- 25 Aralık 2015
- 3.023
- 6.935
- 158
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #15.881
İnşaaalllaahhh gebeliktir canım doktora gitsene yarınKızlaar yanlarımda ağrı var ve sırtımda da yerleşmeyse normal mi bu
( pembe akıntım oldu demiştim büyük ihtimalle yerleşme dedi arkadaşlarım )
Camım test yaptım attım mı gruba bilmiyorum arkadaşlarımın çoğu %90 var diyorİnşaaalllaahhh gebeliktir canım doktora gitsene yarın
Ben görmedim ama belirtiler de var gbiCamım test yaptım attım mı gruba bilmiyorum arkadaşlarımın çoğu %90 var diyorama kasık altlarım bel ağrımlarım var .. göğüslerde sızlamaa alnımın ortasında kocaman da bi sivilce
Kuzum pembe bi kanamam geldi test yaptım çıktı bata 7 günüm varBen görmedim ama belirtiler de var gbi
Hamilesin canım bariz hayırlı olsunKuzum pembe bi kanamam geldi test yaptım çıktı bata 7 günüm vararkadaşlarım kesim diyor kan vereceğiz bakalıım inşallaah ❤
Ayyy tatlııım ağzın bal yesin ❤ çevremdekiler de öyle diyor ama ben inanamıyorum halaHamilesin canım bariz hayırlı olsun
Valla çok sinir bozucuuu. Profil resmi diye. Okurken sessizce sövüyorsun
aman boşver yaAllah Allah sanki denk gelmistim ama kavgayi gorememisim
Bnm komple bacaklar ağrıyordu olmaz bişiAyyy tatlııım ağzın bal yesin ❤ çevremdekiler de öyle diyor ama ben inanamıyorum halakasık altlarım arıyor belim yanlarım öyle normal mi peki bu ağrıların böyle erkenden başlaması korkuyorum
Günaydınn canımmGünaydınlaaaaaaaarhamileler dört oluyor
Neden ki canımBugün hiç keyfim yok
Bilmiyorum yok yere canım sıkılıyor yaaaa ağlayasım geliyorNeden ki canım
bende folattro kullanıyorum, bana da doktor bu markayı önerdi.Bana doktor folattro yazdi onu kullaniyorum icinde iyotta var belki tiroidim var diyedir. Inofolic i farkli bisey mi acaba diye sanmistimmm. Folattroda 55₺ bu arada merak edenler icin. Icinde baska vit lerde var sanirim bakmistim ilk verdiginde doktor. Tesekkr edermmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?