Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canım umut her zaman var

Evet canım nasip olursa ikincisi olacak İlk kızım için de 7 ay beklemiştik.hayırlısı artık dediğin gibi allah olanlara uzun ömür versin sağlıkla

Ben geç yumurtladığımı biliyordum ama ilk defa 23 gün oldu hala yumurtlamadım hassas olan testlerden aldım bu ay sanırım benim hep öyleydi ve ben günleri kaçırıyormuşum tabi ki nasip kısmet Rabbim verecekse her türlü olur ama çabamızı da boşa çıkarmasın inşallah..

Aynen canım alışıyormuşuz gibi Biz kadınlar kafamıza koyuyorsak istiyoruz işte olsun gelsin diye hayırlı zamanı var demekki amin canım rabbim seni de fazla beklemesin

Benimde bu ay kırmızılar gelirse ya takmıcam yada takarsamda ovulasyon testi denesemmi bilemedim cok yorum var test hakkında daha cok stres oluruz diye

Inşallah canım erken mi adet oldun aynı değilmiydik rabbim insallah bi dahaki ay yüzünü güldürür tez vakitte gelsin insallah

Inşallah canım erken mi adet oldun aynı değilmiydik rabbim insallah bi dahaki ay yüzünü güldürür tez vakitte gelsin insallah
Amin canım Allah razı olsun geçen ay 4 gün erken geldi bu ay 2 gün erken geldi 25 Haziran bat ama bugün geldi hiç bekletmeden daha güzel duan için çok teşekkürler Rabbim sanan san versin tez zamanda sen insallah hamişsindir

Ne kadar iyi kalplisin canım sen böyle ne güzel düzenli gidiyorsun adetin yakındır hamile kalman rabbim tez vakitte hamile kalmayı nasip etsin inşallah

Ne kadar iyi kalplisin canım sen böyle ne güzel düzenli gidiyorsun adetin yakındır hamile kalman rabbim tez vakitte hamile kalmayı nasip etsin inşallah
Amin sen de öyle canım ne hissettiğimi ad çok anlıyırsundur Burda güzel haberlerimizi birbirimize vereceğiz insallah meleklerimizi Beraber bekleyeceğiz

Kızlar mayıs batları olanlar bu ayın sonuna kadar güncellettirmezlerse temmuz ayında listeden kaldırıcam hepsini. Eğer geç adet görenler varsa bana bildirirlerse eklerim tekrar
Canım ben 2 kez soyledım sanırım gormedın benim bat 30 haziran

Merhaba kızlar aranıza bende katıldım neredeyse 2 yıldır tedavi oluyorum ama birtürlü gebe kalamadım polikistik over hastasıyım 2 ay klomen kullandım ve bu ay son ayım eğer buda işe yaramasza ameliyat olucam pekte umudum yok aslında bu ayda gebe kalamıycağımı düşünüyorum((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…