- 25 Aralık 2015
- 3.023
- 6.935
- 158
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #15.701
Hayırlı olsun hosgeldin kervanaKızlar kan sonucum 68.64 çıktı
Canım gittim doktora 5 haftalık Hamileyim keseyi gördük kanda bakmaya gerek yok keseyi gördük dedi.sukufenazz naptın canım kaç çıktı sonucun?
Maşallah ya çok sevindim son adet tarihin neydi canım? Kaç gün gecikti ki sen adet günü test yapmamışmıydın 5 haftalık nasıl oluyor?Canım gittim doktora 5 haftalık Hamileyim keseyi gördük kanda bakmaya gerek yok keseyi gördük dedi.
Canım 20 mayısı 21 mayısa bağlayan akşam adet olmuştum adet günü test yaptım çift çizgi bir gün sonra yine test yaptım o da çift çizgi bugünde keseyi gördük 5 haftalık dedi.Maşallah ya çok sevindim son adet tarihin neydi canım? Kaç gün gecikti ki sen adet günü test yapmamışmıydın 5 haftalık nasıl oluyor?
Daha geç sanmıştım son adet tarihini. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin vanım.Canım 20 mayısı 21 mayısa bağlayan akşam adet olmuştum adet günü test yaptım çift çizgi bir gün sonra yine test yaptım o da çift çizgi bugünde keseyi gördük 5 haftalık dedi.
Ben olacagım sanirim hatta erken olacagım kasıklarım agrıyor sivilcelerim arttı yanı gecen ay nasılsa sımdı de oyleBenimde 28 Haziran. InsAllah gebeyizdir kuzum
Hoşbulduuuum tişikkirlerHayırlı olsun hosgeldin kervana
Kızlar kan sonucum 68.64 çıktı
Haklısın canım inşallahHayırlısı inşâllah olacak canım
Bide şu yönden düşün aylardır adet göremeyenler var üzülme nasip vakti gelince elbet olacak yola devam
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah♥Kızlar kan sonucum 68.64 çıktı
Amin canım inşAllah yaYine güzel bir habergözün aydın canım hayırla sağlıkla kavuşursun inşâllah meleğine
Amin canım tüm isteyenlere inşAllahHayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah♥
Canım benim hadi inşallah sağlıkla al kucağına, darısı bize artıkCanım 20 mayısı 21 mayısa bağlayan akşam adet olmuştum adet günü test yaptım çift çizgi bir gün sonra yine test yaptım o da çift çizgi bugünde keseyi gördük 5 haftalık dedi.
Canım 20 mayısı 21 mayısa bağlayan akşam adet olmuştum adet günü test yaptım çift çizgi bir gün sonra yine test yaptım o da çift çizgi bugünde keseyi gördük 5 haftalık dedi.
Canım ya hayırlı olsun, heyecanın boşuna değilmiş bak, maşallahKızlar kan sonucum 68.64 çıktı
Canım benim çok teşekkür ederimiki gün girmedim iki kişi hamiş olmuş
tebrik ederim canlarımmmm
hayaksii
sukufenazz
ben kistimi atıyorum reglle bu akşam doğum kontrole başlayacağım.
Amin canım çok teşekkür ederim darısı size inşallahCanım benim hadi inşallah sağlıkla al kucağına, darısı bize artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?