- 25 Mart 2019
- 1.885
- 1.598
- 83
- 36
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #15.961
Değerini görünce rahatlarsın, gider smear verirsin ama yine gebelik takibini özelde yaptırırsın canım istersen, sıkma canınıYa sorma 1.30 da randevum vardı devletten aldım yine smear falan veriyim diye şansımdan mıdır nedir 1 saat bekledim sonra doktora bir önceki değerimi söyledim kan istedi tekrar. Dedim muayene etmiycek misiniz zaten gözükmez kese dedi. Smear istiyorum ben dedim yarın sonucunu getirdiğinde yaparız dedi. Belki getirmiycem sonucumu Allahım yarabbim ya kanser eder bu doktorlar. Özele gitcektim dedim yakında devlet var para vermiyim boşuna gittiğimle kaldım. Neyse kan verdim akşam üzeri çıkarmış internetten bakcam artık değerim yükselmişmi.
İnş hayirlisi bekleyip gorucezBat beklenen adet tarihi demek, o zaman sen hep battan 1 gün sonra yaptırmışsın testlerini, ve bak ilk defa bu ladar yüksek çıkmış, iyi olacak bu sefer inşallah
Peki sen acaba bi doktora gitsen sana progesteron mu verse? Bana doktor ikidir kimyasal olunca bebek denerken bile progesteron verdi şimdi kullanıyorum hattaEvet testler yapildi pıhtı varmi diye yok bisey cikmadi hormonlara bakıldı hersey temiz çıktı
Ben anlamadım sonuç 246 çıktı ve kimyasal mı oldu?Bati anlamıyorum bi türlü böyleydi degerler hep adeti bigun gecince baktim değerlere
Öyle yaptırcam zatwn canım şu ilk süreci bir atlatyiyimse Allahın izniyle. Ama 200 küsürde kimyasal olabiliyormuş ya o yüzden tedirgin oldum bak yineDeğerini görünce rahatlarsın, gider smear verirsin ama yine gebelik takibini özelde yaptırırsın canım istersen, sıkma canını
Heee belki de Alamanlar öyle burdakiler gibi bak ben dedim de yaptılar diye gerile gerile oturmuyorlarHic umrumda degil. cünkü bi kere söyledi oldu :) oldu ya gerisi umrumda degil, ve asla cok istedik aylarca olmadi diye de anlatmadim. onun mesela olmamis, esim 4 yasini gectikten sonra olmus, istemisler yillarca ikinciyi olmamis, tam vazgecmisler sora olmus. o anlatti ben anlatmadim valla. psikolojik etkilenmiyim diye, cok üstüme gelseydi belki bilmem uyuz olabilirdim de.
Yav varya bu doktorlar insanı dinden imandan çıkarır ha. La oturduğun yerden para mı kazanacan yap işte gereken neyse hayret bişey ya. İşte gerçekten bazı doktorlar nefretlik.Ya sorma 1.30 da randevum vardı devletten aldım yine smear falan veriyim diye şansımdan mıdır nedir 1 saat bekledim sonra doktora bir önceki değerimi söyledim kan istedi tekrar. Dedim muayene etmiycek misiniz zaten gözükmez kese dedi. Smear istiyorum ben dedim yarın sonucunu getirdiğinde yaparız dedi. Belki getirmiycem sonucumu Allahım yarabbim ya kanser eder bu doktorlar. Özele gitcektim dedim yakında devlet var para vermiyim boşuna gittiğimle kaldım. Neyse kan verdim akşam üzeri çıkarmış internetten bakcam artık değerim yükselmişmi.
O gebelik şeysidirK KurkmantoluS canim o huzursuzluk arada banada geliyodun mesela yere dondurmam dustu agliyodum en son sabahta tabah felan kirdim baktim sinirden gozlerim doluyo dedim noluyoz yumurtlamiyorumdur da bence cidden merak ettiim hamileyken bu yumurta isleri noluyo acaba
ben bilmem valla Almani da kaynana Türkü de, gecen misafirlige geldiler 3 gün, bizim oglan da 2.5 yasinda ama hala odasina girip bi oturmadan ninni söylemeden uyuymaz, uyumadan da odasindan cikamazsin yani, bazen sansliysak 15-20 dakka bazen 1 saat oturuyoruz iste, esim yatiriyordu oglani, 1 saat gelmeyince kaynanam bana dedi ki, yalniz ikinci cocuk olursa oglunun böyle yaninda kimse oturup bekleyemicek, yani bana alttan laf dokunduruyor iste birak alissin odasinda tek uyumaya ya getiriyor lafi. ya zaten bitanecik oglum , sabah 7:30 da yuvaya birakip aksam 16 da aliyorum , azcik görüyorum oglumu, yarim saat de yaninda oturuveriyim , elimi tutsun yataginda, az bi koltukta bana sarilsin di mi? günümün tek sevgi gördügüm zamanlari oglumdan, ayrica o kadar da bakamiycaksam kime dogurdum ben bu cocugu di mi? ikinci gelirse sartlar el vermezse eli mahkum oglum yalniz uyuyacak ama en azindan her an minimum 9 ayi var bu meselenin di mi yani. ve belki de benim oglum kardesi olunca kardesini sallayacak, ona ninni söylecek önce onu uyutacak, ya da kardesim uyuyacak ben yalniz uyurum abi oldum diye gaza gelecek. Ne gerek var olmayan bi cocuk icin güzel günlerime stresle bakmaya di mi?Heee belki de Alamanlar öyle burdakiler gibi bak ben dedim de yaptılar diye gerile gerile oturmuyorlar
Kızzz durrrr hemen kimyasalı düşünme. Eğer 200 den aşağı inecekse değerin kimyasal olur. Belki 2 belki 3 katı artacak. Hemen olumsuz düşünme kurban oluuyum etkileme vücudunu. Yaa zaten zar zor çıkıyor şu topikte hamile onlarda yok kimyasal yok dış gebelik diye diye stres ediyorlarÖyle yaptırcam zatwn canım şu ilk süreci bir atlatyiyimse Allahın izniyle. Ama 200 küsürde kimyasal olabiliyormuş ya o yüzden tedirgin oldum bak yine
yumurtlama olmuyor, yumurtaliklar nadasa cekiliyor yavrucum S SiriusBlackK . aynen öyle bekliyorlar hatta benimkiler dogumdan sonra 10 ay bekledi öyle diyim sana :) büyümüyolar hormonlar farkli calisiyor, yumurtlarsan iliski sirasinda yine gebe kalabiliosun , milyonda 1 olan bi durum ve örnekleri var tarihteO gebelik şeysidirvalla Allahım günah yazmasında bi hamile olaydım ağlanmayacak şeylere ağlayacam ki eşim çıldırsın diye senin yumurtaların istirahatte heralde şuan
O zaman dediğin gibi adı kaynanaben bilmem valla Almani da kaynana Türkü de, gecen misafirlige geldiler 3 gün, bizim oglan da 2.5 yasinda ama hala odasina girip bi oturmadan ninni söylemeden uyuymaz, uyumadan da odasindan cikamazsin yani, bazen sansliysak 15-20 dakka bazen 1 saat oturuyoruz iste, esim yatiriyordu oglani, 1 saat gelmeyince kaynanam bana dedi ki, yalniz ikinci cocuk olursa oglunun böyle yaninda kimse oturup bekleyemicek, yani bana alttan laf dokunduruyor iste birak alissin odasinda tek uyumaya ya getiriyor lafi. ya zaten bitanecik oglum , sabah 7:30 da yuvaya birakip aksam 16 da aliyorum , azcik görüyorum oglumu, yarim saat de yaninda oturuveriyim , elimi tutsun yataginda, az bi koltukta bana sarilsin di mi? günümün tek sevgi gördügüm zamanlari oglumdan, ayrica o kadar da bakamiycaksam kime dogurdum ben bu cocugu di mi? ikinci gelirse sartlar el vermezse eli mahkum oglum yalniz uyuyacak ama en azindan her an minimum 9 ayi var bu meselenin di mi yani. ve belki de benim oglum kardesi olunca kardesini sallayacak, ona ninni söylecek önce onu uyutacak, ya da kardesim uyuyacak ben yalniz uyurum abi oldum diye gaza gelecek. Ne gerek var olmayan bi cocuk icin güzel günlerime stresle bakmaya di mi?
Yani gülümmmmm , kaynananin dini dili irki yok,. heryerde kaynana:)
Ama 50 60 ile başlayıp çok güzel ilerleyenler de var, bak bizim kızlardan balarısıyla sümeyye de az değerle başlayıp şahane yükseldiler, pozitif bak lütfen ya.geçmişte kümyasal hikayen de yoksa rahat ol bence ama işin aslı ben diyorum ya artık 1 hafta geçmeden idrar testi bile yapmayacağım diye, işte bu nedenle.bazen öğrenmek daha bile kötü oluyor.Öyle yaptırcam zatwn canım şu ilk süreci bir atlatyiyimse Allahın izniyle. Ama 200 küsürde kimyasal olabiliyormuş ya o yüzden tedirgin oldum bak yine
Doktor kontrolün deyim zaten sadece folic asit ve levetiron kullanıyorumPeki sen acaba bi doktora gitsen sana progesteron mu verse? Bana doktor ikidir kimyasal olunca bebek denerken bile progesteron verdi şimdi kullanıyorum hatta
Evet gün geçtikçe dustu ondan dolayi hemn devinmek istemiyorum bu haftayı atlattikmi hayırlısı inşBen anlamadım sonuç 246 çıktı ve kimyasal mı oldu?
Ha yani hamile olduğunu öğrendi ama progesteron verme ihtiyacı duymadı.e ne güzel, maşallah, sağlıkla büyüsün inşallahDoktor kontrolün deyim zaten sadece folic asit ve levetiron kullanıyorum
Aynen bazı doktorları görevden almak lazım. Hadi ya smearden sonra kanama oluyor mu ki? Ben bir kere vermiştim ilk evlendiğimde smearım temiz çıkmıştı ama sonra vermedim bir daha. İlk evlendiğimizde genital siğil çıktı bende sonra geçti çok şükür ama şimdi bebek varsa endişelendim 3 yıldır smear yaptırmıyorum görünürde birşey yok ama inşallah bir sıkıntı olmaz.Yav varya bu doktorlar insanı dinden imandan çıkarır ha. La oturduğun yerden para mı kazanacan yap işte gereken neyse hayret bişey ya. İşte gerçekten bazı doktorlar nefretlik.ama kuzuuu smear neden vereceksin ki sen hadi gebelikte zararlı ne olursa çünkü benim her seferinde kanamam oldu smeardan sonra min 2-3 gün
Ya ilk defa duyuyorum bu kadar yüksek kimyasal. Benim bildiğim genelde 40-50 olur değer. Ya şuan tedirgin oldum bakEvet gün geçtikçe dustu ondan dolayi hemn devinmek istemiyorum bu haftayı atlattikmi hayırlısı inş
Kiz hicde sevmem birinin yaninda aglamayiO gebelik şeysidirvalla Allahım günah yazmasında bi hamile olaydım ağlanmayacak şeylere ağlayacam ki eşim çıldırsın diye senin yumurtaların istirahatte heralde şuan
Ay ne biliyim ya şuan herşeyden tedieginim birşey olcak diye Allah korusun. Pozitif düşünüyorum ama böyle şeyler okuyunca direk endişeleniyorummKızzz durrrr hemen kimyasalı düşünme. Eğer 200 den aşağı inecekse değerin kimyasal olur. Belki 2 belki 3 katı artacak. Hemen olumsuz düşünme kurban oluuyum etkileme vücudunu. Yaa zaten zar zor çıkıyor şu topikte hamile onlarda yok kimyasal yok dış gebelik diye diye stres ediyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?