- 9 Mart 2019
- 715
- 656
- 23
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #15.541
İnş yazarım üç hafta falan var kontroleİyiyim canım sağol her halimize şükür.
Bizde burda umudumuzu bekliyoruz işte
Sen nasılsın cinsiyet belli oldu mu? Olunca yazarsın
Yavaş yavaş tekmeleri hissetmeye başlarsın artık ilk etapta kalp atışı gibi pıt pıt olur
Bayağıdır kumbara ya atamıyorum o yüzden topiğe girmedim. Bebek konusuyla ilgilendiğim için şuan bu taraftayım. Kumbara ya bir süre ara verdim.:) kumbara tipiğinde de yazmıştım konuyla ilgili bi iki hafta önce gözden kaçtı sanırım :)
Evet farkettim ben de :)Bayağıdır kumbara ya atamıyorum o yüzden topiğe girmedim. Bebek konusuyla ilgilendiğim için şuan bu taraftayım. Kumbara ya bir süre ara verdim.
Kizlar selam bu sabah test yaptim tek cizgi cikti dedim. Tam cope atacakken kenarina gozum ilisti. Icini actim sonuc dikey olmasi gereken 2. Cizgi yataytest mi bozuk varmi oyle birsey yasayanEki Görüntüle 2281140
EVet kuzum aminCanım benim hep stresten oluyor psikolojik beynimiz hamileliğe endeksleniyor o yüzden belirtiler yaşıyoruz banada çok oldu bi defasında 20 gün gecikmem oldu o aydada çörekotu bal tarçın kürünü yapmıştım hah bu sefer oldu dedim ama yoktu insan öyle durumlarda daha çok üzülüyor ...ne hissettiğini anlıyorum varsa bir an önce öğrenirsin inşâllah kuzum eğer yoksada adetin zamanında gelir inşâllah yoksa gecikince umutlanıyor insan daha zor öyle☹
Dua ve sabır
Disari cikinca alacagim canim yarin sabah yaparim artik hayirlisiBozuk olabilir bence tekrar yap
İnsallah hayırlısı ile vardır oradadırDisari cikinca alacagim canim yarin sabah yaparim artik hayirlisi
İnşallah kuzum çok sağolHaberci rüya da olabilir canımhayırlı bir rüya Allah hayra erdirsin. Bazı rüyalar insanı çok etkiliyor sanki gerçekmiş gibi uyanmak istemiyorsun. Rüyan tez vakitte gerçek olur inşâllah
Disari cikinca alacagim canim yarin sabah yaparim artik hayirlisi
Masallah kontrol çizgisinden daha koyu hayırlı olsun tatlım hadi artık musmutlu bir hamiş ol ben kendini çok yorma meleğine iyi bakKızlarrr dayanamadım belki test hatalıdır diye farklı bir marka test aldım yaptım ve daha koyu çıktı çizgi artık emin oldum hamile olduğuma .Testin fotoğrafını atıyorum.
Eki Görüntüle 2281159
Canım benim Allah razı olsun çok teşekkür ederim Rabbim sizlere de nasıp etsinMasallah kontrol çizgisinden daha koyu hayırlı olsun tatlım hadi artık musmutlu bir hamiş ol ben kendini çok yorma meleğine iyi bak
Canım benim Allah razı olsun. Haklısın Rabbimin hikmetinden sual sorulmaz. Çok teşekkür ederim. Rabbim inşAllah tüm isteyenlere en hayırlısını nasip ederLütfen umutsuzluğa düşme kardeşim☹
Rabbimizin bizim için ne güzellikler ihsan edeceğini bilemeyiz. Ayetinde de öyle buyuruyorya; her hayırda bir şer, her şerde bir hayır olabileceğini...ancak sabredenler kazanacak. Bu dünyada yolcuyuz nasılsa...
Yaşadıklarımız birer imtihan. Allah bazı vakitlerde duaları geri çevirmez. Mesela seher vaktinde, herkesin uyuduğu gecenin geç saatlerinde, yağmur yağarken, secdede heleki ağlayarak yürekten yapılan dualar asla geri çevrilmez. Buna ben şahidim. Allah bir duayı 3 türlü kabul eder
1- Ya anında verir
2- Ya zamanı geldiğinde verecektir
3- Ya da ahirette karşılığını göreceğimiz üzere hanemize sevabı yazılır
Hiçbir dua boşa gitmiyor yani. Allah vermekten vazgeçmediğine göre o halde bizde istemekten vazgeçmeyeceğiz
"İsteyin vereyim" diye buyurmuş bundan güzeli var mı? 41 gün Meryem suresi oku ,sadaka ver bir mazlumu sevindir bunların hiçbiri karşılıksız kalmaz güzel bacım üzülme Allah bizimle
İnşAllah canım ya hala olmadım bakalımCanım Allah büyük Bende de regl belirtileri vardı ki hala var belli olmuyor. Hamilelik belirtisi ile adet belirtisi hemen hemen aynı.
Hayırlısı yaa inşallah hamilesindir canım.İnşAllah canım ya hala olmadım bakalım
Bugün regl günüm hala olmadım bel ağrım yok kasık ağrım var sadece göğüsler şiş hassas. Midem bulanıyor ama her regl aynısı olur banaTatlım benim de sen gibi adet belirtilerim var ama İnan bu umut bile mutlu ediyor beni şuan bakmıyorsam umudu kaybetmemek as daha da olsa bunu yasamak heyecanım var inanılmaz ama ben diyorum arkadaslarıma ben adet olcağım göreceksiniz diyorum heveslendirmeyin diyorum umut her zaman vardır buna yürekten inanıyorum şuan adet olcgım belirtisi var sadece her an olcak gibi aynı adet bekleyişlerim gibi sen de durumlar nasıl insallah yanılırsın ve yanılırız
İnşallah canım keşkeeeeHayırlısı yaa inşallah hamilesindir canım.
Senin değerin de yüksek çıkacak gibiKızlarrr dayanamadım belki test hatalıdır diye farklı bir marka test aldım yaptım ve daha koyu çıktı çizgi artık emin oldum hamile olduğuma .Testin fotoğrafını atıyorum.
Eki Görüntüle 2281159
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?