Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Değerini görünce rahatlarsın, gider smear verirsin ama yine gebelik takibini özelde yaptırırsın canım istersen, sıkma canını

Değerini görünce rahatlarsın, gider smear verirsin ama yine gebelik takibini özelde yaptırırsın canım istersen, sıkma canını
Öyle yaptırcam zatwn canım şu ilk süreci bir atlatyiyimse Allahın izniyle. Ama 200 küsürde kimyasal olabiliyormuş ya o yüzden tedirgin oldum bak yine

Heee belki de Alamanlar öyle burdakiler gibi bak ben dedim de yaptılar diye gerile gerile oturmuyorlar

Yav varya bu doktorlar insanı dinden imandan çıkarır ha. La oturduğun yerden para mı kazanacan yap işte gereken neyse hayret bişey ya. İşte gerçekten bazı doktorlar nefretlik. ama kuzuuu smear neden vereceksin ki sen hadi gebelikte zararlı ne olursa çünkü benim her seferinde kanamam oldu smeardan sonra min 2-3 gün

O gebelik şeysidir valla Allahım günah yazmasında bi hamile olaydım ağlanmayacak şeylere ağlayacam ki eşim çıldırsın diye senin yumurtaların istirahatte heralde şuan

Heee belki de Alamanlar öyle burdakiler gibi bak ben dedim de yaptılar diye gerile gerile oturmuyorlar
ben bilmem valla Almani da kaynana Türkü de, gecen misafirlige geldiler 3 gün, bizim oglan da 2.5 yasinda ama hala odasina girip bi oturmadan ninni söylemeden uyuymaz, uyumadan da odasindan cikamazsin yani, bazen sansliysak 15-20 dakka bazen 1 saat oturuyoruz iste, esim yatiriyordu oglani, 1 saat gelmeyince kaynanam bana dedi ki, yalniz ikinci cocuk olursa oglunun böyle yaninda kimse oturup bekleyemicek, yani bana alttan laf dokunduruyor iste birak alissin odasinda tek uyumaya ya getiriyor lafi. ya zaten bitanecik oglum , sabah 7:30 da yuvaya birakip aksam 16 da aliyorum , azcik görüyorum oglumu, yarim saat de yaninda oturuveriyim , elimi tutsun yataginda, az bi koltukta bana sarilsin di mi? günümün tek sevgi gördügüm zamanlari oglumdan, ayrica o kadar da bakamiycaksam kime dogurdum ben bu cocugu di mi? ikinci gelirse sartlar el vermezse eli mahkum oglum yalniz uyuyacak ama en azindan her an minimum 9 ayi var bu meselenin di mi yani. ve belki de benim oglum kardesi olunca kardesini sallayacak, ona ninni söylecek önce onu uyutacak, ya da kardesim uyuyacak ben yalniz uyurum abi oldum diye gaza gelecek. Ne gerek var olmayan bi cocuk icin güzel günlerime stresle bakmaya di mi?
Yani gülümmmmm , kaynananin dini dili irki yok,. heryerde kaynana:)

Öyle yaptırcam zatwn canım şu ilk süreci bir atlatyiyimse Allahın izniyle. Ama 200 küsürde kimyasal olabiliyormuş ya o yüzden tedirgin oldum bak yine
Kızzz durrrr hemen kimyasalı düşünme. Eğer 200 den aşağı inecekse değerin kimyasal olur. Belki 2 belki 3 katı artacak. Hemen olumsuz düşünme kurban oluuyum etkileme vücudunu. Yaa zaten zar zor çıkıyor şu topikte hamile onlarda yok kimyasal yok dış gebelik diye diye stres ediyorlar

O gebelik şeysidir valla Allahım günah yazmasında bi hamile olaydım ağlanmayacak şeylere ağlayacam ki eşim çıldırsın diye senin yumurtaların istirahatte heralde şuan
yumurtlama olmuyor, yumurtaliklar nadasa cekiliyor yavrucum S SiriusBlackK . aynen öyle bekliyorlar hatta benimkiler dogumdan sonra 10 ay bekledi öyle diyim sana :) büyümüyolar hormonlar farkli calisiyor, yumurtlarsan iliski sirasinda yine gebe kalabiliosun , milyonda 1 olan bi durum ve örnekleri var tarihte

O zaman dediğin gibi adı kaynana o değilde gözümün önüne getirdim şimdi almanca konuşuracak nasıl laf sokuyor alttan alttan acaba

Ama 50 60 ile başlayıp çok güzel ilerleyenler de var, bak bizim kızlardan balarısıyla sümeyye de az değerle başlayıp şahane yükseldiler, pozitif bak lütfen ya.geçmişte kümyasal hikayen de yoksa rahat ol bence ama işin aslı ben diyorum ya artık 1 hafta geçmeden idrar testi bile yapmayacağım diye, işte bu nedenle.bazen öğrenmek daha bile kötü oluyor.

Aynen bazı doktorları görevden almak lazım. Hadi ya smearden sonra kanama oluyor mu ki? Ben bir kere vermiştim ilk evlendiğimde smearım temiz çıkmıştı ama sonra vermedim bir daha. İlk evlendiğimizde genital siğil çıktı bende sonra geçti çok şükür ama şimdi bebek varsa endişelendim 3 yıldır smear yaptırmıyorum görünürde birşey yok ama inşallah bir sıkıntı olmaz.

Ay ne biliyim ya şuan herşeyden tedieginim birşey olcak diye Allah korusun. Pozitif düşünüyorum ama böyle şeyler okuyunca direk endişeleniyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…