- 25 Mart 2019
- 4.317
- 15.004
- 208
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #15.781
günaydınlaaar
inşallah canım benim. ilk mi olacak ?
inşallah en doğru zamanda olacaktır. dualarım sizinleilk gebeliğim 25 Mart 2018 de 6+4 de kalp durması ile sonlandırıldı. ve 1 yıldır da her ay umutla bekliyoruz.
Allah razı olsun bebeğim inşallahİnşallah kuzumm darısı sizlerin başına. Sende hayırlısıyla bu ay ascut illetinden kurtulup hamile kalırsın inşallah.Çok dua ediyorum hepiniz için.
İnşallah teşekkür ederim.inşallah en doğru zamanda olacaktır. dualarım sizinle
GünaydınKızlar napıyosunuz bakiiiim? Günaydın
İş yerindeyim ben de.başlayacak birazdan benim de yoğunluğum, şimdi buralarda geziniyorumçalışıyoruz be kuzum sen ne yapıyorsun?
Kaç yaşındasın canım sen? Gençsen çok takma kafana olur inşallah, hamile kalabiliyorsun en azından, öyle düşün.tez zamanda kavuşursun dileğine inşallahGünaydın
Kaç yaşındasın canım sen? Gençsen çok takma kafana olur inşallah, hamile kalabiliyorsun en azından, öyle düşün.tez zamanda kavuşursun dileğine inşallah
Doğru diyosun kafaya takılıyor ya, bazen burada 22, 23 yaşında çok telaşlı arkadaşlar görüyorum da, öyle mi acaba demiştim, bizim yaşımızda ilk çocuksa biraz dert ediliyor maalesef30 yaşındayım.
2017 de evlendim.
Başta bende şükür hiç yoktan oldu dedim ama yine de stres edip düşünmeden olmuyor maalesef
Doğru diyosun kafaya takılıyor ya, bazen burada 22, 23 yaşında çok telaşlı arkadaşlar görüyorum da, öyle mi acaba demiştim, bizim yaşımızda ilk çocuksa biraz dert ediliyor maalesef
Günaydın canım iyiyim sen nasılsınKızlar napıyosunuz bakiiiim? Günaydın
Yalnızz kızleeeeerrr bende 25 yaş altındayım ama bende stres yapıyordummmZaten Bi 25 yaş altı stres eden birde evliliğin ilk 5 ayda stres edenleri anlamadım.
Benim isteğim. Babam vefat etti görmeden kayınpeder rahatsız ve ilk oğlunun evladını görmesi. Ve yaşda gidiyor tabi anne olmak için
sen stres yapmıyorsun ki kuzum istiyorsun sadece olsun diyeYalnızz kızleeeeerrr bende 25 yaş altındayım ama bende stres yapıyordummmama işte kimse kimseyi anlayamazkiii. 25 yaş üstü yaş geçiyor diye stres yapıyor, altı da ya hiç olmazsa diye. Öyle şiyler dimeyin litfeeennn
Ben iyiyim de senin nasıl durumların? Daha iyi misin?Günaydın canım iyiyim sen nasılsın
Sen hariçYalnızz kızleeeeerrr bende 25 yaş altındayım ama bende stres yapıyordummmama işte kimse kimseyi anlayamazkiii. 25 yaş üstü yaş geçiyor diye stres yapıyor, altı da ya hiç olmazsa diye. Öyle şiyler dimeyin litfeeennn
Cok sükür cnm adet bekliyorumBen iyiyim de senin nasıl durumların? Daha iyi misin?
Günaydın canım çalışıyoruz ve bir yandan uyukluyorum. Sen napıyorsun?Kızlar napıyosunuz bakiiiim? Günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?