- 25 Mart 2019
- 1.885
- 1.598
- 83
- 36
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #15.801
Kolay gelsin, ben de aynı iş güç işte, belirtin uyku muydu canım senin?Günaydın canım çalışıyoruz ve bir yandan uyukluyorum. Sen napıyorsun?
Adetten sonra denemeye başlayacaktın değil mi? Haydi inşallah bir an önce tekrar düzenine girer canım benim.Cok sükür cnm adet bekliyorum
Evet canım uykudan anladım ben. Normalde de yemekten sonra falan uyku bastırır ama bu başka birşey dinlensem uyusam bile gün içinde göz kapaklarım kapanıyor zor duruyorum. Göğüslerimde adet öncesi sönerdi ama maşallah baya büyüdülerKolay gelsin, ben de aynı iş güç işte, belirtin uyku muydu canım senin?
Adet olursam isterim cnm belki gerek kalmaz inşallahEczanede pahalı internetten sipariş verdim.. daha önce labaquik kullandım tavsiye etmem bu aldığım iyi istersen adresi atarım sana
Senin bat yarın değil mi normalde?ay kısmet işte ya, maşallah, değerlerin katlana katlana artsın inşallah sağlıkla canım benim, değeein de gayet güzel zatenEvet canım uykudan anladım ben. Normalde de yemekten sonra falan uyku bastırır ama bu başka birşey dinlensem uyusam bile gün içinde göz kapaklarım kapanıyor zor duruyorum. Göğüslerimde adet öncesi sönerdi ama maşallah baya büyüdüler
İnşallah gelmez cnm benimde en son 25 mayıstı 27 haziranı bekliyorum elimde bi test kaldı yapmassam olmazBenim 3 gün kaldı ama bu sefer hakkaten bir hafta kadar bekleyeceğim test yapmak için
Ya çok komiğiz bence biz yaaİnşallah gelmez cnm benimde en son 25 mayıstı 27 haziranı bekliyorum elimde bi test kaldı yapmassam olmazcanım darlanıyor test çekmecede dururken
BencedeYa çok komiğiz bence biz yaa
Oy maşallah gözünüz aydın darısı bekleyenlerin başına olsun inşallahMerhaba kizlar reglim bigun gecti test boyle cikti sabahtan kan verdim iki kimyasal gebelik oldu bnde buda oyle olur diye korkuyorum cunku bu seferki ilişkilerde boşalma hissetmedik ikimizde sanki olmadi hic. Bizde anlamadik simdi kasiklarimda küçük küçük ağrılar var
Hayırla gelsin inşallah annesiMerhaba kizlar reglim bigun gecti test boyle cikti sabahtan kan verdim iki kimyasal gebelik oldu bnde buda oyle olur diye korkuyorum cunku bu seferki ilişkilerde boşalma hissetmedik ikimizde sanki olmadi hic. Bizde anlamadik simdi kasiklarimda küçük küçük ağrılar var
Benim de iki kimyasal hikayem var, stresli bi süreç biliyorum ama pozitif bakmaya çalış, kan ver iki gün sonra tekrarla, iyi olur inşallahMerhaba kizlar reglim bigun gecti test boyle cikti sabahtan kan verdim iki kimyasal gebelik oldu bnde buda oyle olur diye korkuyorum cunku bu seferki ilişkilerde boşalma hissetmedik ikimizde sanki olmadi hic. Bizde anlamadik simdi kasiklarimda küçük küçük ağrılar var
Gerçekten oylemidir bilemedimki hemen sevinmek istemiyirumOy maşallah gözünüz aydın darısı bekleyenlerin başına olsun inşallah
İnşallah oyledirHayırla gelsin inşallah annesi
hee o stresss. Şükür bende yok o kızsen stres yapmıyorsun ki kuzum istiyorsun sadece olsun diyedoktor doktor gezip tüp bebeğe yeltenmedin daha kredin var yani
CanımsınnnnSen hariç
Evet kuzum yaırn normalde batım. İnşallah canımm darısınıı sanaa :)) yarın artarsa içim daha rahatlıycak bakalım. İçimde bir tedirginlik var.Senin bat yarın değil mi normalde?ay kısmet işte ya, maşallah, değerlerin katlana katlana artsın inşallah sağlıkla canım benim, değeein de gayet güzel zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?