Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım en son 25 mayısta oldum 34 günde bir olduğum için haziranın 28 de olurum erken mi acaba yapsam çıkmaz herhalde beklesem mi bir kaç gün daha
Oo daha da 5 gün varmış kız. Bence bekle varsa bile yok çıkar hayal kırıklığı yaşarsın

İnşallah hamilesin dir canım beklemek çok zormuş rabbim tez zamanda isteyenlere versin inşallah
Amiin, gerçekten zormuş, bu ay içim çok rahat neden bilmem ama belki de kabullendim artık beklentiye girmiyorum sanırım çok tam da bu zamanda şaşırtmasını çok isterdim ama adet olursam da üzülmicem artık, nasip çünkü. Size de hemencik nasip olsun minnoşlarınıza kardeş olsun inşallah

Benim bu ay da olmadı nasip değilmiş sanırım adet oldum bugün hakkımızda ve hakkımda hayırlısını diliyorum İnsallah sizlerden güzel haberler aldıkça mutlu oluruz hepimiz için dua etmeye devam edeceğim Umudumu asla kaybetmiyorum Rabbim doğru zamanı beklıyordur inanıyorum herkesin her şey gönlünce olsun diliyorum Birgün inanıyorum ki o güzel haberi burdan ben de size vermek isterim ve ben de umut olmak isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…