- 26 Şubat 2019
- 3.370
- 3.401
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #15.921
Aynen canım bizde öyle gidiyoruz bakalım nasip bence sende söyle hamileyim gün aşırı denesin öyle daha çok hoşuna gidiyor demekki eşininBenim esim anca ben ben gebeyken gün asiri sevismek ister ya adam ters:)
ben gebeyim fln mi desem hahaha :) e o zaman bakmanin ne önemi var ki zaten her gün iliski oluyosa :) zaten birgun olup birgün olmasa bile en yüksek ihtimal.
stres yok ya ondan bence.Aynen canım bizde öyle gidiyoruz bakalım nasip bence sende söyle hamileyim gün aşırı denesin öyle daha çok hoşuna gidiyor demekki eşinin
Aynen canım öyle rahatlıyor kafası demekkistres yok ya ondan bence.
Evet kuzum 10 mayıstan beri korunuyok10 temmuza birşey kalmamış zaten. Sen geçen ay korundun zaten dimi o kadar zamanfır ilaç kullanıyorsun ya geçmiştir heralee daha.
Kızzz temmuz mu ağustos mu bat anlamadım kiiiiYaş 32, 3 senelik evliyim, 3 sene korundum, Haziran ayı ilk deneme ayım. 7 temmuz beklenen adet tarihim. (Pardon önceki mesajımda yanlış yazmışım)
Bu ay adetimin 10. günü kadın-doğum doktoruna gittim genel bir muayene için. Sağ tarafta yumurtan gelişmiş, rahmin gebeliğe hazırlanmış eğer bebek istiyorsan 13 ve 14. günü değerlendir dedi. Yalnız daha sonra ben hiçbir akıntı vs. hissetmedim. Ara ara o yumurta akıntıyı hissederdim daha önce. Yine de 11, 13 ve 15. günleri değerlendirdim. Bu arada laboquick marka ovülasyon testi de yaptım ama t çizgisi hep silik çıktı bu süreçte ve 17.gün tamamen silindi...Bakalım hayırlısı olsun inşallah. Beklediğim adet tarihim 4 ağustos, elimde erken gebelik ve gebelik testleri var belki adete 1-2 gün kala yaparım diyorum. Heyecanlı bir süreçmiş bu kadar heyecanlı olacağımı tahmin etmemiştim daha önce:)
Bu arada gittiğim doktor neden geldin ki gibi bir muamele yaptı. 6 ay en az deneyeceksin dedi. 1 ay olmadı diye sakın gelme dedi. Bütün bi dışarıdan müdahaleler sizi strese sokuyor ded,. Rahat ol ve sık sık ilişkiye gir diye tavsiye verdi.
Kan değerlerimi de kontrol etti. Çok şükür herşeyim iyi çıktı. Folattro folik asit vermişti daha önce (2-3 ay sonra bebek düşünüyorum dediğimde) ona da devam et dedi...
Yanlış yazmışım canım bir an kendimi temmuzda sandım:)) telefondaki aplikasyondan bakıyodum 4 ağustos sanıyodum buraya yazarken fark ettim aa dedim daha hazirandayız kii. bi baktım 7 temmuzmuş bat ım:))Kızzz temmuz mu ağustos mu bat anlamadım kiiii
Yok kız ne kusuruYanlış yazmışım canım bir an kendimi temmuzda sandım:)) telefondaki aplikasyondan bakıyodum 4 ağustos sanıyodum buraya yazarken fark ettim aa dedim daha hazirandayız kii. bi baktım 7 temmuzmuş bat ım:))
7 temmuz yani :) kusura bakma..sende bekliyormusun?
bende folattro kullanıyorum, bana da doktor bu markayı önerdi.
Merhaba hoşgeldinkaç yaşındasın, ilk denemeniz mi
Yaş 32, 3 senelik evliyim, 3 sene korundum, Haziran ayı ilk deneme ayım. 7 temmuz beklenen adet tarihim. (Pardon önceki mesajımda yanlış yazmışım)
Bu ay adetimin 10. günü kadın-doğum doktoruna gittim genel bir muayene için. Sağ tarafta yumurtan gelişmiş, rahmin gebeliğe hazırlanmış eğer bebek istiyorsan 13 ve 14. günü değerlendir dedi. Yalnız daha sonra ben hiçbir akıntı vs. hissetmedim. Ara ara o yumurta akıntıyı hissederdim daha önce. Yine de 11, 13 ve 15. günleri değerlendirdim. Bu arada laboquick marka ovülasyon testi de yaptım ama t çizgisi hep silik çıktı bu süreçte ve 17.gün tamamen silindi...Bakalım hayırlısı olsun inşallah. Beklediğim adet tarihim 4 ağustos, elimde erken gebelik ve gebelik testleri var belki adete 1-2 gün kala yaparım diyorum. Heyecanlı bir süreçmiş bu kadar heyecanlı olacağımı tahmin etmemiştim daha önce:)
Bu arada gittiğim doktor neden geldin ki gibi bir muamele yaptı. 6 ay en az deneyeceksin dedi. 1 ay olmadı diye sakın gelme dedi. Bütün bi dışarıdan müdahaleler sizi strese sokuyor ded,. Rahat ol ve sık sık ilişkiye gir diye tavsiye verdi.
Kan değerlerimi de kontrol etti. Çok şükür herşeyim iyi çıktı. Folattro folik asit vermişti daha önce (2-3 ay sonra bebek düşünüyorum dediğimde) ona da devam et dedi...
Ayyy inşallah bebeğiiiimBnm komple bacaklar ağrıyordu olmaz bişi
İnş dediginiz gibi olurKimyasal olup olmadığını anlamanın tek yolu iki günde bir artışı takip etmen olacak, ben öyle biliyorum en azından.kimyasal diye düşünme, pozitif düşün.bence renklerin gayet net, kimyasal değil inşallah.
Sonic cikti 683.98 cikti ama iki gün sonra yapmicam haftasonunu bekkicem hem idrarda test yapcam hemde kan olursa olur artik kismetKimyasal olup olmadığını anlamanın tek yolu iki günde bir artışı takip etmen olacak, ben öyle biliyorum en azından.kimyasal diye düşünme, pozitif düşün.bence renklerin gayet net, kimyasal değil inşallah.
idrar testinden bu degerle bisi ögrenemezsin canim. idrardaki valla deger 50 nin ustundeyse hep pozitif yani. zaten kimyasal da olsa 50 lere düsmesi icin kanamanin bitmesi fln lazim sanirim tecrübeliler bilir, kürtaj ya da adet gördukten sonra kanda hcg baktirip düstü mü deger diye bakanlar vardi burdaSonic cikti 683.98 cikti ama iki gün sonra yapmicam haftasonunu bekkicem hem idrarda test yapcam hemde kan olursa olur artik kismet
Kan sonucu bu cikan idrarı ben evde test yapmak icin dedim kanda bhcg bu değer haftasonu bidaha kan bakarim dedim hmde evde yine test yaparim dedimidrar testinden bu degerle bisi ögrenemezsin canim. idrardaki valla deger 50 nin ustundeyse hep pozitif yani. zaten kimyasal da olsa 50 lere düsmesi icin kanamanin bitmesi fln lazim sanirim tecrübeliler bilir, kürtaj ya da adet gördukten sonra kanda hcg baktirip düstü mü deger diye bakanlar vardi burda
Yaaa canım benim hayırlı uğurlu olsun, çok sevindim, darısı bana inşallahSonic cikti 683.98 cikti ama iki gün sonra yapmicam haftasonunu bekkicem hem idrarda test yapcam hemde kan olursa olur artik kismet
Ben doktora kadar bekle derim kuzum, ama en iyisini sen bilirsin tabii yineEvet kuzum 10 mayıstan beri korunuyokneyse yaa sabrın sonu selamettir ben az daha bekleyim en iyisi sen ne yapıyon ya asılll. Kaçta gideceksin doktora
Ağzın bal yesin inşallah dediğin gibi bekletmez miniğim beniBen doktora kadar bekle derim kuzum, ama en iyisini sen bilirsin tabii yinesenin çok geciktirmeden tatliş bi bebişin olacak inşallah, ben öyle inanıyorum.ailelere de kesinlikle söylememekte haklısın
Özgürlüğünün kısıtlanması fikrine bile dayanamayanlarda bugünAğzın bal yesin inşallah dediğin gibi bekletmez miniğim benidediğin gibi bende beklemeye karar verdim sonra pişman olmaktansa. Ailelere evet demeyi düşünmüyorum. Ama hamile kaldıktan sonra diyeceğim zaten bizde istiyorduk diye, ki onlar dedi diye yaptık sanmasınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?