- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #15.641
Oo daha da 5 gün varmış kız. Bence bekle varsa bile yok çıkar hayal kırıklığı yaşarsınİnşallah canım en son 25 mayısta oldum 34 günde bir olduğum için haziranın 28 de olurum erken mi acaba yapsam çıkmaz herhalde beklesem mi bir kaç gün daha
Şuan hayal kırıklığı yaşıyorumOo daha da 5 gün varmış kız. Bence bekle varsa bile yok çıkar hayal kırıklığı yaşarsın
Var gibi görünüyor kan testiyle kesinleşir tebrik ederimBu da son hali
İnşallah hamilesin dir canım beklemek çok zormuş rabbim tez zamanda isteyenlere versin inşallahBugün bat günüm ağrılarım ara ara oluyo ama totem yaptım günüm geçmeden test yapmıcam ama dayanamıyorum
Kız zaten daha erken dur heleŞuan hayal kırıklığı yaşıyorumkoca bir negatif daha umursamıcam gelesi varsa gelir uşak canı isterse
Amiin, gerçekten zormuş, bu ay içim çok rahat neden bilmem ama belki de kabullendim artık beklentiye girmiyorum sanırım çok tam da bu zamanda şaşırtmasını çok isterdim ama adet olursam da üzülmicem artık, nasip çünkü. Size de hemencik nasip olsun minnoşlarınıza kardeş olsun inşallahİnşallah hamilesin dir canım beklemek çok zormuş rabbim tez zamanda isteyenlere versin inşallah
Ne kadar kaldi kiz denemelereNapıyım valla gün sayıyommbende bebek istiyom artıkın yaaaaa. Asıl sen napıyon nasıl gidiyor
Temmuzun sonuna doğru işteNe kadar kaldi kiz denemelereiyiyim ya arada bulanti vuruyo ama bukadardan bisey olmaz.
EVet canım ağzımı hayra açmak isterdim lakin o kadarla bişey olmuypr dahası varNe kadar kaldi kiz denemelereiyiyim ya arada bulanti vuruyo ama bukadardan bisey olmaz.
Yok yinede cok asiri degil ama artmazsa tabiTemmuzun sonuna doğru işteyaa midem bulanmıyor diyip duruyordun gör işte
Bende oyle dusunuyorum devami gelecek sankiEVet canım ağzımı hayra açmak isterdim lakin o kadarla bişey olmuypr dahası var
Aynen canım bakalım nasipEvet canım çok hafif sanki inşâllah bozuk değildir hani benim anlamadığım yumurtlaman yakın tarihte olduya onu düşündüm bu kadar çabuk olurmu diyeadet gününde belli olur herşey
İnşallah rahat bi hamilelik olur kuzumYok yinede cok asiri degil ama artmazsa tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?