- 27 Şubat 2019
- 2.670
- 2.142
- 63
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #15.981
Anam yok bitane susam kadar seyi zor tasiyom Allah yardim etsin ikiz gebelereyumurtlama olmuyor, yumurtaliklar nadasa cekiliyor yavrucum S SiriusBlackK . aynen öyle bekliyorlar hatta benimkiler dogumdan sonra 10 ay bekledi öyle diyim sana :) büyümüyolar hormonlar farkli calisiyor, yumurtlarsan iliski sirasinda yine gebe kalabiliosun , milyonda 1 olan bi durum ve örnekleri var tarihte
İlk denememde kimyasal olmuştu sonra olmadı bir daha. Tamma düşünmüycem böyle şeyleri poztif olcam kuzum :)) evet işte aslında beklemek lazım ama biz dayanamıyoruz.Ama 50 60 ile başlayıp çok güzel ilerleyenler de var, bak bizim kızlardan balarısıyla sümeyye de az değerle başlayıp şahane yükseldiler, pozitif bak lütfen ya.geçmişte kümyasal hikayen de yoksa rahat ol bence ama işin aslı ben diyorum ya artık 1 hafta geçmeden idrar testi bile yapmayacağım diye, işte bu nedenle.bazen öğrenmek daha bile kötü oluyor.
Neden tedirgin oldunki ikinci kimyasal da değerler yüksekti sonra dustuYa ilk defa duyuyorum bu kadar yüksek kimyasal. Benim bildiğim genelde 40-50 olur değer. Ya şuan tedirgin oldum bak
Hayir daha gitmedim hekime onceden olan kimyasal gebelik icin dedim takipteyim bu ilaçları kullanıyorum diye doktora haftaya gidicem bi kendim takip edicem değer cikicakmi dusucekmi bakalimHa yani hamile olduğunu öğrendi ama progesteron verme ihtiyacı duymadı.e ne güzel, maşallah, sağlıkla büyüsün inşallah
kuzum bi öğren araştır bence. Belki de bende sorun olduğu için kanma oldu bilemiyorumAynen bazı doktorları görevden almak lazım. Hadi ya smearden sonra kanama oluyor mu ki? Ben bir kere vermiştim ilk evlendiğimde smearım temiz çıkmıştı ama sonra vermedim bir daha. İlk evlendiğimizde genital siğil çıktı bende sonra geçti çok şükür ama şimdi bebek varsa endişelendim 3 yıldır smear yaptırmıyorum görünürde birşey yok ama inşallah bir sıkıntı olmaz.
bende ağlayamazdım evlenmeden önceKiz hicde sevmem birinin yaninda aglamayigerci normaldede sulu gozumdur
evrene pozitif mesaj yayalım lütfenAy ne biliyim ya şuan herşeyden tedieginim birşey olcak diye Allah korusun. Pozitif düşünüyorum ama böyle şeyler okuyunca direk endişeleniyorumm
Kendi adıma tedirgin oldum canım düşer değerim diye. 138 çıktı benim 2 gün önce bugün tekrar kan verdim bekliyorum.Neden tedirgin oldunki ikinci kimyasal da değerler yüksekti sonra dustu
sizden nasi smear almislar lan , bende hicbisi olmadi minimum 10 kez vermisimdir ömrü hayatimda, devlette de verdiydim yani. ama benim bildigim gebeyken smear alinmadigi yönünde. kacirmisimYav varya bu doktorlar insanı dinden imandan çıkarır ha. La oturduğun yerden para mı kazanacan yap işte gereken neyse hayret bişey ya. İşte gerçekten bazı doktorlar nefretlik.ama kuzuuu smear neden vereceksin ki sen hadi gebelikte zararlı ne olursa çünkü benim her seferinde kanamam oldu smeardan sonra min 2-3 gün
ikiz olmuyor kiz , mesela biri 9 aylikken digeri 5 aylik olan var yani o derece. sonra aiki ayri dogum oluyo fln hic kolay deilAnam yok bitane susam kadar seyi zor tasiyom Allah yardim etsin ikiz gebelerehep istemisimdir ama suan Diyorum Allah dahina gore kar veriyo
aslen alttan sokmuyor üstten beton gibi döküyor yav :)O zaman dediğin gibi adı kaynanao değilde gözümün önüne getirdim şimdi almanca konuşuracak nasıl laf sokuyor alttan alttan acaba
Hahahah paranoyak olduk vallasizden nasi smear almislar lan , bende hicbisi olmadi minimum 10 kez vermisimdir ömrü hayatimda, devlette de verdiydim yani. ama benim bildigim gebeyken smear alinmadigi yönünde. kacirmisimLostinparadise gebe misin :) neden illa bi kimyasal a odaklisin hic olmusmuydu kimyasal sende? topumuz paranoyak yemin ediyorum :)
Vallah benden iki defa aldılarsizden nasi smear almislar lan , bende hicbisi olmadi minimum 10 kez vermisimdir ömrü hayatimda, devlette de verdiydim yani. ama benim bildigim gebeyken smear alinmadigi yönünde. kacirmisimLostinparadise gebe misin :) neden illa bi kimyasal a odaklisin hic olmusmuydu kimyasal sende? topumuz paranoyak yemin ediyorum :)
İnş sen böyle bisee karsilasmazsin cnm banada haber verirsen sevinirimKendi adıma tedirgin oldum canım düşer değerim diye. 138 çıktı benim 2 gün önce bugün tekrar kan verdim bekliyorum.
Canım yerinde olsam giderdim, artık doktorlar önlem olsun diye bile progesteron veriyormuş, belki daha iyi olur ama yine de sen bilirsin tabiiHayir daha gitmedim hekime onceden olan kimyasal gebelik icin dedim takipteyim bu ilaçları kullanıyorum diye doktora haftaya gidicem bi kendim takip edicem değer cikicakmi dusucekmi bakalim
Ya smear testi sürüntü ile yapılan bir şey, kanama olmaması lazım, bende olmamıştı en azındanAynen bazı doktorları görevden almak lazım. Hadi ya smearden sonra kanama oluyor mu ki? Ben bir kere vermiştim ilk evlendiğimde smearım temiz çıkmıştı ama sonra vermedim bir daha. İlk evlendiğimizde genital siğil çıktı bende sonra geçti çok şükür ama şimdi bebek varsa endişelendim 3 yıldır smear yaptırmıyorum görünürde birşey yok ama inşallah bir sıkıntı olmaz.
Ya smear testi sürüntü ile yapılan bir şey, kanama olmaması lazım, bende olmamıştı en azından
O zaman kızçeler bende bişey olduğu için kanama oldu demekkiBendede smear den sonra kanama olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?