Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yok yok korkma öyle bişey olamaz
Bebek rahime yerleştiği için oluyor o ağrılar
Rahim bağları gerildikçede olacak
Benimde ilkinde gönlüm kızdan yanaydı ama çok şükür kız güzeli bir oğlum oldu mâşâllah
evlat tabi cinsiyeti önemli değil heleki ilklerde hiç önemi yok. Herzaman önceliğimiz sağlıklı olması tabiki. Allah hayırlı olan ne ise onu nasip etsin diyelim:) Evet erkeğin cinsiyeti de tez belli olur benimki 12+5'te kesin belliydi mesela hayırlısı olsun inşâllah

Maşallah canım. Valla pazartesiyi iple çekiyorum ama en çok ta test bozuktur diye korkuyorum. Keseyi bir görsem rahatlıcam.

Günaydın kızlar Yeni Hamişlere hayırlı olsun geride kalan bizlerin de darısı başına artık.Bir yılı geçkindir bebek çabasındayım okadar çok şey yaşadım ki bu süreçte biraz tükenmişlik bıkkınlık oluştu sanırım ben de. Arada okuyorum yazdıklarınızı ama sohbete katılacak halim hiç olmuyor. Geçen ay olduğum fıtık ameliyatı sonrası bu ay yeniden denemeye başladık Mavi Boncugumm yeni bat 7 Temmuz umarım son yazdırdığım bat olur sevgiyle kalın iyi haftasonu herkese

Maşallah canm , aynen öyle sağlıklı olsunda hiç önemli değil

Günaydın canım iyi olduğuna, aramıza döndüğüne sevindim
hayat üzüntülerimizle kendimizi harap etmemize değmeyecek kadar kısa
Önümüze bakmalıyız ... İnşâllah kavuşursun sende tez vakitte . Çocuğun var sanırım?
En büyük tesellimiz onlar zaten varlıklarına bin şükür Rabbim onlara hayırlı sağlıklı uzun ömür nasip etsin amin

Ben yaşamadım şuana kadar böyle hiç kuruyum nerdeyse başlarda hiç takılmadım ama sona yaklaşınca heyecan çıktı karışık duygular içindeyim her seye kendimi hazırlamaya çalışıyorum bir yandan diyorum ki sen ne adet belirtileri yaşadın hatta 15 gün adetim gecikti hayatımda ilk defa ve 15 günde kaç defa kan testi yaptırdım negatif öyle işte kuzum

Kızlar bir rüya gördüm çok duygulandım ya rüyamda falan ağladım kim olduğunu hatırlamıyorum ama tanıdığım birinin ikiz bebeği oluyordu. Senin çocuğun olmuyor zaten ben bu bebeklere bakamıyorum diyordu. Bebeğin birini bana veriyordu. Bebeği kucağıma aldım emzirdim baya süt geldi şaşırıyordum hemde duygulanıyordum. Hayır olsun inşallah. Bilinç altı rüyası heralde bilemedim.

Aynen canım arada adet ağrısı ve kasıklarda batma devam ediyor ve karnın gurul gurul
Bol bol dinlen en azından ağır işler yapma ağır asla kaldırma çok ayakta durma özel bir hastaneye gitme şansın varsa bastırabilirsin eğer çok merak ediyorsan ama yaşadıkların normal ben çok okudum şimdiye kadar belirti ve normal yaşadıkların her şey yolunda gibi Allah’ın izniyle kuzum benim

İçimi rahatlattın canım Allah razı olsun. Rabbim hayırlısıyls kucağımıza almayı nasip etsin. İsteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.

Canım benim hep stresten oluyor psikolojik beynimiz hamileliğe endeksleniyor o yüzden belirtiler yaşıyoruz banada çok oldu bi defasında 20 gün gecikmem oldu o aydada çörekotu bal tarçın kürünü yapmıştım hah bu sefer oldu dedim ama yoktu insan öyle durumlarda daha çok üzülüyor ...ne hissettiğini anlıyorum varsa bir an önce öğrenirsin inşâllah kuzum eğer yoksada adetin zamanında gelir inşâllah yoksa gecikince umutlanıyor insan daha zor öyle
Dua ve sabır

Haberci rüya da olabilir canım hayırlı bir rüya Allah hayra erdirsin. Bazı rüyalar insanı çok etkiliyor sanki gerçekmiş gibi uyanmak istemiyorsun. Rüyan tez vakitte gerçek olur inşâllah

Kizlar selam bu sabah test yaptim tek cizgi cikti dedim. Tam cope atacakken kenarina gozum ilisti. Icini actim sonuc dikey olmasi gereken 2. Cizgi yatay test mi bozuk varmi oyle birsey yasayan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…