- 1 Nisan 2019
- 3.313
- 5.265
- 73
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #15.821
Ben yaptim <0.100Benim 3 gün kaldı ama bu sefer hakkaten bir hafta kadar bekleyeceğim test yapmak için
Benim gecmisti canim 10 yedin dimi corekotunu. Yerken ozellikle cok agrim olmustu sonra gecti benimKizlar selamlar! nasilsiniz? haftaya sizi okuyacak bolbol vaktim olacak istenbulda olunca. Suan okuyamiyorum.
mikroskop diyor ki yumurta catladi catlayacak, ama cok agri yapti bu cörekotu bende kizlar ya, bugun 16. gun ama yani iki tarafli basinc kramp. Baya takip etmesem adet oluyorum heralde derim o derece . Bir de ben bunu yeni farkettim yumurta catlama dönemi bende kusma ve ates oluyor, son 3 adet dönemimde oldu, ama 38 falan oluyor atesim. bu 3 oldu , 15 gun sonra adet gelmis hep son 2 adet döngumde aldigim notlara baktim. ben de zehirlendim hastayim diye esimle sevismiyordum , sanirsam yarin pik olcak inaniyorum ::) pik olunca heralde agrilarim gececek diye dusunuyorum. S SiriusBlackK sende yumurta catladiktan sonra cu agri sizi gecmis miydi kiz?Eneaciz sana da sorayim bunu. yoksa adete kadar böyle mi sürecek?
Bi sen eksiktin erkek demeyen tam oldu
Kiz benimde karnim varKızlar benim karnım büyüdü bu arada artık dişardayızunutmusum bu duyguyu
Hayırlısıyla sağlıkla gelsinBi sen eksiktin erkek demeyen tam olduartik o kadar içime islediki kabullendim erkek isimleri felan bakiyorum kiza dair bisey yok. Kiz derse inanmicam
Gazdır o daha kızKiz benimde karnim var
Oyle tabikide kuzum onemli olan saglikli olmasi ikisinede kabulum Rabbim saglikla kucagima almayi nasip eder insallah.Hayırlısıyla sağlıkla gelsinama hissiyat işte
Gaz diil canim gobekGazdır o daha kızBebikin 14 den sonra cıkıor
Aminnnn hepimiz inşallahOyle tabikide kuzum onemli olan saglikli olmasi ikisinede kabulum Rabbim saglikla kucagima almayi nasip eder insallah.
Kiizz on niye ban yedi hangi konudanAminnnn hepimiz inşallahbu arada konus sahıbımız boncukta ban yemiş
evet tam 10 gun yedim. bende de baya 8-9. gune kadar pek bi sikinti olmadi ondan sonra basladi, ama benim adet duzenim zaten 32 idi bu duzensizlkiklerden önce, senin sanirim 28 idi di mi? o sebeple 4 gun kadar bi gecikmeli yasiyor olacagim herseyi senden buyuk ihtimalle, caladiktan sonra gececek heralde agri, ya bence bende sdece tek taraftan olmadi yumurta büyümesi bu ay iki taraftan da var gibi,Benim gecmisti canim 10 yedin dimi corekotunu. Yerken ozellikle cok agrim olmustu sonra gecti benim
Hatta 26 canim benimevet tam 10 gun yedim. bende de baya 8-9. gune kadar pek bi sikinti olmadi ondan sonra basladi, ama benim adet duzenim zaten 32 idi bu duzensizlkiklerden önce, senin sanirim 28 idi di mi? o sebeple 4 gun kadar bi gecikmeli yasiyor olacagim herseyi senden buyuk ihtimalle, caladiktan sonra gececek heralde agri, ya bence bende sdece tek taraftan olmadi yumurta büyümesi bu ay iki taraftan da var gibi,
göbektir o göbek. Bebek olsa duramazdınKiz benimde karnim var
ben araştırdım. SiyasetKiizz on niye ban yedi hangi konudan
Ne güzel yaa geçen gün bende kuzenimin karnına dokundum tekmeliyordu çok güzel bir duygu gerçekten.Kızlar benim karnım büyüdü bu arada artık dişardayızunutmusum bu duyguyu
Siyasetten yemiş zor döner o birazKiizz on niye ban yedi hangi konudan
Bence değerin hiç öyle tedirgin olunacak bir değer değil, gerçekten rahatlat kendini, çok güzel olacak inşallahEvet kuzum yaırn normalde batım. İnşallah canımm darısınıı sanaa :)) yarın artarsa içim daha rahatlıycak bakalım. İçimde bir tedirginlik var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?