- 3 Ekim 2018
- 3.733
- 4.217
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #15.661
Amin canım umut her zaman varBenim bu ay da olmadı nasip değilmiş sanırım adet oldum bugün hakkımızda ve hakkımda hayırlısını diliyorumİnsallah sizlerden güzel haberler aldıkça mutlu oluruz hepimiz için dua etmeye devam edeceğim Umudumu asla kaybetmiyorum Rabbim doğru zamanı beklıyordur inanıyorum herkesin her şey gönlünce olsun diliyorum ☀Birgün inanıyorum ki o güzel haberi burdan ben de size vermek isterim ve ben de umut olmak isterim
Tatilden dönüyorum yoldayiz yarin iş başıYatıyommm kardeş sen napıyonn
Yat yat uyu pişş pişşYatıyommm kardeş sen napıyonn
Nerelereee gittinnnnTatilden dönüyorum yoldayiz yarin iş başı
Eşimin memleketineNerelereee gittinnnn
Amin canimİnşallah rahat bi hamilelik olur kuzum
Ohhh gezzzEşimin memleketine
Evet canım nasip olursa ikincisi olacakGünaydın canımiyi olduğuna, aramıza döndüğüne sevindim
hayat üzüntülerimizle kendimizi harap etmemize değmeyecek kadar kısa ☹
Önümüze bakmalıyız ... İnşâllah kavuşursun sende tez vakitte . Çocuğun var sanırım?
En büyük tesellimiz onlar zaten varlıklarına bin şükürRabbim onlara hayırlı sağlıklı uzun ömür nasip etsin amin
Ben geç yumurtladığımı biliyordum ama ilk defa 23 gün oldu hala yumurtlamadım hassas olan testlerden aldım bu ay sanırım benim hep öyleydi ve ben günleri kaçırıyormuşum tabi ki nasip kısmet Rabbim verecekse her türlü olur ama çabamızı da boşa çıkarmasın inşallah..Tabi benimki 20 sene önceydi şuanda öyle bir hata yapmazlar heraldeAllah kabul etsin
Ben hiç ovulasyon testi kullanmadım şimdide kullanmıyorum zor geliyor bana o sürekli yapmak bide saati falan var ne bileyim sıkıcı geliyor bana. Sadece kabak çekirdeği yiyorum bazende folik asit içiyorum öyle işte
Aynen canım alışıyormuşuz gibi Biz kadınlar kafamıza koyuyorsak istiyoruz işte olsun gelsin diye hayırlı zamanı var demekki amin canım rabbim seni de fazla beklemesinAmiin, gerçekten zormuş, bu ay içim çok rahat neden bilmem ama belki de kabullendim artık beklentiye girmiyorum sanırım çok tam da bu zamanda şaşırtmasını çok isterdim ama adet olursam da üzülmicem artık, nasip çünkü. Size de hemencik nasip olsun minnoşlarınıza kardeş olsun inşallah
Benimde bu ay kırmızılar gelirse ya takmıcam yada takarsamdaBen geç yumurtladığımı biliyordum ama ilk defa 23 gün oldu hala yumurtlamadım hassas olan testlerden aldım bu ay sanırım benim hep öyleydi ve ben günleri kaçırıyormuşum tabi ki nasip kısmet Rabbim verecekse her türlü olur ama çabamızı da boşa çıkarmasın inşallah..
Inşallah canım erken mi adet oldun aynı değilmiydik rabbim insallah bi dahaki ay yüzünü güldürürBenim bu ay da olmadı nasip değilmiş sanırım adet oldum bugün hakkımızda ve hakkımda hayırlısını diliyorumİnsallah sizlerden güzel haberler aldıkça mutlu oluruz hepimiz için dua etmeye devam edeceğim Umudumu asla kaybetmiyorum Rabbim doğru zamanı beklıyordur inanıyorum herkesin her şey gönlünce olsun diliyorum ☀Birgün inanıyorum ki o güzel haberi burdan ben de size vermek isterim ve ben de umut olmak isterim
AminInşallah canım erken mi adet oldun aynı değilmiydik rabbim insallah bi dahaki ay yüzünü güldürürtez vakitte gelsin insallah
Ne kadar iyi kalplisin canım sen böyle ne güzel düzenli gidiyorsun adetin yakındır hamile kalman rabbim tez vakitte hamile kalmayı nasip etsin inşallahAmincanım Allah razı olsun geçen ay 4 gün erken geldi bu ay 2 gün erken geldi 25 Haziran bat ama bugün geldi hiç bekletmeden daha güzel duan için çok teşekkürler Rabbim sanan san versin tez zamanda sen insallah hamişsindir
AminNe kadar iyi kalplisin canım sen böyle ne güzel düzenli gidiyorsun adetin yakındır hamile kalman rabbim tez vakitte hamile kalmayı nasip etsin inşallah
Canım ben 2 kez soyledım sanırım gormedın benim bat 30 haziranKızlar mayıs batları olanlar bu ayın sonuna kadar güncellettirmezlerse temmuz ayında listeden kaldırıcam hepsini. Eğer geç adet görenler varsa bana bildirirlerse eklerim tekrar
Benimde 28 Haziran. InsAllah gebeyizdir kuzumCanım ben 2 kez soyledım sanırım gormedın benim bat 30 haziran
Merhaba kızlar aranıza bende katıldım neredeyse 2 yıldır tedavi oluyorum ama birtürlü gebe kalamadım polikistik over hastasıyım 2 ay klomen kullandım ve bu ay son ayım eğer buda işe yaramasza ameliyat olucam pekte umudum yok aslında bu ayda gebe kalamıycağımı düşünüyorum((Selamun aleyküm hanımlar....Hoşgeldiniz
Bismillâhirrahmânirrahim diyerek başlıyorum inşaAllah en kısa zamanda hayırlısıyla çift çizgileri hep beraber görürüz❤
Sadece bat bekleyenleri listeye alıyorum,
direkt hamile olanları malesef
Buyrun kızlar toplanalım...Ama sizden ricam bat yazdırıp kaybolmayalım, ilgilenmeyenler yazdırmasın, amacımız burda beraber hüzün ve sevinçlerimizi paylaşmak değil mi
Rabbim bekleyişlerimizi hayırla sonuçlandırsın amin
Çok mu üzüntülüsün? Çok mu sıkıntıdasın?
Bak ne diyor Yaradan...
"Rabbin şüphesiz sana verecek ve sende hoşnut olacaksın."(Duha suresi 5.ayet)
---ÖNEMLİ NOT---
Sevgili kardeşlerim listeyi hergün güncelliyorum. Adını listeye yazdırmak isteyenler benim adımı etiketleyerek adet tarihlerini belirtsinler, adıma etiket yapılmayan her mesajı göremeyebilirim...eğer buraya adını yazdırıpda başka topiklere gidecekseniz lütfen listemde boşa yer kaplamayın
Adı listede yazılı olanlar adet görürseniz lütfen bi sonraki adet tarihinizi bana bildirin. Adet tarihini yenilettirmeyenlerin veya hamile kalıp bu sayfayla irtibatını kesenlerin ismini listeden sileceğim.
HAMİŞLERİMİZ
Mavi Boncugumm 10 Mayıs'ta 10+3'de gebeliği sonlandırıldı
@EneacizSAT:2 mart
@Reyosero26.02 - KIZ
@suzi8826 mart
@Hayal Kocak5 nisan
@EceCigdemSat: 3 mart
@hilalyunus3mre3 Mart -ERKEK
@YarenimiSat:25 Mart
@balarisi_Sat:14 nisan
@virgo_35Sat:
@Secretary34Sat:10 nisan
S SiriusBlackKSat: 7 mayıs
@Tatlim12345Sat:5 Mart
@eecemyldzSat:15 mayıs
@eelifceSat:30 Mart
sukufenazz Sat:21 mayıs
BEKLENEN ADET TARİHLERİ
@mervana8794
@Smile Forever?
@Kutsalll Enerjiii?
@Sessiz melekkk?
@ogretmen6118 mayıs
@Nurov25 haziran
szfb 28 mayıs
@nicknamedn?
@Lostinparadise26 haziran
@Umutumut827 mayıs
@asihan6 mayıs
@senmeleksin1 mayıs
@buse_ipek0919 mayıs
@HeyeCANm1 temmuz
@3 cicek annesi16 haziran
@eslem070612 temmuz
@Sessizzollll17 haziran
@LiMm2 mayıs
@kelebekays3 mayıs
@Sari NisaN28 haziran
@Morzirhli6 mayıs
@bilgilisirine2 mayıs
@ciceklibocekli1112 mayıs
@Minik_kebelek
@Busrayld9 mayıs
@Eslem916 mayıs
M Miniminis28 mayıs
@busra89ist23 haziran
fer_nur 27 haziran
@nastasya301 mayıs
K KurkmantoluS13 temmuz
Y Yazgele25 haziran
@GULDENHSGR4 mayıs
@Selmak466 mayıs
@elfff0621 mayıs
@Damla19894 temmuz
@utkuemel6 mayıs
@Kybelle828 mayıs
@Nefes5551 mayıs
N Nisanesintisi0125 haziran
Gulceannesi 7 temmuz
@Emine Hatayli28 haziran
@Canparcammm23 mayıs
@Kahvevekaktus17 haziran
@morpella23 mayıs
@Crocusgirl29 mayıs
@kartanesi6413 mayıs
@Cilekkizz28 mayıs
@hayaksii22 haziran
@benibekleyinDönüşü muhteşem olacak
@Papatya00128 mayıs
@Defne20 mayıs
@Myna22 mayıs
@Melteminaa30 mayıs
@guzelgunler20197 temmuz
@Denizyildizi_44417 haziran
@N8M16 temmuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?