Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sorma ya ben de polikistik falan boşa uğraşıyormuşum meğerse içimdeki pislikten olmuyormuş çocuğum
boş boş yorumlar ya. Bakmışki sen söylediklerinde haklısın verecek cevap bulamamış. Bi girmiş bakmış bu kız nelere mesaj atmış diye sonra demiş bunun çocuğu olmuyor ben bi seviyesizlik yapam bundan vuram demiş ama sen hanımefendiliğini korumuşsun her zaman ki gibi çiçeğimmmm

Kız sen beni başkasıyla karıştırdın, bu ay çok sakin geçirdim aslında ben hatta hiç test mest yapmadım, yapmayacağım.o hatırladığın ya başkası ya da geçen ayım
yok kız bir hafta önce falan demek ki 9 günüm var falan diyordun ya geçmeden yapmayacağım diyordun bana bu bir hafta çok uzun geldi

Aynen oyle kuzum Rabbim zamanini biliyor insallah tez vakittedir

Ay ben o konuyu nasil kaciririm huyumdur her konuda ban yemek banada gosterin

Yaa ben bugun ne bahtsizim kizlaar hava 35 derece, bisiklete binmek zaten bu yumurtalik agrisindan zorluyodu, tam oglani almaya ciktim isten lastigim patlamis ofise bisikleti birakip, arkasina bagli bebek arabasi gibi olan römorku söktüm oglani almaya gittim 35 derece sicakta ite ite 3 km, 3 km de ofise geri getirdim, daha 4 km yuruyuo eve gitmek zor geldi. bisikleti tamir etmeye calistik ofiste pompam bozulmus. yarin sabah ehliyet sinavim var bisiklet bana illaki lazim esim birakacak oglumu yuvaya ben de ayni sirada bisikletle sinava gidicem. simdi esimin gelmesini bekliyoruz ofiste oglan agliyor falan

Yaaa kız oralarda otobüs motopüs yok muuu

Kan sonucun nasıl çıktı canım? Hadi şöyle güzel bi değer olsun, hem bizim gibi kimyasal yaşayanlara da umut olursun

Ya kızlar bende çörek otu kullandım 10 gün şuan adetin 14 uncu günü henüz yumurtlama olmadı kahve rengi akıntım oldu bugün ovulasyon testiyle takip ediyorum acaba enfeksiyon falan mı oldu diye korkuyorum sizde yumurtama yaklaştı diye mi kahve akıntım oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…