- 6 Mayıs 2016
- 9.198
- 9.095
- 198
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #15.621
Çok teşekkür ederim ☺ Darısı tüm isteyenlere bekleyenlere inşallah
kızlar bişi sorcam size biraz uzun alacak ama ?
ben şimdi 6 gün gecikti hastalandım. bu ayın 6sında regli oldum 9unda bitti
12sinde ilişki oldu yumurtlama doğurganlık dönemi falan değildi.
sonra ayın19unda ilişki oldu ve ardından 2 gün kahverengi akıntım oldu.
( yumurtlamın çatladığını bu arada 17-18-19unda anladım çünkü çok kasık ağrılarım, akıntım ve yan ağrılarım oldu.)
sonracığıma21inde de ilişki oldu
22 sinde ve akşam kahverengi akıntım oldu ve bitti.
2 gün önce test yaptım silik çıktı ?
bat'a son 13 gün sizce nedir bu ?
Denemedim canım bende şöyle birşey oluyor 2 kere yumurtluyorum ilki adet bitiminden sonra oluyor 2ncisi bu hafta işte canımDurumun biraz karışıkmış canımyani ben o kahverengi akıntıların yerleşme kanaması olduğunu zannetmiyorum çünkü hemen ilişki sonrasında olmuş. Yumurtlamadandır belki o
Ama silik çıktı demen kafamı karıştırdı
Yumurtlamanı 17-18-19'unda diyorsunya bu kadar kısa zamanda olup nasıl silik çıkabilirki test hatalıdır belkitekrar denedinmi
Denemedim canım bende şöyle birşey oluyor 2 kere yumurtluyorum ilki adet bitiminden sonra oluyor 2ncisi bu hafta işte canımama tutmuyor işte ama vazgeçmek yok silik tatlım atabilirm fotoğrafta istersen
Buyuur canıımOlur canım at bakayım
Buyuur canıım
Bende okudum seni banlı görünce. Acık didişmeler var. Seni şapşik seniKiz bisey demedim saniyorum amabi baktim ban yemisim
AmaanBende okudum seni banlı görünce. Acık didişmeler var. Seni şapşik seni
Maşallah canım inşallah vardır bayagı net çıkmışİyi geceler hanımlar nasılsınız.
Az önce test yaptım ve inanamıyorum zor bir dönemden geçiyordum ve ilaç gibi geldi geçen aylar belirtilerimi yazmıştım nasip bu aymış sizlere göstermek istedim eşim kan tahlili yaptırmadan çok sevinmeyelim dedi yanılma olur mu sizce
Napıyım valla gün sayıyommAmaannapim canim. Sen napiyosun nasil gidiyo
Kız o benim her zamanki halimArkadaşlar size de oluyormu ?Adet zamanı gelince depresyonamı giriyorum acaba hiç halim olmuyor iş yapasım gelmiyor hayattan kopuyorum sanki nefes alamıyorum yaz da geldi birde karadenizde olunca havada nemli
Kız o benim her zamanki halimiş yapasım olmuyor kısmı
Hadi yap bakammmm inşallah pozitiftirAttım kendimi dışarıya kaç sene oldu idrar testi yapmayalı gittim 5 tl dedi 3 tane aldım normalde benim testler hep negatif cikar hamile olsamda burada heveslendim
bende o kadar hissetmiyorum az biseyYok Bn arada pıt pıt hssedıorum sadece oda bazen sen
Bendede hala biraz var iştah yok tiksinti var aksine
İnşallah canım en son 25 mayısta oldum 34 günde bir olduğum için haziranın 28 de olurum erken mi acaba yapsam çıkmaz herhalde beklesem mi bir kaç gün dahaHadi yap bakammmm inşallah pozitiftir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?