Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bence catlama olmus ondan olmus kahverengi akinti yaa. ben de kullandim cörekotu ve ovu testlerine ne kadar güvenebiliriz ki bilemiyorum ben canim, sonucta fazla su ictiysen , o iki saat aralikta LH cok yükselmediyse gercekten guvenli mi? ben mesela 2 gun idrarda bakamadim, bugun yine bakicam ama bence gecti bugun 17. gunum sanki dun catladi bugun bi rahatlama var gibi. iltahaptan kahverengi akinti olur mu hic duymadim kiz korkma.

Kıyamam kuzum yaa dua oku bol bol rahatlarsın. Sen ne zaman doktora gitceksin?
Yaa temmuzun 10 undan sonra gideceğim. Ama ben biraz da buna takıyorum galiba. Çevremde hep bebek lafları yaaaf. Reklamlarda bile hep bebek reklamları var yahuu şaka gibi. Acaba doktoru dinlemesemiydim diye düşünüyorum. Temizlik yapmam lazım canım onu da istemiyor. Tel elimde sıcaktan patlayacak resmen. Ben bebek istiyorummm

kizlar ya ben bahtsizligin kitabini mi yazsam ne yapsam?
bu sabah ehliyet sinavim vardi, esim birakacaktri oglani, 4 km bisikletle gidip sürücü kursuna gidecektim ordan arabayla 5 km uzakliktaki sinava götüreceklerdi, öncelikle tamir edilen bisikletimin sabah yine lastigi inmis ben de eski bisikletimi aldim , ama onda ne bebek koltugunu sabitleme aparati takili ne de o bahsettigim bisiklete takilan bebek arabasi gibi römorku takma aparati. neyse dedim is cikisi düsünürüm bu sorunu bas pedala. tam sürücü kursunun önünden vaktinde gectim , herkes ordaydi, dedim su koseden para cekip döneyim. bi döndüm kimsecikler yok. kurs kapali. dedim pis Almanya iste, 07:12 olunca saat aramadan etmeden beni birakip cekip gitmisler, ariyorum acmiyor kadin , mesaj atiyorum cevap yok falan. bir de ben ilkinden kaldim, bunu da böyle kacirirsam 3. son hakkim kaliyor, onda da kalirsam psikologa gitmem gerekiyormus:l burda böyle sacma bisi var. ben de acilen atladim otobusle gittim sinav yerine. kadin bana bön bön bakiyor, kadin bana maili 26 haziran diye gönderip. sisteme baska tarih yazmis salak:l beni aldi , büroya geri döndük, yazdigi tarih benim tam ucagimin kalktigi gün olamaz böyle bi sans ya deli oldum. bi de kadinin telefonu bozulmus ondan ulasamamisim. ha bir de esim bes kere aradi , yok gunes kremi nerde oglani kremlicem. yok yuvaya havuz kurmuslar mayosu nerde, mayosu bendeydi. ay bi de bu takildi aklima, herkes havuzda bizimki kösede agliyor, niye salak annesi mayosunu getirmedi diye. Bunu 20 sene hatirlar cocukluk travmasi olur diye cikip gidip marketten havuz bezi alip eski bisikletimle bi de yuvaya bez tasidim, bari dedim o mutlu olsun . simdi ofise geldim ama sizce de kizlar naapsam ben bi kursun falan mi döktürsem Bu kadari da cok degil mi ya? Patronum burda yok ama o da cok uzerime geliyor, bugün bi parca laf soksa sanirim oturup hüngür hüngür aglicam. Bu nasil bi kaderdir ya, daha bunun arabanin direksiyon sinavi var,. o bitcek motor icin tekrar biryigin özel ders, sonra motor sinavi. Araba ehliyetiniu halletmem yuzde yuz sart ama, hadi motordan esimle kavga edip vaygecebilirim de arabayi illa kullanmaliyim sansim yok burda

Kızlar corek otu ne zaman ve nasıl kullanılıyordu 1.5 yıldır olmuyor bir de onu denemek istiyorum 1 kızım var bu arada

gel birlikte aglayalim kiz. ben de doluyum ... bugunku konum ama bebek degil. o noktaya yaklasamadim bile... kimse sana laf koymuyor bebek bebek derken , bunu düsün. bence sen de benim gibi hassaslastin, bize öyleymis geliyor,

gel birlikte aglayalim kiz. ben de doluyum ... bugunku konum ama bebek degil. o noktaya yaklasamadim bile... kimse sana laf koymuyor bebek bebek derken , bunu düsün. bence sen de benim gibi hassaslastin, bize öyleymis geliyor,
Yaa sana da üzüldüm okudum şimdi. Nasıl yapcan pekii Türkiye ye mi gelcen sınava mı gircen hıı kimse laf koymuyor ama kayınvalide söyleyip duruyor artık tabi biz daha erken diyoz ama o çok pişman olursunuz vs diyo üfff ne biliyim yaaaaa dağ başına gidip alğlamak istiyorum ama sadece bebek değil tabiki mesele. Benimki de artık şükürsüzlük heraldee. Yaa her ay bi zaman da oluyor benim böyle buhranlanmam. Acaba yumurtlama yaklaşıyor ondan mı

Merhaba hoşgeldin kaç yaşındasın, ilk denemeniz mi

Kızlar corek otu ne zaman ve nasıl kullanılıyordu 1.5 yıldır olmuyor bir de onu denemek istiyorum 1 kızım var bu arada
adetin 2. günü baslayip 12. gunune kadar sabah aksam ac karna bi tatli kasigi yiyordun. ama tarifi Eneaciz in yazisindan almistim ben. yiyip de gebe kalmayan cok az, bakalim ben de iste 17. gundeyim bu ay yedim. bir etkisini görecek miyim bekliyorum

kesin yumurtlama dönemleri, progesteron da artiyormus bi an lh ile birlikte, iste o ara yumurta catliyormus bu ikisinin etkisiyle. progesteron aglaklik hormonu zati, o yapiyo bence de. ben de aglicam aglicam da sonra bas agrisi yapiyo, bu sicakta bas agrisi cekemem yani

Üzülme kuzum ya kıyamam sana vakti zamanı var herşeyin biliyorsun. Ama ascutla hamile kalsan daha sıkıntılı olabileceğini söylemiş doktor Doktor randevusundan önce çalışmalara başla istersen geçmiştir heralde hastalık. Rabbim içini ferahlatsın,en kısa zamanda bir bebiş haberi versin sanada inşallah

Senin yaşın daha küçük, evliliğinizde yeni sayılır. Oyüzden çok takılma öyle diyenlere. Stresi ve çocuk düşüncesini kafandan at bu ay denemelere başla hazır ovülasyonda geliyormuş. Nasip meselesi düzelmiştir hastalığın hayırlısıyla olur inşallah.

ucaga baktim oglen 15 deymis neyse ki , sinav sabah 7:45 de oh . insallah gecerim. Ya canim istersen kayinvalideye de artik biz de niyetliyiz artik kismet falan de. ya da doktoru bekle kiz, hala gecmediyse hastalik bazi saglik problemlerim gecsin ondan sonra niyetliyiz insallah dersin. bunu diyince de her ay gözünün icine bakmalar sormalar basliyor maalesef, benim anam ilk cocukta beni böyle cok kasti. 6. ayin sonunda tüp bebek merkezi söylemeye baslamisti bagirip kapamistim teli. simdi ikinci icin de ayni davranisi bekliyorum o sebeple 9 aydir gik dememistim , kismet vakti nezamansa o zamandir diyip kestirip atiyodum.Ama en son iste bu haftasonu aglaya aglaya anlattim skype da sonuda, ay dedii amaaan ne takiyosun var bitane cocugun , illa ikinci de olacaktir bosver dedi. benim iki abimin arasi 3,5 yas, biz 3 kardesim , ben kazayla olmusum abim 9 aylikken gebe kalmis annem bana iste testlerde fln cikmamaisim 3 ay. doktor el muayenesinde demis ki zaten 3 ayi gecti istesen de alamayiz ama zaten bu kiz dogurursun memnun memnun demis. ama ben o kadar erken gelince ortanca kardesimizle annem duzgun ilgilenememis, buyuk abinle cok guzel ilgilendim basbasaydik dedi icimi rahatlatti benim biraz. Ben de oglumla bu basbasaligin tadini cikararak avutuyorum kendimi. Herseyin vakti var valla var bille var canim , kaderse hangi tarihse o. bir de bazisi tik diye pitpit gebe kalip doguruyor evet haklisin ama bir canli getiriyorsun Dünyaya, bambaska birsey, canindan can cikiyor. ilk nefesini aliyor, o ilk nefesini aldigi tarih bence iste o kader, o biryerlerde yazili. o tarih gelmeden biz 10 kere tüp bebek yapsak da tutmuyor, biliyorsundur hikayeleri

Ağlaklık hormonununa yeni duydumdemek belkide cidden ben öyle oluyorumdur kız bunu araştırayım biii

Yok ya ben bi defa evet bizde istiyoruz desem başını alamayız ben biliyorum. Şimdiden diyor öyle ha diyince olmaz belkide olmayacak eğer bi hastalık falan varsa şimdiden çaresine bakalım diyor ben anlatsam böyle böyle diye hergün sorar soruşturur ben gelemem öyle şeylere darlanırım. Sırf o yüzden belki vaz bile geçerim yani bebek konusundan. Zaten annem geçen dedi sen bebek istiyorsun ama olmuyor ben biliyorum diye halbuki ona da hiç demedim istiyoruz doktora gittim vs diye. O nerden çıktı yok öyle bişey biz daha genciz evliliğin tadını çıkarım az gezelim dedim. Ben anlamıyormuyum sanıyorsun dedi. Nerden anlıyon dedim. Anneler hisseder dedi ben şok. Hemen konuyu değiştim yani dediğin gibi kader bakalım ne zamana yazılmış yavrumun doğumu ama işte insan da hemen olsun istiyor ya bide ben bu ara hiç takip vs yapmadım ya ondan da heralde sıkıldım. Belirti ne arayamıyorum mağlum. Ascus da bence yine geçmedi ben inanmıyorum ilaçların işe yaradığına o yüzden doktoru da beklemek istemiyorum. Aman öfff bilmiyorum ya ben en iyisi ev temizleyim

Bi iki gün sonra ovulasyon acaba denesem mi kız belki tutar. Hadi tutarda doktor ben korun dediydim derse. kazayla oldu derim bende

Benim yumurtlama olduğu zaman aşırı akıntım olur canım burdan da takip ediyorum bide iki ay ovu kullandım doğru bi şekilde göstermişti bilmiyorum ki şaşırdım su içmedim canım sabah ikinci idrarla yapmıştım bide akşam 10 gibi merak edip yaptım ayy bilemedim neyse zaten biz gün aşırı deniyoruz sürekli bu yönden için rahat kaçırdım mı diye kafama takmıyom

Benim esim anca ben ben gebeyken gün asiri sevismek ister ya adam ters:)
ben gebeyim fln mi desem hahaha :) e o zaman bakmanin ne önemi var ki zaten her gün iliski oluyosa :) zaten birgun olup birgün olmasa bile en yüksek ihtimal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…