim
Aminİçimi rahatlattın canım Allah razı olsun. Rabbim hayırlısıyls kucağımıza almayı nasip etsin. İsteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.
Ben yaşamadım şuana kadar böyle hiç kuruyum nerdeyse başlarda hiç takılmadım ama sona yaklaşınca heyecan çıktı karışık duygular içindeyim her seye kendimi hazırlamaya çalışıyorum bir yandan diyorum ki sen ne adet belirtileri yaşadın hatta 15 gün adetim gecikti hayatımda ilk defa ve 15 günde kaç defa kan testi yaptırdım negatif öyle işte kuzum
Kızlar bir rüya gördüm çok duygulandım ya rüyamda falan ağladımkim olduğunu hatırlamıyorum ama tanıdığım birinin ikiz bebeği oluyordu. Senin çocuğun olmuyor zaten ben bu bebeklere bakamıyorum diyordu. Bebeğin birini bana veriyordu. Bebeği kucağıma aldım emzirdim baya süt geldi şaşırıyordum hemde duygulanıyordum. Hayır olsun inşallah. Bilinç altı rüyası heralde bilemedim.
:) kumbara tipiğinde de yazmıştım konuyla ilgili bi iki hafta önce gözden kaçtı sanırım :)Amin teşekkür ederim âdet günüm dündü olmadım çok şükür
Amin inşaallah Allah razı olsun canımAmin canım sende sağlıkla kucağına alırsın inşaallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?