- 25 Aralık 2015
- 3.023
- 6.935
- 158
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #15.761
Hayır üzmedin tabiki çok hassas bi konu ve eşim beni anlamıyor üstelik eşim de 36 yasında Benin babamkuzum sakın üzülme
eşin bence çocuğu çok istemediği için bu şekilde davranıyor olabilir.
aslında iki tarafın da çok istemesi gerekiyor benim çevremde çok var çünkü çocuk olunca erkekler hiç bakmıyor ilgilenmiyor sürekli oflayıp pofluyor.
sen istedin sen bak diyen gördüm.
o yüzden ben eşim konuyu açana kadar açmadım bile.
oturup konuşun uzun uzun gerçekten istemiyorsa akışına bırak sen de kuzum benim.
inşallah üzmemişimdir söylediklerimle...
Görürsün Allah’ın izniyle değeri çok iyi şuan hem kanama olmamışız düşünce ondan korkma hayırlısıyla bebeğin seninle inşallah sana sıkı sıkı tutunur kuzumEşin istemese tedaviye başlamazdı bence. Sadece sık boğaz edilmekten hoşlanmıyor olabilir. Benim eşimde çok birşey yapmıyordu ama 3 yıldır evliyiz artık çocuk istiyordu o da. Ama çok fazla acele etmiyordu benim gibi olur elbet falan kafasındaydı. Biraz rahat bırak bak nasıl gelcek. Bende öyle oldu orsan biliyorum. Ben ilişkiye zorlardım o çok istemezdi sonra ben kendimi geri çektim o gelmeye başladı. İnşallah sizde de böyle olur ve rabbim en kısa zamanda sanada bir evlat nasip eder. Çok sağol bu arada canım inşallah keseyi falan görürürümde rahatlarım bende.
Canım, acaba zaten birlikte değilsiniz diye bu ilaçları kullanmanın boşuna olduğunu mu düşünüyor?bilemedim ki.ben şaşırıyorum böyle şeyler duyunca, erkekler farklı demek ki ya kadınlara göre, sıkma canını, biraz pek de takmıyormuş gibi davran bakalım, belki gerçekten bi oturup düşünür o zaman, bilemedim ki.ama sıkma canını.aranız iyi olsun da her zaman yapılır çocuk inşallahSizlere biraz içimi dökmek istiyorum çünkü bu konuyu kimseyle konuşmuyorum çalıştığım yerde de eşimde sıkıntı çıktı daha öncede anlatmıştım sadece bir defa test yapıldı ve spermleri sayı olarak çok dusuk çıktı doktor ilaç verdi 3 ay düzenli kullanması gerek 2 ay kullandı 2 kutu 3.kutuyu kullanmam diyor ben de Şişkinlik yapıyor diyor eşim başka sehlrde çalıştığı için ayrıyız şuan Temmuz’da gelecek gediğinde tekrar test yaptıralım diyorum ben eksik miyim ben test falan yaptırmıcam otur çayını iç dinlen keyfine bak diyor kullandığı bir kaç şey var onları bu aydan başka içmem yapmam diyor Allah verirse verir demek zamanı değil diyor ben kadar istese şimdiye olmustu demek ki ben kadar istemiyor zaten bunu anlıyorum yanı bugün çok ağladım hiç bu konuyu onunla konuşamıyorum bu arada bana sevgisi tam onla ilgili sıkıntımız yok severek aldık zaten blrbirimzi onu ikna edemiyorum çok baskın çıkıyor konuşurken hatta sinirleniyor çok hem de ters konuşuyor anlamıyorum çaresizim gerçekten eşim konusunda ne desem boş beni anlamıyor üzüldüğümü ağladığımı duyunca daha çok kızıyor bana ne olur bir fikriniz var mı ya da ne bilim bir Öner’iniz çok zor bir süreçteyim kendi adıma tek basıma eşim bu konuda asla ve asla destek değil ne yapacağımı bilmiyorum
Yaaaaaaa inanmıyorummmm. Hamilesin demek. Rabbim ne de güzel ayarlıyorKızlar şuan sevinçten ağlıyorum hala inanamıyorum.Eki Görüntüle 2281911
OLabilir çok rahat olduğu kesin benim tek çocukla ondandır ayrı yapamam diye düşünüyor ya da önceligi o değil benim eşim ayrı sehlrde yaşadığı için hakan kendini bekar sanıyor benimle yasasa bekli o san ister ama bu konu beni çok yıprattığını kesinCanım, acaba zaten birlikte değilsiniz diye bu ilaçları kullanmanın boşuna olduğunu mu düşünüyor?bilemedim ki.ben şaşırıyorum böyle şeyler duyunca, erkekler farklı demek ki ya kadınlara göre, sıkma canını, biraz pek de takmıyormuş gibi davran bakalım, belki gerçekten bi oturup düşünür o zaman, bilemedim ki.ama sıkma canını.aranız iyi olsun da her zaman yapılır çocuk inşallah
Rabbim ne zaman vereceğini biliyor işte inşallah değerin sağlıklı güzel bi şekilde kat kat Artar canımİnşallah seninde bu ay hayırlısıyla olur canım. Geçen ay klomen ve iğne bile oldum birde düzenli ilişki olmasına rağmen olmamıştı. Ben tam ümidi kesmişken oldu. Tam bebeğe ihtiyacım olduğu zaman
Eczanede pahalı internetten sipariş verdim.. daha önce labaquik kullandım tavsiye etmem bu aldığım iyi istersen adresi atarım sanaEczaneye sormadim ama küçük sehirde olduğum için herşey cok pahalı internetten mi sipariş veriyosunuz ? Bu ay olmazsa deneyeyim mi acaba akışınamı bırakayım
kuzum benim eşimde askerliğini yapmadan asla istemiyordu ya uzun dönem gidersem çocuğumu göremem hiçbir anında yanınızda olamam diye ekstra ekstra korunurdu hiç söz hakkım yoktu çocuk mevzusunda. ne zaman ki askerliği bitti hayatı düzene girdi o zaman başladı çocuk demeye düşün hem bn doğum kontrol hapı içiyordum hem de o korunuyorduOLabilir çok rahat olduğu kesin benim tek çocukla ondandır ayrı yapamam diye düşünüyor ya da önceligi o değil benim eşim ayrı sehlrde yaşadığı için hakan kendini bekar sanıyor benimle yasasa bekli o san ister ama bu konu beni çok yıprattığını kesin
Yok canım hiç bi şekilde doktora gitmiştim bakmıştı bi sıkıntı var mı diye şükğr ki yokRahiminde yara siğil v.s varmıydı ondan dolayı lekelenmelerin olabilir canım çok nadir olur bu lekelenme olayları birde çok erken degilmi inşallah yanılıyorumdur melegine kavuşursun
Teşekkürler canım Rabbim tüm isteyenlere nasip etsiniki gün girmedim iki kişi hamiş olmuş
tebrik ederim canlarımmmm
hayaksii
@sukufenazz
ben kistimi atıyorum reglle bu akşam doğum kontrole başlayacağım.
Evet canım ya Rabbim tamamına da erdirir inşAllahCanım ya hayırlı olsun, heyecanın boşuna değilmiş bak, maşallah
Kız ben hamişken neler neler taşıdım bi bilsenKızlae ben bu ay taşındım ve çok ağır kaldırdım koca perdeleri bile kendim astım nasıl olsa çocuk olmaz diye. Cumarteside sandalyeden düştüm nasıl olduysa sandalye bacak arama girdi kemiğim ağrıdı baya. Sonrasında batmalar vs oldu çok şükür bugün daha iyiyim. Ama bu gebelik sonucundan sonra endişelendim kanamam olmadı ama birşey olur mu ya gerçi bu bile mucize benim için bu kadar koşturmaya tutunabilmiş olması.
Kuzu 3000 lerde olması gerekiyor sen 2 günde bi kan verGidicem canım yarın ayarlayabilirsem. Ama kese gözükmez dimi değer kaç olunca gözüküyordu?
Canım tebriklerHamileyim galiba sonuca göreeeelim ayağım titriyor valla şuan şoklardayım.
Canım sorun eşinden dolayı olduğu için eşin tepkili bence. Bir erkek bunu kolay atlatamayabilir. Erkeklerin düşünceleri kadınlardan farklı onlar kendilerinde bir sorun olduğunu kabul edemiyor kolaylıkla ve bunu sana da belirtmiş eksik miyim diye. Bence birbirinize destek olmalısınız öncelikle. Her şeyin başında moralinizin yüksek olması gerek. Eşinle güzelce konuş ona destek ver onun yerine koy kendini sende sorun olsa eşin çocuk için hep baskı yapsa ilaç iç kullan olsun diye sen de aynı tepkiyi verebilirdin. İlk başta birbirinize zaman ayırıp sevginizi gösterin derimSizlere biraz içimi dökmek istiyorum çünkü bu konuyu kimseyle konuşmuyorum çalıştığım yerde de eşimde sıkıntı çıktı daha öncede anlatmıştım sadece bir defa test yapıldı ve spermleri sayı olarak çok dusuk çıktı doktor ilaç verdi 3 ay düzenli kullanması gerek 2 ay kullandı 2 kutu 3.kutuyu kullanmam diyor ben de Şişkinlik yapıyor diyor eşim başka sehlrde çalıştığı için ayrıyız şuan Temmuz’da gelecek gediğinde tekrar test yaptıralım diyorum ben eksik miyim ben test falan yaptırmıcam otur çayını iç dinlen keyfine bak diyor kullandığı bir kaç şey var onları bu aydan başka içmem yapmam diyor Allah verirse verir demek zamanı değil diyor ben kadar istese şimdiye olmustu demek ki ben kadar istemiyor zaten bunu anlıyorum yanı bugün çok ağladım hiç bu konuyu onunla konuşamıyorum bu arada bana sevgisi tam onla ilgili sıkıntımız yok severek aldık zaten blrbirimzi onu ikna edemiyorum çok baskın çıkıyor konuşurken hatta sinirleniyor çok hem de ters konuşuyor anlamıyorum çaresizim gerçekten eşim konusunda ne desem boş beni anlamıyor üzüldüğümü ağladığımı duyunca daha çok kızıyor bana ne olur bir fikriniz var mı ya da ne bilim bir Öner’iniz çok zor bir süreçteyim kendi adıma tek basıma eşim bu konuda asla ve asla destek değil ne yapacağımı bilmiyorum
İnşallah kuzumm darısı sizlerin başına. Sende hayırlısıyla bu ay ascut illetinden kurtulup hamile kalırsın inşallah.Yaaaaaaa inanmıyorummmm. Hamilesin demek. Rabbim ne de güzel ayarlıyorinşallah bu bebiş mutluluk huzur getirir yuvana kuzum çoook sevindim. Darısı bütün bekleyenlere inşallah
Tamam canım yarın tekrar gitcem bakalımmKuzu 3000 lerde olması gerekiyor sen 2 günde bi kan ver
Teşekkür ederim canım. Aynen uğurlu geldi resmenCanım tebrikleray haziran ayı ne güzel geldi böyle
Selamun aleyküm hanımlar....Hoşgeldiniz
Bismillâhirrahmânirrahim diyerek başlıyorum inşaAllah en kısa zamanda hayırlısıyla çift çizgileri hep beraber görürüz❤
Sadece bat bekleyenleri listeye alıyorum,
direkt hamile olanları malesef
Buyrun kızlar toplanalım...Ama sizden ricam bat yazdırıp kaybolmayalım, ilgilenmeyenler yazdırmasın, amacımız burda beraber hüzün ve sevinçlerimizi paylaşmak değil mi
Rabbim bekleyişlerimizi hayırla sonuçlandırsın amin
Çok mu üzüntülüsün? Çok mu sıkıntıdasın?
Bak ne diyor Yaradan...
"Rabbin şüphesiz sana verecek ve sende hoşnut olacaksın."(Duha suresi 5.ayet)
---ÖNEMLİ NOT---
Sevgili kardeşlerim listeyi hergün güncelliyorum. Adını listeye yazdırmak isteyenler benim adımı etiketleyerek adet tarihlerini belirtsinler, adıma etiket yapılmayan her mesajı göremeyebilirim...eğer buraya adını yazdırıpda başka topiklere gidecekseniz lütfen listemde boşa yer kaplamayın
Adı listede yazılı olanlar adet görürseniz lütfen bi sonraki adet tarihinizi bana bildirin. Adet tarihini yenilettirmeyenlerin veya hamile kalıp bu sayfayla irtibatını kesenlerin ismini listeden sileceğim.
HAMİŞLERİMİZ
Mavi Boncugumm 10 Mayıs'ta 10+3'de gebeliği sonlandırıldı
@EneacizSAT:2 mart
Hayhatun 26.02 - KIZ
@suzi8826 mart
@Hayal Kocak5 nisan
@EceCigdemSat: 3 mart
@hilalyunus3mre3 Mart -ERKEK
@YarenimiSat:25 Mart
balarisi_ Sat:14 nisan
@virgo_35Sat:
@Secretary34Sat:10 nisan
@sumeyyekrcSat: 7 mayıs
@Tatlim12345Sat:5 Mart
@eecemyldzSat:15 mayıs
@eelifceSat:30 Mart
@sukufenazzSat:21 mayıs
BEKLENEN ADET TARİHLERİ
@mervana8794
@Smile Forever?
@Kutsalll Enerjiii?
@Sessiz melekkk?
@ogretmen6118 mayıs
@Nurov22 temmuz
szfb 28 mayıs
@nicknamedn?
Lostinparadise 26 haziran
@Umutumut827 mayıs
@asihan6 mayıs
@senmeleksin1 mayıs
@buse_ipek0919 mayıs
@HeyeCANm1 temmuz
@3 cicek annesi16 haziran
Hayalperest07 12 temmuz
@Sessizzollll17 haziran
@LiMm2 mayıs
@kelebekays3 mayıs
@Sari NisaN28 haziran
@Morzirhli6 mayıs
@bilgilisirine2 mayıs
@ciceklibocekli1112 mayıs
@Minik_kebelek
@Busrayld9 mayıs
@Eslem916 mayıs
@asel3728 mayıs
@busra89ist23 haziran
@fer_nur27 haziran
@nastasya301 mayıs
K KurkmantoluS13 temmuz
@Yazgele25 haziran
@GULDENHSGR4 mayıs
@Selmak466 mayıs
@elfff0621 mayıs
@Damla19894 temmuz
@utkuemel6 mayıs
@Kybelle828 mayıs
@Nefes5551 mayıs
N Nisanesintisi0125 haziran
@Gulceannesi7 temmuz
@Emine Hatayli28 haziran
@Canparcammm23 mayıs
@Kahvevekaktus17 haziran
@morpella23 mayıs
@Crocusgirl29 mayıs
@kartanesi6413 mayıs
@Cilekkizz28 mayıs
hayaksii 22 haziran
benibekleyin Dönüşü muhteşem olacak
@Papatya00128 mayıs
@Defne20 mayıs
@Myna22 mayıs
Melteminaa 30 mayıs
@guzelgunler20197 temmuz
@Denizyildizi_44417 haziran
@N8M16 temmuz
@Asberal30 haziran
günaydınlaaarmerhaba güzeller.. 26 Haziran hüsranla karşılaşmak istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?