- 10 Ocak 2009
- 4.210
- 7.585
- 358
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #15.861
sorma ya ben de polikistik falan boşa uğraşıyormuşumbenibekleyin töbeleeeer olsunnnn sen ne pis bi insanmışsın meğer için çürümüş senin. Seni fesat seni kem gözlü seni bedduacı seni
sorma ya ben de polikistik falan boşa uğraşıyormuşummeğerse içimdeki pislikten olmuyormuş çocuğum
Kız sen beni başkasıyla karıştırdın, bu ay çok sakin geçirdim aslında bensen bir milyon yıldır bat beklemiyor musun ya nasıl daha üç gün olabilir
yok kız bir hafta önce falan demek ki 9 günüm var falan diyordun ya geçmeden yapmayacağım diyordun bana bu bir hafta çok uzun geldiKız sen beni başkasıyla karıştırdın, bu ay çok sakin geçirdim aslında benhatta hiç test mest yapmadım, yapmayacağım.o hatırladığın ya başkası ya da geçen ayım
Evet gobekgöbektir o göbek. Bebek olsa duramazdın
ben araştırdım. Siyaset
Aynen oyle kuzum Rabbim zamanini biliyor insallah tez vakittediray insallah canim ya:) bakalim diyorum ya öncelikli yumurtlama olmali, sonra biz esimle o tarihi veya öncesini yakalamaliyiz, sonra yuzde 25 ihtimal olusabilir. daha bunu bile tutturamadigimdan :) insallah bu ay olur ama ya , olmasa da üzülmicem söz verdim kendime
Ay ben o konuyu nasil kaciririmboş boş yorumlar ya. Bakmışki sen söylediklerinde haklısın verecek cevap bulamamış. Bi girmiş bakmış bu kız nelere mesaj atmış diye sonra demiş bunun çocuğu olmuyor ben bi seviyesizlik yapam bundan vuram demiş ama sen hanımefendiliğini korumuşsun her zaman ki gibi çiçeğimmmm
Hee tamam, ondanyok kız bir hafta önce falan demek ki 9 günüm var falan diyordun ya geçmeden yapmayacağım diyordun bana bu bir hafta çok uzun geldi
Valla çok sinir bozucuuu. Profil resmi diye. Okurken sessizce sövüyorsunAy ben o konuyu nasil kaciririmhuyumdur her konuda ban yemek banada gosterin
Yaaa kız oralarda otobüs motopüs yok muuuYaa ben bugun ne bahtsizim kizlaarhava 35 derece, bisiklete binmek zaten bu yumurtalik agrisindan zorluyodu, tam oglani almaya ciktim isten lastigim patlamis ofise bisikleti birakip, arkasina bagli bebek arabasi gibi olan römorku söktüm oglani almaya gittim 35 derece sicakta ite ite 3 km, 3 km de ofise geri getirdim, daha 4 km yuruyuo eve gitmek zor geldi. bisikleti tamir etmeye calistik ofiste pompam bozulmus. yarin sabah ehliyet sinavim var bisiklet bana illaki lazim esim birakacak oglumu yuvaya ben de ayni sirada bisikletle sinava gidicem. simdi esimin gelmesini bekliyoruz ofiste oglan agliyor falan
Kan sonucun nasıl çıktı canım? Hadi şöyle güzel bi değer olsun, hem bizim gibi kimyasal yaşayanlara da umut olursunMerhaba kizlar reglim bigun gecti test boyle cikti sabahtan kan verdim iki kimyasal gebelik oldu bnde buda oyle olur diye korkuyorum cunku bu seferki ilişkilerde boşalma hissetmedik ikimizde sanki olmadi hic. Bizde anlamadik simdi kasiklarimda küçük küçük ağrılar var
Dombili OlcanGaz diil canim gobekyiyorum yani
Siyaset konusundan yemişKiizz on niye ban yedi hangi konudan
Evet canım inşallahhhh sende :)Ne güzel yaa geçen gün bende kuzenimin karnına dokundum tekmeliyordu çok güzel bir duygu gerçekten.
Sağlık ocağında yaptigim icin yarin öğleden sonra cikicakmis bnde beklemedeyim inşallah sonu Guzel olurKan sonucun nasıl çıktı canım? Hadi şöyle güzel bi değer olsun, hem bizim gibi kimyasal yaşayanlara da umut olursun
Kan sonucun nasıl çıktı canım? Hadi şöyle güzel bi değer olsun, hem bizim gibi kimyasal yaşayanlara da umut olursun
[/QUOTE
Bide bnm hala sanki hasta olcakmisim gibi bacagim agriyo normal mi peki bide kimyasal gebelik olunca test bu şekilde çıkar mı peki
İnşallah canım inşallahAdet olursam isterim cnm belki gerek kalmaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?