Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kolay gelsin, ben de aynı iş güç işte, belirtin uyku muydu canım senin?
Evet canım uykudan anladım ben. Normalde de yemekten sonra falan uyku bastırır ama bu başka birşey dinlensem uyusam bile gün içinde göz kapaklarım kapanıyor zor duruyorum. Göğüslerimde adet öncesi sönerdi ama maşallah baya büyüdüler

Senin bat yarın değil mi normalde?ay kısmet işte ya, maşallah, değerlerin katlana katlana artsın inşallah sağlıkla canım benim, değeein de gayet güzel zaten

Merhaba kizlar reglim bigun gecti test boyle cikti sabahtan kan verdim iki kimyasal gebelik oldu bnde buda oyle olur diye korkuyorum cunku bu seferki ilişkilerde boşalma hissetmedik ikimizde sanki olmadi hic. Bizde anlamadik simdi kasiklarimda küçük küçük ağrılar var

Eklentiler

• IMG_20190625_100352.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_20190625_100325.webp
    92 KB · Görüntüleme: 37
Oy maşallah gözünüz aydın darısı bekleyenlerin başına olsun inşallah

Son düzenleme:
Hayırla gelsin inşallah annesi

Benim de iki kimyasal hikayem var, stresli bi süreç biliyorum ama pozitif bakmaya çalış, kan ver iki gün sonra tekrarla, iyi olur inşallah

Şimdiki testleri güzel yapiyolar ki bthgc sayısı azken bile çift çizgi çıkıyor maşallah bende son test gözüm gibi bakıyom 27 sinde yapıcam inşallah Birde esime söylemedim test aldığımı rahatlık varmış her ay aynı belirtiler diyo adam Belirtilerimi bile demiyom gelesi varsa gelir uşağım ona bıraktım ne zaman keyfi isterse..

Senin bat yarın değil mi normalde?ay kısmet işte ya, maşallah, değerlerin katlana katlana artsın inşallah sağlıkla canım benim, değeein de gayet güzel zaten
Evet kuzum yaırn normalde batım. İnşallah canımm darısınıı sanaa :)) yarın artarsa içim daha rahatlıycak bakalım. İçimde bir tedirginlik var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…