Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anam yok bitane susam kadar seyi zor tasiyom Allah yardim etsin ikiz gebelere hep istemisimdir ama suan Diyorum Allah dahina gore kar veriyo

İlk denememde kimyasal olmuştu sonra olmadı bir daha. Tamma düşünmüycem böyle şeyleri poztif olcam kuzum :)) evet işte aslında beklemek lazım ama biz dayanamıyoruz.

Ha yani hamile olduğunu öğrendi ama progesteron verme ihtiyacı duymadı.e ne güzel, maşallah, sağlıkla büyüsün inşallah
Hayir daha gitmedim hekime onceden olan kimyasal gebelik icin dedim takipteyim bu ilaçları kullanıyorum diye doktora haftaya gidicem bi kendim takip edicem değer cikicakmi dusucekmi bakalim

kuzum bi öğren araştır bence. Belki de bende sorun olduğu için kanma oldu bilemiyorum o gittiğin doktora sorma ama onu sevmedim ben
Kiz hicde sevmem birinin yaninda aglamayi gerci normaldede sulu gozumdur
bende ağlayamazdım evlenmeden önce şimdi canım sıkılsa ağlıyorum. Hatta bugün yine o gümlerden biriydi eşime dedim bugün ağlama günüm dedim oda garibim ne olduğunu da anlamıyor teselli etmeye çalışıyor, ama bende anlamıyorum ki ne olduğunu
Ay ne biliyim ya şuan herşeyden tedieginim birşey olcak diye Allah korusun. Pozitif düşünüyorum ama böyle şeyler okuyunca direk endişeleniyorumm
evrene pozitif mesaj yayalım lütfen

sizden nasi smear almislar lan , bende hicbisi olmadi minimum 10 kez vermisimdir ömrü hayatimda, devlette de verdiydim yani. ama benim bildigim gebeyken smear alinmadigi yönünde. kacirmisim Lostinparadise gebe misin :) neden illa bi kimyasal a odaklisin hic olmusmuydu kimyasal sende? topumuz paranoyak yemin ediyorum :)

Anam yok bitane susam kadar seyi zor tasiyom Allah yardim etsin ikiz gebelere hep istemisimdir ama suan Diyorum Allah dahina gore kar veriyo
ikiz olmuyor kiz , mesela biri 9 aylikken digeri 5 aylik olan var yani o derece. sonra aiki ayri dogum oluyo fln hic kolay deil

Hahahah paranoyak olduk valla 2 gün önce kan verdim 138 çıktı bugün normalde adet günüm tekrar kan versim sonuç bekliyorum canım. Gebelikte smear alınır mı bende bilmiyorum doktor yarın alırız dedi bilemedim. Ya ilk benimde kimyasal olmuştu ama değerim 10 gibi birşeydi bu kadar yüksek değildi. İnsan böyle kimyasal senaryoları okuyunca tedirgin oluyor başıma gelcekmiş gibi geliyor. Paronayağım galiba

Vallah benden iki defa aldılar

kızlar ben kontrolden döndüm bugün çok şükür bebiş çok iyiymiş hatta üç gün öne atmış doğum tarihi ufak bi kanamam vardı kese dışında o da bitmiş progestanı bırak dedi ona da çok sevindim. mideyi acayip bulandıran bişeydi. onun dışında kalp atışı, kesenin suyu vs her şey yolunda dedi üç hafta sonra ölçümlere yönlendirecekmiş. Çok şükür. Darısı hepinizin başına. Hepinize dua ettim bugün hepinize.

Hayir daha gitmedim hekime onceden olan kimyasal gebelik icin dedim takipteyim bu ilaçları kullanıyorum diye doktora haftaya gidicem bi kendim takip edicem değer cikicakmi dusucekmi bakalim
Canım yerinde olsam giderdim, artık doktorlar önlem olsun diye bile progesteron veriyormuş, belki daha iyi olur ama yine de sen bilirsin tabii

Ya smear testi sürüntü ile yapılan bir şey, kanama olmaması lazım, bende olmamıştı en azından

Bildigın 0 yazıyor bu ay da fiyasko iyice sinirlerim bozuldu artık

Eklentiler

• Screenshot_20190626-174958.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…