Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim esim anca ben ben gebeyken gün asiri sevismek ister ya adam ters:)
ben gebeyim fln mi desem hahaha :) e o zaman bakmanin ne önemi var ki zaten her gün iliski oluyosa :) zaten birgun olup birgün olmasa bile en yüksek ihtimal.
Aynen canım bizde öyle gidiyoruz bakalım nasip bence sende söyle hamileyim gün aşırı denesin öyle daha çok hoşuna gidiyor demekki eşinin

Yaş 32, 3 senelik evliyim, 3 sene korundum, Haziran ayı ilk deneme ayım. 7 temmuz beklenen adet tarihim. (Pardon önceki mesajımda yanlış yazmışım)

Bu ay adetimin 10. günü kadın-doğum doktoruna gittim genel bir muayene için. Sağ tarafta yumurtan gelişmiş, rahmin gebeliğe hazırlanmış eğer bebek istiyorsan 13 ve 14. günü değerlendir dedi. Yalnız daha sonra ben hiçbir akıntı vs. hissetmedim. Ara ara o yumurta akıntıyı hissederdim daha önce. Yine de 11, 13 ve 15. günleri değerlendirdim. Bu arada laboquick marka ovülasyon testi de yaptım ama t çizgisi hep silik çıktı bu süreçte ve 17.gün tamamen silindi...Bakalım hayırlısı olsun inşallah. Beklediğim adet tarihim 4 ağustos, elimde erken gebelik ve gebelik testleri var belki adete 1-2 gün kala yaparım diyorum. Heyecanlı bir süreçmiş bu kadar heyecanlı olacağımı tahmin etmemiştim daha önce:)
Bu arada gittiğim doktor neden geldin ki gibi bir muamele yaptı. 6 ay en az deneyeceksin dedi. 1 ay olmadı diye sakın gelme dedi. Bütün bi dışarıdan müdahaleler sizi strese sokuyor ded,. Rahat ol ve sık sık ilişkiye gir diye tavsiye verdi.
Kan değerlerimi de kontrol etti. Çok şükür herşeyim iyi çıktı. Folattro folik asit vermişti daha önce (2-3 ay sonra bebek düşünüyorum dediğimde) ona da devam et dedi...

10 temmuza birşey kalmamış zaten. Sen geçen ay korundun zaten dimi o kadar zamanfır ilaç kullanıyorsun ya geçmiştir heralee daha.
Evet kuzum 10 mayıstan beri korunuyok neyse yaa sabrın sonu selamettir ben az daha bekleyim en iyisi sen ne yapıyon ya asılll. Kaçta gideceksin doktora

Kızzz temmuz mu ağustos mu bat anlamadım kiiii

Kızzz temmuz mu ağustos mu bat anlamadım kiiii
Yanlış yazmışım canım bir an kendimi temmuzda sandım:)) telefondaki aplikasyondan bakıyodum 4 ağustos sanıyodum buraya yazarken fark ettim aa dedim daha hazirandayız kii. bi baktım 7 temmuzmuş bat ım:))

7 temmuz yani :) kusura bakma..sende bekliyormusun?

Yok kız ne kusuru inşallah bu ay olmuştur da sende her ay oldu mu diye beklemezsin yok ben temmuzda başlayacağım beklemelere inşallah

Bende doktora gittim biri muayne bile etmedi zaten digeride yumurtayla ilgili hic bisi soylemedi hersey super dedi keske su doktorlar biraz yardimci olsa::) mesela bak sana en azindan yumurtani soylemis

Sonic cikti 683.98 cikti ama iki gün sonra yapmicam haftasonunu bekkicem hem idrarda test yapcam hemde kan olursa olur artik kismet

Sonic cikti 683.98 cikti ama iki gün sonra yapmicam haftasonunu bekkicem hem idrarda test yapcam hemde kan olursa olur artik kismet
idrar testinden bu degerle bisi ögrenemezsin canim. idrardaki valla deger 50 nin ustundeyse hep pozitif yani. zaten kimyasal da olsa 50 lere düsmesi icin kanamanin bitmesi fln lazim sanirim tecrübeliler bilir, kürtaj ya da adet gördukten sonra kanda hcg baktirip düstü mü deger diye bakanlar vardi burda

Kan sonucu bu cikan idrarı ben evde test yapmak icin dedim kanda bhcg bu değer haftasonu bidaha kan bakarim dedim hmde evde yine test yaparim dedim

Evet kuzum 10 mayıstan beri korunuyok neyse yaa sabrın sonu selamettir ben az daha bekleyim en iyisi sen ne yapıyon ya asılll. Kaçta gideceksin doktora
Ben doktora kadar bekle derim kuzum, ama en iyisini sen bilirsin tabii yine senin çok geciktirmeden tatliş bi bebişin olacak inşallah, ben öyle inanıyorum.ailelere de kesinlikle söylememekte haklısın

Ben doktora kadar bekle derim kuzum, ama en iyisini sen bilirsin tabii yine senin çok geciktirmeden tatliş bi bebişin olacak inşallah, ben öyle inanıyorum.ailelere de kesinlikle söylememekte haklısın
Ağzın bal yesin inşallah dediğin gibi bekletmez miniğim beni dediğin gibi bende beklemeye karar verdim sonra pişman olmaktansa. Ailelere evet demeyi düşünmüyorum. Ama hamile kaldıktan sonra diyeceğim zaten bizde istiyorduk diye, ki onlar dedi diye yaptık sanmasınlar

Özgürlüğünün kısıtlanması fikrine bile dayanamayanlarda bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…