- 25 Mart 2019
- 1.885
- 1.598
- 83
- 36
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #15.841
Yaaa, tüh.önümüzdeki aya o zaman inşallah canım benim, hazırlıklar başlasınBen yaptim <0.100seninle aynıyız bat
arastirmak:))) süpoersiniz kizlarr:) valla istifa edip araniza katilasim var vakit lazim :)göbektir o göbek. Bebek olsa duramazdın
ben araştırdım. Siyaset
ay insallah canim ya:) bakalim diyorum ya öncelikli yumurtlama olmali, sonra biz esimle o tarihi veya öncesini yakalamaliyiz, sonra yuzde 25 ihtimal olusabilir. daha bunu bile tutturamadigimdan :) insallah bu ay olur ama ya , olmasa da üzülmicem söz verdim kendimeHatta 26 canim benimhaklısın o zaman gec olmasi normal. Bende cift tarafli agri yasadim . Insallah sendende guzel haber alcaz
Yok yok sen para kazan. Burda kimse bana araştırdım diye para vermiyorrarastirmak:))) süpoersiniz kizlarr:) valla istifa edip araniza katilasim var vakit lazim :)
sen bir milyon yıldır bat beklemiyor musun ya nasıl daha üç gün olabilirYaaa, tüh.önümüzdeki aya o zaman inşallah canım benim, hazırlıklar başlasın
ama begeniyoruz bak o da bisi:)Yok yok sen para kazan. Burda kimse bana araştırdım diye para vermiyorr
Hehehh aynen Allah razı olsunama begeniyoruz bak o da bisi:)
Kızlaarrr yorum bekliyorumKızlar 2 saatlik uçak yolculuğu yapacağım sizce sakıncası olur mu 5 haftalık hamileyim.
ben olsam kesinlikle doktorumu arar sorardımKızlaarrr yorum bekliyorum
Canım otobüsle gitcektim doktorum uçakla git dediben olsam kesinlikle doktorumu arar sorardımsormadan gitmezdim
Hayır ama hemen giriyorum son mesajlarınaben de dün gece mazallah ban yiyordum az kalsın okudunuz mu bilmiyorum.
Canım otobüsle gitcektim doktorum uçakla git dedi
Ne bileyim bir şey olur diye korkuyorum
kız niye takıyorsun o zaman
ben bilmeden yapmistim, teyteyy hem de havaalaninda 3 km kosmustum , bilmiyordum gebe oldugumu ama. ucakta da icmistim. gece 3 de eve dönüp sabah 6 da da ise gitmistim. hicbisicik olmadi ondan bu kadar detayli yazdim.Kızlaarrr yorum bekliyorum
İnşallah canım çok sağolBence değerin hiç öyle tedirgin olunacak bir değer değil, gerçekten rahatlat kendini, çok güzel olacak inşallah
Ben bu konuyu daha önceden araştırmıştım sıkıntı olmuyor bildiğim kadarıyla. Şimdiki uçaklar bu konuda güvenli. Sadece arada bir kalkıp yürü canım uçağın içinde.Kızlar 2 saatlik uçak yolculuğu yapacağım sizce sakıncası olur mu 5 haftalık hamileyim.
Otobüsle gitme sakın daha kötü olursun. Bence uçak en iyisi.Canım otobüsle gitcektim doktorum uçakla git dedi
Ben bu konuyu daha önceden araştırmıştım sıkıntı olmuyor bildiğim kadarıyla. Şimdiki uçaklar bu konuda güvenli. Sadece arada bir kalkıp yürü canım uçağın içinde.
Doktorum da uçağı önerdi bir sıkıntı olsa uçağa da binme derdi dimi canım.Otobüsle gitme sakın daha kötü olursun. Bence uçak en iyisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?