Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar mayıs batları olanlar bu ayın sonuna kadar güncellettirmezlerse temmuz ayında listeden kaldırıcam hepsini. Eğer geç adet görenler varsa bana bildirirlerse eklerim tekrar

Durumun biraz karışıkmış canım yani ben o kahverengi akıntıların yerleşme kanaması olduğunu zannetmiyorum çünkü hemen ilişki sonrasında olmuş. Yumurtlamadandır belki o
Ama silik çıktı demen kafamı karıştırdı
Yumurtlamanı 17-18-19'unda diyorsunya bu kadar kısa zamanda olup nasıl silik çıkabilirki test hatalıdır belki tekrar denedinmi

Denemedim canım bende şöyle birşey oluyor 2 kere yumurtluyorum ilki adet bitiminden sonra oluyor 2ncisi bu hafta işte canım ama tutmuyor işte ama vazgeçmek yok silik tatlım atabilirm fotoğrafta istersen

Arkadaşlar size de oluyormu ?Adet zamanı gelince depresyonamı giriyorum acaba hiç halim olmuyor iş yapasım gelmiyor hayattan kopuyorum sanki nefes alamıyorum yaz da geldi birde karadenizde olunca havada nemli

Maşallah canım inşallah vardır bayagı net çıkmış

Arkadaşlar size de oluyormu ?Adet zamanı gelince depresyonamı giriyorum acaba hiç halim olmuyor iş yapasım gelmiyor hayattan kopuyorum sanki nefes alamıyorum yaz da geldi birde karadenizde olunca havada nemli
Kız o benim her zamanki halim iş yapasım olmuyor kısmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…