Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
EVet kuzum amin çok haklısın bekleyelim bakalım hayırlısını diliyorum

Merhaba...Bu testteki cizgi görünüyor mu size de...bide bikac saat sonra cikti test hatali olabilir mi? Adetime 2 gun var benim

Eklentiler

• 20190622_135147.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 52
Tam t cizgis altinda da degil nasil bana denk geliyorsa bu ay 2 bozuk testim 3 4gun once yaptim ilk 5 dk icinde cikti ve bundan cok daha netti cizgi kan tahlili yaptırdım ayni gun aksam acilde sonuc 1.3 tu adete 6 gun kala

Disari cikinca alacagim canim yarin sabah yaparim artik hayirlisi
Masallah kontrol çizgisinden daha koyu hayırlı olsun tatlım hadi artık musmutlu bir hamiş ol ben kendini çok yorma meleğine iyi bak

Canım benim Allah razı olsun. Haklısın Rabbimin hikmetinden sual sorulmaz. Çok teşekkür ederim. Rabbim inşAllah tüm isteyenlere en hayırlısını nasip eder

Bugün regl günüm hala olmadım bel ağrım yok kasık ağrım var sadece göğüsler şiş hassas. Midem bulanıyor ama her regl aynısı olur bana

Senin değerin de yüksek çıkacak gibi maşallah ya, Allahım ne olur tez zamanda bizim de dileklerimiz olsun ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…