- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #15.941
Onlar dedi diye yapmadığımı bilsinler diye mi dedin kız. Bu özgürlükmüÖzgürlüğünün kısıtlanması fikrine bile dayanamayanlarda bugün
Tabii canım, baskılara boyun eğmek zorunda hissetmek başlı başına özgürlüğün kısıtlanması demek benceOnlar dedi diye yapmadığımı bilsinler diye mi dedin kız. Bu özgürlükmühee fikir özgürlüğü.
Hemen sevinmiyorum ama beklicem hafyasonuna kadar ozaman sevincem hayirli olur ins en kisa sürede seninde güzel haberlerin olur inşallahYaaa canım benim hayırlı uğurlu olsun, çok sevindim, darısı bana inşallah
Artmıştır artmıştır, güzel düşün.böyle hissedersen hormonların da etkilenir bak, iyi bak iyi olsun canımKızlar bugün tekrar hastaneye gidicem heyecanlıyım inşAllah değerim yükselmiştir. Mide ağrısı ve gaz sancısı çekiyorum normal mi bilemedim
Peki senin önceki kimyasallarında nasıldı değerlerin, battan sonra mı öğrenmiştin?battan ne kadar sonra kanaman başlamıştı?Hemen sevinmiyorum ama beklicem hafyasonuna kadar ozaman sevincem hayirli olur ins en kisa sürede seninde güzel haberlerin olur inşallah
İnşAllah canım ya akşamı sabırsızlıkla beklemedeyimArtmıştır artmıştır, güzel düşün.böyle hissedersen hormonların da etkilenir bak, iyi bak iyi olsun canım
Akşam mı randevun? Bize de yaz madem artışını, bekleriz güzel haberiniİnşAllah canım ya akşamı sabırsızlıkla beklemedeyim
Görümcem hastanede çalışıyor o yüzden şanslıyım biraz istediğimde gidebiliyorum haber veririm tabikisiAkşam mı randevun? Bize de yaz madem artışını, bekleriz güzel haberini
Doğru diyosun. Ama insan ister istemez gıcık olmaz mı bak biz dedik de yaptılar diye düşünürlerse. Neyse ki bende biraz çakallık varTabii canım, baskılara boyun eğmek zorunda hissetmek başlı başına özgürlüğün kısıtlanması demek bence
Bati anlamıyorum bi türlü böyleydi degerler hep adeti bigun gecince baktim değerlerePeki senin önceki kimyasallarında nasıldı değerlerin, battan sonra mı öğrenmiştin?battan ne kadar sonra kanaman başlamıştı?
valla bizde bu konuda cok komik bisi olduydu. Benim kaynanam Alman ve cok genc evlendik ya, kadin evlenmeyelim yeni tanistik yine benim yanimda soka girip aglamisti duyunca, iste hamile mi niye evleniyosunuz diye akli cikmisti. ben 19 esim 24 yasindaydik. o sebeple yillarca lafini etmedi, bosaniriz diye bekledi bence Türk gelin hic icine sinmiyordu yani. artik 9 sene bitmisti biz karar verdik esimle ama kaynanamlara fln asla söylemedik. deniyoruz olmuyor 10 ay gecmis zaten moralim sifir. kisa bi haftasonu Almanya kacamagi yapmistik esimle, ormanda yürüyorduk hep birlikte, kaynanam bana dedi ki yaklasip, ben de artik babane olmak istiyorum. Ben hic anlamamis gibi yaptim hafif gülümseyip gectim:) ben meger o zaman 5 haftalik gebeymisim haberim yok:) 2 hafta sonra skype da söyledigimizde kadin sok oldu yüzünü görmeliydin kiz :) Bir kere demis de gebe kalmisim gibi oldu ama zaten gebeymisim yani:) saniyordur ki simdi ben hop diye kaldim gebe :) hic bozmadim valla, anlatmistir arkadaslarina bence yani, ben bi kere söyledim aninda gebe kaldi diye. ikinci nerde diye sormuyor kendisi mesela:) sorsa belki yine kalirim gebe hmmm::)))Onlar dedi diye yapmadığımı bilsinler diye mi dedin kız. Bu özgürlükmühee fikir özgürlüğü.
canim senin baya olan 5. hafta icinde oluyor bak tam rahme yerlesirken. 3. de kimyasal olursa kan pihtilasmasi olmasin kiz? bizim gelin de böyle 5 tane fln düsürdü cünkü hic de anlamadilar. cöyümü zahmetli olsa dabasit yani. hic arastirdin mi?Bati anlamıyorum bi türlü böyleydi degerler hep adeti bigun gecince baktim değerlere
Ee sen bu durumda sinir olmuyor musun mesela. Onun demesi ile çocuk yaptığını düşündüğü içinvalla bizde bu konuda cok komik bisi olduydu. Benim kaynanam Alman ve cok genc evlendik ya, kadin evlenmeyelim yeni tanistik yine benim yanimda soka girip aglamisti duyunca, iste hamile mi niye evleniyosunuz diye akli cikmisti. ben 19 esim 24 yasindaydik. o sebeple yillarca lafini etmedi, bosaniriz diye bekledi bence Türk gelin hic icine sinmiyordu yani. artik 9 sene bitmisti biz karar verdik esimle ama kaynanamlara fln asla söylemedik. deniyoruz olmuyor 10 ay gecmis zaten moralim sifir. kisa bi haftasonu Almanya kacamagi yapmistik esimle, ormanda yürüyorduk hep birlikte, kaynanam bana dedi ki yaklasip, ben de artik babane olmak istiyorum. Ben hic anlamamis gibi yaptim hafif gülümseyip gectim:) ben meger o zaman 5 haftalik gebeymisim haberim yok:) 2 hafta sonra skype da söyledigimizde kadin sok oldu yüzünü görmeliydin kiz :) Bir kere demis de gebe kalmisim gibi oldu ama zaten gebeymisim yani:) saniyordur ki simdi ben hop diye kaldim gebe :) hic bozmadim valla, anlatmistir arkadaslarina bence yani, ben bi kere söyledim aninda gebe kaldi diye. ikinci nerde diye sormuyor kendisi mesela:) sorsa belki yine kalirim gebe hmmm::)))
Hic umrumda degil. cünkü bi kere söyledi oldu :) oldu ya gerisi umrumda degil, ve asla cok istedik aylarca olmadi diye de anlatmadim. onun mesela olmamis, esim 4 yasini gectikten sonra olmus, istemisler yillarca ikinciyi olmamis, tam vazgecmisler sora olmus. o anlatti ben anlatmadim valla. psikolojik etkilenmiyim diye, cok üstüme gelseydi belki bilmem uyuz olabilirdim de.Ee sen bu durumda sinir olmuyor musun mesela. Onun demesi ile çocuk yaptığını düşündüğü için
bir sonraki aya bakmışım yanlışlıkla.4 temmuz olmasin?
Bat beklenen adet tarihi demek, o zaman sen hep battan 1 gün sonra yaptırmışsın testlerini, ve bak ilk defa bu ladar yüksek çıkmış, iyi olacak bu sefer inşallahBati anlamıyorum bi türlü böyleydi degerler hep adeti bigun gecince baktim değerlere
Ya sorma 1.30 da randevum vardı devletten aldım yine smear falan veriyim diye şansımdan mıdır nedir 1 saat bekledim sonra doktora bir önceki değerimi söyledim kan istedi tekrar. Dedim muayene etmiycek misiniz zaten gözükmez kese dedi. Smear istiyorum ben dedim yarın sonucunu getirdiğinde yaparız dedi. Belki getirmiycem sonucumu Allahım yarabbim ya kanser eder bu doktorlar. Özele gitcektim dedim yakında devlet var para vermiyim boşuna gittiğimle kaldım. Neyse kan verdim akşam üzeri çıkarmış internetten bakcam artık değerim yükselmişmi.Evet kuzum 10 mayıstan beri korunuyokneyse yaa sabrın sonu selamettir ben az daha bekleyim en iyisi sen ne yapıyon ya asılll. Kaçta gideceksin doktora
Evet testler yapildi pıhtı varmi diye yok bisey cikmadi hormonlara bakıldı hersey temiz çıktıcanim senin baya olan 5. hafta icinde oluyor bak tam rahme yerlesirken. 3. de kimyasal olursa kan pihtilasmasi olmasin kiz? bizim gelin de böyle 5 tane fln düsürdü cünkü hic de anlamadilar. cöyümü zahmetli olsa dabasit yani. hic arastirdin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?