Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayır üzmedin tabiki çok hassas bi konu ve eşim beni anlamıyor üstelik eşim de 36 yasında Benin babam
Görürsün Allah’ın izniyle değeri çok iyi şuan hem kanama olmamışız düşünce ondan korkma hayırlısıyla bebeğin seninle inşallah sana sıkı sıkı tutunur kuzum
Ben de söylendiğin gibi yapayım sen çok doğru tahminlerde bulundun eşim aynen anlattığın gibi davranıyor zaten kafaya takmıyor olursa olur modunda öyle rahat yani babam kızıyor kalbimi kırıyor öyle bakalım ben de hiç oralı olmayacağım bakalım ne yapacak zaten çok yoruldum pesinde koşmaktan ve çabalamaktan

Canım, acaba zaten birlikte değilsiniz diye bu ilaçları kullanmanın boşuna olduğunu mu düşünüyor?bilemedim ki.ben şaşırıyorum böyle şeyler duyunca, erkekler farklı demek ki ya kadınlara göre, sıkma canını, biraz pek de takmıyormuş gibi davran bakalım, belki gerçekten bi oturup düşünür o zaman, bilemedim ki.ama sıkma canını.aranız iyi olsun da her zaman yapılır çocuk inşallah

OLabilir çok rahat olduğu kesin benim tek çocukla ondandır ayrı yapamam diye düşünüyor ya da önceligi o değil benim eşim ayrı sehlrde yaşadığı için hakan kendini bekar sanıyor benimle yasasa bekli o san ister ama bu konu beni çok yıprattığını kesin

Rabbim ne zaman vereceğini biliyor işte inşallah değerin sağlıklı güzel bi şekilde kat kat Artar canım

Eczaneye sormadim ama küçük sehirde olduğum için herşey cok pahalı internetten mi sipariş veriyosunuz ? Bu ay olmazsa deneyeyim mi acaba akışınamı bırakayım
Eczanede pahalı internetten sipariş verdim.. daha önce labaquik kullandım tavsiye etmem bu aldığım iyi istersen adresi atarım sana

kuzum benim eşimde askerliğini yapmadan asla istemiyordu ya uzun dönem gidersem çocuğumu göremem hiçbir anında yanınızda olamam diye ekstra ekstra korunurdu hiç söz hakkım yoktu çocuk mevzusunda. ne zaman ki askerliği bitti hayatı düzene girdi o zaman başladı çocuk demeye düşün hem bn doğum kontrol hapı içiyordum hem de o korunuyordu
şimdi tedaviye ara vercm diyorum nolur devam diyor.
demem o ki oturup bi ciddi ciddi konuşun korkuları neymiş.

Kız ben hamişken neler neler taşıdım bi bilsen

Canım sorun eşinden dolayı olduğu için eşin tepkili bence. Bir erkek bunu kolay atlatamayabilir. Erkeklerin düşünceleri kadınlardan farklı onlar kendilerinde bir sorun olduğunu kabul edemiyor kolaylıkla ve bunu sana da belirtmiş eksik miyim diye. Bence birbirinize destek olmalısınız öncelikle. Her şeyin başında moralinizin yüksek olması gerek. Eşinle güzelce konuş ona destek ver onun yerine koy kendini sende sorun olsa eşin çocuk için hep baskı yapsa ilaç iç kullan olsun diye sen de aynı tepkiyi verebilirdin. İlk başta birbirinize zaman ayırıp sevginizi gösterin derim

Yaaaaaaa inanmıyorummmm. Hamilesin demek. Rabbim ne de güzel ayarlıyor inşallah bu bebiş mutluluk huzur getirir yuvana kuzum çoook sevindim. Darısı bütün bekleyenlere inşallah
İnşallah kuzumm darısı sizlerin başına. Sende hayırlısıyla bu ay ascut illetinden kurtulup hamile kalırsın inşallah. Çok dua ediyorum hepiniz için.

merhaba güzeller.. 26 Haziran hüsranla karşılaşmak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…