Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar selamlar! nasilsiniz? haftaya sizi okuyacak bolbol vaktim olacak istenbulda olunca. Suan okuyamiyorum.
mikroskop diyor ki yumurta catladi catlayacak, ama cok agri yapti bu cörekotu bende kizlar ya, bugun 16. gun ama yani iki tarafli basinc kramp. Baya takip etmesem adet oluyorum heralde derim o derece . Bir de ben bunu yeni farkettim yumurta catlama dönemi bende kusma ve ates oluyor, son 3 adet dönemimde oldu, ama 38 falan oluyor atesim. bu 3 oldu , 15 gun sonra adet gelmis hep son 2 adet döngumde aldigim notlara baktim. ben de zehirlendim hastayim diye esimle sevismiyordum , sanirsam yarin pik olcak inaniyorum ::) pik olunca heralde agrilarim gececek diye dusunuyorum. S SiriusBlackK sende yumurta catladiktan sonra cu agri sizi gecmis miydi kiz? Eneaciz sana da sorayim bunu. yoksa adete kadar böyle mi sürecek?

Benim gecmisti canim 10 yedin dimi corekotunu. Yerken ozellikle cok agrim olmustu sonra gecti benim

Benim gecmisti canim 10 yedin dimi corekotunu. Yerken ozellikle cok agrim olmustu sonra gecti benim
evet tam 10 gun yedim. bende de baya 8-9. gune kadar pek bi sikinti olmadi ondan sonra basladi, ama benim adet duzenim zaten 32 idi bu duzensizlkiklerden önce, senin sanirim 28 idi di mi? o sebeple 4 gun kadar bi gecikmeli yasiyor olacagim herseyi senden buyuk ihtimalle, caladiktan sonra gececek heralde agri, ya bence bende sdece tek taraftan olmadi yumurta büyümesi bu ay iki taraftan da var gibi,

Hatta 26 canim benim haklısın o zaman gec olmasi normal. Bende cift tarafli agri yasadim . Insallah sendende guzel haber alcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…