Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maşallah ya çok sevindim son adet tarihin neydi canım? Kaç gün gecikti ki sen adet günü test yapmamışmıydın 5 haftalık nasıl oluyor?
Canım 20 mayısı 21 mayısa bağlayan akşam adet olmuştum adet günü test yaptım çift çizgi bir gün sonra yine test yaptım o da çift çizgi bugünde keseyi gördük 5 haftalık dedi.

Canım 20 mayısı 21 mayısa bağlayan akşam adet olmuştum adet günü test yaptım çift çizgi bir gün sonra yine test yaptım o da çift çizgi bugünde keseyi gördük 5 haftalık dedi.
Daha geç sanmıştım son adet tarihini. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin vanım.

Canım benim hadi inşallah sağlıkla al kucağına, darısı bize artık

Kozlar yumurtlama günümde kahverengi lekelenmem oldu, bel ağrım çok bacağım sızlıyor çok fena ve vajinam zonklaması zonklaması ediyor biraz da kaşıntı var hamile miyim sizce yoksa enfeksiyon falan mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…